Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D
laikausi bet nezinau kaip bus toliai valia silpneja nors labai noriu issilaikyti iki galo bet vyras gundo skanestais ir visokiu yvairiu maistu norisi ir man tik va negaliu kazkaip sunku nutreukti dieta nes jau trecia diena ipusejo ryt ketvirta ir tiek beliks busiu puse dietos atsilaikius ir sunkiausia bus savaitgali kai kils labai labai daug pagundu turbut kad nesigaus bet gal kas zino 😀
na ryte galvojau kad atsilaikysiu kad su visom mamytem drauge lengviau bet va visos traukiasi ir toks jausmas kad neimanoma issilaikyti tai todel ir nebezinau ar as pajegsiu
mamytes su jumis lengviau man mesti dabar kai jus jau visos traukiates man sunku atsispirti pagundoms ir as jau pradedu galvoti gal reik trauktis ☹ vyras dar kaip tycia sausainiu pripirko zodziu dar laikausi bet labai jau sunku siandien turbut moraliskai buvau stipri kartu su jumsi o dabar kai jusu daugumos nebebus sunku sedziu apsikabinus grikius kurie stringa gerkleje kefyru nuplaunu bet ar ilgai as atsilaikysiu nezinau
laikraštyje buvau skaičiusi, kad grikiai tinka tik vienai iškrovos dienai, o ne savaitei... Kažin, man kaip seksis:😃 bet jei neatsilaikysiu, kelias dienas iš eilės, tai bent bandysiu kas antrą dieną, nes yra ką mesti. sveriu 81, o ūgis 164☹ tai vat, tokios naujienos😀
na as saziningai bandysiu testi grikiu dieta reikia man atsikratyti tu nelemtu kg dar 5kg ir tobulybe pasiekta 😃
Oi nekas kai suserga vaikuciai,o jei ir pati tai jegu reikia iskazkur pasisemti kad pasveiktum ..... tai kaip Raimondai sekasi grikintis kiek jau - kg .
Sveikos man - 600gr , taip gundo toliau , siandiena valgysiu virtus grikius , dar turiu salotu , iki sestadienio reikia sudoroti nes po perkraustymo nelabai kas is ju liks , tai vat pusriciams su panele valgysim grikius, paskui salotu pasidarytiu ir vakarienei ir grikius .... gal taip ir istemsiu iki savaitgalio,o sestadieni tikrai nebus laiko valgyti vyks persikelimas tai kas papuls perkasiu ,obuoli kokis ar dar ko ... tik aisku sveiko maisto 😀
na tikrai keista,akd tau atsirado jegu,man atvirksciai mieguista,irzli pasidariau,nes mazike laaaaaaabai nerami,todel turiu sustoti,nes bus negerai 😛 va ir dabar kavos be cukraus ayisgersiu,nes i grikius nebegaliu paziureti,po to vaisiai ir kefyras ,taigi bus daline dieta 😀 spem,saunuole,kad laikaisi,mano svoris siandien 70,4 ir pagalvojau,akd tikrai geriau prisiversti akzkaip pasportuoti kelis kart savaitej ir pariboti maista,nei tokios dietos,nors va Vaikules tai pakankamai lengvai issilaikiau,gal del to ,akd lauki kada praeis trys dienos ir pakeisi kitu maistu,o cia viska ta pati ...fe.... 😃 zodziu saunuoles,kurios laikotes,o man jau viskas,aciu,kad prisijunget ir nepykit ,kad nuo ryt nebebusiu kartu,bet butinai palaikysiu 😉
sveikutes kaip liudna girdeti kad mamutes krenta bet as laikysiuosi iki antradienio valia ugdysiu nors nieko skanaus is tu grikiu bet sakoma kas skanu tas nesveika o kas neskanu tas sveika 😀 man sekasi gerai siandien vel nukrito 700gr tai sveriu lygiai 70kg 😃 ryte suvalgiau tik puse indelio lieso jogurto uzsiplykiau grikiu pietums o vakare suvalgysiu kita lieso jogurto pusike su obuoliu ir visa dienele bus prabegusi man upas didelis istverti savaite su grikiais tikejausi sunkiau bet man ir jegu atsirado ir nemiga atsirado😃 mes visada einam miegoti 22val o va vakar uzmigau tik 24 val keista buvo bet jegu daugiau atsirado 😃 grikiu pagalba 😃
tiesa si ryta uzmirsau pati pasisverti atsikelus, tai suvalgius obuoli -400g 😀
labas rytas,lila ir gerai,as iki rytojaus pasikankinsiu,ilgiau ne 😀 nenoriu ,bandysiu irgi riboti maista,tikiuosi pavyks 😀 Inga,drauge nebesilaike,nes vaikai susirgo,o po to ir pati ☹ Raimonda laikosi,jai normaliai 😀
sveikos, man šiaip grikiai labai patinka - gal nedigs meilė jiems po tokių dietų😃
ziuriu visoms sunkiai tie grikiai lenda 😃 nu bet ryt parasyk koks rezultatas po dvieju dieneliu 😉
tai kodel drauge nebesilaike ? plikyti grikei ne labai ir yra skanus, as rytoj virsiu, virti man skaniau 😛
dzherda, tai tau daug nebeliko kentėti😃 jei penktadienį žadi mesti. Na, bet tau tik kelis kilogramukus reikia numesti... man visų 20😃 tai noriu nors kelių atsikratyti... Šiaip žinau, kad nėra gerai tos visos dietos, bet kad jau vasara ant kulnų, o taip norisi būti dailesnei😛 grikiai užplikyti, einu miegoti😃 labanakt😀
oi nezinau keik cia bus tau lengvaiu gerule,nes akzko mums visoms labai jau sunkiai sekasi jos laikytis,as ir nezinau kiek istversiu noriu mesti,nes pradejo tik del drauges,kuri nesilaiko,neisejo jai ☹ tai mintys sukasi tik apie maista ir jauciu,akd koki penktadieni pradesiu valgyti 😃 nu ziuresiu,dabar laikausi tik del jusu 😉 Inga,man ir truksta jegu,miego noriu,mazike labai irzli,kartu ir mama 😀 as ir po to bandysiu nevalgyti nuo kokiu 7 jauciu 😉 na ziuresim kaip kas gausis,jezus tik dietos metu ivertini kaip gera valgyti skanu maista 😃
o aš bijau pamiršti užsiplikyti grikius😃 pirmą kartą laikysiuos dietos, tai kažin, kaip čia man seksi - sakau, gal bus lengviau su jumis viską ištverti😃
vasara as meginsiu nuo 19 val nebevalgyti nieko ,o miegot ir velai 23 - 24 val einu . O seip siandiena truksta jegu.... tai salotu pasidariau svieziu darzoviu , kad neiskrisciau is pado 😃 nezinau kaip rytoj bus ,bet gali tekti man atideti dietinimosi ....
Yra yra ka mest 😉 mane erzina mano leskos , jei priaugu tai iskarto i leskas kimba ir i sikniuka 😀 mano figura kriauses formos 😃
na saunu musu gretos dideja 😃 as tai siandien apetito neturiu o ypac grikiu neina daug suvalgyti su kefyru vos keli saukstai ir soti labai noriu suzinoti kiek ryt dar nukris laukiu nesulaukiu ryt ryto
geriausia svertis ryte 😉 lila neuzmirks rytoj ryte 😉 kuo didesnius matai rezultatus,tuo didesnis upas 😉gerule junkis junkis,laukiam 😉 tik iskart nusipirk kefyro 😉 😃 Inga,tai jau tikrai,gaila,kad nelabai ten turi ka mesti,kitaip tai kristu isvis po 3 kg 😀 o zinau,kad jau rytoj bus mazi rezultatai,nes dingo tie priaugti per Velykas 😀 eisiu neuzilgo grikintis 😛
oho nieko sau Gerda per diena 2kg 😀 smagu . Man tai 500g pradingo 😃 eisiu arbatos pasidaryti ....kai darbuojies ir laikas greit lekia 😀
sveikos, žiūriu, smagiai jūs čia grikinatės😀 norėčiau ir aš į jūsų būrelį... jei galima😃 nuo rytojaus pradėčiau grikiukus lapnoti☹ nes jau nebegaliu žiūrėti į save😃
na linkiu sekmes 😀
kaip faina saunu as va pas sese i svecius atvykau obuoliu atsiveziau tikiuosi nesusigundysiu skanestais
👍 robke 😉
Nėra kaip man jau derintis prie jūsų 😀 O jums sėkmės merginos 😉 Man pavasariniai darbai vietoj dietos, pareinu vėlai į kambarį ir valgyt nebesinori 😃
labas rytas 😀 na ka rezultatai puikus,nes nebera 2,200kg,kaip ir sakiau,pasilepinau tai tie riebaliukai neuzsistovejo ir kaip mat nukrito 😃 je!!! dabar kramtau obuoliuka ir ruosiuosi psichologiskai grikiams 😃
sveikutes na ka baigesi viena diena atejo antra tikiuosi kuo toliau tuo lengviau bus 😀 o jus mamytes jau stebit svori savo as stebiu ir man jau nukrito 700gr
😃 nu jo 😀 kazka galvosim,galvoju gal kokiom lengvom salocikem reiks sugriesyti,nes itariu,kad ir mes eisim i kavine 😀