Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)
na jau turbut teks bet kazkaip jau skrandis daug ir nebepriima maisto gal jau priprato prie mazeznio maisto kiekio😀
tai va dabar reik pasistengt daugiau numest, kad per kaledas galetumem smaliziauti ir nebutu pliuso 😃
aha man irgi azartas tik va kazkaip dabar pagalvojau kaip cia bus per kaledas😉
as tai irgi jau numeciau kiek norejau, bet dabar azartas uzejes dar kelis kg numest 😀
oi sveikinam su tokiais gerais pasiekimais 😀 na mano saskaitoje -10 arba -11, sokineja taip 😀 as kaip ir truputi beprisilaikau savo riba kuria norejau numeciau tai dabar gyvenu gyvenima tiesiog pasilepindama ir tuo paciu prisilaikydama 😀
sweikos lieknetojos nebuvo laiko kada man prisest tai va galiu pasigirtper menesi mano apimtis sumazejo 3cm ir numeciau 12 kg valiooooooooooooo😉idomu kaip cia bus toliau;-)
Sveikutes, ziuriu apmire tema, tik idomu ar cia niekas nebeuzsuka ar visos valgyti vakarais pradejo 😃 As uzsukau pasigirti 😀 mano saskaitoje -5,5kg
na nieko labai norint galima ir numesti😃
na taip nesiskundziu,galvojau kad sunkiau seksis😀oj o sventes jau neuzkalnu,mazai ir liko.😀
iruska ziuriu ir tau neblogai sekasi 😀 smagu kai tokios geros zinios,na as iki kaledu noreciau bent pora kg numest,kad per sventes fotkese graziau atrodyciau,o ne taip kai praeitais metais 😃
labutis.😀Mano pasekimai tokie,pier menesi -3.5kg😀butu ir daugiau bet penktadeni buvom sveciose,o sestadeni patys sveciu turejom,tai ir ant svarstykliu matesi😃o seip valgau mazesnem porciom ir nuo 18val nevalgau.😀o kaip kitom sekasi?😀
Sveikutes,na kaip sekasi liekneti ir laikytis rezino?😀
na as laikausi gan neblogai vis dar su 67.8kg 😀 vakar vakare pasilepinau,bet ziuriu i pliusa nesoktelejo 😃
na taip yra labai malonu kaip pasako,ar bene sukudai😀na stenksiuos ir as bent tiek kad as ne viena tokia edri nervininke😀
vilmute pas mane tas pats bet stengiuosi atsilaikyti. labai smagu kai aplinkiniai pastebi ir komplimentus meto negaliu atsiodziaugti,ir tai tik dar labiau uzveda😃
labutis o as dabar save tik pastebejau per tuos mazesnius valgymus,kad kai as rami nepikta ir ne nervota galiu visa diena buti nevalgiusi ir nesinori,bet vos tik nervai sujima del ko nors viskas valgau is eiles viska ir negaliu saves nugaleti😀
sveikos. kasdien nepatariama svertis nes taip va buna su to s😀 intike radau lanka 1.2kg tai uz 89-110lt 😀 manau reikia kaledom pasidovanoti 😃
Sveikutes 😀Medyte as nesitycioju,o tik domiiuosi kaip sekasi 😀 Man pvz per 2 dienas -1 kg.Ir zinokit niekaip nesuprantu savo organizmo.Tai viena diena auga man svoris nors greiztai nuo 18 val nevalgau ir dar 20 min lanka suku.O kita diena va paima ir nukrenta.Aisku dziugu matyti svarstyklese vis mazejancius skaiciukus😉O lanka as turiu ne vaikiska,sportini,kuris sveria 1,2 kg ir jau noretusi tureti sunkesni,bet vyras sako uzteks tau ir vieno lanko namie 😀
labas rytas 😀as irgi pries tos visus papildus,man atrodo reikia tik didelio noro ir galima sulaukti geru rezultatu bet tu visokiu papildu
vilmute istikro gali mazeti,tai tu apimti isismatuok ir stebek/ nueik i vaiku parduotuve pigiau bus 😀 o kas del maisto papildu as kategoriskai pries juos visus,bradas jie pagal mane o ne geris ☹
vilmute istikro gali mazeti,tai tu apimti isismatuok ir stebek/ nueik i vaiku parduotuve pigiau bus 😀 o kas del maisto papildu as kategoriskai pries juos visus,bradas jie pagal mane o ne geris ☹
sveikutes as uz lanka mokejau 10svaru bet toks visaiu nieko ir atrodo kad pilvukas mazeja😀bet gal cia tik issitikinimas😀
mes sia savaite buvome senukuose tai vyras ziurejo kiek paprastas lankas kainuoja 100lt tai man buvo sunku patiketi kad tiek daug..
o kokia matytes jus nuomone del lieknejanciu maisto papildu ?? GUVITAL IR TALIJA??
vilmute kiek uz lanka mokejei,nes as jo taip pat noeiu,man jua manyje viskas tink tik ka pilvuko forma kiek pakoreguoti norisi 😀
ausrelev1, mes valgome viska tik po 18val nebevalgome ir zinome maziname saldumynu kieki 😉 tai net nedieta o pradedame sveikiau maitintis 😀 ir svoris pradeda kristi
sveikos mamytes as taipat pora dieneliu bandziau dietos laikytis bet kaip bloga pasidare,galva tik apsisuko buciau apalpusi,neisivsizduoju ka jus valgote?
labas rytas😉na praejo savaitgaslis gimtadienis dukrytes buvo ir tortu ir pyragu,tai nusizengiau,ir daug valgiau bet po sesiu nieko,tai nei burna dar nusipirkau lanka sukti ant pilvuko,tais is po pirmu dieneliu biskuti sonai skauda😃
o kaip jums sekasi mielosios 😀
sveikutes,medyta, kodel i ligonine gulies? na va man sekasi gan neblogai vel sveriu 67.3 tai susigrazinau svori iki atostogu dar iki pilnos laimes reikia numesti 3kg 😀
As beje pergalvojau, kad dauguma zymiu moteru, kurios man patinka, yra apkunesnes nei lietuviskas standartas, tai va as ir groziuosi savimi 😃 Siaip tai tas nevalgymas man patinka del to lengvumo jausmo, o tie kg tai man vienodai 😀
Nesityciok 😃 Pas mane mama atvaziavo, tai ui niam niam 😃 Nu nieko, guluosi i ligonine, jauciu negalesiu valgyti pora dieneliu, tai gal nieko baisaus jei dar kasniuka dabar suvalgysiu 😃