2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

13. Mar 2012, 08:13

Sveikutes. Na va prisedau prie kompo, Titas savo kambary kol kas zaidzia 😀 siand leksiu i kirpykla pasigrazinti, kad mazius islindes ir pamates mamos neissigastu 😃 😃 as tai ir labai laiko neturiu, darbas darba veja, cia tiek visko reik pasitvarkinet, pasideliot is deziu. O dar paciai isimete letine tokia sloga ir gerkles ziaurus uzkimas. Titas jau sveikas, bet man negeriau, itariu, kad koks sinusitas. Tai su gyd pasitarem pavartoti gelomyrtoli, o jei iki penktad nepraeis tai antibiot jau reik sake sugerti. Tai vakar dar tik pirma diena kai geriau.

12. Mar 2012, 19:51

Sveikos,pagražėjo orai,matyt,daugiau lauke būnam 😀 kažkaip labai tingiu sėdėt prie kompo,o ir Ligita neleidžia,vakare kai užmiega būnu tokia išvargus,atrodo kaži ką per dieną būčiau veikus,tai keliauju tiesiai į lovą 😀 na va,tai gal ir nepakenktų koks sirupiukas,kad daugiau neįsigalėtų kosulys,Ligita tai iš po plaučių uždegimo irgi vis paskosti,tai vaistinėj nusipirkau,svilarožių sirupą,ten grynai vien žolinis sirupiukas,gal padės mums

laurora laurora 12. Mar 2012, 10:06

sveikutes. ko taip mazai rasoma cia? kur taip visos pradingusios? eivilte nakti koset pradejo 😕 pora kartu buvo kosulio priepuoliai uzeje. net nezinau, ar jau duot vaistus kokius ar dar ne

10. Mar 2012, 14:43

o Ligita tai geriausiai,kai vyras gulėjo jinai atėjo ir pradėjo gniaužyt tą jo turtą 😃 vyras sako ką čia dabar darai,bet taip juokas ėmė 😃 tai pas mus irgi vieni kaimynė tai oi kokia boba,visi turi pro jos namą vos ne ant blakstienų praeit,neduok die kokį triukšmą sukelsi,tai išlindus kai šaukia ant viso kaimo 😃 bet mes nekreipiam į ją dėmesio 😀 tai šiokie tokie privalumai gyvenant nuosavam name 😀

laurora laurora 10. Mar 2012, 10:39

kaimynu tai ir pas mus yra visokio plauko. vieni psichuojantys (pastoviai rasteliu prikabina lifte su kokio pretenzijom), kiti nagli (braunasi pas mus vos tik koks remontas, koks kauksejimas plaktuku, vaiko rekimas... nepiktybiskai jie, bet tiesiog nori viska matyt, viska zinot, ka cia darom, kokius remontus darom ir t.t.), treti savo vietoj. linkusi as bendraut tik su treciaisiais 😀

laurora laurora 10. Mar 2012, 10:35

kol kas nesergam. vyras tik truputi su gerkle turi bedu. mat masina remontavosi pats. vakar kaip juokiausi. eivilte uzgriuvo jam ant pilvo ir kliude siek tiek zemiau. jam suskaudo. as ir pradejau garsiai svarstyt, kodel gamta taip nubaude vyrus - tokia svarbia vieta paliko neuzdengta ir jautria skausmams. tas kaip uzpyko 😃

laurora laurora 10. Mar 2012, 10:32

sveikutes. ot issiblaskymas. rasiau cia kovo 🤓aja ir nepasveikinau jusu. tai kiaule 😕

09. Mar 2012, 10:33

mes irgi dabar jau daugiau į lauką išeinam,tik jau kaip tingiu eit su ja kur nors,bet prisiverčiu 😃 matyt,dabar toks periodas,vieną dieną atrodo pilna jėgų būnu,viska apsitvarkau,o kitą dieną tai viskas,rankos nekyla ką nors daryt 😀 Živile,tai jau tikrai nekas kai tokie kaimynai,bet ką darysi,nepasirinksi juk kaimynų ☹ Laura,tai daba turit atsidžiaugt tetuku 😀

09. Mar 2012, 10:28

Sveikos,ir aš seikinu jus su praėjusia moters diena 😀 Živile,tai jau smagu,kad savam bute,o kad darželis prie pat tai išvis liuks 😀 kad pas mus taip būtų aš irgi vesčiau Ligitą 😀 nu kaip nefainai,kad sergat ☹ sveikatytės jums 😉 mes tai tfu tfu tfu kol kas nesergam,aš tai ir retai prisėdu prie pc,nes Ligita neleidžia,taip kai tvarkaus namus ar ką darau ji nieko nesako,žaidžia,pasiima kokius žaisliukus dėlioja,užsiima pati,o tik prie pc atsisėdu viskas,verkia,tempia šalin nuo kompo 😃 vakare neturiu jėgų prisėst,o kai pietų miega aš irgi kartu 😃

08. Mar 2012, 23:05

O siaip kaip jusu vaikuciai neserga? Ar cia mes su Titu tokie sirgaliai? 😀 Laura, tai jums visiems dabar smagu yra kas veikti ir pokalbiu daug 😀

08. Mar 2012, 23:02

Snd teko su vienais kaimynais susipazinti, apie kuriuos jau vyras minejo ne karta! Na jau ,,geruliai''! ir dar salia gyvena! Kaip sako ,,vredni'' ne tas zodis. Tai labai nuotaika numuse, kad tokie staciokai, be kulturos zmones gyvens salia ☹ na bet ka darysi...

08. Mar 2012, 22:59

Del darzelio tai pasiderintume su vyru. Cia darzelis matosi mums pro langa, 5 min. kelio 😀 matysiu kai Titas lauke duosis su vaikais ant supyniu, ciuozyklu 😀 Galeciau nuvesti, kol vyras rytine kava gertu 😀

08. Mar 2012, 22:56

Labukas. Su moters diena mielos mamytes! 😀* Oi seniai cia buvau, tai ir galvojau, kad bus kalnai skaitymo, bet turbut pavasaris jau pamazu veikia ir ner laiko prie pc 😀 mes tai tik pirma diena naujuos namuos ir snd bus pirma nakvyne. Titui begalo daug ispudziu, viskas nauja, tai vos uzmigo. O viskas nusikele, nes sirgom, dar gydyma tesiam, bet jau nieko. Uzpuole slogos baisines visus ir gerkles skausmas bent man lb stiprus, o Titui sake pradzia laringito. Paskyre antibus, tai geriam ☹ jau kaip su tom ligom nesiseka tai sakes!

laurora laurora 08. Mar 2012, 10:21

labukas. senokai besilankiau cia. maniau, kad bus daug prirasyta, bet kaip matau, nieko 😀 as tai laiko labai neturiu, kai vyras atvaziavo. greit diena prabega. o dar kai orai pagerejo, tai daugiau lauke bunam ar siaip kur visi vaziuojam

02. Mar 2012, 14:23

tai aišku,kad geriau vaikui į daržely eit,kas be ko,bet kai neišeina leist tai gerai ir namie 😀

laurora laurora 02. Mar 2012, 10:17

labukas. pas mus sniego jau beveik nera. per nakti lijo, tai dabar tik pliurza likus. del darzalio tai nezinau, kaip bus. as visom 4 uz darzeli, kad vaikas daug bendrautu, ismoktu disciplinos, bet su uteniskem kalbuosi, kad musu rajono darzelyje nelabai vietu yra. kai rasiau eivilte, tai sake, siems metams sociai vietu bus, o dabar jau nelabai yra. o jei ir gautume vieta, tai jei nesusirasciau darbo (reikalavimu daug turiu...na, del darbo laiko), reiketu atsiimt is darzelio ir toliau augint namie. bet man tai pvz.matosi labai didelis skirtumas, kur vaikas darzelin eina ir kur namie sedi. jie tokie sustresni pasidaro ir ne tokie mamyciukai, daug visko ismoksta, bendrauja su bendraamziais

01. Mar 2012, 16:14

nu pas mus sniego visai mažai belikę 😀 tai va aš ir dėl to galvoju,kad ir būtų pas mus darželis,tai būtų sunkoka kasdien išvest ir parsivest,o vyras ne vienas važiuoja į darbą,pilna mašina,tai jis nelabai ir galėtų vežiot,tai abi sėdėsim namie dar 😃

laurora laurora 01. Mar 2012, 14:48

zivile, turbut apskritai nelabai iseitu didziojo vest i darzeli, kai mazuliukas namie. juk ir oru prastu pasitaiko. nebent vyras vestu ir pasiimtu

laurora laurora 01. Mar 2012, 14:47

jo, tikrai su pavasariu. visai pamirsau, kai uz lango sniego pilna. pas mus siandien oras geras. tik atodrekis.

01. Mar 2012, 14:26

Tikiu,kad ir Eiviltei džiaugsmo daug,jau nebėra tokia mažytė ir atsimena tetį 😀 Ligita kai vyras grįžta iš darbo irgi visada džiaugiasi,bėga prie durų ir kai įeina tai koją apsikabina 😃 tai taip juokingai atrodo 😃 o šiandien jau pas mus oras tai nekoks,o vakar taip gražu buvo 😀 ai taigi su pirma pavasario dienele 😀 Živile,nu tai kai ateis laikas ir nuspresit kaip geriau daryt su darželiu 😉

laurora laurora 01. Mar 2012, 09:34

labukas. jau vakar sulaukiau. atvaziavo ispudziu pilnas. ir su vaiku nori but, ir man pasakot, tai ilgai eiviltes neleido migdyt, o paskui iki 2 val.nakties snekejo. as jau taaip miego norejau, o tas dar pasakoja 😀 ryte irgi daug anksciau keliausi, nes pratese savo kalbas. dabar laukia, kada eivilte atsikels ir su ja gales uzsiimt. vakar, kai tik iejo pro duris, eivilte suspigo is dziaugsmo. aisku, is pradziu nenorejo prie jo eit, o po to jau ir paleist nebenorejo. paima uz megztinio ir tempiasi prie savo zaislu 😃

29. Feb 2012, 22:30

Bet bute jau yra netas, tai pranesiu kaip mums seksis pirma nakvyne 😀 Sandra, as tai labai pasimetus del darzelio. Ir galvoju namie vistiek busiu, tai ir Tito galeciau nevesti, juolab, kad ir po vasaros mano antrasis bus paauges. Na bet pagyvensim, pamatysim. Pirma dar pagimdyti reik 😉

29. Feb 2012, 22:25

kartais sveika biski nesimatyti, bet ne taip ilgai 😉 kaip tavo atveju, Laura. Snd pas tevus paskutine diena internetas, nuo rytojaus jau atjungtas bus, nes vyras jau sako, kad savaitgali kraustysimes. Tai dingsiu kuriam laikui ☹

29. Feb 2012, 22:22

Laura, lb faina, kad jau vyras grista, uch... zinau ta jausma. As jau kai vaziuodavau i oro uosta pasiimti, tai kaip i svente didziausia! 😀 paskui vienas nuo kito negalim atlipti, tik uz rankuciu visur susikabine ... 😉

29. Feb 2012, 22:17

sveikos 😀 pas mus ir snd labai saulute sviete, tai sniegeli gerai aptirpino. As ir labai laukiu pavasrio! 😀 Laura, labai linksmas jusu sniego senis 😀 Snd su Titu net du kartus lauke buvau, taip ir norisi iseiti, kai pavasariu kvepia...

29. Feb 2012, 18:19

o tai smagu 😀 tikiu,kad pasiilgai,neįsivaizduoju jei mums taip reiktų išsiskirt ištisai,nu gal priprasčiau,bet jaučiu būtų sunku

laurora laurora 29. Feb 2012, 17:49

daug dar jo pas mus. mat utenoj visada salciausia buna. musu tetis jau siandien gris namo. jau pries pietus i lietuva ivaziavo, bet dar nusikrovimai visokie. o ir su fura daug leciau vaziuojasi nei su lengvaja. siandien jau nenustygstu savame kailyje. jau visai kita nuotaika. galima sakyt 2 menesius nemaciau. pasiilgau labai.

29. Feb 2012, 15:01

laura tai nemažai pas jus dar sniego,kad senius lipdot 😀 pas mus jau nieko nebėra,šiandien saulutė taip smagiai šviečia jau baigia ištirpint ir paskutinį sniegelį,kaip smagu gal jau pavasaris ateis 😀 pas jus tetukas kaip svečias sugrįžta namo,tikiu,kad labai lauki 😀

29. Feb 2012, 15:00

Va kokia graži Šarūnė 😀 tai jau jo gudruoliai jie maži 😀 o aš tai neleisiu savosios į darželį,nes ant rudens turėsim broliuką ar sesutę,tai būsim dar namie,o dažniausiai ir būna juk tik nueina į darželį ir suserga ☹ ir pas mus kaime nėra jo,o vešt specialiai tai būtų nesamonė,Živile,tikrai nefainai,kad čia apsirgot ☹ nu bet svarbu jau sveiki,geriau tokiais virusais ir nesirgt,mes irgi sirgę tai žinom tą malonumą 😃

laurora laurora 29. Feb 2012, 13:08

labukas. va cia musu sios dienos nuotykiai 😃 ir caca dare seniui, ir buckius siunte 😀

1 ... 33 34 35 36 37 38 39 ... 78