Grikių dieta

20. Apr, 04:03

Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D

20. Apr 2011, 17:31

as taip pat pasirasau ,
pasiskaiciau apie ja daugiau www.dieta.lt
rase kad laikomasi 7 dienas ir galima atsikratyti iki10kg
mane tai suviliojo

20. Apr 2011, 17:21

as po Velyku pasirasau siam reikalui!!!! 😀 beje,kiek dienu trunka sita dieta?

20. Apr 2011, 17:17

😃 gundau gundau 😃 lauksim ir daugiau 😉

20. Apr 2011, 17:14

bus sunku bet turbut kad reiks prisijungti prie jusu

20. Apr 2011, 17:01

NA UZTENKA POKOLKAS IR VAIKULES DIETOS,SUGRYZO TIK 600GR,VIEN GRIKIU TIEK DIENU KAZIN AR SUVALGYCIAU,GERIAU DELCIOS DIETA

20. Apr 2011, 16:58

ale tu kokia gundytoja 😀 as truputi jos laikiausi, visai nebaisi 😀

20. Apr 2011, 16:03

Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis 😃, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime 😉 laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... 😃
Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... 😃

1 ... 11 12 13 14