2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

16. Apr 2012, 14:38

Ir man Laura, ilgai nesitikejo, kad esu mama, kai pasigimdziau Tita. O dabar tokio jausmo nera. Jau atrodo du mano vaikeliai, kuriems turi vienodai rast ir padalinti demesi. Uzsimigdziau Benuka, dabar uzmigdziau Tituka. 😀 Snd nelabai kaip jauciuosi, nes viena kruti skaudena, pieno daug, mazius nespeja apvalgyti. Tai ant kruties vaikstau Beno pampi panaudota uzsidejus. Slapimas gerai karsti traukia. Bet temper. neturiu. Tad riboju skysciu kieki, nors kaip maitinu tai taip mane troskina, kad geriu belenkiek.

laurora laurora 16. Apr 2012, 09:55

idomu, koks su antruoju jausmas? kai eivilte gime, tai kokiu pora men.nesitikejo, kad esu mama, keista labai buvo. vyras irgi panasiai jautesi. su antruoju gal taip jau nebera?

15. Apr 2012, 10:17

Tiesa , o gime mazesnis uz Tita 3542 , o Titas 3602 😀

15. Apr 2012, 10:16

Sveikutes 😀 na jau neturiu tiek daug laiko, kai anksciau, bet dar kol pradzia, tai reik manau tik isivaziuoti. Bet siaip reikia dvigubai greiciau suktis su dviem 😀 Isrinkom Beno varda 😀 Ugio gime kaip ir Titas 52 cm. Siaip kad vargintu tai taip nera, (bent kol kas) tik reik iprasti. Bet siaip Titas labai myli broli, caca daro ir visada buciuoja. Bet saugom, vieno neprileidziam prie Beno. O siaip kai kirpo tai 2 sav negaliu sedeti, bet kai po pirmo, ilgai skausmus jauciau, tai taip nera. Pienelio turiu, tad valgom ir valgom 😀 Nakti pradeda siek tiek pilvuka paskaudenti. O diena daug miega 😀 Gime juodaplaukis ir gale ypac daug plaukuciu, panasus i Tita. Tik pas Tita akys didesnes. Kai persikelsiu foto i kompa ikelsiu nuotraukyciu 😀 Kol kas viskas gerai 😀

laurora laurora 11. Apr 2012, 21:38

sveikinu su be keliu minuciu velykiuku 😀 papasakok daugiau...koki varda davet, kokio ugio, svorio ir t.t. kaip pati jautiesi? ar labai vargina 2 mazyliai?

11. Apr 2012, 10:50

nu tai vis dėl to velykos buvo ligoninėj,bet svarbu,kad jau viskas gerai ir sveiki namie esat 😀 nu jo kur nesaugosi 😀 tai smagu,kad myli titas broliuką 😀

11. Apr 2012, 10:31

Sveikutes 😀 Na jau vakar pargryzom su suneliu i namus 😀 Gime 7d. 23:51 😀 Gimdziau pati, be nuskausminimo. Atvaziavau i ligonine apie 20 val. Labai skaudejo, bet aciu Dievui, kad neilgai palyginus truko. Sunku kol kas su Titu, labai baisu, kad ko nors nepadarytu. Kol kas buciuoja ir caca daro, viena kart ir buvo uzplojas. Tai labai saugom!

10. Apr 2012, 20:29

nu neįsivaizduoju kas ten buvo,bet svarbu,kad jau praėjo 😀 tai jau daug pasidarei 😀 bus gražu namie,tik biški blogai,kad vienai reik vargt,bet ką padarysi turi ka veikt ir laikas greičiau eina,manau nėra kada galvot kada vyras grįš kai užsiėmus taip 😀

laurora laurora 10. Apr 2012, 18:12

jau daug pasidariau kambary... uzlyginau sienas aplink langus, per sventes uzdziuvo tas glaistas, tad siandien sulyginau, aptryniau, pelesi visiskai nugramdziau, tai dabar visai kitas vaizdas kambary. jau reikes nusipirkt kokio glaisto nisai aplink langa, tada galima bus ir dazyt. o tada jau paskutinis potepis - tapetavimas 👍

laurora laurora 10. Apr 2012, 18:10

tai gal kas su spaudimu negerai, jei akyse juodavo? man velyku isvakarese kazko gerokai zemas spaudimas buvo, tai taip miegan trauke

10. Apr 2012, 11:22

nu visko gali buti 😀 tai negerai,kad Eiviltei taip ☹ Ligitos tai nuo nieko neberia tfu tfu tfu,ir visko valgė,bet miegojo puikiai iki pat ryto 😃 prieš rytą ir lovą prisisiojo 😃 tik man galva 2 dienas kažko skaudėjo,kad net akyse juodavo,tai siaubas sakiau,pas kaimyne yra supynė pakabinama vaikiška tai ten nueinam Ligita supasi neišlipa,ir kai namo eit reikia tai tragedija,vakar tetis jai namie padarė,pakabino,o ta nesisupa 😃 tai šiandien jau biški supasi,bet jau atsibodo,užkelk ją ir vėl nukelk,biški pasisupa jau nebenori pavaikšto ir vėl šaukia ti 😃

laurora laurora 10. Apr 2012, 09:47

laba. turbut kad zivile jau lukstenasi 😀 mes tai paprastai... pas tevus buvom. tik kai grizom is tevu, eiviltei naktis nekokia buvo. kiausinio baltyma suvalge, po to truputi sokolado, tai pabere ja, o nakti pilva skaudejo labai, tai prareke iki 3:30 - 4 val. nakties 😕 o dabar dar ir sloga turim ☹

10. Apr 2012, 09:34

tai kaip šventėt velykas?😀 mes tai šašlykų pasikepėm vakare kai sniegas jau buvo nutirpęs 😃 nes iš ryto tai buvo visur balta 😃 biški pasėdėjom ir viskas

10. Apr 2012, 09:33

Laura,tai tau fainiai,kad taip lengvai gimdei 😀 kažin kaip Živilei,ar dar su pilvuku tebevaikšto,o gal jau nebe 😀

10. Apr 2012, 09:31

Sveikutės,su praėjusiom šventėm 😀 nu jo kai prisimenu pirmąjį gimdymą tai baisoka darosi,tik aš irgi girdėjau,kad su antru būna daug lengviau,tai jei leis pačiai gimdyt,gal bus viskas greičiau ir ne taip skausmingai 😀 Živile,tai daug laiko praėjo kol atsigavai,nu aš tai normaliai atsigavau,tik tiek kad toj vietoj kur randas ilgai buvo užtirpę,atrodo,kad nejaučiu,tos vietos 😃 tik kai praėjo 2 sav po operacijos,jau tampiau vežimą su ligitą iš antro aukšto 😃

laurora laurora 08. Apr 2012, 19:59

Su sv. Velykomis! Siltu oru, graziu jausmu 😉

laurora laurora 07. Apr 2012, 09:58

laba. mane vien jau ta mintis apie siuvimus, kirpimusar plysimus baugino. bet kai nieko nedare man, tai vos tik pagimdziau, jauciausitaip puikiai kaip negimdzius.net kai per kliniku tunelius reikejo nusigaut pas endokrinologe (is skyriaus), ejau su nestukemis, tai tos stebejosi, kad sitaip einu. man tai kazka mano daktaras buvo sakes, kad del diabeto audiniai minkstesni ir vargo nebus gimdant (neisivaizduoju, kaip tai susije). visas gimdymas truko 6 val. (nuo vandenu nuleidimo), bet pirmasias 2 val.tik pilvo maudimas buvo, tad nuo pirmuju stipriuju saremiu skausmu tai tik 4 val.praejo.

06. Apr 2012, 22:28

Tai Ligita, tikrai nusikalus buvo, kad taip ilgai miegojo 😉 Smagu Laura tau, kad nei plysai, nei kirpo. Nes as po kirpimo atsigavau visiskai be jokiu skausmu tik po 3 men.!

06. Apr 2012, 22:24

Mane kai i gala pradejo traukti ledai ir melionas 😀 tai valgau kiekviena diena 😃

06. Apr 2012, 22:23

labuka, na jo su tais kaklelio atsidarinejimais tai vargas. Na bet gyd sako, kad su antru buna greiciau, tai tikiuos 😀 as tai apie10 valandu gimdziau Tita. 😀 nepilnai puse paros. Snd jau termino diena i gala, bet mazylis nenori palikti savo pirmuju namuciu 😀 Snd kai migdziau pietu Tita, tai pro langa maciau kai danguje du gandrai suko ratus 😀

laurora laurora 06. Apr 2012, 09:56

labukas. oho! para prasikankint!? baisu ir girdet, ir isivaizduot. va, ko labiausiai pries gimdyma bijojau, tai plysimo ar kirpimo. kaip drauge papasakojus buvo, kiek pati internete prisiriurejau... bet kai gimdymas vyko be viso sito, tai antro nebijociau gimdyt (nors nezinia, kaip ten viskas butu)

06. Apr 2012, 08:52

tai smagu,kad tetis taip su titu užsiima 😀 maniškis tai į garažą išeina ir ką nors darbuojas,bet vedas dabar jau ir ligitą,tai ta ten visokius varžtukus dėlioja 😃 nu pas mus tai vakar jau be sniego buvo,saulytė švietė taip smagu lauke,tai buvom pas mama,nes pas mus elektros nebuvo visą dieną,tvarkė linija,tai ligita su mano sese po lauką,kad davės,tai pietų užmigo greit ir 2 su puse valandos miegojo 😃 kas labai retai būna kai taip ilgai miega 😀

06. Apr 2012, 08:47

nu jo,su tais gimdymais vistiek baisu,man tai paskui nebesidarė kaklelis,nors skausmai buvo reguliariai,bet niekas nesidarė,tai taip para prasikankinau ir vistiek reikėjo cp,nu daba tai dar neaišku kaip bus,ar leis gimdyt ar cp darys,aš tai norėčiau,kad leistų pačiai,vis geriau nei pjauna 😃

05. Apr 2012, 21:59

Kai snd ryte atsikeliau tai uz lango tikra ziema buvo, tiek daug sniego! Medziai visi balti, apsnigti... Saule sviete. Tai su Titu isejom 11 val i lauka, tai labai fainas oras buvo, saule silta labai. Titas su sniegu zaide, gulinejo, sakas nesiojo visokias, tai grizo visas slapias 😀

05. Apr 2012, 21:53

Tai jau smagu jausti svelnu kutenima pilvely 😀 Man tai su Titu i gala labai koja meslungis traukdavo ir nugara skaudejo. O su siuo lelium tai visai nebuvo meslungio ir nugaros neskauda, nors jau ryt termino diena! 😀 Tai va kaip skirtingai nestumai eina 😀 As Titui ir sakiau, kad mamytei popa pilveli tai ir kazkaip nustodavo prasytis. Na o vyras su juo kaip uzsiima, tai nuo jo neatstoja 😃 Visokiu nesamoniu kartu prisigalvoja, tai tik kai grista, buna Teti, teti, tai net tas pavalgyti negali normaliai 😉

05. Apr 2012, 21:45

Labuka 😀 Na zinau kaip kas, bet kazkaip vistiek. As labai sunkiai istumiau, niekaip neplysau, tai tada kirpo, bet jau galvute statesi netaisyklingai, tai kazkaip to stumimo ir bijaus vel. As tai ir kaip ir tu, Sandra pradejau jausti saremius kas 3-4 min, bet taip tiksliai, kad is kart supratau, kad jau vaziuosim. 😉

05. Apr 2012, 10:51

taigi va,pinigeliu reik nemazai remontams,nu nieko kada nors susitvarkysim 😀 +ivile,tai jau su antru viska zinai kaip kas buna,tai vistiek gal ramiau negu pirma gimdyt 😀 ne kaip as kai nulekiau tik pajutus,bet kazkaip man kai prasidejo tai iskart kas 3-4 min 😃 nu tai gal greit jau turesi mazuliuka ant rankyciu 😀 jo jau jauciu,dar tik vakarais kai ramiai guliu,bet jau prasinesa,kad pilvelyje gyvena mazuliukas 😀 tik nieko sunkaus kelt negaliu,nes kaip ir su ligita,kazkur matyt spaudzia nerva,tai kai suduria koja ties klubais,net pritupiu is skausmo,sakau gerai,kad jau ligita paaugus,tai tiek nebenori ant ranku,nu prasosi dar,bet pasakau,kad mamytei ajajai tai ir supranta 😃

04. Apr 2012, 22:28

o kaip tu Sandra, laikaisi? gal judesiukus jau pradejai jausti? 😀

04. Apr 2012, 22:26

oi Sandra, tikrai, kad tie remontai pinigus kaip mat praryja 😀 ir dar svarbiausia kaip isvargina. Siandien vel buvau pas gydytoja, na tai apziurejo, pilvas vis leidzias zemyn, galvyte isistacius jau nuo anksciau, belieka laukti. Tai jei negimdysiu tai paskyre po sav. O tada jau ziures gal ir jau i ligonine pasiguldys. Bet manau, kad iki 11d tureciau. Nes sianakt vel apie 1val pradejo pilva skaudenti, bet vis dar nereguliarus. O i ryta tai ir praejo. Oi kai pagalvoju, tai vel kazkaip baisu darosi gimdyti. Na bet jau ir noriu, nes labai pavargau su pilveliu, ypac paskutinemis dienomis.

04. Apr 2012, 22:15

Praktiskai mes kas pavasari su tuo pelesiu pazaidziam. Pas mus kai rinko pinigus del radiatoriu reguliavimo ir buvo mazesne siluma, tai tada labai jis ir pradejo augti, nors istisai vedindavom. Bet kai daug zmoniu vis nedave pinigu tai ir nereguliavo. Tai net ir situacija pagerejo zymiai!!! 😀

1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 78