Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Živile,leliukui gerai pas mama,šilta ir nenori lyst lauk 😀 mes tai dabar ko gero nieko neremontuosim,pasitaupysim pinigų ir tada pradėsim,nes kaip norim susitvarkyt tai reikia nemažai pinigėlių 😀 tai daba tik vonia su tualetu pasitvarkysim,o vėliau jau visa kita 😀
na, nevisad viena remontuosiuos. ir mama gal dar pades.
laba. idomu, kiek tas "laikinai"? siaip kai nusipirkom buta ir buvo tapetais apklijuotas, tai pelesio nesimate. tik kai nuplesem tapetus, pamatem, kad juoduoja.
Na jau musu langai su visomis zaliuzemis. 😀 Vyras Kaune buvo su reikalais, tai pasiime tas detales. Mes tai miegamojo nedarem remonto, palikom tokius tapetus kokie buvo. Bet man ir jie nelabai. Siaip as labiau megstu dazytas sienas. Tai sakem po kokiu meteliu ar keliu, pasitvarkysim ir savo miegamaji. Nors jauciu nuo vaiku jau reiks jau ir visur pasitvarkyti 😃
Laura, tai privargsi viena tokius darbus dirbdama. O del to pelesio tai tikrai tik kuriam laikui tas skystis. Mano tevu butas su galine siena ir labai pelyja. Mes tai ir sienas jau pries kokius 6-7 m. apsissiltine, tai gal 3m. ramu buvo. O po to per plysius i lubas pradejo vis tiek eiti pelesis. Tai kiekviena pavasari vis zaidziam su tomis priemonemis nuo pelesio. Reiketu daryti ir pakabinamas lubas, kad to pelesio isvengtum.
Sveikos. Na zinoma butu smagu, kad Velykos namuose butu, o ne Kaune. Bet kol kas vel viskas ramu, tik sunkoka nesioti jau pilveli. Jau imu galvoti, kad gal Velykos bus dar su pilveliu. Nors ka lelius masto tai neaisku. 😀 Vyras tai jau nuo telef nesiskiria 😀 jei su kuom nors sneka ir as skambinu antra linija, tai is kart sako dek rageli man zmona skambina! 😃
na nezinau. rizikuosiu
Zivile,butu smagiau,kad per velykas su leliuku jau namie butumet 😀
Sveikos,Laura,tai jau rimtai nusiteikus remontui 😀 tik kazin ar tas skystis ka nors pades nuo pelesio,nes mes kai gyvenom nuomojamam bute tai irgi buvo pelesis,bet kai atsikraustem tai buvo remontas naujai padarytas,bet ziema vel islindo,visi tapetai pajuodavo,o sake buvo pritepe nuo pelesio,bet nieko nepadejo,reikia siltint sienas man atrodo,tada jau kitaip bus,na bet vistiek graziau bus kai apsitvarkysi,tik paskui vel kai islenda tai gaila darbo,as tai irgi zadejau miegamaji pertapetuot,nes kazkaip nebetinka man tie tapetai,bet reiks atidet velesniam laikui,nes dabar tai ne pats tinkamiausias laikas tapetuot 😀
zivile, turbut per velykas jau turesi graziausia ir mylimiausia marguti-vaikuti 😀
laba. pas mus tai tikra ziema. daug prisnigo, sianakt pasalo, tai dar neaisku, kada nutirps sniegas. kaledines velykos bus 😀 kuria diena nuskyniau eiviltei sakele su kaciukais, pasakiau, kad kaciukai, tai ta pradejo is dziaugsmo spygaut "mia, mia!". kitoj rankoj turejo sausaini, tai visus tuos kaciukus ismaitino. kaip juokas paeme 😃 siandien turbut eisiu i senukus pirkti skyscio nuo pelesio (siena viena pas mus pelyja). vakar daug nuveikiau: cebureku prisidariau, buvo mama atvaziavus, tai pakrausciau kambari. liko nebedaug kraustymo, be to jau siena galima ir issitept, nes netrukdo ta likusi manta. drauge irgi darosi remontus, tai ji jau issitapetavo ir detales tik liko (uzuolaidos, baldu sustatymas). tai atrodo, kaip jai jau faina, o man dar tik pradzia, kuri sunkiausia ir buna 😀 o jau savijauta po vakarykscio kraustymo... kaip po gero sporto. mat reikejo ir duris senas i rusi nutempt, ir lentgalius, plytas kazkokias tampyt.
pas mus vis dar žiema 😀 o pas mus tai bjaurus oras šiandien buvo,vėjas didelis,ir vis snigo,tai sėdėjom namie šiandien, nu Živile,tai gal kaip tik ant velykų ir sugalvos išlysti tavo mažasis 😀
Sveikutes 😀 taip snd vaizdas pro langa buvo ziemos 😀 kai kur pavesiuky liko dar sniegelio... Siaip nesalta, tik vejas lb smarkus. Vakar jau taip pilva maudeno, tai jau galvojau nakti, kad tik neisvaziuotume. Bet i vakara praejo. Snd nieko vel. Tai jau vakar galutinai tase susikroviau 😀 Paciai idomu kur iseis Velykas sutikti 😀
Sveikutės,tai jau įsivaizduojat kaip laukiu šių patogumų 😃 nu jau iki vasaros turėtume įsirengt 😀 mes tai irgi kibiriuką nakčiai pasidedam 😃 nesamonė naktį eit į lauką 😀 tai va tie remontai ir nervų kainuoja ir jėgų 😀 o šiandien atsikeliam ir visur balta,vėl žiema atėjo 😃 nu bet saulytė gerai pašildys ir neliks sniegiuko 😀
laba. buna gi ziopliu sandeliuose. blogiausia, kad paskui zmogeliui aiskintis reikia, vaziuot ir kura degint atsiimant likusias detales. ar su kokiom brokuotom prekem daznai pasitaiko nesklandumu, tada ir saskaitos telefono kyla
Snd vyras Tito kambary sudejo zaliuzes tai visai kitas vaizdas 😀 bet kitur negales sudeti, nes pasirodo per mazai detaliu idejo, tik vienam langui. Ot sakau, tokius pinigus moki ir negali patirti estetinio bei praktinio dziaugsmo!
Laura, del paprasto reikaliuko tai jo, budavo. Cia del rimtesnio omeny turejau. 😃
zivile, o nestatydavot nakciai kibiriuko, kad nereiketu vaiksciot i lauko wc?
Sandra, o tai tikrai isivaizduoju kaip tu lauki tokio dalyko!!! As tai ir sunkiai tverciau be wc viduje, nes dabar kai ir laukiuosi tai daznai i wc kaip lakstau. O siaip nakti iseit, man visada nera jauku. Kai kaime su sese atostogaudavome ir nakti eidavome i wc, tai viena kita pasizadindavome , kad kompanija palaikytume i wc. 😀
Sveikos. Tikrai Laura, vienai sunku. Dar kai nebuvau pazystama su savo vyru ir po mokslu isitaisiau darba, tai buvau iniciatore pas tevus remonta daryti, tai su teciu per mano atostogas darem. Tai zinau ka reiskia. O su Eivilte is vis sunku. Mes ir dar neturim daug spintu, tai gyvenam apsiverte. Dabar jau i vonia baldus pagaliau kita sav vyras parsives ir uzsisakem minksta kampa i hola. Bet jauciu bus tik po 1,5 men.
laba. isivaizduoju, sandra, kaip dziaugiesi. as be siu patogumu neisivaizduoju savo gyvenimo. kaip ir be telefono ar kompiuterio 😀
sveikos,nu buvo darbelio biški jo 😃 Ligita tai irgi kaip keldavosi taip ir keliasi 🤓9 ir miegot einam tokiu pačiu laiku kaip ir anksčiau,niekuo nepaveikė laiko persukimas 😀 Laura,tai turėsi darbuko dabar,bet vienai tai sunku bus,o pas mus kanalizaciją įvedė rudenį tai dabar brolis kasa griovį ir galėsim prisijungt jau,nes taip buvo tik šiokia tokia,iš kriauklės subėgdavo ir viskas,tai dabar jau darysim tualetą ir dušą,nes dabar gyvenom su laukiniu tualetu,oi negaliu atsidžiaugt,kad jau greit turėsim namie šiuos patogumus 😃
labukas. o as pati siek tiek tvarkausi kambarius ir ruosiuosi mini remontui, ko vyras nenorejo daryt. 2 kambariai paversti i sandelius - statybines medziagos sukrautos. viska i rusi tampau po truputi. tik bais letai sekasi man ten kraustyti. per diena gal ir sugabenciau, bet nera taip, kad visa diena vien ten praleisciau. kraustyt viska galiu tik kai mama atvaziuoja su eivilte pabut. iki klijavimo tapetais dar daug darbelio laukia... sienose skyles ir trukimus uzlygint, aplink langus gerokai marmalais uztept, nuo sienos pelesi nuimt... ir kaip tycia, kai su vyru 1 kambari remontavomes, net nesidomejau, kas, kaip ir kur. dar tada dirbau, tai ateidavau is darbo, tik issikuopt ir truputi kazka padet vyrui reikedavo. o kas ten tepasi ant tu sienu, kokia tvarka, tai net i galva nesove pasidomet 😕 uz tai dabar priversta klausinet vyro draugo apie tai
Na ryt vel vaziuojam pas gyd, taip greit savaite prabego 😀 Snd prisiskyniau kadagio su kaciukais, ryt verba sau ir mamai padarysiu. Tai dabar taip skaniai man jis kvepia... 😀 Ryt jau mums pliusuotas zaliuzes pagamintas atiduos 😀 Tai jau vyras gales sumontuoti, nes dabar gyvenam be uzuolaidu. Tik miegamajam siokias tokias pasikabinom. 😀
Sveikos. Na tai Sandra, daug darbo gavai nuo vyro 😀 Tai dabar gal Eiviltei geriau bus ir miegos ramiau. Gerai slyvos. Dar ir abrikosai dziovinti tinka. Mano vaikinas tai vis tiek kaip 7 val keliasi, taip keliasi. Nors pradejo ir viena kart miegoti. 😀
laba. jau padariau... vakar dziovintu slyvu tyre daviau, pavakariams kefyro (daug isgere), tai 3 kartus pasitustino
http://manoapklausa.lt/apklausa/351363298/
Būčiau labai dėkinga jei nuoširdžiai atsakytumėte į pateiktus klausimus.
Iš anksto dėkoju.
nu neisivaizduoju ka daryt,kad neuzkietetu ☹
geria daug. daug ir sisioja, o viduriukai uzkieteje 😕
Sveikutes,nu net nezinau,gal pacios slyvos geriau,gal mazai skysciu ji geria,kad uzkieteja taip viduriukai?o as tai vakar pravargau su stintom,kai parveze vyras apie 20 kg,tai bus kas veikt 😃