Grikių dieta

20. Apr, 04:03

Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D

26. May 2011, 11:27

oi ne lialia turejau omeny o tave lila 😃 jau akys visai neberodo

26. May 2011, 11:27

tai vat kad nebuvo didelio apetito skysciai savo padare nes po gimdymo labai greit nukrito man visi kg aisku kol maitinau po to tik nutraukiau maitinti ir vel 12 kg uzaugo 😃 nors maista reguliavausi

26. May 2011, 11:25

lialia linkiu tau mergytes 😘 is visos sirdies tikrai gera auginti mergyte bet noriu as dabar paauginti ir berniuka skirtuma norisi pajusti 😃

26. May 2011, 11:24

na zadam krikstyti siemet norisi buti lieknai kad pilvas nebutu su uzpakaliu issikises beto nebenoriu tiek priaugti kiek su maze buvau priaugusi o priaugau 31kg sveriau pries pat gimdyma 101kg baisu mamos zinokit kai nescia buvau sau grazi bet po gimdymo kai pasiziuriu i foto o dieve netikiu kad as ten

26. May 2011, 10:22

mano mergytei greit bus 1.9m rugsejo 6 d 2 metukai bus jau didele viska moka pati prasosi ant puoduko snekam labai puikiai savarankiska ir labai meili bei draugiska su kitais mazais draugu vaikais labai jau mergyte mano svelni na buna kad su teciu musasi bet zaisdami 😃

26. May 2011, 09:41

renata pritariu tau 😃 kai jau perteklius tai tikrai reik susiimti na as siandien stipriai laikausi esu pasiryzusi tai kolkas atsigeriau zalios arbatos su pienu iki 12 val tempsiu po to salotos su kefyru ir vitaminas pradesiu gerti vitaminus kad neissekciau plius su vyru norim antro leliuko tai jie kaip ir skatina pastojima 😃 bijau kad galiu nuo ju priaugti del to su maistu susiemiau ir reik numesti iki krikstynu gerai kad dar oficialios datos nera tai bent tiek ramu 😃

26. May 2011, 08:29

sveikutes, is kur pas jus tiek stiprybes? As kai tik nueinu i virtuve vaikam valgyt daryt neatsilaikau. Noriu paklausti kurios naudojat, kiek pasiskaitinejau tai iki 3 dienu galima tik agurkais maitinti, ar ju kiekis ribojamas, ar ju jau galima kirsti kiek telpa. Ir dar kiek skaitinejau, labai daug pasisakymu nerandu tos grikiu dietos. Aciu labai

26. May 2011, 08:26

renata gal agurkai daug skysciu dave

25. May 2011, 21:45

as va jau keturias dienas su MM draugauju tai irgi vos atsilaikau apetitui

25. May 2011, 16:34

uz kiek parduotum ir ar palauktum iki 15 d nes kolkas pinigeliu neturiu o 15 d gausiu uz mazaja nebent vyras duotu tai isidejusi i saskaita greiciau pravesciau

25. May 2011, 16:32

Na kai mes daugiau siuntėmės ne vien sau ir kitus vitaminus tai mūms S.L.I.M kažkur apie 70lt. gavosi, nes taip jo kaina 35 doleriai + 10 siuntimas o kiti po 25 dol. Na jei norėtum, turiu dal kelis, nes juos komplektais pirkom kad pigiau būtų, tai slimo dar yra, nes jį tik aš naudojo, o kitus vitaminus greičiau išnaudojam.

25. May 2011, 16:28

kiek kainavo jei nepaslaptis

25. May 2011, 16:28

Aš juos iš Amerikos parsisiunčiau.

25. May 2011, 16:23

jurgitale kur isigijai ar kaip juos pasigaminai as ir tokiu noriu

25. May 2011, 16:21

oho renata dideliausi sveikinimai geri rezultatai reik ir man susiimti uztenka ryti vsio nuo rytojaus grieztai nes va dabar nuo maisto remuo eda uh kaip sunku skrandziui

25. May 2011, 16:14

Labutis aš pradėjau vartoti neblogus produktus iš natūralių sulčių, purškiami po liežuviu. Na ten 4 rušių vitaminai. Vienas iš jų yra svorio reguliavimui. Taim man padėjo jau 5kg. neturiu. Įmetu aprašymą. Man apetitą tikrai malšina ir gerti daugiau vandens pardėjau. Na aišku stebūklų nėra, bet jie netik svoriu padeda, bet ir organizmui, skydliaukei, dėl to ir pradeda tverkytis svoris. Na jau visiokių lidų ir kito š....vartoti nesinori. Kaip sakant geriau stambesnė bet gyva nei liekna ir mirusi 😀
S.L.I.M
Paramą apetito slopinimui
Sveiką metabolizmą
Išaugusias energijos atsargas kūne
Puikią savijautą, stiprina įmunitetą
Labai veiksmingus natūralius komponentus
stabilizuoja cukraus kiekį
blokuoja riebalų ląstelių susidarymą
mažina trigliceridų kiekį
normalizuoja skydliaukės veiklą
SUDĖTYJE aloe vera barbadensis, maple(klevas), caralluma fimbriata, pinus
strobus, bitter melon, momordica charantia, coleus forskohlii
mažina uždegimus,vidurių pūtymą
naudingas žmonėms sergantiems cukrlige, širdies ligomis

25. May 2011, 15:19

sveikos 😀 na kaip su ta dieta, eina numesti ka? as vis noriu ryztis, bet vis kas neiseina ar islenda :p

25. May 2011, 15:05

o dar vitaminus pradesiu nuo ryt gerti tai gal jie numalsins alki o gal ir atvirksciai bus

25. May 2011, 15:04

na man porai arba tris dienas reiks su juo gyventi reik atsikratyti svorio butinai nes vel 71kg baisu i save ziureti kaip taip apsileidau ☹

25. May 2011, 15:02

as gersiu tik kefyra iskrovos diena bus 2l visai dienai o gal net kelias dienas gersiu vien kefyra

25. May 2011, 13:56

as va laukiu kada masina gausiu reiks vaziuoti i parduotuve pasiprekinti sau zoliu ir kefyro 😃

25. May 2011, 11:35

kaip as jums pavydziu reik ir man butinai susiimti ryt tik kefyras bus tikiuosi pavyks siandien pasistengsiu nuo 16 val nebevalgyti

25. May 2011, 11:04

renata mes kiekviena antradieni vaziuojam i pirti nes draugai verciasi siuo bizniu tai tradicija jau tapo 😀 tik va prisivezam ten visokiu skanestu sunku atsilaikyti 😃

25. May 2011, 09:16

kaip jums gerai o as va vakar buvau isvezta i pirti tai nelabai kaip ir sekesi su ta dieta man nors valgiau tik darzoves ir truputi surio

24. May 2011, 13:34

bet nuodemes padariau ryte apie 8 val nes uzsimirsusi sumaumojau sumustini batonas ir pikantisku salotu uztepas yra mano dvi nuodemes 😃

24. May 2011, 13:30

na as kolkas padariusi dvi nuodemes gaminuosi dabar sau zuvi su darzovemis garpuodyje tikiuosi numalsinti ta besaiki alki

24. May 2011, 13:15

Sveikos, štai praėjo dar savaitėlė, noriu pasidalinti rezultatais ir taip pat prisipažinti, kad tris dienas "šlangos" nesukau, jei kam idomu ka sta "slanga" paziurekite originalu,eu....neatradau 15 minučių, bet kita savaitę suksiu visas septynias dienas..taigi...mano svoris 58, 8 kg, liemens apimtis 75 cm, "pilvo srities" 87 cm, o klubai 94 cm...linkėjimai visiems....susitiksim po savaitės!...na cia salia grikiu 😉 labai padeda talijai!

24. May 2011, 08:41

na tai ka pradedame dietos laikytis tik negaliu apsispresti armpagal save ar pagal delcios dieta ;D

23. May 2011, 21:00

lila o jei laikaisi tos dietos kiek galima numesti per ja

23. May 2011, 20:59

lila o jeigu tiek nesuvalgai per diena kiek parasyta bet turbut kad ir as laikysiuosi pagal save nes kiausiniu varskes nevalgau tai sunku man bus o mano savaites meniu tai viskas is garpuodzio zuvis darzoves bei sviezios salotos mineralinis arbatos ir jei labai skanaus ko jei uzsimanysiu nusipirkau javainiu batoneliu fitnes tris dezes tai vietoj saldumynu jei uzsimanau viena suvalgau sirdis apsala ir ramu 😃

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14