2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

23. Mar 2012, 13:41

sveikos,nu dėl kakiu pas mus problemų nėra savam kieme 😃 Živile nemažas pilvūzas 😀 kažkada dar pagalvojau,kad reiks prašyt,kad įdėtum pilvuko foto 😃 ir Titas gražus jau paaugęs koks 😀 aš tai galvoju reiktų pomidorus pasisodint,bet niekaip neprisiruošiu 😃

23. Mar 2012, 11:26

O cia mano pilvuzas 😀

23. Mar 2012, 11:22

Va mano velykinis zuikutis 😀

23. Mar 2012, 11:18

o mes ir uogieniu pirktiniu nevalgom, turim savo kai soda tai ir uogu visokiu turim. O tetis vasara pririnko labai daug zemuogiu tai pilnas saldiklio stalcius prisaldytas. 😀 Titas labai megsta saldytas uogas. O gerti labiausia megsta vandeni. As tai ant palanges turiu pasisodinus vazona prieskoniu, svaoguna, tai jau mano mini darzas namie auga 😀 Si savaitgali velyku zolyte sodinsiu 😀

23. Mar 2012, 11:09

Taip tu kaku visur pilna, bet as kazkaip labai nesureiksminu 😀 teko ir batukus plaut nuo tu dalyku ne karta, bet juk taip kiekviena pavasari buna, tokia tvarka 😀

23. Mar 2012, 11:04

Sveikos. As tai ir daug domiuosi sveika mityba ir tuos konservantus ir ziuriu. Namuose gaminam ir patys, todel ir pasteta verdam namie ir su morkytem. Mesa perkam is ukininko ir saldomes saldikliuose. Daznai is karkos verdu vyniotini. Bet vaika noriu supazindinti ir su kitokiu maistu, o juo labiau, kad buna dienu tikrai kai blogai jautiesi ar nera laiko prie puodu pastoveti. O Titas tai ir labai megsta lasinukus, gaunam toku skaniu kaimisku. 😀 Pas mus jis mesinis, kaip ir tetis 😀

laurora laurora 23. Mar 2012, 10:08

laba. man tai baisu daros jau ir saligatviu vaiksciot. nu tiek daug is po sniego islindusiu kakiu, kad ner kur kojos pastatyt. nuotaika pastoviai sugenda. apie pieveles tai is viso patyliu. neisivaizduoju, kur vaikui duot palakstyt, kai net vaiksciot nera kur 😕

22. Mar 2012, 13:55

nu aš tai irgi viską namie gaminuos,jokių pusfabrikačių neperku,o košių ji nuo mažumės nevalgo,aš pati nemėgstu tų kruopų visokių,nei sulčių neperku,Ligita tai geria vyšnių uogienę sutaisytą su vandenuku,uogienes beje irgi pati viriausi 😀 tai nemanau,kad kažkas blogo jai retkarčiais miau atsigeriam 😀 Ligita mėgsta ir rūkytus lašinukus su svogūnu 😃 vyras vakarais užsimano tai jau Ligitos tai neatsikratysi 😃 ai vienu žodžiu šiais laikais nei oru kvėpuot nebesveika,o ką kalbėt apie maistą,dar kai prirodo visokias laidas tai baisu daros

laurora laurora 22. Mar 2012, 11:12

laba. kruopu koses ar sriubos tiek leliukams, tiek suaugusiems sveika. kartais jas duodu. desroms nesu kategoriska, bet ir ne pamisus del ju. kaip jau rasiau, stengiuosi duoti ta, ka pati gaminu. ir is svorio eiviltes nepasakysi, kad ji neprivalgo. nei 1 dar man nera sakes,kad ji liesa, sudziuvus ir t.t. o del pirktinio maisto tai kuo daugiau jo duodi, tuo maziau vaikas namie gaminama valgo, nes kur tik bepasisuksi, visur e621, ir kiti kvapikliai, dazikliai maiste. ir dar tokiose desrose mesos nerasta. kai mama dirbo mesos kombinate, papasakojo, kaip gaminamos tos virtos desros...ne tik atliekos (skuros, lasiniai, kremzles), bet dar ir is galiojimo iseje gaminiai, kuriuos grazina parduotuves

22. Mar 2012, 10:50

sveikutės,nu bet kuo toliau tuo sunkiau yra atpratint nuo tūtės,aš tai galvoju,kad kuo anksčiau tuo geriau,nes paskui ir sąkandis blogai formuojasi kai tūtė pastoviai burnytėj,o savaime tai retai kuris atpranta,nu kai mano sesė tai 5 metų tik atidavė,buteliuką tūtę,bet ir tai labai sunkiai buvo

21. Mar 2012, 23:56

Laura, o tikrai del ko tu bijai duoti visokio maisto? juk jau nuo metu rekomenduoja duoti vaikui kuo ivairesnio maisto ragauti.

21. Mar 2012, 23:53

sveikos, vakar nete prisiskaiciau lb daug info apie kaip atpratinti nuo soskes. tai radau ir ta metoda apie soskes pakirpima. Tai bandysiu po truputi atpratinti, pirmiausia, kad diena isbutu be to skanesto 😉 mokyklelei tai daug mamu sako, baik, atpras savaime. O jei dantys dygsta tai jie net nori i soske pasikasyti. O mums iltiniai kaip tik neseniai islindo apacioje. Dar tas persikraustymas, tai bijau, kad nesukelciau per didelio streso. Tai ziuresiu pagal situacija.

21. Mar 2012, 20:11

O Ligitai patiko welkid vitaminai,tai netgi dar [rašydavo 😃 kiekvienas skirtingas 😀 Laura,tai ką tu duodi Eiviltei valgyt?vis dar košytes?juk jau nebe leliukai bėra,jau greit 2 metukai bus,visą gyvenima juk neslėpsi dešros nuo vaiko 😀 o Ligita tai pamato jei ką valgai tai būtinai ir ji turi valgyt,tai kaip dabar slėptis nuo jos ir nieko neduot,man tai nesamonė kažkokia atrodo

laurora laurora 21. Mar 2012, 14:33

mes irgi gerem wellkid vitaminus. kai juos baigem, tai zuvu taukus nupirkau. siaip nelabai eiviltei tu vitaminu skonis patiko, tad duodavau ne is saukstelio, bet is svirksto.

laurora laurora 21. Mar 2012, 14:31

oho, kaip jus laisvai savo vaikams viska duodat! as tai nei pastetu, nei desros neduodu. 1 karta sardele isviriau, bet nesistengiu duot to, ko negaminu.

laurora laurora 21. Mar 2012, 14:28

zivile, is pradziu galiuka reikia pakirpt. vaikui vien jau tai, kad ora ciulps, nelabai patiks. po kiek laiko vel patrumpint reikia. ir taip iki tol,kol nebegales burnoj laikyt. pati su siuo dalyku nesusiduriau, bet esu girdejus apie si metoda.

laurora laurora 21. Mar 2012, 14:26

teciui isvaziavus eivilte vel pradejo valgyt. gal buvo islepusi, kai jis sausainukus ir skanestus jai duodavo kaskart vos tik suzyzia. del to net buvom susibare. sakau, tu jai demesi parodyk, o ne kisk kaskart skanestus

laurora laurora 21. Mar 2012, 14:23

labukas. vakar taip skaiciau jusu komentarus, o paskui paskambino vyras ir paprase supakuot likusius daiktus kelionei, tad teko jo kompiuteri isjungti ir pasibaige mano rasinejimai. siandien jau vienos su eivilte sedim 😕 liudna kazkaip. tie issiskirimo momentai labai jau graudus buna ☹

21. Mar 2012, 11:31

Sveikutes.Ligita zuvu tauku nemegsta tai ir negeriam ju,nors reiktu,bet kaip priversti isgerti tai neisivaizduoju,mes tai is po ligonines gerem vitaminus welkid,gydytoja juos rekomendavo tai ir gerem 😀 o zuvies as pati nemegstu ir labai retai perku,o vakar buvau pas gydytoja ir viena moteriske prie seimos gyd buvo su 2 vaikais,bet jau renges,bet kai pasibaisejau,berniukui kokie 4 metai ir turbut nenorejo rengtis,o ta ten sauke ant jo,paskui per sikna trenke,tai nieko vaikas per kelnes nepajuto,tada per galva voze net suskambejo,nu sakes galvoju,tai kas namie daros jei poliklinikoj taip elgiasi

20. Mar 2012, 21:26

Titas tai ir labai megsta zuvu taukus, vitaminu jokiu negeriam, kartais vit C duodu. As is Tiens kompanijos spirulina Titui esu nupirkus bet jis negere, tai pati sugeriau. Mano vaikas tai pamises del lasisos! 😀 Tik perkam sudyta ir po kelias pakuotes, nes kitaip arba mama ar tetis liktu neparagaves 😀 Siandien su lasisa daviau paragauti ir citrinos, tai ir citrina tiko 😀 Titas ir desryte labai megsta ir kepenu pasteta, kuri namie darom patys.

20. Mar 2012, 21:17

Tai jau ir man taip pat sunku apsiversti, atsisedu, tada verciuosi ant kito sono 😀 Ir man su Titu taip buvo. Siandien kirpykloje buvau, pasigrazinti pries susitikima 😀 O gimdyti tai baisoka, nes su Titu tai buvau susitarusi su gydytoju. Tai kazkaip ramu buvo. O dabar nesitariau, tai net nezinau nei koks gydytojas papuls, nei kokie apie ji atsiliepimai.

20. Mar 2012, 21:09

laba vakareli, na mano vaikas jau miega 😀 Pirma kart girdziu apie soskes pakirpima. Tai tik pati galiuka nukirpti ar kaip? Sokoladiniu gerimu ar ledu kai nemegstu tai ir Titui neperku. Daviau nuo vakar paragauti bananinio miau, tai puse puoduko isgere, bet galvojau, kad labiau gers. Man pasirode, kad pomidoru sultis daug skaniau geria 😀 o siaip mes pieno kokteili gaminames patys, bet Titas ir nelabai daug isgeria. Zinoma tokiuose gerimuose yra visko, nes vien is ilgo galiojimo galima daug ka pasakyti. Bet viena kita kart paragaut tai manau nieko blogo.

20. Mar 2012, 20:56

aš tai duodu Ligitai ir dešrytės,sumuštinį pasidarom,paskui valgo ir ką pataisau,vakar barščių sriubytę labai skaniai valgė,ir koldūnus valgom,aišku stengiuos pati pagamint 😃 ant Ligitos ir matos,kad valgo 😃 nes žandukai vis nedingsta 😃 Živile,tai Titas paskui pripras savo lovytėj miegot,Ligita tai vis dar šaukias naktim manęs,tai galvoju daba kaip reiks spėt kai mažiukas atsiras 😀

20. Mar 2012, 20:51

sveikutės,oi dėl soskės tai neįsivaizduoju ką patart,kai mums problemų nebuvo 😀 o Ligitai bandžiau pataisyt kakava su pienu,tai negėrė,tik miau geria 😀 kitokie tai sintetiniai jo,tai šokoladinį ir teperku,Živile įsivaizduoju,kad jau sunku pabaigoj su pilvuku,su Ligita tai pabaigoj ir apsiverst lovoj buvo sunku 😃

laurora laurora 20. Mar 2012, 10:42

na, jei vakarienes nevalgo ir i saldytuva verzias, tai duodu tik duonos, nes jei kazka skaniau duosiu, tai nebenores visiskai valgyt gaminto maisto. piena tai labai geria. miau nesiruosiu bandyt. tiesa, pabaigem mes savo vitaminus ir jau kelinta diena zuvu taukus duodu. na taip jai jie patinka, kad dar praso, o pries duodant labai dziaugias ir nekantrauja, kada sauksta i burna ikisiu 😃

laurora laurora 20. Mar 2012, 10:39

zivile, nebandai soskes pakirpti? daug kam padeda.

1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 78