Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D
dar va siandien pasisveriau tai net isisziojau to dar nebuvo net geda sakyti kiek priaugau nuo ryt grieztai
as va jau ryziu prisipirkau
gerai tada 3d ryziai 3d vistiena ir 3 d obuoliai 😀 bei daug vandens
na siandien vyras vezesi i bara tai salotu su lasisa prikapojau o dabar dietinius sausainiukus kramsnoju tikiuosi taip diena pratempti o nuo ryt tai vaikules dietos pradesiu laikytis 9dienas esu pasiryzusi ir jau nusiteikiau tik va vyras galvoja ar su manim laikysis ar ne
na man sunkiai bus ryt su vaikule nes siandien desrainiu diena
na ryziu dienos tai liuks man,as juos dievinu laukinius labai,o vistiena fui..ai net nezinau karsti orai,kefyras uogos,arbuzai,manau pamesiu tuos kelis kg
vaikule nuo rytojaus gal davai nuo pimadienio nes savaitgalis tai sunku ar bent jau nuo sekmadienio tai ir as prisideciau
AS ant kefyrines nuo ryt...o kita sest mano gimtadienis,trukdziai..o po jo iskart vaikule,nes i lt 5 liepos baliai fesitavliai-siaubas...dabar arbuziai jau pas mumis,esu savaite tik juos valgius,-super organizmas isivalo
pomidorus auginu namie ant palanges del to ir turiu bet jie nedidukai vysniniai bet derlius geras man patinka oi vyrelis valkar gryzo tai pora desreliu suritinau ir as tik po ju i treniruotes teniso islekiau taio manau kad ju nebeturiu 😃
aha 😛
mmm kaip skaniai braskes 😛 bet siandiena jau sedu ant ryziu 😀 ziuresiu kaip man seksis su ta Vaikules dieta 😉
oi jau turit pomidorų kaip skanu nieko tokio ten koks galiukas tos dešrelės
o as salotas is darzo kapoju tik va anksti ryte gaila desreles ismesti kiek nesuvalge mazyte tai sumaumojau o dabar tik salotikes ridikeliai ir svogunlaiskiai keletas naminiu pomidoru 😀
vakare truputį atvėsta ir apetitas atsiranda aš ir šnd tik kefyrą
as siandiena ant braskiu ir kefyro,neturiu apetito
as sidro nebegeriu nes pastebejau kad nuo jo remuo sukyla dabar vermutas su spraitu arba sampe😀 pasisveriau tikedamasi didelio+ bet -400gr labai saunu
o man tai nesigaus,nes vėl lekiam prie ežero į kaimą
sveikutes , sveikos prisijungusios i lieknejima 😃 as siandien pasistengsiu kaip nors istempti tik su salotom nes po vakar tai jauciu kad papilnejau buvom gimtadieni tai negalejau atsisakyti saslyku
as 1kg ir jau nebeturiu,nieko spec nedarau,maziau valgau to ko nereikia ir kefyras geriu jis man patinka,si savaitgali ir mixu atsisakysiu nes gimtadienis kita savaitgali
O GAL APIMTIS geriau matuot nei kg?
as jums padesiu lieknet 😃
http://www.joms.lt/drabuziai/sukneles.html?p=2
noriu ir as pasigrazint iki isvykimo i LT, bet nezinau kaip eisis, jau dvi savaites nesisveriau,o ir mazaja baigiu maitinti, tik rytais bemaitinu, misinuka vakarais nenoriai geria vos vos 70ml
sweikos mamytes as turiu 9 men mazyli dziaugiuosi prisijungus prie sito klubo😀
cia mano tajukas
mes neprisikemšam per savaitgalį,bet aš pvz tikrai neatsisakau kokio šalto alaus ar sidro per tas 2 ar vieną dieną,o tas duoda svorio metimui nenaudą.Nu pas mane šnd vėl badas ryt daržovės be druskos ir kris tie kg😃
del grikiu jie tikrai neaugina svorio,bet organizmas per dietas ijungia kaupimo procesa ir kg ne tik nebekrenta,bet ir kyla
ai zinai lila kai pabuni lt pavalgai 😃 tai uzimeta kelats kg turiu +4 nuo velykiu,nors nesimato jie ant manes labai,bet vistiek..dabar liepa vel i lt 2 vestuves,gimines susitikimas,rekia reikia 😃
sveikos merginos,na jus cia ir vargstat,pas jus cia ne dieta o zaidimas,prisivalgot savaitgali ir vel griebiates uz kefyro,raimonda griebk uz vaikules tikrai pades,o cia su tais grikiais tik zaidimas,as 5,5kg numeciau ir tepriaugo700gr,dar kefyro diena padarau savaiteje,prakenti tas 9dienas ,bet nors rezultatas matosi ir poto gali valgyt po biski ka nori,tik reikia valios turet,o jus tai valgote tai vel badaujate
na jungiuos ir as su -kg ,tik nezinau ka griebti kefyra ar vaikule 😃
soriukas mazoji paspaude nebaigiau net rasyti 😃 tai va grysiu prie salotu o siandien valgysiu namine duona ir salotas aisku proto ribose