2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 20. Mar 2012, 10:35

va, ko nebijociau, tai gimdyti. visa nestuma prabijojau, nervinausi, o dabar nebesinervinciau

laurora laurora 20. Mar 2012, 10:34

jokiu gerimu neperku. ypac miau. eivilte kakava biski alergizuoja, o ir geriau toki gerima patiems pasidaryti is pieno ir kakavos. kitu skoniu sie gerimai tai grynai sintetika. bent jau man.

laurora laurora 20. Mar 2012, 10:32

labukas. galvoju, gal eivilte bus uzpeneta saldesiais (sausainiais, vafliukais). tetis bais ja lepindavo. vos tik uzsimano ko skanaus, tuoj duoda. o tada ir valgyt nenori, ir po 5 min.saldytuva tranko. raguota pasidare, kai tetis grizo

19. Mar 2012, 20:43

Nu dabar kaip uzsimaniau miau gerimo!!!! tai vyras nuleke nupirkti .... 😀

19. Mar 2012, 20:38

Mes tai nebandem miau gerimo dar, bet reiks pabandyti 😀

19. Mar 2012, 20:37

Laura, o Titas tai ir zinok viena diena valgo gerai, kita beveik nevalgo, tik varskytes ir aviziniai sausainiai. Ir buna dienu, kad nezinau ka ir beduoti, kad tik valgytu.

19. Mar 2012, 20:35

ta lovyte tai padeveta, tai dabar Titas jau bando karstytis. Bet nzn kaip mes ipratinsim ji ten miegoti ir dar kitam kambary. Nes nakti tik nubunda ir ateina pas mus i lova. 😀 Ir nezinau ka bedaryte del soskes. Jau kuo didyn tuo labiau soskes reikia. Ir tiek reikalauja, jei neduodi, tai net pipirinti pradejau. 😀 Visaip aiskinu, bet nepadeda.

19. Mar 2012, 20:26

Mes vakar buvom leliuka aplankyti 4 men pas vyro gimine tai Titas ziurejo apstulbes ir vis bando pakibinti. 😀 Ir vakar pirkom dviaukste lova va

19. Mar 2012, 20:24

Sandra, tai smagu, kad lelius jau duoda siokius tokius zenklus 😀 O gimdyti tai bijau zinoma. Bet kai i gala pradeda varginti pilvelis, tai tada jau pradedi noreti, kad jau vel galetum buti vikri ir lanksti, o leliuka laikytum ant ranku 😀 tai jau man darosi taip panasiai.

19. Mar 2012, 20:20

Sveikutes 😀 Oi tikrai kaip nefaina, Laura, kad jusu tetukas jau vel isvaziuoja. Ir dar kai orai tokie niurus pasidare, tai isvis nuotaika krenta. ☹ Man tai ir snd kazkaip labai prasta nuotaika. Kazkaip jau pavargstu ir lelius taip smarkiai spiria i pilva. Miegojau snd lb prastai, nerandu vietos patogios su pilveliu. Bet atsimenu su Titu tai i gala nugara gerokai pamausdavo, o su siuo tai visai nieko.

19. Mar 2012, 12:46

man dabar jau 13 savaitė eina į pabaigą 😀 laura,tai jau tikrai nefainai,kai vėl reikia išlydėt į kelionę,apsipratinti,kad namie ir vėl išvažiuoja,oi kaip sunku ☹ nu su Ligita tai problemų kaip ir nėra,valgo beveik viską,kad ir po truputį,bet matosi,kad jai užtenka,mėgsta pieno gėrimą miau,tai jei nueinam į parduotuvę visada turim nusipirkt ir šokoladinis jos mėgstamiausias 😀

laurora laurora 19. Mar 2012, 12:00

eiviltei kazkas pasidare. nebevalgo kruopu, isskyrus manu, net nebezinau, ka duot pusryciams ir vakarienei. kartais makaronu isverdu, vakar varskecius viriau, bet spjove, ant batono uogienes uztepu, tai nulaizo pacia uogiene ir terliojasi bent valanda (neleidzia riekes paimt). nebesuprantu, kas cia jai daros ir nebezinau, ka duoti valgyt 😕

laurora laurora 19. Mar 2012, 11:57

pas mus uzvakar ir vakar geri orai buvo. tik siandien nekoks. net nuotaikos nera. maza to, rytoj jau musu tetukas isvaziuoja 😕 tai taip nefainiai jauciuos, kai skirtis ilgam reikia

laurora laurora 19. Mar 2012, 11:55

labukas. zivile, kaip greit tas laikas praejo. atrodo, dar neseniai pranesei mums sia dziugia zinia, o dabar jau tuoj ir turesi leliuka 😀 sandra, kiek jau tau laiko?

19. Mar 2012, 11:15

Sveikutės,nu pas mus tai visai ne koks oras,vis apsiniaukę,šiandien irgi,dar vėjas nemažas tai namie vis sėdim,Živile tai jau visai nieko nebeliko tau 😀 o nebijai gimdyt?aš tai kai pagalvoju tai baisu daros,tik dar neaišku ar pati gimdysiu,ar cp darys,nes su Ligita tai darė cp,o dabar tai bus matyt,o man dar tik 13 sav 😀 o vakar tai su Ligita pamiegojom pietų,aš anksčiau atsibudau ir guliu ant nugaros,tai jaučiu toks vos juntamas tempimas pilve,atkeliu maikę,o toks guziukas į dešinę pusę susimetęs,nu net pati nepatikėjau,kad taip anksti gali kažką jau pajust 😀 bet taip faina pasidarė,prasinešė lelius,kad auga ir gyvena pas mamytę 😀

18. Mar 2012, 11:50

Sveikutes. Oi kaip smagu kai taip orai atsilo, tai norissi ir tik buti lauke 😀 Mes jau prissikynem sakuciu su kaciukais ir pasimerkem i vazele. Ir su Titu kiausinukais spalvotais apkabinejom, jau laukiam Velyku 😀 Gyd sake, kad mano leliaus galva ja prisispaudus prie gimdos dugno, tai kaip ir pasiruoses 😀 bet sake moraliskai geriau butu nusiteikti nors 2 sav negimdyti. Sakau bandysim tartis 😉

laurora laurora 16. Mar 2012, 11:26

sveikutes. o eivilte pati nenori nei trupucio paeit. nebent stumt rogutes (kai sniego buvo) arba vezimeli. dar nori lekt tada, kai gyva padara pamato. tada jau bega kiek kojos nesa 😃

15. Mar 2012, 23:37

sveikutes. na tikrai baisu Sandra, kad daugiau neapsirgtu Ligita. Nes mes ir nuo slogos pasigavom laringita. Na bet tikekimes, kad slogyte praeis greit 😀 Ryt vaziuoju pas gydytoja. Titas liks su mociute, nes vyras iseigine turi tai vaziuosim kartu. Tai kiek Sandra jau tau dabar laiko?

15. Mar 2012, 11:15

Sveikutės,tai Titas supratingas 😀 aš tai irgi jau stengiuos kuo mažiau Ligitą bekilnot,vakar ėjom iki parduotuvės be vežimo tai ėjo ir net neprašė,kad neščiau tik pareinant jau truputį pavargo tai panešiau šiek tiek 😀 o Ligita suslogavo,galvoju,kad tik daugiau nesusirgtume ☹ šiąnakt kaip blogai miegojo tai siaubas,Ligita tai kai reikia eit miegot tai irgi vis sako,kad sysiuką nori,tai tečiui bučki reikia eit duot,tai dar ko prisigalvoja,kad tik nereiktų eit miegot 😃

14. Mar 2012, 22:12

laba, mes tai mokykleleje zaidziam visokius muzikinius zaidimus ir ant kilimo visi susede, ir kita dalis sokiai einant ratuku. Tai kitos mamos nesa, kitos vedasi uz rankyciu kaip ir as. Jau nuo tada kaip uzdraude man sunkiai kilnoti nuo 4 men. Tito nekeliu ir jis pas mane net nepraso, o visada ima ir vedasi uz rankos. O pas teti ir mociutes, tai is kart prasosi, kad pakeltum. 😀

laurora laurora 14. Mar 2012, 16:11

labukas. o eivilte nei kaku ant puodo nenori, nei is puodelio gert. andau pratint, bet arba stumia, arba kaip sers per puodeli, net apsipilu. zivile, kaip tu su titu mokykleleje susitvarkai? bent jau pas mus tai reikia nesiot vaikucius, tai neisivaizduoju, kaip man nesciai reiketu tokia meskiuke kilnot

13. Mar 2012, 23:40

Titui tai sianakt buvo kazkokia nemigos valanda, tai, kad tik nereiktu prisigalvoti, rodo ant klyniuko ir sako kaku... kad tik kur nueit, kad guleti nereiktu. Su tuo ,,kaku,, pas mus kazkoks zaidimas pasidare. Kur tik nueinam sako, kad kaku nori, o nueiname tai tik pasisioja arba nieko nedaro ir sako ne. Jau net ir mokykleleje su tuo kaku turejom eit i wc.

13. Mar 2012, 23:32

galiu pasakyti, kad savijautagereja po 2d. geriant gelomyrtoli, galiu jau ir prakvepuoti 😀 jo laiko liko nedaug! as su Titu tai gal kaip liko 2 sav iki gimdymo ar net maziau susidejau tases, bet ir jau galvojau, kad galejau anksciau. Dabar ziuriu jau situacija panaseja, tai susiemiau i rankas. Jau darau sarasa, isplauti drabuzeliai snd jau dziusta. 😀 As tai su siuo nestumu dar nei vienos foto su pilvuku neesu pasidariusi, ot apsileidau! Tai sakiau butinai reik padaryti nuotraukeliu, kad tureciau ka ir kitam maziui parodyti.

13. Mar 2012, 23:26

Titas tai dar vis pagerineja is buteliuko, nes priprato po to viruso. Kad tik skyscius gertu, tai ir su buteliuku arbatas duodavau. Jam tiko, tada jis daug isgeria, o is puoduko tai tik troskuli numalsina su arbatom. Tai kai atsikelia po pietu miego, tai rodo, kad nori arbatos is buteliuko. Tai ir duodu 😀

13. Mar 2012, 14:17

Sveikutės,gerai,kad Eiviltė geria arbatytes,o Ligita kai jau iš buteliuko nebegeria,tai neįkiši jokių arbatų,tai jei gražus oras ir vaikas tempės neturi kaip tik gerai po gryną orą pasivaikščiot 😀 mes kai kraustėmės Ligitai 5 mėn tebuvo,bet irgi kol priprato,tai naktim sunkiai būdavo,tai nuo tada priprato ant rankų užmigt,o dabar vis dar turiu pagulėt šalia kol užmiega 😀 pripras ir Titukas 😀 bet Živile,jau visai nedaug laiko beliko 😀 ir bus jau 2 kleckiukai namie,kaip faina 😀 aš tai tašes anksti buvau susidėjus 😃 kad nebūtų kokių staigmenų paskui 😀

laurora laurora 13. Mar 2012, 10:14

vakar eivilte kazko irgi nenorejo miego. vyras jau miegojo, o as apie 1 val.nakties is paskutiniuju sprendziau kryziazodzius, kad neuzmigciau. o eiviltei tik dukimas galvoj tebuvo. meto ji per loveles krasta savo marliu ir tada jau "nienienie" zyzia...kad paduociau. ir graziuoju ja guldziau, ir griezciau sakiau, kad reikia jau miegucio, o ta vis tiek duksta.

laurora laurora 13. Mar 2012, 10:11

zivile, negerai butu, jei nepasveiktum ir antibiotiku prireiktu. laikykis, sveik. tasiu as vis neprisiruosiau susikrauti. vis atideliojau. o likus gal 2 savaitem iki termino utenoj liepe vaziuoti i kauna, tai tada streso biski turejau su tom tasem 😕

laurora laurora 13. Mar 2012, 10:07

labukas. nepirkau jokio sirupo. vakar visa diena girdziau silta salpusniu arbata su medumi. sianakt jokio kosulio. vakar lauke dar vaiksciojom. vyras tai labai pries tokius pasivaiksciojimus. sako, vaikas kosti, o tu dar laukan tempi. sakau jam, kad kosejo nedaug, o ir tempes nera. siltai aprengta, tai kas gi atsitiks?

13. Mar 2012, 08:23

O siaip ir pati puksiu, dar vis tases nensusidejusi. Bet jau sakiau reik susiimti, nes liko 3 sav su puse iki finiso! o ir pilva vis taip pamaudzia. Tai gali buti ir ankstesniu staigmenu 😀

13. Mar 2012, 08:15

Mums pirma naktis bute buvo kosmariska, Titas labai jautrei miegojo, o paskui isviso nubudo ir nebemiega. Diena vis saukesi mociutes, kai priprates, kad kartu gyveno. Buvo gaila ziureti i maziu. Jau kraustytis geriau su mazesniu... Tai taikemes ir prie aplinkos ir demesio daugiau skyriau jam, kad tik nusiramintu.

1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 78