2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

10. May 2012, 10:43

Jo ant pavasario neblogai pagert vitaminų,mes tai po ligoninės gėrėm,tai daba nieko neduodu,tik nuo kirminukų gėrėm profilaktiškai 😀

10. May 2012, 10:41

Tikiu,kad sunku su dviem mažiuliais,blemba dabar jau vis galvoju,kaip čia man reiks susitvarkyt su dviem 😃 nu bet jau niekur nedingsi,visos susitvarko ir aš susitvarkysiu,kaimynė su pametinukais susitvarko tai kas čia man 😃 tik dabar tokia tinginė esu,atrodo,Ligitos kai laukiaus tai daugiau jėgų turėjau,o dabar tai ir po parduotuves tingiu vaikščiot,sakau gerai,kad mažiukui nieko daug pirkti nereikia,o taip tai būtų nekas jei reiktų viską supirkt,o dabar tai kelis drabužiukus dasipirksiu ir bus viskas 😃

10. May 2012, 10:38

Sveikutės,va kiek naujienų pas jus smagių 😀 Živile,tai fainai figūrą pataisysi ir nuo vaikų pailsėsi truputuką,Laura jau vyro sulaukei išvis šventė namie 😀 o aš tai neprapuolus,tik prie kompo nebeprisėdu,tik atsikeliam ir į lauką Ligita jau šaukia,tai taip ir sėdim laukuty,kai ji miega aš irgi miegu,nes naktim irgi kažkaip blogai miega,sakau gal pilnatis dabar veikia,nes jau visai gerai miegodavo,o vakare tai kol užmigdau Ligitą pati jau būnu kelis kartus nusnūdus 😃 tai kur jau prie kompo besėsi 😃 Ligita pas mus namie atrado guašo,kažkada sesė paliko,tai ir nuspalvino vieną sofos šoną 😃 valiau valiau,bet neišsivalė 😀

10. May 2012, 00:07

Musu Sandra kazkur prapuole... ☹

10. May 2012, 00:05

Siaip sportuoti as ir nelabai megeja, man sunku prisiversti, o klube esi ipareigotas. Ryt vel 9 val i kluba vaziuoju. Jau atrodo ir tingeciau, nes po snd raumenukus jauciu...bet teks. Po to manau prasimusiu ir pati noresiu mankstintis. Laura, kokia nors proga prasyk vyro dovanu - abonenta i sporto kluba 😉

10. May 2012, 00:02

Mums ir geguzes 31d. bus koncertas, bet mes busim baubai 😀 temos tiksliai dar nezinau. Snd dailes pamokoj pieseme su guasu 😀 siaubas tai nuo Tito piesimo buvau ne tik jis, bet ir as zalia. (mat zalia spalva turejom), po to kai isdziuvo lapas klijavome rutuliukus su klijais 😀 Titui tiko tai jau tiko! 😀

09. May 2012, 23:57

Sveikutes 😀 Tai fainiai jau tau Laura, kad vyras yra 😀 ka sake del remonto? patiko?

laurora laurora 09. May 2012, 09:13

mano vyras jau grizo uzvakar 👍

laurora laurora 09. May 2012, 09:13

tai linksma jums turetu but. mums tai birzelio 1 ar 2 d.bus yamahos koncertas, tai irgi nezinau, ka rengtis. eiviltei reikes skraiste pasiut, nes bus boruziuku tema (dainele dainuosim apie boruzes)

laurora laurora 09. May 2012, 09:10

as tai eiviltei ziema daviau vitaminus, o dabar tik zuvies taukus duodu, kurie jai labai patinka.

laurora laurora 09. May 2012, 09:09

laba. kaip faina, kad gali sau leist sporto kluba lankyt. siaip sporto nemegstu, bet noreciau treniruokliu sale palankyt. gaila, kad tik svajonese liks sis dalykas. dabar, kai susitvarkiau kambarius, galesiu savarankiskai sportuot - dvirati mint, bet turbut klube linksmiau, nes ne 1 esi.

09. May 2012, 00:07

Laura, o kada tavo vyras grista?

09. May 2012, 00:05

Uz 1,5sav turesim dideli baliu su muzikantais. Mano vyro mociutei 90 metu, tai isnuomavo sodyba, suvaziuos daug giminiu. Tai dabar iskilo dilema, ka reiks apsirenkti. Nes mano visi iseiginiai rubai - mazi! Ir kaip tik vyro sesuo atskrenda is Indijos pasisveciuoti. Tai Titui nusimato labai daug ispudziu. Ir labai idomu kaip jis dalyvaus tame baliuje 😉

08. May 2012, 23:59

Siandien titui nupirkau vitaminu Floradix. Niekada dar nebuvau davus vitaminu, tai galvoju pavasaris reik pavartoti. Tai Titui kai isgere labai patiko, sake ,,dem'', kad duociau dar cia reiskia 😀

08. May 2012, 23:55

Sveikutes 😀 Pasiziurejau tuos vaistukus per kompa, taip jie yra augaliniai. Kol kas dar susilaikysiu nuo pirkimo. Skambinau gyd del atsakymo, tai kraujo tyrimai sake labai geri! Bet siandien pradejau lankyti sveikatingumo, sporto kluba! 😀 Vyras buvo su abiem maziuliais 😀 Ryt vel vaziuosiu sportuoti. Kol kas pilateso pratimus atlieku ir su treniruokliais. Veliau kai iesiu i vezias bandysiu ir aerobika 😀 Labai patiko, atsigavau, isjudinau savo kuna, net kaulai traskejo 😃DD

laurora laurora 08. May 2012, 15:48

labukas. zivile, sedatif pc per tv reklamuoja. jis lyg ir augalinis kazkoks yra. suprantu tave, kaip sunku su 2 maziukais. man ir su 1 nelengva budavo, ypac, kai apsirgdavo 😕

08. May 2012, 00:08

Siandien buvom su Benu skiepytis, nes snd jau menesiukas! 😀 Tai mano vyrukas priaugo 1300 kg ir 4 cm 😀 ir pati kraujo tyrima pasidariau, bet ryt atsakymas bus. Nes kazkaip jau kaip sav pastebejau, kad galva susvaiksta. Tai galvoju ar cia siaip nuovargis, mazai miego ar gelezies truksta.

08. May 2012, 00:05

Sveikos. Pirma kert girdziu si vaistuka, nezinojau tokio. Buna tokiu kritiniu dienu, kad abu bliauna, o viena esi. O dar darbu begale laukia...Tai buna, kad ir apsibliauni. Bet kita diena jau viskas gerai, kai ir namuose situacija labiau valdoma. Bet gal ir nepakenktu pabandyti si vaista. Mano Titas labai prastai miega, daznai nubusdineja ir labai jautriai miega.

07. May 2012, 21:43

tai ne visiem ir tinka tie patys vaistai 😉 kaip ir kiti vieniem tinka kitiem ne 😀 man tai jie tiko,tai dabar visada turiu vaistinėlėj 😀 kai reikia pavartoji,kaip dabar tai vieną dieną užteko išgert ir jau iškart geriau pasijutau,o taip tai ir ant ligitos užšaukdavau,tai ji pradėdavo verkt ir aš iš paskos,ir paskui net sustot nebeina,tai jau sakau reik išgert ir dabar gerai 😀

laurora laurora 07. May 2012, 19:43

labukas. o man sedatif nepadeda. jokio poveikio. esu gerus, kai buvau streso busenoj (ne del gimdymo)

07. May 2012, 14:24

Sveikutės,oi tapetai pas mus irgi išgrąžinti 😃 Živile,tai nefainai jei depresijos puola,kai Ligita gimė tai man reikėjo pagert sedatif pc,nes buvo visai blogai,net ir dabar gėriau kai pasakė,kad gali būti persileidimas,atrodo negalvoji,kad kas bus blogai,bet savijauta tai tokia,kad nežinau,atrodo nuo kiekvieno menkniekio apsiverksiu,bet daba tik vieną dieną užteko išgert ir iš karto geriau buvo,galvoju,kai antras gims gal kitaip bus ir nebepuls ta depresija

laurora laurora 06. May 2012, 00:28

as tai negalejau patiket. kelias valandas atbuvus, man "padejus" ir prisilakscius tuose kambariuose eivilte visiskai nebesutramdoma pasidare. nebeimanoma buvo jos isvest is tu kambariu. maza to ir manes niekur neleido. net is wc tyse mane i salona 😃 o jei ne pagal ja, tai zviegimas rekimas buvo. tai taip ir prasedejom iki sutemu (salono jungiklis trumpina, tad sviesos neimanoma uzdegt). eivilte lakste, duko su kamuoliu. apacioj po jos kambariu yra kaimynu miegamasis, o kai musu seima megsta pavakarot, tai seneliokus is proto velai vakarais dunksedama isvarys 😃

05. May 2012, 23:47

Labuka 😀 gera pasirinkai taktika Laura 😀 tada vyrai neturi kur detis, tad belieka tik susitaikyti 😃 O su tais remontais vaiku kambaryje tai jo.... Mes gi padarem Tito kambari! Dar negyvenam net 2 men, o jau sienos visos grazios! 😃 Tai nezinau koks vaizdelis bus kai ir antras skadnikiukas lakstys 😉

laurora laurora 05. May 2012, 09:09

zivile, vyras nesupyko del to, kad buvau ant jo uzpykus labai (del kitu dalyku). tada labai isiteigt man norejo, o as ir pasinaudojau ta proga ir jam pasakiau. jei siaip buciau pasakius kada, tai karas butu buves

laurora laurora 05. May 2012, 09:08

labukas. sandra, man tie tapetai baisus, bet eiviltei labai patiko. mat su gelytem. tai kai vakar atvedziau i isklijuota kambari, tik brauko rankutem siena ir gelyciu nespeja suziuret 😀 bus cia dar visko su tais tapetais... pussesere pasakojo, kad susiremontavo kambari, bet dziaugsmas ilgai netruko... ieina kazkada kambarin, o jos 3 metu panele pasiemus nuo batu tepalo sepeti rata istryne. tai isisvaizduokit, juodas ratas ant svieziu tapetu 😃 eivilte irgi, matos, nores kiekviena drugeli ir gelele isciupinet ir gal pamaitint savo kambary.

04. May 2012, 23:39

Mums jau skambino is savivaldybes ir pasake, kad Titas nuo rudens pakliuvo i darzeli. Vakar sedejau ir galvojau, siaubas jau mano maziulis eis i darzeli! Jau praejusio laiko nesugrazinsi, o jis tik begs dar vis greiciau. O atrodo, kartais ji taip noretum sustabdyti...

04. May 2012, 23:35

Laura, tai saunu, kad vyras nesupyko! 😀 manau, gerai, kad pasisakei del remonto, tai nors dabar zinosi jo reakcija i si reikala 😀 Sandra, tikrai, kad vasara netruks prabegti... Atrodo, va neseniai gimdziau, o jau geguzes 7d. bus Benukui 1 men. 😀 O antras nestumas bega greiciau nei pirmas, nes su tais pypliukais yra kas veikt! 😀

04. May 2012, 23:25

Dabar mums yra viena muzikine pamoka, kita - dailes. Tai per daile visi vaikai susedo prie stalu ir piese. O po to vere karolius 😀 tai kai grizo namo, nese is kart parodyti teciui 😀

04. May 2012, 23:24

Sveikutes 😀 pagaliau uzejau i foruma 😀 per tas visas sventes buvau pas sese isvykus i Kauna. Apsipykom su vyru, tai susirinkau vaikus ir isvaziavau 😉 kazkaip nesusikalbam su vyru. Ar man cia pogimdyvine depresija ar jam koks beprasidedantis vyru klimaksas 😃 😃 😃 Orai grazus, tai norisi buti kuo daugiau lauke. Tai pas mama sode, tai pas anyta. O kai gristi prasideda visi vakariniai ritualai, vakariene, maudynes ir jau ziuri, kad beveik 23 val. Nusikalus pati krentu i lova. Snd dar buvau su Benu islekus apsipirkti i Kauna, tai vyras su Titu visa diena prabuvo. Siaip jauciasi, kad laisvesnio laiko maziau yra. Padaugejo zymiai skalbimu, tai nespeju su jais as tvarkytis 😀 Ir sukuos kai vovere buityje. Dar tiesa, vel su Titu pradejom i pamokeles eiti, tai is vis ta diena laikas praskrieja 😀

04. May 2012, 15:13

su tais tapetais tai taip yra,kol neišklijuoji tai atrodo gražūs,o kai jau išsiklijuoja tai nebe kaip 😃 aš ir miegamajam su tokiais kvadračiukais nusipirkau tai atrodė gražūs,o kai išsiklijavo tai fe,tai norėčiau pertapetuot,bet kur jau dabar man tokie darbai 😃 tai teks atidėt vėlesniam laikui 😀 Živile tai matyt,visai nebeturi kada beprisėst prie kompo 😀

1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 78