Grikių dieta

20. Apr, 04:03

Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D

18. May 2011, 19:38

orkaitej kepu paprastam stikliniam inde aisku kur galima kepti orkaitese labai skani sezamo plutele ir ivairios semkos selenos ,semenys ir t.t ten dedasi tik va raugo reik tureti as gavau is kaimynes ji ir vis nuimama jo pasiliekama kitam kepimui labai lengva gaminti ir rauginti reikia tik 6 val o ne paromis

18. May 2011, 19:10

na del svorio metim o is as nezinau bet gal su kokia dieta gautusi as nuo rytojaus susiimsiu ir valgysiu tik sveika maista eja nebeperkam su vyru duonos ir batono jau pora savaiciu kepu pati duona zenkliai pigiau ir ji visokiu grudu tai tuopacoiu ir zarnyna valo viena kart i savaite uztenka issikepti bet silta tiesiog dievisko skonio

18. May 2011, 18:48

Aš ir valgau tas sėlenas jau metai laiko,tai jo į toletą gerai išeinu,bet svoriui mest man nepadeda,o reik daug numest

vaidlina vaidlina 18. May 2011, 17:57

spem, tokias sėlenas ir aš perku. po pirmojo gimdymo tai jų dėka svorio atsikračiau - 69 tesvėriau😀 draugėms rekomenduodavau tas sėlenas😛 dabar vėl turiu nusipirkus😀 beje, šįvakar ištrauksiu kefyrą iš šaldiklio, ryt parašysiu, kas išėjo😀

18. May 2011, 15:31

beja mamytes zinokit pradzioj netikejau bet kaimyne pasiule kudintis nebadaujant o valant zarnyna yra tokiu kvieciu selenu maximoj prie miltu buna 200gr 50ct tik kainuoja gale ju parasyta kaip valyti zarnyna yra trys budai as su kefyru i kefyro stikline 2 sauksteliai tu selenu pabrinkinu 10-15 min ir isgeriu zinokit turedavau problemu su hemarojum ir uzkietejusiais viduriais jau trecia diena tokio kefyro geriu ir nespeju i tulika begioti viskas susitvarke esu patenkinta net labai nors rezultatai dar nelabai matosi 😃

18. May 2011, 15:25

as siandien tik viena lekste sriubytes suvalgiau dabar kepsiu kibinus tikiuosi suvalgyti tik pora na bet ziuresim kaip bus

18. May 2011, 15:24

dzherda as priaugau 32kg nors valgiau ir pries pastojant ir per 😃 bet irgi kai maitinau tai per 3 men visi kg nukrito ir dar daugiau bet pries su vyru susituokiant as buvau kudute palaipsniuj vyras nutukino a po to dar nestumas tai va pries gimdyma sveriau 101kg 😃 baisu dabar 70kg noreciau 65kg vel buciau kokia buvau 😃

18. May 2011, 12:34

jo,todel striju yra visur ☹ na bet svarbiausia,kad neliko tie kg 😀

18. May 2011, 11:17

oi spem pradziugintum cia mus 😉 o siaip jo,reiktu kokipuse metu neislaikyti jokiu dietu pries nestuma,nes kai griztu tai dvigubai,mna taip buvo..mano dieta buvo nevalgymas,pradzioj specialiia ,na ta prasme suvalgai pora sumustiniu dienoje,arba viena sokoladuka,taiva tikrai daug numeciau,o pastojus pradejau valgyti normaliai ir priaugau 29kg 😛 gerai,kad maitinau,gerai ,kad didele pagimdziau tai ir liko tik 6kg 😀

18. May 2011, 08:50

lila sekmes tau dideliausios o as su dietom kolkas bijau prasideti kita savaite laukiu rezultatu 😃 galiu buti nebeviena 😃

17. May 2011, 23:14

siaip atrodo visai nieko dieta,turesiu ja omeny kada nors ateiciai 😀 sekmes laikantis 😉

17. May 2011, 21:54

lila as ir neradau 1% tai gerdavau paprasta kefyra as gal bandysiu triju dienu dietos pasilaikyti vadinasi bananu dieta galit apie ja pasiskaitineti www.dietos.lt 😀

17. May 2011, 18:54

kefyro labai gera dieta arba iskrova gera su kefyru as po baliu iskrova viena diena padarau ir papildomu kg neber

17. May 2011, 18:54

kefyro labai gera dieta arba iskrova gera su kefyru as po baliu iskrova viena diena padarau ir papildomu kg neber

17. May 2011, 17:39

as ir neistveriau dvieju dienu,fe...nenoriu prisiminti 😃

vaidlina vaidlina 17. May 2011, 16:54

o grikiai tinka tik iškrovos dienai... o ne savaitėmis valgyti vien grikius. neištvėriau nė dviejų dienų - bevalė aš😃

vaidlina vaidlina 17. May 2011, 16:51

čia kas liečia svorio mažinimą...

vaidlina vaidlina 17. May 2011, 16:50

kažkur skaičiau, kad labai sveika kefyrą su cinamonu gerti😀

17. May 2011, 15:19

oi,as tai po grikiu dietos vieno produkto dietos nebesilaikysiu niekad,ziauru

17. May 2011, 14:33

Kefyro gera 😀

17. May 2011, 13:04

nu parasyk gerule,kas ten tau gausis,nors kazkaip skamba keistai 😛 Simute,turi alergija?

17. May 2011, 12:54

bet abejoju,ar man tiktu baltymu dieta,bijau,kad neimtu berti.. bet siaip is pateikto meniu,tai atrodo visai normaliai ir zmogiskai 😀

vaidlina vaidlina 17. May 2011, 12:51

dzherda, gal pabandyk kefyro pakelį palaikyti šaldiklyje per naktį, paskui išimti ir laikyti kiaurasamtyje, kad ištekėtų pasukos... skaičiau likraštyje tokį būdą - tipo išeina varškė😀 šiandien kaip tik parsinešiau kefyro, dėsiu į šaldiklį - žiūrėsiu, kas išeis😃

17. May 2011, 12:20

BALTYMU DIETA:
PIRMA DIENA:pusryciai-virti kaiusiniai su stikline pasuku ar kefyro;pietus-virta zuvis(prieskoniai,zalumynai,svogunai,krapai);vakariene-liesa varske
ANTRA DIENA:viskas tas pats,vakariene galima sukeisti su pusryciais
TRECIA DIENA: pusryciai-leisa varske su stikline pasuku ar kefyro;pietus-virta vistiena(truputis prieskoniu,zalumynu);vakariene-kiausiniai su gabaliuku silkes
KETVIRTA DIENA: viskas tas pats,vakariene galima sukeisti si pusryciais
PENKTA DIENA:pusryciai-kaiusiniai su stikline pasuku ar kefyto;pietus-liesos jautienos farso kukuliai(300g farso,150g liesos varskes,2 kiausiniai,prieskoniai,zalumynai);vakariene-liesa varske
SESTA DIENA: viskas tas pats,pusrycius galima sukeisti su vakariene
SEPTINTA DIENA:pusryciai ir vakariene tokie patys,tik galima dar suvalgyti silkes gabaleli is konservu savose sultyse;pietus-vistiena kepta ant groteliu ar griliaus(valgyti be odeles),jeigu norisi,galima isgerti taure raudono sauso vyno.
P.S. valgyti 3k per diena.Tarp valgiu negali buti trumpiau kaip 3 valandos.Kiekviena karta VALGAI KIEK NORI!Vistiena butinai be odeles!Tarp valgymu gerti kuo daugiau skysciu,arbatu,naturalia kava be cukraus ir kuo daugiau mineralinio negazuoto vandens.
2 SAVAITE: viskas tas pats,tik prie pietu valgyti darzoviu(ne daugiau kaip stikline),vienos rusies ar ivairiu,supjaustytu bei pagardintu 1 arb.sauksteliu alyvu aliejaus arba laseliu citrinu sulciu.JOKIU VAISIU!
P.S. pirma savaite nei vaisiu,nei darzoviu.Po 2 savaiciu valgyti po truputi savo iprasto maisto tik mazesnemis porcijomis.
Si baltymu dieta nera skausminga,laikytis galima TIK 2 SAVAITES,po to butina daryti pertrauka.
Stai tokia ta dieta,apie kuria svajoju,na dar teks palaukti,bet jau dabar rasant isivaizdavau kaip jos laikausi 😛 tikiuosi pavyks,nes kai turiu pavyzdiu kaip sukudo...vau...Sekmes,kas laikysis 😉

17. May 2011, 11:59

Gerda, o kokia ta baltymu dieta?

17. May 2011, 11:29

man dar labai idomu isbandyti baltymu dieta,tik Norvegijoj tai neimanoma,nes nera varskes cia,Drauge ja bande,tai numete tikrai daug kilogramu ir svarbiasuai jie nepriaugo.Bet ,kaip ir sakiau,kol kas as sakau dietoms ne 😃

16. May 2011, 19:40

o mano nuomone tai si dieta nesamone,daugiau niekad jos nebesilaikysiu,jei ir laikysiuos tai tik Vaikules,o sita tai kazkoks mazochizmas 😃 😃 😃 saunu,akd jus taip ilgai istveret,kad ir su mazom ar didesnem nuodemem 👍 as nuo siandien vel bandysiu sokiadieniais nebevalgyti nuo 7-8,tai tikrai pasiteisina 😉 zinoma leciau 😛

16. May 2011, 18:16

jeigu rimtai jos laikytis tikrai pasiteisina bet jei taip kaip mes bevales tai menesiukui kitam tik

16. May 2011, 18:10

na, meginos,kaipgi jums ta grikiu dieta? pasiteisino? 😀

vaidlina vaidlina 16. May 2011, 17:07

aš pvz nesu liekna... 😀))))) reikia oi kiek daug iki normalaus KMI😀

1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 14