2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 28. Mar 2012, 09:58

sveikutes. na ir naktele buvo 😕 eivilte visa nakti rekciojo, o apie 6 ryto visiskai rekt pradejo. kelinta diena su pilvu kazkas negerai. uzkieteje viduriukai. visa diena stena ir tik vakare padaro dideli, bet negausu reikala. kaip tycia, dar tokie orai pasitaike, kai i parduotuve nelabai galima buvo iseit. siandien jau bandysiu eit. kazi, kas geriau - dziovintos pamirkytos slyvos ir ju nuoviras, pacios slyvos (maxej turbut yra) ar slyvu tyrele? bent jau avizu koses tai nepadejo siam reikalui

laurora laurora 27. Mar 2012, 09:56

eivilte jau senokai miega tik 1 karta dienos miegu. antra karta net ir neuzmigtu. o lauke tai isvis negaletu miegoti. jau nuo metuku vezime nemiegojo, nes kol vaziuojam, jai viskas idomu ir ner kada snausti 😀

laurora laurora 27. Mar 2012, 09:54

vakar buvo seneliai ateje (mano tevai), tai kaip juokemes. eivilte is pradziu duoda sausainio jiems paragaut, o tada servetele burnas kiekvienam nuvalo 😃

laurora laurora 27. Mar 2012, 09:53

labukas. eiviltei su pilvu kazkas vel buvo, uz tai prastokai ir miegojo. vakar dar iki pietu irzli buvo ir visa diena didelio reikalo nepadare. tik vakare pries einant miegot pavyko jai. tai speju, kad nuo to ir galejo paraizyt pilveli.

26. Mar 2012, 23:07

Nors ir laika atsukom, bet kaip 7 val. kelesi taip ir snd atsikele.

26. Mar 2012, 22:30

Labuka. Sianakt ir Titas labai prastai miegojo ne tik Eivilte ☹ ir pietu vos uzmigdziau.

26. Mar 2012, 14:43

laba,ai sakiau pamatys patys 😃 Laura,tai gal Eiviltė kokius košmarus sapnuoja,kad pabudus verkia,Ligita tai jau senokai 1 kart bemiega dienoj valandą arba pusantros,jei 2 kartus miegotų tai neįsivaizduoju kada vakare benueitume 😃 šįvakar mūsų tetis po darbo sakė važiuos stintų gaudyt,tik kažin ką pagaus 😃

laurora laurora 26. Mar 2012, 10:19

labukas. sianakt eivilte labai prastai miegojo - vartesi, buvo kelis kartus surekus, is kuriu 1 labai stipriai 😕 vis dar neisaugam is siu naktiniu rekciojimu ☹

25. Mar 2012, 23:02

Sandra, tai slapukai esate 😀 Mes tai greit pasakeme apie nestuma, kai tik gyd patvirtino 😀 o mamai savo net ir apie itarinejimus buvau sakiusi. Snd per laida Svajoniu sodas, sake apie pomidoru auginima balkone. Tai geriausia auginti vynuoginius.

25. Mar 2012, 22:54

Pas mane ir pilvas atsikises i prieki tiek su Tito, tiek su siuo nestumu, tarsi kamuoli buciau isidejusi. 😀 O taip Titas anksti keliasi, bet mes dar daznai 2 kartus miegame po valandziuke ir einam apie 21 val miegoti. Snd pabudo puse 7, isgere piena ir kaip nekeista vel uzmigo ir atsikelem abu puse 10. Tai jau cia man buvo gerai, nors mielai buciau pamiegojus dar... 😉

25. Mar 2012, 22:48

Tai sauniai Laura, numetei svorio! Saunuole! 😀 Vakar apie 22 val i virtuves langa zylute dauzesi, tarsi noretu iskristi. Pirma kart taip teko matyti. Pagalvojau ar neatnes blogu naujienu. Nes sako kai beldzia paukstis i langa lauk artimo mirties. Ir taip pagalvojau apie mamos broli, nes jis ligonineje guli. Ir snd mama paskambino vakare ir pasake, kad dede mire.

25. Mar 2012, 14:52

pas mane tai pilvas atsikišęs buvo,niekur nepaslėpsi,kad nėščia 😃 mano tėvai tai jau žino,kad laukiuos,tik uošviams nieko nesakiau,vyras irgi nesakė,tik galvoju,kažin ar jau įtaria ką nors,bet uošvienė tai neklausė dar 😃

25. Mar 2012, 14:51

visai norėčiau mažiau priaugt 😃 na praeitais metais,šiltnamio derlius buvo visai geras 😀 tai šiemet gal irgi neblogai bus 😀 balkone gal kitaip jiems ten gaunasi,arba kokia liga užpuolė,kad pajuodavo,Ligita tai 🤓9 keliasi,o miegot einam apie puse 10,bet kol užmiega kitą kart ir 11 ateina 😃 tai aš ir galvoju kaip čia daba bus kai laikas pasisuko 😀 Živile,tai fainai,kad Titas laukia broliuko,tik kažin kaip bus kai jau nebe pilvelyje bus broliukas 😀

laurora laurora 25. Mar 2012, 10:05

eivilte vakar ismoko ir visa diena kartojo 1 zodi - "kati" (kate), tai kai isejom laukan ir pamate kate, tai is dziaugsmo tiesiog isspiegdavo si zodi. o kai kate dingo, tai pasake "kati momo" (kate isejo namo). o savo vardo dar nemoka pasakyt. vis jai kartoju, tai arba tik rodo i save, arba juokingai pasako "ajaju". kai vyras buvo namie ir saukdavo mane vardu, tai eivilte irgi saukdavo "jaja!"

laurora laurora 25. Mar 2012, 10:02

bet gi ir ankstyvas titas. eivilte dar ir dabar miega, bet reiks tuoj kelt, nes jei laukciau, kol pati atsikels, tai bus ir 11 val. dienos, o tada jau nakti iseis jai uzmigt gerokai po vidurnakcio

laurora laurora 25. Mar 2012, 10:00

labukas. kad ir buvau daug priaugus, nebuvo sunku. visa gyvenima buvau storuliuke. per studijas dar prisidejo svorio ir sveriau beveik 100 kg 😕 tada laikiausi dietu visokiu ir numeciau labai daug. pries nestuma jau 64 kg sveriau. tad per nestuma nei sunku nebuvo, nei ka. dar visi stebejosi, kaip as taip galiu...tai atsitupus bulves skutu kaip niekur nieko, tai vaikstau greit, nors vyras tikejosi, kad per paskutinius menesius linguosiu, puskuosiu. kaimynai isvis klausinejo, is kur vaika gavau, nes nesuprato, kad laukiuosi,mat su auganciu pilvu apvalejau ir as pati 😀

24. Mar 2012, 22:26

Mano Titas tai anksti keliasi 6:30 jau pabudes buna 😀 tai kai pasuksime laikrodzius, tai idomu koks tada ritmas taps.

24. Mar 2012, 21:49

Tai tikrai nemazai Laura, buvai priaugus, jauciu i gala visai buvo sunku. Taip, o musu vaikiukai kai ant mieliu auga, kai pagalvoji jau tuoj 2m bus 😀 Snd Titas soskeje atrado ta pakirpta skyle tai dabar vis ten pirsta kisa, bet netelpa 😉

24. Mar 2012, 21:46

Siandien Titas buvo labai geras, jums priskundziau, priskundziau, o snd buvo toks meilus... 😀 Paglosto mano pilva sako bumba, (vertimas - brolis) 😀 bucki duoda ir galva priglaudzia, tai taip paglosto sirdi........Ir tada dar labiau supranti, kad kaip gera buti mama 😀

24. Mar 2012, 21:40

Sveikutes 😀 as su Titu ir 14 kg buvau priaugus. Sandra, manau priaugsimaziau, nes paskui maziuka kai reik lakstyti tai ir svoris neauga 😀 nes ir ilgai nei kilas neaugo.

laurora laurora 24. Mar 2012, 09:57

zivile, eivilte visus 16 turi. nesvarbu, kokie dygo, bet su visais irzli, pikta budavo ir naktimis parekciodavo. ir dar budavo, kad ne po 1 dygdavo, o po 2-3. dar galvoju, ar nebuvo taip, kad ir iltiniai, ir kruminiai dygo tuo paciu metu. kiek pamenu, net daktare sake, kad tuoj bus pilna burna dantu.

laurora laurora 24. Mar 2012, 09:53

zivile, gal daugiau dienos metu ta soskes metodika tinka. net nezinau. eivilte tai su pirsteliu problemu turi. bandziau istept karciu skysciu, bet ta dariau pries miega, tai irgi neuzmigo, kol nenuploviau pirstelio.

laurora laurora 24. Mar 2012, 09:50

zivile, nedaug priaugai. atsimenu, su eivilte apie 30 kg priaugau. svoris kaip ant mieliu kilo. net i panika buvau puolus. ir vien jau del to mano daktaras liepe tirtis del diabeto

laurora laurora 24. Mar 2012, 09:48

titas koks jau didutis. kaip greit vaikuciai auga. as tai susimastau kartais, kad nepastebesiu, kaip laikas prabegs ir teks kelt vestuves 😀

laurora laurora 24. Mar 2012, 09:46

labukas. o as sodininkystei ir darzininkystei nesutverta. kazkaza auginau pomidorus balkone. nekoks derlius buvo. o kai pagaliau uzaugo ir prinoko mano svajoniu sodo derlius, nusiskyniau, pasimegaudama atsikandau, kramtau...ogi ziuriu, pomidoro vidus juodas!!!! kaip spjoviau as ta kasni, kaip pradejau naikint siaubo apimta visus pomidorus!...ir nuo to laiko nusprendziau, kad geriau bus, jei mociutes augins pomidorus ir visa kita 😀 kol eiviltes nebuvo, paravedavau kazka, bulviakasiuose visada dalyvaudavau, miskuose uogaudavau (viena). ta sugebu. o visa kita - ne mano rankoms turbut (ne del tinginystes, o del nemokejimo taip rasau).

23. Mar 2012, 21:09

tai nedaug tepriaugai 😀 aš su Ligita tai 14 buvau priaugus,tai kažin kiek dabar priaugsiu,dabar tik 14 savaitė prasidėjo,o pilvukas jau matosi,bet dar nepriaugau,tik nukrito kilogramas 😀 iltinukai tai mums sunkiai lindo,buvo irzli,o paskui per dieną pradygo visi trys iš karto,tai visą dieną gavau nešiot,daugiau nieko nenorėjo tik ant rankų ir dejavo,paskui pralindo ir nieko 😀 tai jau Titas gal čia ir charakterį rodo 😀 Ligita kai ką nors daro,užšaukiu tai nusisuka į sieną,atseit nematyk 😃

23. Mar 2012, 20:35

Tai sakau gal cia iltinukai kalti ar persikraustymas (bet lyg jau apsiprato), nes anksciau taip nesielge 😀

23. Mar 2012, 20:34

O Sandra, kai Ligitai iltiniai dygo ar buvo labai zyzliuke? Mano koks su charakteriu darosi. Nepamenu ar Eivilte jau turi visus iltinius. Jei taip tai kaip ir Eivilte? Jei ko tik negauna tai pradeda taip rekti, o jei baru labiau pakeltu tonu tai mane pradeda megdzioti ir dar blogiau buna. Tai patyliu ziuredama i ji ir tada ramiai sakau. Bet ir tai nesuveikia. Tai jau snd ryte kai uznervino, kai is pat ryto pradejo rekti, tai net i uzpakali su ranka iplojau. Tai suveike greit ir ziuri toks. Bet taip aukleti nelabai noriu.

23. Mar 2012, 20:30

O del soskes ir as taip manau, kad savaime jie sunkiai atpras, nes sprendziu is Tito, kuo tolyn, tuo labyn reikia. Ir zinau, kad jei iki 2 m. neatpranta, paskui ir sakandziui formuotis trukdo ir kalbos raida trinka. Tai viena soske jau pakirpau, tai zinokit patrauke pora sekundziu ir ismete, sako ne. Kitos dar nesiryzau. Nes guldziau nakti su ta pakirpta, tai luzta miego nori, bet negali uzmikti ir zirzia. Tai nusnaudzia 20 min ir vel nubunda, nes soske netinka. Tai kai idejau nepakirpta tai ir uzmigo... 😀

23. Mar 2012, 20:25

Taip Sandra, pilvukas nera menkutis, panasiai kaip ir su Titu. Dabar jau kas savaite pas gyd lankausi. Priaugau viso 8 kg.

1 ... 30 31 32 33 34 35 36 ... 78