Grikių dieta

20. Apr, 04:03

Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D

23. May 2011, 14:43

lila taip susiimam nuo rytojaus delcia sakai lengviau krenta kg tai ir susiimsim 😀

23. May 2011, 12:08

Raimonda,deja,bet sveika gyvensena ne man...bent kol kas noriu valgyti viska,megautis maistu..tik aisku reikia tai daryti su saiku,deja,ji kartais taip pat pamirstu 😃 😃 😃 bet nieko,svarbu,kad rupinames savo isvaizda ir po tu mazu nuodemiu susiimame 😛 😉

23. May 2011, 09:56

as tai irgi tada nuo antradienio eisiu ant dietos tik viena dalyka sau leisiu savo namine duona nes be jos neiseiciau i wc ji man suminkstina nes kvieciu selenu ten irgi beriu bei ji ekologiska be e 😃

22. May 2011, 21:11

?

22. May 2011, 21:11

o as va savaitele ant darzoviu nei kankintis nei ka,visad pirmadiniais iskrova ir jokiu bedu 😉 nebutu lengviau maitintis visad pastiviai sveikai..

22. May 2011, 20:59

na smagu renata 👍 .taip ir toliau 😉

22. May 2011, 00:16

jetus,padarykit pertrauka,juk nesveika tiek ilgai alinti organizma😉 man jau baisu,kad jus cia taip uzsivedusios😀

21. May 2011, 15:05

sveikos as nuo pirmadienio irgi grieztai eisiu va prisipirkau zuvies saldytu darzoviu tai ir sedesiu tik ant jus

20. May 2011, 22:01

manau Gerda turetu gautis is to Tine Melk Hel .

20. May 2011, 18:30

tai gal Erika daro is naturalaus kefyro,is kaimisko?nes zinau kaip galima varske pasidarytio is kaimisko pieno,bet cia tokio nerasta 😃

vaidlina vaidlina 20. May 2011, 16:02

gal kitoks kefyras buvo... aš turėjau Kelmės kefyrą, tai balta masė tiršta ir tiek... 😀

20. May 2011, 15:57

Sveikos, Gerule, zinok gaunasi, pati darausi tokia varskyte, is vakaro issitraukiu i kiaurasamti idedu dar marles, o ryte prisidedu zolumynu, megiamu prieskoniu ir turiu ale crem bondziur, kur is ramos yra😀

vaidlina vaidlina 20. May 2011, 15:46

džerda, žinok, nieko gero neišėjo iš to kefyro😀 gali nebandyti išgauti varškės😃

20. May 2011, 08:30

renata saunuole man va po zuvytes dienos -1kg

20. May 2011, 00:48

saunu Renata ....

19. May 2011, 20:09

as tai salotinuos toliau, siandiena dzinsus apsimoviau tai palaisveje, bet nesisveriau visa savaite,geriau sakiau neziuresiu , sekmadieni pasisversiu . Mergytes pirmasis tortadienis ant noses tai siek tiek uzsiemusi 😀

19. May 2011, 16:18

lila as tai negeriu ir mano gimine apseitu be alkoholio bet va vyrelio gimine tai tragiska dziaugiuosi kad maniskis tiek negeria kaip jo tevai ir giminaiciai baisu del to ir nenoriu daryti noreciau isvis kad butu tik mes ir krikstateviai o po to musu kieme saslu issikepti ir pavakaroti po kokios fotosesijos ramiai bet cia tik mano svajone

19. May 2011, 15:36

mes siemet irgi turim padaryti krikstynas bet sakiau darysim kuklias nes namo statyboms geriau investuoti nei i baliu kuriame visi tik prigerti nores ☹

19. May 2011, 15:27

viskas aisku😉

19. May 2011, 12:51

😃 😃 😃

19. May 2011, 12:49

nera net zodziu jam apibudinti fuij

19. May 2011, 12:48

plikyti grikiai patikek skiriasi nuo virtu as dievinu grikius bet ne plikytus nes ju skonis

19. May 2011, 12:01

tai ,kad grikiu dieta yra su uzplikytais grikiais,o tai, patikek, slysktu 😃

19. May 2011, 11:26

Lila as tai siulau tau padaryti bent pora menesiu pertrauka,atsigaus organizmas po tu pusdieciu ir susiimsi apmasciusi,nes taip tai nieko neiseis 😉 man ir jau keleta menesiu bresta mintis kepti duona,nes Norvegijoj ji mums nepatinka,na labiau mano vyrui,nes jos cia butent su grudais,o norisi paprastu lietuvisku duonu 😀 reiks ieskotis receptu 😀 Renata man tokia savijautu buvo su grikiu dieta,puse dienos prabego,o ziuriu,kad 1 leidziamas litras kefyro nyksta akyse...sunku buvo 😃

19. May 2011, 10:10

as tai kefyra su kvieciu selenom geriu zarnyna valo o siandien meniu mano va laukiu kol isbrink selenos cia pusryciai bus pietums apie 14val zuvis su darzovemis garpuodyje o vakarienei duonyte daugiau nieko 😃 plius siandien man teniso treniruote

19. May 2011, 10:04

renata tada tikrai nekas bus jau perruges kodel nekepei zinok as gal ir nemegeja kepti bet tokia duona verta nera skanesniu ir tuolabiau is visokiu grudu jie valo organizma

19. May 2011, 10:00

insa taip raugas ir yra ta tesla tapati 😃 kai rauga turi lengviau ir keptis duonyte sunkiau gal susirauginti ta rauga gerai kad kaimyne kepa tokia duona tai kai pavaisino tai sakiau man nuo savos teslos ir nuimtu raugo tai super dabar ir as mamai jau daviau draugem dalinu ir siandien draugei nuemiau raugo sestadieni reiks uosvienes pazystamai nuimti ji man net pinigus siulo sakiau nereikia ji turi pirtis tai kada pasikvies pasiparinti 😃

19. May 2011, 09:38

oi kaip as noreciau pameginti issikepti duonyte, ta raugas gi tapati tesla ,pasidarai ir raugini kelias paras,dadedant miltu, per tv pasakojo, bet va taip ir neprisiruosiu, reikia teslos receptu pasiieskoti

19. May 2011, 09:03

renata tu jei neprisiruosi issikepti ta rauga saldytuve gali dvi savaites dar laikyti beto mano duonytei paruosti trunka vos 15-20min po to padedu 6val rugti ir bereikia ikisti i orkaite nes ruginama jau kepimo inde kuriam zadi kepti 😃

18. May 2011, 20:49

na jo arba skaiciau kazkokiam receptu tinklapyje kaip galima issirauginti

1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 14