Nevalgymas po 18 val.

20. Oct, 09:00

Sveikos,bandžiau vieną dieta,kitą,tačiau prisiminus ta "kankinimąsi",kai matai kitus valgančius gardžiausius valgius ir skanumynus,nebesinori man jų griebtis..Taigi,atradau sau patį tinkamiausią variantą,kur nejaučiu jokio kaninimosi,tik truputėlį valios reikia,ir ne jokia čia paslaptis,bet gal ,ką nors sugundysiu: MIELOSIOS,NEVALGYKIT NUO 18h,o jei einat taip vėlai miegoti kaip aš - 1-2 nakties,tai dar prieš 8 galite išgerti stiklinę sulčių...nu žinokit super...dieną valgau ir šokoladą, ir bandeles ir procijų sumažinti nepavyko,bet nuo pirmadienio iki penktadienio jau trečia savaitė netenku virš 2 kg,SUPER,vienintelis blogumas,kad vis dar leidžiu sau pasilepinti skanumynais vakarais savaitgalį,todėl per ji beveik viskas sugrįžta,bet ir netgi po šių savaitgalinių pasilepinimų,po kelis šimtus vis tiek mažiau...kas dar bandote ši paprastą svorio metimo būdą,o gal kas susigundėte ...reikia tik nuspręsti kažkada ,kad nebereikia ir savaitgalinių pasilepinimų,tai išvis būtų nerealu ;)

17. Mar 2012, 19:29

sveikutes, as jau pusantro menesio laikausi sios ,,akcijos,, 😀 ir spekit esu patenkinta savo rezultatais 10 kg pameciau 😀, nors turiu prisipazinti kad nera lengva ir buvo kelios dieneles kai pasidaviau bet jos man nepakenke svoris nei didejo nei mazejo tuo metu😀
tad nenuleiskit ranku ir jus😀 sekmes visoms

04. Feb 2012, 22:42

Valgymas iki 18val.
PIRMADIENIS: Kefyro 1litras,Penkis kartus i diena (iseina po puodeli)
ANTRADIENIS: 5dideli obuoliai tik ne ''Golden'',Penkis kartus i diena (iseina po viena obuoli)
TRECIADIENIS: Virta vistiena puse kilogramo,su salotom be padazo ar darzovem kuriomis jus valgote.Penkis kartus i diena vistienos gaunas vienai porcijai 100g bet nebutina svert ,mazdaug is akies pasidalinkit gabala i 5 lygius gabaliukus.
KETVIRTADIENIS:Kefyro 1litras,Penkis kartusi diena (iseina po puodeli)
PENKTADIENIS:Arba obuoliai kaip antradieni,arba salotos be padazo ,majonezo,surio,kumpio,vien is darzoviu.Jeigu renkates salotas pasidarykit dubeni ir stenkites po lygiai valgyt 5kart i diena.
SESTADIENIS: Laisva diena ,galit valgyti ka panoreja tik 5kart i diena ir nedidelemis porcijomis iki 18h.
SEKMADIENIS : Virta vistiena puse kilogramo,su salotom be padazo ar darzovem kuriomis jus valgote.Penkis kartus i diena vistienos gaunas vienai porcijai 100g bet nebutina svert ,mazdaug is akies pasidalinkit gabala i 5 lygius gabaliukus,ir taure per5karta valgymo megstamo vyno.
Stai visa savaite ,mes ja naudojames kai reike pries vasara pasigrazinti ar i kokia svente nueiti graziau atrodant :-)
Jusu organizmo tai neisalins ,nes visuos produktuos yra tiek koloriju ir maistingumo kiek reike jusu organizmui.

04. Feb 2012, 22:27

Sveikos merginos turiu puiku patarima kaip numesti sveikai svori su sakykim ''dieta'' nors jos taip nepavadinciau ,ir jo nepriaugti dvigubai..Kaip buna po visu kitu dietu.Si dieta yra patvirtinta mano mamos,manes,mano keliu draugiu ir visos nutarem ji veiksminga ! Jeigu jos LAIKAISI SAZININGAI.Ji pades numesti svorio nuo 1.5-3kg priklauso kokios jusu apimtys ,svoris.(Stambesnem sunkiau -bet tikrai veiksminga!) Po savaites ar dvieju galite nutraukti sia dieta ,jeigu tenkins jus jusu numestas svoris,jie neataugs dvigubai ! O ir senuosius susigrazinti bus sunkiau daug! Bet galite ja naudotis kiek jus tikpati noresit,tad rasau ja inauja lapa ,kad tvarkingiau atrodytu ,tai pades Jums prie to nevalgymo iki 18val. ;-)

04. Feb 2012, 21:18

Sveikos,na as nuo treciadienio nevalgau po 6,tik vakar viena diena savaitej pasidariau sau svente 😛 o siaip esu laaabai uzsidegus ir tikiuosi ilgai pavyks issilaikyti,nes noriu matomu rezultatu 😉 sekmes visoms 😉

04. Feb 2012, 20:49

sveikos😉 as tai pirmadieni wel bandysiu nuo 6h newalgyt😉 o db kazkur 58kg sweriu 😕

04. Feb 2012, 18:53

Na stai as jau dvi savaites kaip gyvenu su valia 😀 rezultatai palengvelia mane vel ima stebinti 😀

27. Jan 2012, 02:06

sveikos likimo drauges😃 as ir apleidau zinokit,nors bandziau sia sav jau laikytis ir pavyko iki snd, kol nesusinervinau ir uzsivalgiau:-) bet ranku nenuleidziu ir tikiuosi nenuleisiu,svarbiausia,kad su sia "akcija" 😃 pavyko nepriaugti kilogramu ir numesti pora,o daugiau,kad nenumetu,tai cia jau mano valios trukumo reikalas,kuri tikiuosi vis tiek kazkaip sutvarkyti :p kazkada,o dabar kaip Dievas duos 😃 gal ir pavyks testi graziai sia akcija:-)

25. Jan 2012, 22:31

Sveikos, ir as pastebejau, kad atsisakius duonos ir bulku, kilogramai patys krenta 😀

25. Jan 2012, 16:40

Sveikos.Vis ziuriu neks cia neuzsuka😀Na man tai sventes biski pridejo kg,bet nepasiduodu vistek😃o siaip pier nepilnus 3menesius netekau 6kg.Tikiuosiu ,kol reiks gryzt i darba dar 4kg numesiu.😀

25. Jan 2012, 08:39

sveikos,kaip laikotes? na stai per sventes sveriau vel 69 :d bet neleidau virsyti 70kg,tad jau antra diena rimtai susiemiau vel 😀 tad ziuresim kaip cia eisis 😀 kaip jums sekasi?

19. Dec 2011, 01:23

Lida senoji, stiprioji versija (old version). 100 % originalas, aprašymai,
tiek ant dėžutės, tiek instrukcija, tik kinų ir anglų kalbomis.
Dėžutė ir kapsulės tokios kaip fotografijose.
Milteliai kapsulėje - šviesiai rudi.
Tiesiogiai siunčiuosi iš Kinijos be jokių tarpininkų.
Tai efektyviausias lieknėjimo būdas, per mėnesį numetama nuo 5 iki 12
kg. Lida pagreitina medžiagų apykaitą, taip pat kontroliuoja alkio
jausmą, prisideda prie būtinų kūno valymo procesų, be kurių svorio
mažinimas yra neįmanomas.
Preparato nerekomenduojama naudoti iki 16 ir po 60 metų; nėščioms ir
maitinančioms moterims; žmonėms su širdies ir kraujagyslių ligomis;
kas yra patyrę insultą ir širdies priepuolių.

30 kapsulių pakuotės kaina – 65 Lt
2 pakuotės - 130 Lt atsiuntimas mano saskaita
3 pakuotės - 180 Lt atsiuntimas mano saskaita
5 pakuotės - 290 Lt Lt atsiuntimas mano saskaita
10 pakuočių - 560 Lt atsiuntimas mano saskaita

16. Dec 2011, 08:16

na cia tai tikrai geri rezultatai,bet tikriausiai visai nieko nevalgai😀

14. Dec 2011, 21:26

nu SUPER!!! 😉 labai dziaugiuosi,o dar ir prisiziuri maista,ar valgai viska,tik po 6 ne?

14. Dec 2011, 09:55

sweikos lieknetojos na va galiu pasigirt o gal pasidziaug per savaite dar 4kg nukrito ir 0.5 cm sulieknejau😉

13. Dec 2011, 18:11

nu jo,sunkiai tie paskutiniai 5 krenta visoms 😀 bet dziaugiuosi,akd esi optimiste ir nenuleidi ranku del savo tikslo 😉 o ko cia ta nuliudusi sypsenele del metu,nera cia daug ir numesti gali taip apt lengvai kaip visos,gal tik akzka ne taip darai,jei tikrai taip stipriai susiemei ..nezinau...

13. Dec 2011, 18:06

bet as tokia optimiste ir manau kad nepakankamai gal laikausi dietos😀nors pavasari man buvo pavyke numesti kad sverciau 63kg,dabar tie penki uzsikabine ir nekrenta ir nekris tikriausiai taip lengvai😀

13. Dec 2011, 18:04

na man metu 30☹

13. Dec 2011, 10:21

☹ na aisku labai gerai,akd sveika,tik gaila,akd nepavyskta kovoti su kilogramais 😀 o kiek vilmute tau metu?

13. Dec 2011, 08:22

na del skydliaukes kaip ir ramu man yra nes dare kraujo tyrima tyre bent jau nieko nerado.as manau gal per diena valgau per daug kaloringa maista man tu koloriju pakanka is maisto todel vakare galiu ir nevalgyti bet lasinukai netirpsta☹

12. Dec 2011, 22:23

vilmute,siulau nulekti pas gydytoja,mano draugei taip buvo,tai zinok jai pripazino skydliaukes sutrikimus,ar kazka panasaus... jei ka tai sia knyga tikrai rasit internete,aisku yra kam skaityti internete visiska nesamone,bet ,kadangi tai neromanas,manau visai patogu sutaupyti pinigeliu.Idomu butu paskaityti,ka ten raso,nes butent knygos Lengvas budas mesti rukyti,mettem abu su vyru rukyti 😉 tiesa,nuvilsiu,zadejau sios akcijos 😃 imtis nuo siandien,bet nepavyko,tad nuo rytojaus 😛

12. Dec 2011, 10:16

Parduodu knyga lengvas budas lekneti,kaina 30lt😀

12. Dec 2011, 08:44

sveikutes.na galiu pasiguosti,man svoris stovi vietoje,nesuprantu nieko nors valgau nedaug ir po sesiu nieko nebent obuoli.va tokie mano pasiekimai☹

10. Dec 2011, 12:58

Sveikutes, nu taip yra Gerda,kai atostogos 😃 😃 😃
na sekmes tada visokeriopos 😀

10. Dec 2011, 12:42

nu kaip faina jums 👍 as nuo kitos savaites pradesiu vel 😛 dabar dar kemsu ir kremtuosi 😃

09. Dec 2011, 15:53

as tai pametus skaiciu savaiciu, bet pas mane -6,5 kg 😀

09. Dec 2011, 14:21

Sveikos.😀Kaip jums sekasi ar krenta kilogramai?😀ziuriu vis maziau cia uzsukanciu mamyciu.Man siakasi gana neblogai,sianden kaip tik septinios savaites,kai nuo sesiu nevalgau,ir mano saskaitoj -5kg.😀

06. Dec 2011, 14:38

bananuose labai daug reikalingo magnio,na as dietos nesilaikau tai nieko neatsisakysiu 😀 nes man skanu tik va prisiziuriu 😀

04. Dec 2011, 10:46

labutis.na man du kg nukrito ir dabar atrodo stovi svoris vietoje na nuo lanko sukiomo gal pilvukas ir sumazejo.dar galiu pasigirti kad bulviu atsisakiau na tik isskyrus sriubyteje kur buna.bet nesenei tik suzinojau kad norinti kudintis ir bananu reikia atsisakyti😀

03. Dec 2011, 13:40

sveikos,smagu del jusu rezultatu,o as va Lietuvoj jau savaites,pradzioj dar bandziau bent jau porcijas mazinti,o paskui isvis paluzau pas visas mociutes,babytes,mamytes... 😃 😛 ech,tai va uz 3 dienu grisiu ir kazka jau rimtai imsiuos,nes itariu,kad sugrizo man numesti 2kg,tikiuosi ne daugiau 😛 😃 sekmes visoms,saunuoles 😉

02. Dec 2011, 16:27

kogero susitrauke, o mums tai tik i gera 😀

1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 23