Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D
Liekninančios tabletės - http://thermacuts.lv mano pazistama numete 10 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.
sveikos 😀
ar yra siuo metu besilaikanciu grikiu dietos? as pradejau nuo vakar 17h..
ieskau kompanijoniu 😀
Lida sudas Lipro geriau ir veiksmingiau bei be jokiu zalingu iprociu 😀 ir herbal 😛
Lida senoji, stiprioji versija (old version). 100 % originalas, aprašymai,
tiek ant dėžutės, tiek instrukcija, tik kinų ir anglų kalbomis.
Dėžutė ir kapsulės tokios kaip fotografijose.
Milteliai kapsulėje - šviesiai rudi.
Tiesiogiai siunčiuosi iš Kinijos be jokių tarpininkų.
Tai efektyviausias lieknėjimo būdas, per mėnesį numetama nuo 5 iki 12
kg. Lida pagreitina medžiagų apykaitą, taip pat kontroliuoja alkio
jausmą, prisideda prie būtinų kūno valymo procesų, be kurių svorio
mažinimas yra neįmanomas.
Preparato nerekomenduojama naudoti iki 16 ir po 60 metų; nėščioms ir
maitinančioms moterims; žmonėms su širdies ir kraujagyslių ligomis;
kas yra patyrę insultą ir širdies priepuolių.
30 kapsulių pakuotės kaina – 65 Lt
2 pakuotės - 130 Lt atsiuntimas mano saskaita
3 pakuotės - 180 Lt atsiuntimas mano saskaita
5 pakuotės - 290 Lt Lt atsiuntimas mano saskaita
10 pakuočių - 560 Lt atsiuntimas mano saskaita
laukiu jau ilgai laukiu kad labai jau neturiu kantrybes 😃
lila kad ir kaip noreciau negaliu nebent grikius su keciupu maumociau 😃
Oi kaip cia ramu , tai kaip besiseka mamkos ????
tikra tiesa 😀
SKAICIAU straipsni
kuo labiau Jūs mažinate kalorijas, tuo labiau lėtėja Jūsų medžiagų apykaita. Tiesą sakant, labai mažo kaloringumo dietos gali padaryti Jus riebesniais. Vienintelis kelias numesti riebalus ir išlaikyti tai visam laikui — LĖTAI mažinti suvartojamų kalorijų kiekį ir DIDINTI fizinį aktyvumą. Geriau sudeginti riebalus treniruojantis negu „numarinti juos badu".
dekui
SAUNUOLES MERGINOS
ne dar truputi perdaug rodo per ta skaiciuokle kad 65kg mano idealiausi 😀
renata bet tavo ugis neaukstas ar klystu ? mano ugis tai 178cm
renata kokie superiniai rezultatai dideliausi sveikinimai na o manieji nera tokie geri kaip tavo bet -600gr man yra daug dabar sveriu 69,9kg 😀 sie skaiciai mane labai dziugina nebedaug liko iki 65kg mano tobulybes bet jauciu pasiekusi 65 noresis 60 😃
saunuole renata man sunkiau sekasi su kritimo kg bet svarbu kad ne pliusas 😀
saunuole renata kaip tau taip svoris krenta as va su mazaja stikline pasuku isgerem per puse nes ryziu nebesinorejo virti nes butu like tai pasuku panasiai kaip kefyras tik liesiau tik 0.3% riebumo 😃
issivirsiu ir viskas be skuros ne druskos tik liesa mesyte
vyras gales prieskoniais pasibarstyti o as paprastai
oi ne orkaites o kameros saldiklio visai jau spangstu 😃
oi ne orkaites o kameros saldiklio visai jau spangstu 😃
tikra tiesa na bet stengsiuosi tik su skysciais visa vakara istempri 😀 o ryt laukia vista reik isistraukti is orkaites 😀
na as sugriesijau siandien bet tikiuosi tai netures dideles yrakos per tuos darbus pasimirsau ir ko mazoji nesuvalge sukramsnojau ten nedaug bet vistiek man nuodeme 😃
na merginos kaip sekasi man kolkas gerai nors namie kvepia maistas kolkas laikausi kai kristi kg pradejo didesne valia atsirado pirmos dvi dienos tik sunkokos po to lengviau 😀 kolkas tik 1karteli ryziu kramsnojau bet reiks dar isisvirti 😀
man sunku irgi buvo ir leda vakare suvalgiau bet vistiek minusas neblogas nukrito o jus ryzius pagardinkit svogunu laiskais ar ridikeliais skaniau lenda ir sociau jautiesi lyg salotu pavalgius
pasigyriau vakar tai sende +200gr :-)
stai ir -700gr dieta veikia siandien paskutine diena su ryziais megaukimes 😃
as paprastus isiviriau man svarbu kad silti jie butu saltu neivalgau ir as as va pries 10 min pirma kart dienoj pavalgiau bet suritinau visa pakeli 😃 ir vakarui pasilikau paki ziuresiu kaip seksis
oi renata kaip tau gerai o as savo pagundas numalsinu ryziu paploteliais jie traskus ir skanus tai labai greitai numusu skanumynu skoni 😃
na kaip renata sekasi man kolkas sunkiai visur kyla pagundos bet laikausi 😃
jo imsim vaikules dieta nors va ryte atsikeliau rezultatai normalizavosi beveik 71,7kg cia jau ne taip baisiai kaip vakar vakare 😃
pirkausi pacius paprasciausius ryzius virsiu kol isvirs o seip prieskoniu toj dietoj negalima bei nusipirkau 0,3 % riebumo pasuku su ivairiais skoniais vietoj riebaus kefyro paragausiu pirma kart pasuku tikiuosi neapsivemsiu 😃