Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Sveikos,visos savais reikalais užsiėmusios nebėra nei kada prie pc prisėst 😀 nu jo kiek čia truks ta vasara prabėgt,net nepastebėsim,bet kažkaip Ligitos kai laukiaus atrodo tas laikas lėčiau ėjo,o dabar tai siaubas,gal kad viena namie būdavau ir laukdavau kada tas vyras iš darbo grįš,o dabar su ja nėra kada nuobodžiauti 😃 namie kai būnam tai suptis tik nori,pakabinom supynes ties durim tai dabar supasi ir supasi,vyras su uošviu dar lauke padarė supynes,tik dar truputį reik dabaigt tai ir lauke galės suptis 😀
as tai vis darbuojuosi. vakar jau trecdali kambario istapetavom. tik tapetai nelabai kokie. senybiniai tokie, su rastais. dar kol neuzklijuoti buvo, tai nieko, o dabar nelabai kaip ziurisi. alia gal priprasiu ir bus gerai. vis geriau nei be tapetu. o kai uz dyka gauti, tai dar geriau. tie pinigeliai, kur buciau tapetus pirkus, dabar keliaus prie sumos kiliminei dangai. eivilte jau labai verziasi paziuret, ka ten mes darom salone uzsidare. ne nepastebi mama, kaip greit ateina ir duris atsidaro 😀 po tapetavimu vakarais pasiilgsta manes. atbega, pasako "mama" ir prisiglaudzia
labukas. prabegs is antra nestumo puse greitai. juk vasara, daugiau veiklos bus, tad nepastebesi, kaip jau supuosi mazyli.
tai gavo nepykt vyras 😃 aha,kažkaip labai greit tas laikas lekia 😀 atrodo nesenai testas II juosteles parodė,o jau beveik įpusėjom nėštumą,kiek čia truks vasara prabėgt ir jau gims mažuliukas 😀
na va, sandra, jau ir ipusesi tuoj 😀 vyras prasikaltes man biski buvo. uzpykus as ant jo buvau. o tada ir pasakiau. klause, kur viska dejau is mazojo kambario (buvo pilnas visokiu lentu, statybiniu medziagu). pasakiau, kad i rusi isnesiau ir tik gerasias palikau, kurias jam reikes i kaima isvezt.
Živile,tai tau biški kitaip,net kraujo buvo,o pas mane tai nieko,atrodo ir jaučiuos gerai,tik echoskopu kai pažiūrėjo pamatė,kad placentos pirmeiga,ir vaikelis labai žemai,bet nebuvo suspaustas,tik tiek jei sunkiai kilnosiu,rankas iškėlus dirbsiu galiu pradėt kraujuot,nu saugaus dabar labai,kiek galiu tiek ilsiuosi,vakar pora kambarių kol išploviau tai pradėjo pilvo apačią skaudėt,tai gavau prisėst,o taip tai jaučiuos labai gerai,mums jau 19 savaičių 😀
Sveikutės,oi lauke kokie gražūs orai dabar tai Ligita tik atsikelia ir į lauką šaukia,dar per langą pamato,kad kaimynų vaikai lauke tai išvis rankom pradeda plot apsidžiaugus ir greitai reik jau bėgt laukan 😀 Laura,nu tai gerai,kad nesupyko tavasis 😀 visai jam ir gerai,gįš namo,o viskas jau padaryta,gražu 😀 Ligitos plaukučius jau galima surišt,bet labai nenori 😃 būna,kad pati atsineša gumytes,surišu kokią valandikę pavaikšto ir išsiima 😃 užaugs ir Eiviltės plaukučiai 😉
labukas. kur taip dingusios? vakar prisipazinau vyrui, kad remonta darau. nusistebejo labai. klause, kas padeda, is kur zinau, kaip daryt ir t.t. dabar jauciuosi kaip po ispazinties 😀
laba. nenori plaukuciai augt. iki kasu dar toli 😕
laba, laba 😀 oi geras, matyt Eiviltei patinka, kai ja guodi Laura 😉 o Eiviltei gal jau kasas pini? Ar vis dar nenoriai plaukuciai auga?
labukas. vakar eivilte pargriuvo ant asfalto ir keli trubuti nusibrozdino. dabar pamato savo popa ir verkt pradeda, laiko koja pakelus, kol uzsimirsta 😃 dar aprengta vis ziuri, kur cia ta jos popa, bet nebezino, kai nemato. verkia ne is skausmo, o del to, kad mato 😃 tai vis tiek turiu guost ja
Mums siandien istiklino balkona bet iki puses. O vyras pats su draugu apacia lentelem uzsidengs. Tai kol vyko darbai su vaikais isvaziavom pas mano mama. Tai nuvaziavom i soda. Tai jau ten Titui tiek veiksmo buvo! kad vaiko kaip ir nebuvo, tiek uzsiemimo! 😀Parsiveziau visiskai nusikalusi ir masinoje smigo! O Benas ir prie puseliu miegojo. Ryt planuojam vel vaziuoti i soda. Tai jau Titui zodis sodas tinka! Sako: ''oda'' 😃
paskui nuo 5,5 men jauciausi visai gerai. Tik kai buvo gresiantis galvojau gal kudikelis anksciau gims, nes ir labai jauciau, kad spaudzia pilvo apacia. Bet gime laiku 😀 O kiek tau dabar Sandra savaiciu?
girdejau, kad su pirmuoju nestumu buna lengviausia, o po to labiau saugotis reikia. kai gulejau kaune, kai nescia buvau, tai i palata atveze su gresianciais 2 mamas. abi po antro laukesi, tai viena spinta pasitvarkius blogai pasijuto, kita po miesta apsipirkinejo ir ligoninej atsidure. saugokis, sandra.
ne, man nebuvo placentos pirmeiga. As pradejau kraujuotiir kai pasirodziau gyd tai echoskopu ziurejo ir ske gimda labai apsitraukusi. Ir pati kai maciau tai tas leliukas visas suspaustas buvo. Tada viska uzdraude ir lytinius santykius iki gimdymo ir sunkiai nesiot, kilnot. Ir sake kuo daugiau guleti kojas pakelus i virsu.
labukas. visa diena kazko man neprisijunge MK 😕 dariausi siandien toliau remontus. jau salone dabar.
butu labai fainai,kad pasitvirtintu jog tikrai berniukas 😀 man ka dare echoskopa tai sake,kad yra placentos pirmeiga,o cia tai visai negerai,o tau zivile irgi taip pat buvo?nes dabar tai net siekia gimdos kakleli,tai mano gine sake,kad nuo 20 sav gimda pakyla i viršu tai gal tada jau geriau bus,nes dabar tai galiu bet kada pradėt kraujuoti,nu bet tikiuos,kad taip neatsitiks
Laba. O tai faina Sandra, jei berniukas tai tetis tures sau pagalbininka. As tai kada gerokai veliau irgi noreciau tureti dar mergyte 😀 tai saugokis Sandra, daugiau ilsekis. Cia panasiai kaip ir man. O del skiepu tai as ir Tita skiepijau privalomais. Zadu ir Bena skiepyti. Tik vis tiek tokios laidos paseja siokias tokias abejones.
Sveikutės,o mums šiandien padarė pirmą echoskopą 😀 tai sakė lyg ir berniukas,bet dar tiksliau pasakys,kai birželio mėn nueisim,o dabar liepė labai saugotis,sunkiai nekelti,nes leliukas labai žemai ir gali būt persileidimas ☹ nu reiks labai saugotis ir bus gerai 😀 aš tai irgi skiepijau ligitą privalomais skiepais,o nuo kitų ligų tai irgi neskiepijau,Živile,o tai žadi neskiepyt?
laba. as tai skiepijau. tik papildomai (nuo encefalitu ir kt. neskiepiju)
Ziuriu laida ,,negaliu tyleti'', rodo apie skiepus. Tai kai pasiklausai tai zmones dabar susiskalde i dvi grupes. Vieni uz, kiti- pries ir visi su savo argumentais! Laura ir Sandra, ar skiepinot savo dukrytes?
Sveikos 😀 Na jo jau tie musu maziuliai tai tikri juokdariai. titas tai mano stalciu kur apatinius laikau megsta pakraustyt. Tai lemenukus ant kaklo uzsideda ant liemens triusikelius gal kokius 5 uzsimauna 😃 ir vaiksto, neleidzia nuiimti, tai viena kart tai ir net pietu miego taip nuejo miegot 😉
vakar baigem su tevu tapetuot kambari. eivilte buvom ivede, tai tik laksto nuo 1 personazo prie kito ir visus nori pamaitint gelytemis (turejo gelyciu is lauko atsinesus). liko tik 1 juostute po radiatorium uzklijuot ir bus baigta. tada jau kibsiu prie didziojo kambario. bet kai paziuriu, dar daug islaidu bus. kilimine danga nepigiai iseis, karnizai, krasteliai prie sienos ir grindu... kad jau danga patiesus, tai butu labai gerai, o krasteliai gali ir palaukt
laba. su liemenelem tai man juokas ima... vos tik pamato eivilte ja arba mane nuoga, iskart rekia papa 😃 visiskai netycia isejo. kai kazkada pasakiau si zodi (bet taip negarsiai), tai uzsifiksavo jai ir dabar jau zino, kur vartoti 😀
Sandra, tai Titas ir is pradzios siulydavo savo kasni 😀 bet sakau brolis tik mamytes pieneli valgo. Tai dabar pamato, kai lemenuka atsisegineju, tai jau ir sako: bebi nem. O kai verkt pradeda, tai prilekia prie miegamo duru ir sako bebi aaaa. Laikom duris uzdare, kad nepribegtu vienas prie brolio. Tai dar gerai, kad duru rankenos cia auksciau, nei pas mano tevus, tai dar nepasiekia.
Siandien nupirkom Titui batukus, maximoj visai avalynei 40 proc nuolaida. 😀 O vakarienei uzsisakeme picu issinesimui is kavines, tai Titas pirma kart valge pica. To pacio blyno nelabai, tik vistiena ir saliami rinko 😀 isidejo alyvuoge, nes nezinojo kas cia per daiktas, pakramte ir isspjove 😀
Sveikos 😀 Laura, na tikrai, kad nesusipyktumet del remonto. Nors gal kaip tik bus labai patenkintas?! 😉 Titui tai labai nepatinka buti kai rankoves uztrauki iki alkuniu, kai plauni rankas. Tai tuoj puola nusitempti, o jei pastringa kokia ir nenusitempia tai is kart pyksta 😉 Mano kleckiukas jau pradeda vis labiau aplinka stebeti. O Titas vis buckina ir buckina. Tai siandien prifilmavau ir prifotkinau 😀 Pasakiau cia pries pora dienu eilerasti Tindi, rindi riuska.... tai dabar vis praso vis, kad pasakyciau. Sako: mama, tinti, tinti, tiunti! Bet jau taip fainiai is jo lupu skamba, kad butinai norejau nufilminti 😀
Ligita irgi nori vis plauti rankas kai nusimurzina 😃 kai valgo sriubytę išlaisto tai irgi rodo,kad reikia šluostyt,nes kitaip negali valgyt,arba pati bėga atsinešt kokį skudurą ir šluosto 😃 jau tas laikas tai tikrai greit bėga,kas čia beliko iki tų 2 metukų 😀 sakau kiek čia truks pralėkt ta vasara ir jau antrą kleckiuką turėsim 😀
savaitgalis tai šiltas buvo,smagu 😀 mes tai šeštadieni pas draugų buvom,tai kepėm bulves ant laužo ir šašlykų,grįžom tik 12 nakties,nes Ligita pradėjo šaukti apapa,namo tai teko važiuot,nors ir taip ilgai išbuvom 😀 ten jie 3 mėn berniukąi turi,tai Ligita žiūrėjo į tą leliuką 😃 vieną rankytę pačiupinėja,kitą,pilvuką paglosto 😃 tik labai jau norėjo dalintis maistu 😃 ką ji valgė tą ir leliukui norėjo duot 😃
Sveikos,nu tai Laura,kad tik nesusipyktumėt su savuoju dėl to remonto,nors visai juk turėtų apsidžiaugt,jam nieko nereiks daryt 😀 maniškiui tai nepatinka kai reikia tapetuot,tai kai atsikraustėm,aš su sese tapetavausi,kad būtų galima gyvent,o paskui kai jau pradėsim remontus,tai jau pats gaus daryt,nes nori daug ką pakeist išplanavime,nes dabar tai nesamoningai padaryti tie kambariai,visi pereinami,tai kambariuose vienos durys ir langai 😃 nu bet dabar kol kokios statybos prasidės,reik pasitaupyt pinigėlių 😀