Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D
Labas rytas. vakar labai suaniai sekasi grikintis manau ir siandien viskas pavyks. buvo pagundo, akys slydo i skanesni maista, bet atsilaikiau. na ka prasideda antra diena 😉 sekmes visoms!
as tai siandien nusprendziau valgyti vien morkas nes kitaip svoris nenukris tikiuosi ryt vel bus bent jau 70
reikia susiimti bliaha po savaitgalio sunku atsisakyti maisto turbut teks sesti ant salotu nes su grikiais jau sunku man
as neskubu valgyti ryte mano apetitas buna nuo 12 val pakiles tai ir valgau tokiu laiku o nuo 18 val stengiuosi nebevalgyti
as jau po grikiu, nes vakar apsimerkiau. dabar soti.
elfe sveika prisijungusi prie dietininkiu 😃 na as siandien dar nieko nevalgiau va pasidariau zalios arbatos su pienu ir nesenai tik uzsimerkiau grikius 😀 juos valgysiu su liesu jogurtu nes kefyras baigesi vakar
Sveikos. as siandien pagaliau prisiverciau pradeti dietos .ziuresim kaip man seksis .
nejaugi niekas nebesilaiko ? kaip gaila
as siandien valau organizma su kefyru ir trapuciais o ryt jau vel grikiai
labas rytas, matomai jums tiko grikiai 😉 sekmingo laikymosi 😉
na va kaip negerai teks naujas pirktis :/ as tai va padariau pietus ir eisiu kefyro gerti kol mazoji valgys nes reik atgauti forma 😃 bei pasportuoti reiks
na va savaitgalis prauze laikas sesti ant dietos siandien tik kefyras ir trapuciai
aš, deja, neturiu svarstyklių, kurios gramus rodytų😛
visoms svajoniu isipildymo 😘...... na o as per savaitgali atgavau 600gr nera tiek daug bet va siandien daugiau nieko nebevalgysiu o nuo ryt vel 5 dienas su grikiais bendrausiu 😃 tikiuosi atsikratysiu svorio dar 😃 ir ilgam
😃 nieko cia vulgaraus 😉 😃 su Mamyciu diena ,mamytes 🌷
sveikos, nu aš irgi nebesigrikinsiu... neišeina, kai du vaikai namučiuose ir dar vyriokui reik valgyt daryt. Vėl į valgiaraštį įtrauksiu kvietinų sėlenų - organizmo šluota. Labai geras dalykas. O grikiai užkietino vidurius - dvi dienas nėjau į tualetą😃 kefyras nepramušo - ot kaip vulgariai parašiau😃
sveikos svarbu krenta,o as pasijuoksiu,zinokti valgau su saiku,bet viska ir saldumynus ir man kg vis dar krenta po pora simtu gramu 😀 tai as irgi nuo velyku numeciau 3,2 kg 😃 😃 😃
savaitgali vistiek visa seima kartu o dar motinos diena reiks ir pas uosvius ir pas tevus vaziuoti tai bus labai sunku tik su grikiais isbuti
na as nusprendziau savaitgali ijungti ir darzoves nes neistversiu bet nuo pirmadienio iki penktadienio dar savaite pasilaikysiu gal tada tikrai vel nukris dar 3kg man jau isviso -3kg nukrito 😃 labai didelis rezultatas pagal mane 😃 tai va savaitgali dar va prisiziuresiu ir riebaus maisto nevalgysiu bet salotu ar koki sumustini gal ir perkasiu o nuo pirmadienio vel grieztai taip bus lengviau nes vyras trinasi namie va ir negaliu jau salotu ir as perkandau i ji beziuredama 😃 seiles varvejo tikra to zodzio prasme 😃 😃
Sveikoa, biskeli prisijungiu ir info parsyt 😀 -500gr nima dar 😉 va visai neblogai 😛 as zadejau laikytis 10 dienu ... kai persikelsiu,isikursiu tada grieztai laikysiuos 😀
sveikutes nieko nepadarysi savaitgalis o ledu karstoj masinoj labai norejosi bet juos as su savo mazaja suvalgiau tai kaip ir puse porcijost tik bet va vakare buvom pas uosvius tai kur nebuvus uosviene sampes istrauke as aisku atsisakiau pasakiau kad dietinuosi tai kad rekt pradejo eh per prievarta igrudo taure tai pasekmes tik 100gr siandien nukrite vsio sakiau tegu visi eina kakoti bet as laikysiuosi tokiau jauciu kad prasitesiu as savo dieta iki kokio penktadienio man reik tu kg atsikratyti o grikiai tapo kaip ir rutina 😃
😉
super 👍
va pagaliau baigta 😉 as vakarienei grikius su virta lasisa kramsnojau ... ir sveika ir dietiska 😉 o ingusete grikiai vistiek pagrindinis patiekalas 😀 po siandieniniu darbu dzinsai palaisvejo 😃 ziuresim kiek ryt rodys svarstykles ....
butent 😉
😃 saunuoles,kam taip kankintis 😉 valgykit taip kaip norit,ir jei jums su ledu porcija,salotom ar dar kitkuo krenta kg ir norit toliau valgyti grikius,tai tik pirmyn...koks skirtumas,kaip krenta kg,svarbu krenta 😉 👍
na merginos,jei neiskenciat tai geriau nesikankinkit,nes cia jau nebe dieta jeigu ir salotu ir ledu valgote,sakau su tais grikiais sunku,geriausia vaikules ir delcios dieta,nesupykit jei ka
eh mamukai siandien vel sugresijau uzsukom i magdonalda neistveriau ir pasiemiau ledu ragelyje tikiuosi ytakos dideles jie nepadarys grikiams 😃
lila tikrai numesi per geguze 😉
jo nusimato balius 😉 na as per nestuma priaugau 15kg ir iskarto po gimdymo jie dingo o paskui dar 10 nukrito,kur buvau priaugusi pries nestuma 😉tai isviso nemazai nukrito 25 kg dar - 5 reiketu ,o po dietos dienu dar 3kg liko ir bus liuks😀 nuva pasigrikinau ir as ... toliau einu darbuotis 😀