Grikių dieta

20. Apr, 04:03

Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D

29. Apr 2011, 15:13

na va katik pasigrikinau mazoji miega veliau reiks dar pasigrikinti ir lekti i treniruotes po ju tik arbata irnobuoliukas nedidukas nes jauciu kad vyrai po vaiku priziurejimo nores ikalti tai teks pasedeti pas draugus dar pora valandeliu eh geriau nereiktu 😃

29. Apr 2011, 12:43

na as su savo princese kai sveriausi pries pat gimdyma sveriau 101kg priaugau per paty nestuma 31kg tai man streso po gimdymo tiek buvo kad numeciau kol maitinau o tik nustojau maitinti ir sugryzo 12kg tai dabar dietu pagalba vel siandien 69kg tikiuosi greit atsikratyti ir 4kg dar

29. Apr 2011, 12:00

valio!!!!saunu ,kad krenta svoriai 😉 lekiu tvarkytis ir i svecius,geros dar venos skaniuju grikiu dienos ir puikiu rezultatu istvermingiausios mamytes 😉

29. Apr 2011, 11:38

oo tai balius laukia

29. Apr 2011, 11:30

va kokia pagalbininke, mums ateinanti menesi bus metukai 😀

29. Apr 2011, 11:05

na mes su mazaja apsivalem namus virtuves baldus kartu nusisveitem jau 😃 ir dabar mazoji plauna indus o as sedziu prie pc 😃 mano pupai tik 1m 8men bus greit 😃

29. Apr 2011, 11:00

sveikutes na man -600g isviso jau bus per tris dienas -2kg ir tai nelabai grieztai laikausi 😉 bet neblogai 😀 as kavos su pienu katik atsigeriau , pietums grikiai 😀 toliau daiktus deliot kipsiu .

29. Apr 2011, 10:07

😀 saunu as tai cia gimiau cia ir likau norejosi pabegti toliau bet zemes vyras gavo tai likom cia turim nama savo kiema kalbancia papuga ir du vokieciu aviganius visas mano ukis 😃 bei mazoji dabar norim jai drauga arba drauge su vyru padovanoti tik va vyrui darbai prasidejo tai kaip bus nezinia

vaidlina vaidlina 29. Apr 2011, 10:03

radviliškyje😀 kilusi nuo pamario krašto😀

29. Apr 2011, 09:57

gerule o tu?

29. Apr 2011, 09:56

aha lietuvelej pajury galima sakyti 😃 netoli klaipedos

vaidlina vaidlina 29. Apr 2011, 09:51

spem, Lietuvoj gyvenat?

29. Apr 2011, 09:45

siandien sugresysiu ir isgersiu ryte puodeli kavos jau 4 diena o as negeriau jokios kavos tai labai norisi cia bus vietoj pusryciu 😃 😃 pietums grikiai ir kefyras siandien reiks daugiau grikiu pavalgyti nes vakare i treniruote vaziuosiu (lauko tenisa zaidziu 😃 ) gaila kad per savaite tik viena karta tikiuosi greitu laiku is sales i lauka pereisim 😀

29. Apr 2011, 09:13

saunu mano vyrui tai vienodai jis dar specialiai pagalius man kaisioja priperka skanestu ir masina maivosi bet nieko sakiau jei nori kad buciau kiaule as galiu valgyti tai tada apsiramina 😃

vaidlina vaidlina 29. Apr 2011, 09:02

sveikos, nu va, minus 1 kg😀 valio😃 ale tikrai sunku laaabai ištverti vien su grikiais ir kefyru... vyras grįžo vakare iš darbo (buvo nematęs manęs 2 dienas), tai sako Kodėl žandukai tavo sukritę😃

šįryt sūnus mano užsimanė grikių paragauti, tai iš karto spjovė laukan😃 o mes va kankinamės😃

29. Apr 2011, 08:58

labas rytukas na va pasisveriau ir 600gr vel ner, mazokai turbut kad vakar pamidora ir apelsina sumaumojau reiks stengtis nevalgyti gal kris daugiau 😃

29. Apr 2011, 00:35

Labos ir iki rytojaus , geru rezultatu 😉

28. Apr 2011, 21:28

eh si vakara tikrai kazkaip jau perdaug visko po truputi suvalgiau negerai nu ziuresiu kaip svoriui atsilieps einu jau po truputi ruostis miegeliui mazaja reik prausti ir virtuve susitvarkyti 😀

28. Apr 2011, 21:19

sunki ta apkunumo liga 😃 noreciau buti lieknute kaip puske valgo viska saldumynus tortus ir vistie 47kg sveria eh kaip noreciau bent65kg sverti reik stengtis gal tiukrai pasiseks

28. Apr 2011, 20:58

nu vat biski stinga energijos 😉 bet seip gerai viskas, man kraustymasis...kaip sportas 😃 nuplukusi visa diena.

28. Apr 2011, 20:47

alkis mano kuna jau varo is proto kaip sunku jam atsispirti tai va grauziu pomidoro riekele ir keikiu save na ziuresiu jei ryt man svoris nukris tai tada idesiu ir salotu as nes tikrai tie grikiai neivalgomi

28. Apr 2011, 20:39

😃 spem prajuokinai,amn taip vakar buvo,kai dariau lietuviska misraine ir netycia ziuriu,kad pora sauksteliu paragavua,na ragavau del prieskoniu :p 😃 o paskui neiskentus maza maza maza gabaleli pyragiuko suvalgiau 😃

28. Apr 2011, 20:37

oi saunuoles jus mano 👍,pasisiukslinau as 😛 viskas meciau dieta nuo vakaro,kai su Raimonda sedejom pavargusios ir sakom ai uzkniso tie grikiai,varom kebabo,ir ka jus manot,isvarem ... 😃 Raimonda dar ryt laikysis,o as jau nebe,viskas baigiu... gerbiu jus uz valia,as tokia valia turejau per pirmaja dieta,kuri buvo vos pries menesi,gal dar nepasiruosusi buvau,nezinau,ar cia tie fe...grikiai 😃 nu bet jus saunuoles,valingos 😉 Inga tu isvis kraustaisi,tai is kur tiek jegu pas tave? 😀 gerule sekmes laikytis kartu su kitom 😉

28. Apr 2011, 20:37

o a sugresijau bet nesmarkiai pati net nepajutau kaip berinkdama mazutes zaislus radau ant sofos vistienos desrytes gabaliuka ir i burna isimeciau po to kai tik pagalvojau tai sokas bet nuo mazo gabaliuko gal nieko nebus

28. Apr 2011, 20:30

as pasigrikinau vakare,vyrui vakariene padariau ,dar taip paziurejo ka as valgau , nes jis grikiu nemegsta 😃 vakare dar arbatos atsigersiu , dar vis daiktus pakuoju, darbuojuos nusilusi 😃

28. Apr 2011, 18:56

ai siandien dar lieso jogurto indeli sumaumojau 😀 pirmoji diena vis paivairinau maista 😃 ryt tikiuosi be jo apseiti 😃 😃

28. Apr 2011, 18:55

as kolkas grieztai kefyras grikiai ir obuoliai ir tai nepiknaudziauju max 3 per diena ,labai gundausi visokiais sausainiais bet tada prisedu cia ir atgaunu valia dar gerai kad siandien vyras i treniruotes isvaziavo tai nematysiu kaip jis vis kramto kazka... bus lengviau va atsigeriu kefyro stikline ir tikiuosi apseisiu su arbata vakare arba obuolys paskutinysis na stengsiuos be jo tikiuosi istemsiu

28. Apr 2011, 18:15

kad tiktai tau padeciau istverti 😉 as griestai nesilaikau, su darzovem ,ir kefyru 😉 bet ir padeda 😀 krenta.... nes maitinu dar savo mergyte tai reikia biskeli vitaminu 😉

28. Apr 2011, 17:57

insa tada su tavim laikausi iki galo 😃

28. Apr 2011, 17:13

spem laikykis... as dar su dieta 😉 laikausi salotu dabar biskeli pasidariau,o vakare vel grikiai 😀

1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14