2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 22. Apr 2012, 09:55

vakar pasakiskas oras buvo, tai su eivilte ejom salpusniaut. patiko skint jai gelytes. tokia susikaupusi buvo. buvo pargriuvus tarp kupsteliu, issitepe rankutes, tai taip ziuri i jas istiesus, bando nusivalyt, bet neiseina, tai pyksta. kai pasakiau, kad namuose nuplausim, tada vel sau rinko salpusnius. jau kaip issitepus nenori but. net ir valgant jei tik nukrenta maisto trupinelis, tai nevalgys ir ziures i ji ilgai, kol nebus isvalyta 😃

laurora laurora 22. Apr 2012, 09:51

laba. vakar susirasem truputi sms su vyru. jis savo sena gps pardavineja. turbut nupirks jo kolega. tai sako, kad pinigus (apie 200 lt) des eiviltes taupyklen, kad keturrati nupirktu. as jam parasiau, kad eivilte ir taip tingi vaiksciot. paeina truputi ir apapa sako. nenori pana vaiksciot visiskai. rasiau vyrui, kad uz ta suma geriau jai kambari irengt - tapetus su drugeliais nupirkt (jai labai patinka drugeliai), tai parase, kad nepradeciau ir vel sia tema rasinet. truputi baugina jo reakcija i remonta. bet juk nieko blogo nedarau 😀 siandien popiet gal jau tapetuot pradesim. mazas kambariukas, tai gal greit cia mums viskas truks. vakar nusipirkau medziagu visokiu salono remontui (mazaji kambariuka is vyro likusiu medziagu remontavau)

22. Apr 2012, 00:25

dar naktineju, uzsimaisiau duona ir arbata gurksnoju 😀

22. Apr 2012, 00:23

natikrai idomu Laura, kaip vyras sureguos i remonta?!

22. Apr 2012, 00:22

Sveikos. As su Titu ir alaus norejau kai laukiausi, tai isgerdavau nealkoholinio 😉 o su benu visai netrauke alus. Siandien mano pugzliukui 1m ir 10men. va jei kai pagalvoji tuoj svesim 2m gimtadieni. Zinot, ka greit laikas bega 😉 siandien lb fainas oras buvo, taip karsta. turejom draugu sveciuose, aplinkui kaimynai saslus lauke kepe, tai nutarem ir kada saslyku sezona atidaryti 😀

laurora laurora 20. Apr 2012, 21:43

as kai laukiausi, labai norejau alaus. toks skanus kvapas man jo (siaip alaus nemegstu), tai kai vyras gerdavo, kartais ir as gurgsteledavau

20. Apr 2012, 21:12

Ligita tai jau senai kitam kambary miega,bet irgi vis atsibunda,tai vedas mane pas save 😃 užmiega tada aš vėl į savo lovą pareinu,jei tik neužmiegu 😃 aš tai net žuvies taukų nemėgstu,paskui taip atsirūgstu bjauriai vien žuvies taukais,fe aš tai žalių pomidorų noriu 😀 Živile, tai gerai,kad ramus 😀

20. Apr 2012, 20:35

O maziulis palyginus ramus. Nakti keliasi apie 12 nakties, tada apie 3-4 ir palei ryta 6-7, zinoma buna paklaidu 😀 Siaip nelabai prikelia, nes neisiverkia, as kartu kol kas miegu su juo. O darius su Titu kitam kambary, pratinam Tita atskirai miegoti, bet vienas dar nenori.

20. Apr 2012, 20:32

As tai ir kai laukiausi ir dabar kai maitinu labai noriu marinuotu pomidoru. Jau is mamos visus suvalgiau, dabar is anytos vis vyras tempia 😉 ir dabar nusipirkau apelsinu dzemo gurman. Man jis labai skanus ir kai viena ir kita maitinau (-u), labai traukia mane jis. Tik saikingai ant trapucio su sviestu uzsitepu. 😀

laurora laurora 20. Apr 2012, 19:28

zuvies as nemegeja. kartais tik suvalgau. o kai nescia buvau, tai net pykindavo mane nuo jos. o va zuvu taukus (be jokio skonio) galejau nors ir puodeliais gert. uz tai dabar ir eivilte labai juos megsta. siandien nupirkau sausaini "grybuka" jai. man galva atiteko (nes kakavos yra, o ja nuo jos beria), o eiviltei kotas. tai taip skaniai suvalge. siandien kambari jau issivaliau, kur tapetus klijuosiu, tai gal jau sekmadieni po pietu abu tevai atvaziuos. galvoju, kad salone maziau darbelio turetu but, nes nereikia pelesio salint, kraustyt nereikia. tik sekcija atitraukt reikes. noreciau kuo greiciau sutvarkyt abu kambarius. juk vasara arteja. noresim patys pavakarot, sveciu ateis dazniau. dabar gi visus turim virtuvel susodint

laurora laurora 20. Apr 2012, 19:23

labukas. nezinau, kaip cia bus su vyro padejimu. ar nebus taip, kad aliarmas kils, kai pamatys, kad savavaliskai padaryta viskas.

20. Apr 2012, 12:09

Laura,nu tai dar turi darbelio,bet paskui bus gražu 😀 tai vyras grįš,galės padėt tau tada 😀 Živile,o kaip mažiukas?ramus?kaip naktį miega?Tito neprižadina kai atsibunda valgyt?

20. Apr 2012, 12:07

Sveikutės,va koks šaunuolis Titas,jau greit visai nebereiks pampių 😀 aš tai Ligitą pamyluoju kai sėdžiu,ji ateina ant kelių atsisėst,arba šalia atsisėda tai tada pamyluoju,išbučiuoju 😃 pas mane primarinuotų stintų pilnas šaldytuvas,bet aš kaip nelabai mėgėja jos tai dar net neparagavau koks ten jų skonis 😃 dabar tik pomidorus galėčiau valgyt kilogramais,nu kaip jų noriu tai siaubas 😃 bet persistengt irgi juk negalima,kad paskui nebūtų alergiškas vaikutis

20. Apr 2012, 10:22

Na jo su tais remontais, tai reik laiko. O vienai tai tikrai neimanoma tapetus issiklijuot. Vakar vyras parveze is savo mamos stintu, bet man pasiseke, nes parveze jau isdarinetas! 😃 beliks tik isiskepti. Cia kuria diena ir valgem, tai Titui palikau 3 stintas, galvojau ai ir taip nevalgys. Bet labai klydau, vos spejau jam duot! Suvalge tas 3 ir dar saukia niam, tai kai sakau, kad ner tai aliarma sukele 😃 Kazkaip mano vaikas megsta zuvi. Dariaus mama, daznai zuvi kepa ar troskina. Tai jis ten kada pas ja pataiko, tai mielai valgo. Bet mesos ir niekad neatsisako 😀

20. Apr 2012, 10:14

Sveikos 😀 Siandien ryta Titas pabudo, isgere piena, sakau einam pampi nusiimti. Tai kai nuemiau tai nei laso nebuvo isisiojes, o atsisedes puse puodo prisisiojo 😃 sakau oi koks tu jau didelis mano saunuolis 😀 O maziui nespejam pampiu pirkti 😃 tai nors gerai, kad Titukas jau mazai naudoja 😀

laurora laurora 19. Apr 2012, 22:58

saunuolis titas, kad jau pampiu nebereikia. mes tai dar vis vargstam. kartais istraukiu puoda ir bandau eivilte pasodint, bet ji nenori sest. tik leles sodina

laurora laurora 19. Apr 2012, 22:56

kur jau ten baigsi... dar tik dazyt pabaigiau. vakar tapetus vaikiskus nupirkau. dabar po truputi valausi aplink langa, kuoptis dar reikes, o tada galima bus ir tapetuot. tik reikes sulaukt abieju tevu (1 su eivilte bus, kitas man pades). gal jau pirmadieni kazka pradesim. nezinau net. ne nuo manes dabar jau priklauso. vyras turbut jau po geros savaites gris, tad salono remontuot turbut nebusiu net pradejus 😕

laurora laurora 19. Apr 2012, 22:53

eiviltei tai labai greit nukrito virkstele. dar ligoninej bunant, tai issigandau labai. galvojau, kad gal kur uzkliuvo ar kaip, bet nieko. gydytoja nuramino

19. Apr 2012, 22:31

Mes tai jau nuo sios savaites, Titui pampio nededam kai ir i lauka einam 😀 dabar draugaujam tik nakti su pampiu. Jau diena pradejau triusikelius deti, tai jam lb patinka 😀

19. Apr 2012, 22:28

o as tai jau Tita pradejau panesiot, zinokit taip buvau pasiilgus ji pakelti, pamyluoti!!! 😀 tai kai taip padariau tai vaikas ziurejo ir nesuprato kaip cia mama ji laiko. O dabar po truputi jau vis pas mane prieina ir sako mama apapa.

19. Apr 2012, 21:38

Sveikutės,aš jau ir neatsimenu ar Ligitai kraujavo bambutė ar ne,nu gal biški 😀 taip greit viskas pasimiršta 😃 Ligita jau baigia pasveikt,dar čiut slogytės yra,bet jau gerai 😀 tik man dabar gerkle skauda,ir ties klubu koja kai suduria tai oi oi,matyt kaip ir su Ligita kažkur nervą spaudžia,tai galima sakyt,Ligitos visai nebekeliu,nebent labai reikia 😀 nu nebegaliu besėdėt,Ligita šaukia apapa 😃 prisėsiu ryt 😉

19. Apr 2012, 15:24

Sandra, ar Ligita neapsirgo stipriau? o gal jau sveikos? kaip pacios savijauta?

19. Apr 2012, 15:23

Laura, kaip tavo remontas? Gal jau pabaigei?

19. Apr 2012, 15:23

As tai dar girdejau, kad po gimdymo 2 sav reikia Ca gerti, kad pienelio turetum. Tai vis isgerdavau. Bet kai jau skaudent kruti pradejo tai nustojau. Nezianu ar cia sutapimas ar ne. O siaip man labai nealkoholinis alus padedavo.

19. Apr 2012, 15:20

Labuka 😀 taip tikrai smagu, kad pienelio yra, bet jei tik kur labiau vos pajuntu salti is kart ant krutines pajauciu. Turiu labai saugotis. As ir maciau per akistata ta laida apie ta leliuka 11 men. Ziauru, net pagalvoti kaip jauciasi tevai. ☹ Na o mums uzvakar jau bambutes virkstele nukrito 😀 ir vis pakaraujuodavo, tai nepamenu ar taip Titui buvo, tai buvau sunerimus. Bet jau nustojo, matyt taip turi but 😉 va jau spejau ir pamirsti 😉

laurora laurora 19. Apr 2012, 14:10

labukas. kur taip dingusios visos?

17. Apr 2012, 17:39

Mielos Mamytės! Neabejoju, kad kiekviena savo mažylių spintose rastumėte išaugtų, puikios būklės rūbelių ar greitai pabodusių, tačiau vis dar kokybiškų ir galinčių pralinksmint kitus vaikučius žaisliukų. PASIŪLYKIM JUOS KITIEMS! Kviečiu susiburti visas Lietuvos mamytes čia: http://www.facebook.com/pages/Si%C5%ABlau-Tau/404029796287462 ir dalintis gėrybėm , kurių Jūsų mažučiukams jau nebereikia. Siųskit nuotraukas, aprašymus, kainą (o gal dovanosit?..), miestą, kuriame gyvenate ir kontaktą, kuriuo bus galima jus pasiekti (tel. nr./el. paštą…) elektroniniu paštu siulau.tau@gmail.com. O aš juos talpinsiu Facebook puslapyje ir dalinsiuos su Jumis 😉

17. Apr 2012, 12:40

o matėt kur vaikiukas mirė,nes seselė sumaišė vaistus?☹ nu bet kaip neatsakingai dirba tai baisu,pagalvoji kaip tiems tėvams,jaučiu išprotėčiau jei taip atsitiktų

17. Apr 2012, 12:38

sveikutės,živile,gerai,kad tik pienuko yra 😀 aš ir galvoju,kad su antru jau kitaip nei su pirmu,nes čia jau viską žinai kaip kas,o su pirmu sunkiau biški,viskas nauja,nežinai nei kaip elgtis 😃 bent jau man taip buvo,kol apsipratau,o daba jaučiu jau bus visai kitaip 😀 Ligita biški apsirgo,sloguoja,kosti,nu bet tikiuos,kad ilgai nesirgsim ir greit pasveiksim 😀

laurora laurora 16. Apr 2012, 20:28

tai gerai, kad daug pienelio turi. noreciau ir as but turejus, kai eivilte gime. ir ko tik nebandziau... kas kmynu arbata pirso gert, kas alu nealkoholini, geriau arbatas zindyvems, stimuliavau su rankom ir pientraukiu, bet nieko 😕

1 ... 27 28 29 30 31 32 33 ... 78