Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D
Robke,tai ryt varyk i parduotuve ir pirmyn 😉 😃
as ir atlaikiau viena diena ir palnuoju issilaikyti bent iki mamos dienos 😀 grikiai su kefyru dar normaliai 😀 dabar arbatyte pliumpionsiu,nes jauciuosi siek tiek alkana 😀 skaiciau,akd reikai paskutini akrt valgyti 8,jei velai eini miegoti.tai taip ir darysiu 😉
😃 taigi neskanu tie grikiai, laikiaus pamenu 😃 Visai būt smagu vėl prisijungti prie jūsų, bet neturiu grikių namie 😃 Sportuot reikia, bet kad nėra kada . . .tik lauke darbai prasidėjo, tai mankšta kaip reikiant, raumenis skauda visus 😀
na pirma diena as nemarinu saves badu bet prisilaikau zinau kad paskutiniomis dienomis ju nesinores visai tada ir nevalgysiu 😃
Na stiprybes 😉
sunkiausia man bus vakare nes vyras pastoviai ka nors grauzia tai va sumasinti gali tikiuosi kad jis taip nesielgs palaikys mane
man grikiai labai patinka ,ir labai skanu .. vienus ritinu 😀 dar morka pagriauziu kai ilsiuos pakuojant daigtus 😃
rimtai tiktai 😃 😃 as puse pakelio suvalgiau ir viena obuoli kolkas 😃 o kai vyras grys vakare kita puse pakelio suvalgysiu nes zinau kad kai jis valgys ir as noresiu 😃 mmm bet vaziuosiu i miesta su reikaliuku tai butinai kefyro pirksiu 😀
oi be kefyro man niekaip 😃 kai pvz Viakules dietoj ryziu suvalgydavau 2,5 pakelio,tai dabar gaunasi kad per puse dienos suvalgiau grikiu kokius 8 saukstus 😀
taip tikra tiesa svarbu palaikyti vienas kita
man kyla pagunda bet pagalvoju kad nuvilsiu ne tik jus bet ir save tai iskarto susikaupiu ir atsisakau ko noriu 😀 as kefyro kaip tik siandien neturiu tai va laukiu kada vyras grys kad galeciau nuvaziuoti nusipirkti arba teks uosviu masina skolintis 😀
tikrai taip,ko negaliam,to taip norisi,nors imk ir mesk viska,bet cia taip buvo su pirmaja ditea,nu bet plikyti grikiai,sakes,sianien valgau antra lektute per prievarta,bet uzsigerus kefyru visai dar pakenciama,tai tik taip as juos ir valgysiu,uzsigeriant kefyu,o drauge valgo su agurku 😀 as tai stengsiuosi griesyti tik su kefyru ir vaisiais,nes realiai norint pasiekti paciu geriasusiu rezultatu reiktu dietintis vien su grikiais ir arbatom,fui....laukiu nesulaukiu,kada vel galesiu krimstelti saldumyno,nes kaip lila,as juos labai megstu,bet labai megstu ir skanu maista 😃na ziuresime kaip cia mums seksis,svarbaisuai palaikyti viena kita 😉
is po svenciu labai daug pagundu man kyla yra visokiu sausainuku saldainuku bet va nieko negaliu vakar nesinorejo o siandien kai negalima tai taip norisi kaip sako uzdraustas vaisius visada skanesnis 😀
na as grikius megstu bet ne vienus su kazkuo 😀 nieko laikausi po grikiu atsikandu obuoliuko kad numustu bjauru ju skoni 😃
mano ugis 178cm sveriu 71kg noriu 65kg man tada butu idealu nes kolkas pilvukas ir gelbijimosi ratas bei subiniukas issipletes tai juos ir mazinti ketinu nu be keciupo grikius vos ivalgau bet stengiuosi greit eisim laukan darbuotis tai negalvosiu apie maista 😃 nes katik prikepiau kepsniu negaliu kaip jie kvepia mmmmm... bet po dietos as irgi valgysiu viska kas garpuodyje ir darzoves bei vaisius saldumynu stengsiuos privengti nors ir taip ju nevalgau 😀
svarbu nepersivalgyti ir velai vakare nebeuzkandizuti, o po dietos as salotas valgysiu ir jokiu bulviu,makaronu mesyte sveikai paruosta zuvis 😀 virta lasisa labai patinka tai manau nesugrys kg po dietos 😛 o noreciau sveti 57kg 😀 o siandiena sveriu 62 kg, mano ugis mazas 165cm .
mano ugis 174cm,po pirmos dietos svoris buvo,po velyku svoris 73 ☹ o vos pires keturias dienas buvo 70 😃 noriu 65,5 😀 bet man slyksti dieta,nebenoriu as jos,nu bet ,kla darysi,dar pakentesiu 😀
Na as ir per sventes prisisveiciau 😃 tai +1,5 kg ,o noreciau - 5 kg . Tai sekmes visoms 😉
beja koks ugis tavo gana auksta telike pasirodei 😀
mano 178cm
as gyvenu klaipedos rajone netoli gargzdu turim nama 😀 na as per velykas neturejau didelio apetito tai nepriaugau nors skrusdelyna buvau issikepus tai ryjau kol baigesi 😃 😃 bet va vistiek 71kg ryte buvo man reik 6kg numesti kad sau patikciau ir jausciausi gerai bei labai pakyleta buciau jei man pavyktu 😃
tiesa o siaip esu is Siauliu,o tu?
oi kokie faini komplimentai 😀 na mes ten susiderinom,nes kaip tik planavau grizti i Lietuva,tai visom tiko 😉 o siaip tikiuosi prisijungs daugiau 😀 Inga dar sake grikinsis 😀 o siaip galiu pasakyti,akd si ryt svarstykles nuvyle,nes taip pasilepinau per velykas,kad ziuriu siandien ryte turiu +3kg ☹ ai bet as zinau,man taip buna,cia yra tie kilogramai ,cia nebe 😛 tai dabar gaunasi,kad iki norimo rezultato reikia numesti 8 kg 😃 nebe 5 😀
dzherda perziurejau ir as dar karta laidele nes neatkreipiau demesio kas ten vyko tuo tarpu matai nes sveciu turejau ir mazajai pusrycius tuo tarpu gaminau 😃 tikrai sauniai pasirodei super atrodei 😀 tu net is norvegijos atvykai oho tai norvegijoj gyveni o seip is kokio lietuvos kampelio kilus esi?
sveikutes su pirmaja grikinimosi dienele as dar ju neragavau tiksliau ragausiu tik vakare nes vakar buvau perdaug pavargusi juos uzsimergti tai tik siryt uzsimerkiau ir tik vakare ragausiu 😃 o siaip esu pasiryzusi puikiai va ryte atsigeriau zalios arbatos su pienu sako irgi svori padeda mesti ir po pietu suvalgysiu viena toki maziuka obuoliuka arba tempsiu iki grikiu 😃 dzherda jauciu kad mes tik dviese grikinsimes 😃 😃
aciu labai 😀 na loretuke tada dar pasilepink normaliu maistu(nors siaip sako,kad geriausiai svoris krenta,kai maitini,o ne po to) 😀 zodziu,o as jau kabinu primuosius nuplikytus grikius ir galiu pasakyti,kad bus sunku 😃 ne tokie ji egardus kaip virti ir siaip psichologiskai dar reikia padirbeti 😃 skaniu pusryciu 😉
na as si karta dar nesirystu,na ne tiek kiek nesiryztu,bet gal dar nevisai butina,nes as galvoju kad pas mane tik dbr va katik baigesi pienukas pries pora dieneliu ,tai manau kad baigesi pienukas pradesi svoris kristi ir be dideliu dietu galbut,tai noriu kazkiek paziureti,na jau jeigu tada tai tada kazka darysiu😀ir beja dzherda katik ziurejau laidele labai graziai atrodei😀
o man atvirksciai megaujuosi kiekvienu klasniu,istisai smaliziauju 😃 😃 😃 na,ka gi ,tai nuo rytojaus jau grikinimas,tik neuzmirskit uzsimerkti grikiu is vakaro 😉 gero vakaro ir iki rytojaus...sversimes 😉
sveikutes jau nesulaukiu kada pradesim grikintis i maista jau nebegaliu ziureti
Taip prisijungsiu 😀 visa savaite pas mus vyks kraustimasis,daiktu pakavimas tai ir apie maista nebus kada galvot 😃 jau ryt kipsim i darbus....
sveikutes su sv velykom jus visas daug saules ir graziu marguciu 😘
laukiu nesulaukiu antradienio
valio!!!dar viena mamyte 😉 Lila,aciu labai 😀 jau paziurejau 👍 tiesa laidoj atrodau stambesne ,nei esu 😃 Su sventom Velykom 👍,o iskart po ju kibsim i darba 😃