Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D
kaip jums taip iseina kiaura savaite sedeti ant kefyro organizmas mano jau po dvieju dienu nusilpsta as kefyro atsisakiau jauciuosi labai isiputus per ji tai vandeni gegiu o vakar dar kepiau namines duonos tik neragavom nes islekiau i su mazyte i drauges berniuko gimtadieni.... pasilinksminom tik va jauciu kad daug priaugau tad teks mgryzti prie salo
Pas mane ryt iškrova nes šnd dar tokia galva ne kokia lengva buvo😃lyg daug ir neataugo.Nu ką dietinamės vėl iki savaitgalio😃
sveikos mamytes 😀gal zinot kokia tikrai efektinga dieta,nes grikiai tai tikrai netinka man nes buvo +3kg ☹
na va pasigyriau pora stikliniu sidro padare savo +1kg ☹ siandien tik vaisiai ir dietine duonyte
na kaip sekasi atsispirti maistui man puikiai vakar pramogavom o as jokio + neturiu
na as stengiuosi maziau vakarais valgyti o diena riboju maista ziuriu ka dedu i burna 😃
nu pas mane prieš savaitgalį -2kg,bet po savaitgalio jų nebus,nors bandysiu tik kokį kefyrą su agurkais valgyt.Nu bet vistiek norėsiu ir sidro nu bus kaip bus.Mūsų ir tokios pramogos laukia šnd vakare.Prikirtau šaltibarščių ir šnd jau bus gana
aciu o stai kaip mes su dukryte leidziam laika kieme siandien
-300gr gera pradzia puse darbo 😃
zinokit mes kai buom vilniuj vyras nupirko du bilietus va vienas bilietas ir laimingas taik aisku pasidare gaila kad truko dar vieno skaiciaus ir buciau laimejus 27 300lt va cia tai butu laimejimas bet ir 218lt labai gera suma nes kiek zaizdavom teleloto tai niekada nesu laimejus dabar pirksiu tik vikingo loto
Aš ir vakar sakau reik nusipirkt maž pasiseks ir mums kaip tai aklai vištai grūdas😃
Valio jau tikrai reikėjo atšvęst👍
lila linkiu nebuti pliuse na o mano rezultatai siandien stovi vietoj jei nebuciau vakare saslyku privalgius su salotomis turbut butu superiniai rezultatai 😀 na bet vakar buvo proga laimejom loterijoj kad ir ne daug bet mums tai didziausias laimejimas 218lt is vikingu loto 😃
faina tau lila kad as tiek sverciau 😃 as stengiuosi nebuti namie siandien tai va deginuosi kieme ant gulto kol mazoji miega nors siandien valgyti negaminu bet is vakar yra visko plius salotu spinatu su pomidoru apslakstytu scieziai spaustomis citrinos sultimis suvalgiau tikiuosi uzteks kai mazoji atsibus leksim i miesta tai gal ir neprisivalgysiu o vakarom reiks kaip nors su kefyru istverti nors jo negaliu gerti bet ispilti nesinori nes net nepradarytas 😃
oi tikrai buna 😀
nieko lila taigi būna tokių dienų
as vakar dar i pirti vaziavau bet laikiausi nieko nevalgiau tik zuvi ir pomidorus tai siandien -200gr ir tas gerai 😃 bet siandien tai jau susiimsiu tikiuosi jei drauge priims vaziuosim su dviraciais su dukryte i svecius 😃
kiek zinau tik zalia gerai varo ir turi buti zalia arbata be priemaisu visokiu na bent jau man taip patare
lila mano irgi pirma grupe man irgi pieno produktai netinka as sakiau ziuresiuos kazkiek pagal kraujo grupe
matai kaip skiriasi
o tai kuri tavo grupė,nes mano 3 tai ypač kiaušiniai ir kefyras tinka man.O arbata žalia ar galima ir juoda nu tikrai skanu man tokia arbata.O šaltibarščiai irgi tinka kūdinantis nedaug kolorijų juose
negaliu valgyti jokiu kiausiniu suriu net kefyro negaliu gerti jis mane tukina pasirodo tai pabaigsiu ka turiu ir stengsiuosi kuo reciau gerti kefyra pagrinde valgysiu brokolius spinatus vaisiu negaliu irgi daug valgyti tik sultingus bet ne citrusinius nu zodziu reik isistudijuoti labiau zinau kad galiu valgyti liesa mesa kuria labai as megstu ir nieko astraus ar rugstaus
na as viriau pomidoru sriubyte su ryziais ir bazilikais pagal kraujo grupe visi sie produktai mane kudina 😃 dar kramsnojau dietinius duoniukus kad tik alki numusciau nes siandiena jauciuosi ziauriai alkana nesuprantu kodel ? o arbata zalia su pienu labai gerai varo i toleta ir gerina virskinima bet ja reikia gerti ryte ant tuscio skrandzio nezinau ar taip visoms bus bet jei as ryte isgeriu arbatos zalios su pienu po 10 min i tuoleta varau jei ne tai po pietu tik iseinu na zodziu man arbata zalia su pienu labai padeda nes seip negaledavau i tula iseiti daznai kas 3 dienas gal net daugiau tekdavo kankintis su issiputusiu pilvu dabar liuks suzinojau is zolininkes tikrai padeda o vakare turbut valgysiu spinatus su pomidorais tinka dietintis irgi 😀 cia pagal kraujo grupe 😃 stengsiuosi prisilaikyti tu produktu kurie man tinka
o aš tai puikiai žianu pagal kraujo grupę kad negaliu valgyt kiaulienos ir tikra tiesa,nes jei suvalgau kotletą tuoj nusėda ant pilvo,jei kumpio kokio ar dešros ant klubų nu žodžiu.Nu po bado dienos valgiau ryte kefyrą su sėlenom kaip visad,paskui kopūsto su tunu ir dar liko vienam kartui tai šnd bus gana.Nu reik kaip nors numest nors 6kg.Tiesa be druskos.Spem o ką ta arbata su pienu,paragavau man skanu,ar ji tinka dietinantis
nieko gero is to oro koks vejas klaipedos kraste tai baisu maze i lauka vesti ryte labai baisiai kosejo gal aprisiu gerklyte ir bent 30min islysim po pietu pries miega na o kaip laikotes jus dietininkes kaip sekasi
as vakar pasiskaitinejau dietu pagal kraujo grupe uh kiek daug nieko negaliu valgyti net issigandau 😃
ryt geras oras vaziuosim su dviraciais i miesta ir atgal po to deginsiuosi
tau gerai na as siandien salotu nebevalgysiu isbraukiau is raciono nes pikntisku su dietiniu duoniuku valgau ir kefyra geriu bet nuo rytdienos vyras suvalgys vistiek likusias pikantiskas salotas tai ryt bus lengviau atsispirti tai nuo ryt bus lengviau ir nevalgyti
kaip tau fainiai na o man tai turbut toli grazu iki to 😃 reik bliaha susiimti kadanors rimtai siandien vel sugresijau vyras paprase pikantisku salotu padaryti tai prikapojau bet ne su batonu o su dietiniais duoniukais sakiau vietoj duonos valgyti pradesiu duoniukus bet aisku namines duonos neatsisakysiu dabar su vyru namine duona kepsim kas dvi savaites kad issiilgtume labiau 😃
kad as taip mokeciau 😀
ji moka valgyt😀