Grikių dieta

20. Apr, 04:03

Sveikos sveikos,sugundziau pries menesi daug mamyciu su Vaikules dieta,kuri man padejo numesti 4kg(1kg grizo),taigi su dar dviem draugem po velyku laikysimes grikiu dietos.Gal yra norinciu prisijungti?Kartu palaikysime viena kita silpnumo akimirkomis :D, dziaugsimes rezultatais,lyginsime juos ir siaip pasisnekuciuosime ;) laiko dar yra pasiruosti moraliskai.Si dieta manes visiskai nevilioja,bet bet... :D Esme,kad is vakaro uzplikai grikius verdanciu vandeniu,ir kita diena juos valgai.Nepageidautina,bet galima isgerti viena pakeli 1% kefyro ,kelis vaisius.As sios dietos laikysiuosi kartu su siais produktais,nes kitaip numirciau is bado... :D

23. Apr 2011, 22:55

pasirasau ir as 😀is karto po velyku!!!

23. Apr 2011, 21:04

na lieknute tai nesu 😛 esu beveik normali 😃 dar va tu -5kg reikai ir bus ok 😉 bet laaaabai malonus komplimentas lila 😉 Inga ,kaip faina,kad prisijungsi 😉 laukaim ir daugiau daugiau daugiau 😀 dar laideles nemaciau,bijau 😃

23. Apr 2011, 01:50

Oi tu Gerdute ... visas gundai , bet koks sutapimas ketinu ir as po velyku grikintis 😀

22. Apr 2011, 21:36

pas mus sveciu atvyko,tai neturiu aliko rasyti 😉 spem ,as einu meigoti 1 valanda,tai nuo 8 man jauciasi ir net labai 😉 daivute,sveika prisijungus 😉

22. Apr 2011, 14:56

tyli visos negi bijot liekneti ir sutikti vasara lieknos

22. Apr 2011, 09:05

ooo saunu gretos dideja

22. Apr 2011, 08:36

uztad siandien uzlipau ant svarstykliu ogi 1.5 kg neber 😃 kaip gerai jauciuosi sakiau siandien tik darzoves garpuodyje ir tai nedidelis kiekis o siaip nesinori nieko 😃 na keliu spaustis sviezoiu sulciu kiekviena ryta jos man padeda susirinkti vitaminu kieki 😀

22. Apr 2011, 08:33

po 8val nelabai jauciasi po 6 val va tada rezultatai matytusi iskart bet labai sunku na bet patikekit pagundu buvo iki kaklo vyras gryzo po sporto alkanas puole valgyti manes prase iskepti batono su kiausiniu ir gere balta alu su citrina o man seile tik tekejo varvejo bet atsilaikiau

22. Apr 2011, 04:04

justegr as taip pat maitinu savo dukryte,bet tik 2 kartus i diena 😀 ir jai jau 1,5m ,viskas nusistoveje,o jei tavo leliukui iki metu ,tai patarciau dar palaukti 😉
spem,nu bet tu ir kankini save,as tai taip negaleciau,man uztenka tos savites kankinimusi ir plius nevalgymu papr dienom po 8(cia neseniai praktikuoju si buda) va 😀

21. Apr 2011, 19:08

na bus tikrai sunku man va sunku viena diena iskrova pasidaryti bet laikausi ka tik sildziau makaronus su padazu seimynai kvapu prisiuosciau 😃 taip norisi bet va visa diena istveriau nesinori visko dabar mest tai kolkas tvardausi nebedaug liko 22val eisiu miegoti tai reik istverti 3val o ryt sedesiu vien tik ant vaisiiu ir darzoviu kad iskart neapsiryti mesos tai tik sestadieni pavalgysiu normaliai

21. Apr 2011, 16:32

oho kiek raidziu pameciau 😃

21. Apr 2011, 16:31

oi mamytes kaip as jum pavydiu kad valios turit, as jau atgavau savo svori po gimdymi bet dar noreciau kokius 5 numest kad sverciau 55kg, nu bet tai kaip prisiruosti.. tuo labiau kad maitnu dar pati tai nezinau ar uzteks vaikiukui pavalggyt tada . plius dar nusipirkau svarstykles kur iki parduotuvej akcija yra , uzsiprogramuoji savo svori ir kiekviena kart pasisverus rodo ka numetei ar riebalu ar raumenu mase taip pat ir kiek priaugai, tai kiekviena diena sveriuosi, bet jokiu dietu nesilaikau, smagu butu pasilaikyt sitos grikiu dietos ir paziuret ka rodys man jos 😀) bet tai kaip prisiversti neisivaizduoju! ☹

21. Apr 2011, 16:13

na taip aisku,manau kaip pamatysi kad nukris koks bent kilogramas,tai nelabai noresis nutraukti😀

21. Apr 2011, 16:10

jojo,vandens kuo daugiau,tuo geriau,kartu arbata be cukraus kaip sake lila 😀 ir tikrai ,kai laikaisi ne viena yra daaaaaug lengviau,na bet tu pasiziurek.o siaip jei ir pradesi laikytis ir po poros dienu matysi,kad viskas,nebegali,tai ir nebesilaikysi,niekas per galva neduos tikrai 😃 😃 😃

21. Apr 2011, 16:01

na net neisivaizduou ka daryti,ar as tai sugebesiu,sitaip tik viena dalyka valgyti visa savaite,o vandens manau galima gerti?

21. Apr 2011, 15:46

si dieta trunka 7 dienas,kas nori gali laikytis 14 dienu 😀 Uzsiplikai grikius is vakaro su verdanciu vandeniu ir kita diena juos valgai tiek,kiek nori.nepageidautina,bet galima suvalgyti kelis vaisius per diena ir 1 pakeli 1% riebumo kefyro.Stai tokia si dieta,sakoma,kad su ja numeti daugiau,nei pvz su Vaikules dieta,kurios laikiausi pries tai,buvo sunkiausia tada,kai gaminu visokius skanumynus vyrui,atsilaikyti ju nesuvalgius :p 😃 na as ir nezinau ,kaip seksis butent si dieta ir po jos tikrai ilgai nesilaikysiu jokiu dietu,bet dabar noriu 😀

21. Apr 2011, 15:03

o tai tau mazai jau liko o man netgi 15,na tebunie 10 bet vis tiek nemazai ir vistiek reikia😀bet neisivaizduoju ar as tai sugebesiu ,o kokia buvo tavo pirma dieta?o sitoje gali ma visas devynias dienas tik grikius valgyti?ir kiek gal galetum smulkiau man parasyti kaip ka kada valgyti?

21. Apr 2011, 14:56

loretuke,man tai antroji dieta,primosios laikiausi pries menesi...labai megstu saldumynus,ypac dabar,kai juos pati gaminu 😛 tad puikiai suprantu koks tai issukis,bet reikia ,tai reikia...man iki svorio pries gimdyma reikia numesti 4,5 kg,su primaja dieta numeciau 4 😉 taigi ,susikaupk,apgalvok ir "junkis prie musu,pasijusi geriau" 😉 😃

21. Apr 2011, 14:42

na va as irgi noreciau prisijungti prie jusu bet nezinau ar tai sugebesiu as tokia smalize,tai pirmas kartas gyvenime kada man reikia laikytis kokios nors dietos tai nezinau kaip tai atrodo ir ka tai reiskia,kaip visa gyvenima visiskai nereikejo sukti galvos del svorio,o dbr po gimdymo turiu +15kg tai reikia kazka daryti😀

21. Apr 2011, 13:52

👍 smagu 😀 laikysimes nuo antradienio 😉

21. Apr 2011, 13:08

pas mane namie yra atsilenkimu suoliukas tai per diena po 100 atsilenkimu padarau bet va pilvas vistiek suglebes eh... dabar irgi daug laiko praleidziame lauke su dukra as darbuojuosi tai raviu tai malkas nesu o mazoji dar gaudyniu nori pazaisti bet va laukiu kada atsius dviracio kedute tai vazinesimes dviraciu abi kartu bus dar sportas papildomas 😀

21. Apr 2011, 13:06

as jau ir pries velykas truputi formas noriu atgauti va visa siandienos diena stengiuosi judeti ir nevalgyti tik 1 litra kefyro turiu jei labai uzsimanysiu valgyti tai kefyro stikline isgersiu iskrova kartais gerai 😀 laukiu nesulaukiu grikiu dietos o nuo kada tiksliai laikysimes kad nepraziopsociau

21. Apr 2011, 12:04

😃 bus lengva,reikia taip save itikineti 😉

21. Apr 2011, 11:57

eina sau, net savaite teks gyventi su grikiais,kuriu laaabai nemegstu... bus sunku 😀

21. Apr 2011, 11:51

👍

21. Apr 2011, 11:10

taip taip,visos zinome,akd reikai sportuoti,pati turi treniruokli namie,nu bet niekaip neberandu laiko su juo sportuoti,ypac kai tokie grazus orai ir mazike istisai nori buti lauke,tai ir praleiziam vos ne puse dienos lauke,truputi su vezimu pasivaikstineju,bet tai padeda tik siaip sveikai jaustis 😛 dar kartais ,kai uzeina upas,kokia savaite darau pratimus namie,bet irgi,kas nors sutrukdo,arba sumastau lepintis masitu vakarais ir viskas...visi sportai uzmirstami 😃 o siaip,kiek supratau viskas prikaluso nuo zmogaus,nes pvz mamytes,kurios valge su vaisiais,tai joms nebuvo si dieta tokia slyksti 😃 na ziuresime kiek cia musu bus 😀

21. Apr 2011, 10:12

Sportuodama per tris mėn numečiau sveikai 5kg, bet kūnas pagražėjo, sustangrėjo, ir sugrįžo tik dėl pačios kaltės ir labai lėtai, nes nebesilaikiau savo valgymo režimo 😀 Dietinantis nukrenta svoriukas, bet jei yra lašinukų, tai jų mažai kas dingsta, išeikvojami skysčiai daugiau, sportuojant dega riebalai, o dietinantis be sporto kūnas glemba.

21. Apr 2011, 10:10

Sveikos. Laikiausi jos, po trijų dienų pykino nuo grikių, nors juos mėgstu, bent jau mėgau, dabar jau nebe taip 😃 Vaikulės dieta gera, numečiau virš 4kg, iš jų du sugrįžo 😃 Tad gal ir prisijungsiu, nors atšilo, geriausia veikla bus greitas ėjimas, valandą - dvi per dieną, ne kasdien, ir mankšta, sportas presui 😉

21. Apr 2011, 09:04

mamytes jungiames 😀

20. Apr 2011, 17:59

taip taip,trunka 7 dienas,kas nori,gali laikytis 2 savaites 😃 man tai uzteks savaites 😉 sveikos prisijungusios,jei taip toliau,visas mamyciu klubas bus su mumis 😃

1 ... 10 11 12 13 14