Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D
lila kaip tau taip pavyksta ?
😃
ne vienos ne vienos man ir šnd bado diena
dabar geriu arbata zalia su pienu ir laukiu kada selenos irbrings kefyre 😀
na renata skanaus tau tada 😃 as tai draugausiu su kefyru visa savaite stengsiuosi ir kitokio maisto paragauti bet po labai nedaug
labas rytukas stai ir po savaikgalio +600gr eh siandien draugausiu su kefyru vakar nusipirkau spinatu tai salotas darysiu su spinatais 😀
gal kas bandet?
Angelo dieta – dar viena legendinė dieta. Dietos trukmė – 13 dienų. Per šį laikotarpį turėtumėte numesti 7 – 8 kg. Laikantis dietos būtina mankštintis. Pagrindinis Angelo dietos pliusas – ne tik angeliškos kūno linijos, bet ir pasikeitęs požiūris į mitybą. Dieta nesudėtinga. Į racioną įeina: balta mėsa, liesa varškė, sūris, pienas, jogurtas, kefyras, daržovės, žuvis, vaisiai, kruopos, sultys, kiaušiniai, alyvuogių aliejus, sriubos. Svarbiausia – kuo mažiau druskos ir cukraus.
Negalima valgyti: majonezo, saldumynų, keptų bulvių ir miltinių patiekalų.
Angelo dieta – valgiaraštis
Pusryčiai (išsirink vieną iš šių):
Stiklinė kefyro, citrusinis vaisius;
Varškė su krapais ir petražolėmis;
Tarkuota morka, stiklinė kefyro;
250 g jogurto-vaisių salotų.
Priešpiečiai (išsirink vieną iš šių):
Stiklinė kefyro, vaisius;
Pietūs (išsirink vieną iš šių):
Vištienos file su didele daržovių porcija;
Žuvis, ruošta alyvuogių aliejuje, ir salotos;
Ryžiai su daržovėmis ir prieskoniais;
Kiaušiniai su sūriu ir salotomis;
Kopūstų sriuba su virta vištiena ar žuvimi.
Vakarienė (išsirink vieną iš šių):
Virti kiaušiniai ir salotos;
Stiklinė kefyro, citrusinis vaisius;
Valgyti reikia saikingai. Tarp valgymų rekomenduojama gerti sultis, žaliąją arbatą ar kavą (be cukraus). Po 18 valandos vakaro valgyti griežtai draudžiama.
Ši dieta skirta tik suaugusiems žmonėms, neturintiems sveikatos problemų. Dieta griežtai draudžiama vaikams ir paaugliams.
o man kazko pasidare labai negera labai silpna ir bloga atrodo nieko cia nevalgiau gryzus bijau kad nebuciau apsinuodijus maistu vilnieciu nes ju maistas labai riebus
stai ir as na ryt ryte suzinosiu kiek priaugau tikiuosi nebus daug nuo rytojaus vel kefyras ir salotos
kaip lengva visą tai pasakyt,bet kai reik padaryt tai oi oi😀
Mergaitės jūs šaunuolės. Tik labai savęs nealinkit. Nes kai negaunam pakankamai medžiagų arganizmas pradeda lėtinti visus procesus. Vienu žodžiu klausiausi tokio daktaro paskaitą tai jis visą laiką sakė, kad negalima badauti, kad visada reikia jaustis laimingai, kad negali organizme mažėti endorfino kiekis (vadinamo laimės harmono). Kai jo pradeda trūkti įsijungia organizmo apsauginė reakcija ir gaunasi atvirkštinis variantas. To dėl žiūrėkit kaip būna atrodo nukrito keli kg. ir viskas daryk ką nori stop. Ji rekomendavo valgyti dažnai po truputį, maistą kuris turi daug baltymų, skalauti po valgio burną, kad neliktų maisto likučių, kai užsinori valgyti gerti vandens o po to žiūrėti ar dar nori valgyti, nes dažnai taip būna kažko nori ir vis galvoji kad valgyti, o pasirodo tik gert norėjai. Taip pat daba kuo daugiau žalumynų vartokit, net ten vitaminų daug, na aišku ne atvežtinėse, o Lietuviškose iš savo ar tėvų daržo.
vakar i treniruotes vaziavau tai lengva buvo atsispirti 😃 na o siandien jau ziuresiu stengsiuos bet turbut teks ir sampes paragauti tai gali buti sunku
vaziuosim pirkti traktoriuko vejapjoves tuo paciu pas giminaicius pasisveciuosim 😀
jogutra dalinuosi su mazaja tai daug kaloriju nebus 😃
na man kolkas sekasi gerai va valgau salotas ir jogurta liesa bei uz 30 min isvaziuojam i vilniu su seimyna tai ten nezinau kaip reiks atsilaiikyti bet stengsiuosi nesugriesyt 😀 as beja klaipediete tai kelione labai didele laukia
renata ir mano panašus svoris,o aš dar mažesnė už tave,bet mane aplenkia valia neina susigriebt nors tu ką
siandien meniu mano 8 val puodelis arbatos zalios su pienu 10val kefyro su selenomis , 12 val garpuodyje virtos darzoves 16val namines duonytes 1-2 riekutes ir toliau tik kefyras
labas rytas na ka rezultatai matosi -1kg dabar 70.5 kg valio jei taip ir toliau tai oi geri rezultatai bus 😃
na as ziuriu vyras pridare sumustiniu su lasisa bet kolkas laikausi nes paliko lasisos man rytdienai salotoms 😃
na va siandien super prabego diena o dar ir lauko teniso treniruotej buvau tai esu nusikalusi bet patenkinta savimi dabar tik islaikyti reikia si kondicija ryt ziuresim rezultatus
aha sita ir as pastebejau 😀
renata tu teisi su virsvoriu labai sunku gyventi oi kiek as verkiau ir grauziau save kol susiemiau ir istikruju japoniska dieta man padejo 10kg atsikratyti jos reikia 2 savaites laikytis bet jau turi pasiryzti ir nusiteikti ten badauti nereikia bet labai reikia moraliskai buti pasiruosusiai 😀
man vyras po gimdymo gal tuos tris men kiekviena diena kartojo kokia as stora buvau gilioje depresijoje bet kai vel priaugau jis pasimokino nezinau gal ir samojingai vel priaugau kad uzsikistu jis kolkas jis nebedrysta manes stora pavadinti tik numeta kokia svelnia replika ir tiek o as i ji pasiziuriu piktai ir jis jau meilinasi 😃 gazele vadina 😃 jauciuosi kaip kokia stirna su dideliu uzpakaliu 😃
na va salotos su kefyru suritintos esu soti ir laiminga galima eiti i lauka su mazaja pazaisti 😃
oi is uosvienes ir girdziu kaskart kam tau dietintis ju giminej aceit visi stambus tipo ir as turiu buti stambi ...,kartais taip sunervina kad vajezau kaip negaliu net buti pas ju nors man 25m nereiskia kad as turiu save apleisti jei man nepatinka ka as matau veidrodyje tai as ir stengiuosi kad rezultatai mane tenkintu o ne pasiziuri i veidrodi numoji ranka tipo jau istekejau galiu apsileisti ,toks gyvenimas ne man visu pirma stengiuosi ne del kitu o del saves o antra visada patinka demesys is kitu vyru 😃
lila neimk i galva jos is pavydo taip sako nes nemoka sveikai maitintis ir saikingai joms ir toks valgymas atrodo dieta ar badavimas as pvz taip stengiuosi aisku nevisada gaunasi bet svarbu stengtis o ne rankas nuleidus vaikscioti ir galvoti kad kg savaime istirps
na taip mano ugis 178cm svoris dabar ryte buvo 71.5 kg pries2 savaites 69 😃 apsileidau bet zinau kad juos galiu greit numesti tik labai tingisi susiimti o va siandien pasiryzau kolkas super tikiuosi taip ir toliau 😃
as numeciau po gimdymo per tris men iki savo svorio visi stebejosi nerealiai tik va niekas nepastebejo kaip vel priaugau 😃
lila skaiciau apie delcios dieta ju yra berods 3 variantai kaip laikytis na as siandien ant kefyro ir svz salotu sedziu . salotas teko ijungti nes vitamino negaliu gerti ant tuscio skrandzio 😀
renata tavo leliukas dar mazas o maniske va jau greit 2 metai mano organizmas atsigavo jau po gimdymo streso nors man gimdyti labai patiko kaifavau nuo skausmo 😃 aisku vyras kentejo irgi bet dabar tik juokiames 😃 sory lila tikrai jau nebeimatau nieko va mazoji pasieme svabra plauna grindis prilaiste gerdama dabar varkosi nereikia nieko net sakyti 😃