Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
mes vis pas kaimynu nueinam,ten draugas trim mėn jaunesnis,tai su smėliuku žaidžia abu,būna,kad Ligita visus žaislus susiima ir nebeduoda,bet mokinam,kad reikia dalintis,tada duoda,kitą syk sunkiai,bet pasakau,kad nebeateisim jeigu nesidalins tai tada jau daugiau žaislų duoda 😃 bet aišku abiem reikia to žaislo kurį kitas turi 😃 mes per daug nesikišam,sakom lai patys dalinas,bet vis žiūrim,kad kuris neliktų visai be žaislų 😃
man tai kažkaip nebeskanu atšildyti,kažkada irgi buvau prisišaldžius,tai visai netoks skonis,dėl to visada gaminu šviežiai ir dažniausiai vienam kartui,nu bulvių daugiau išverdu,nes paskui labai mėgstu pakeptas 😀 Ligita tai irgi mėgsta ant lovos šokinėt,tik šokinėja ant mūsų arba savo lovoj,bet čia didelės lovos tai nesulaužo 😃 su ožiais mums jau irgi tenka kovot 😃 būna,kad ko nors neduodu tai pradeda verkt ir verkia,tai sakau negalima,o ji vistiek sau toliau verkia,tai nuvedu į lovą paguldau ir sakau kai išvarysi ožiuką galėsi pareit,dar paguli paverkia,tada ateina sako va,kad jau nebėra ožiuko,tai taip juokas ima 😃
as tai bunu nemazai prisidariusi maisto ir saldiklin prisisaldzius, kol vyras reise. o tada, kai jau laiko nebebuna arba kartais tingisi gamint, tai istraukiu ir pasildau. vakar pietums cebureku is saldiklio priviriau. tai neapsakomai laimingas buvo, nes labai juos megsta
laba. vakar eivilte savo lovyte sulauze pasokinejus, tai vyras sako, kas cia buvo? o eivilte sako "liova". tai taip juokas sueme. dar nebuvo zodzio "lova" istarus niekad. tada vyras emesi taisyt, tai is eiviltes nieko nebeatimsi - varztelius susiglemze ir neduoda, kai vyras varztus sukinejo, tai pabandyk tu jai neduot pasukt. o susitvarkyt darbo vietos visiskai nebegalima buvo - rekimai didziausi, ozys nenusakomas. 😃
sveikos, o man buna dienu kai gamini tarsi su atbulinem rankom, bet iseina skaniai 😉 Titas tai labai nori eit i lauka. O su apsirengimu ir tenka pagaudyti, nes jam labai patinka kai ji gaudo, o jis visur slepiasi 😀
laba,nu man irgi patinka valgyt daryt,bet kol sugalvoju ką padaryt va,sunkiausia dalis 😃 o kai jau sugalvoji tai ir pagamini 😀 tai Eiviltei matyt,apsiprast dabar reikia prie naujų kambarių ir paskui jau norės į lauką eit 😀
eivilte sunku isgabent is namu, kai vietos dabar daug. kartais su rekimu net tenka iseidinet. o pries aprengiant gaudyt po visa buta reikia - spygaudama laksto
labukas. o man valgi gamint malonumas. o stai tvarkytis kaip nemegstu ☹
Oi Živile,tikiu,kad mažai laiko bėra 😀 aš su viena mažai laiko turiu prie kompo prisėst,o kai bus 2 tai visai nebeturėsiu 😃 šiaip tai mes su Ligitą į lauką vis išeinam tai ji smėlio dėžėj sėdi ir žaidžia,.bet aišku,aš turiu sėdėt šalia 😃 kai reikia man pasidaryt ką nors tai ir viena pasėdi,bet neilgai,reik vis pažiūrėt ją per langą,nes tuoj pas kaimynus iškeliauja 😃
oi Sandra, su tuo valgio gaminimu tai ne tau vienai! Man ir tas pats 😉
mano maziuliui buvo prasidejus pienlige, bet tik pati pradzia, tai tepala naudojau ir po paros jau burnyte grazi pasidare 😀 jau mus ir su sypsena pradziugina. Vakar jau ir nufotkint pavyko su sypsena 😀 mano Titas snd pirma kart ragavo giros, na tai jau kaip tiko!!! tai prase ir prase. 😃
sveikos. 😀 vis neberandu laisvesnio laiko. Su dviem mazyliais tai yra kas veikt 😀 o dar kai dabar i sporta lekiu, tai ir rytai uzimti. Skauda raumenukus, bet jau efekta matau, tai net su pakylejimu sportuot lekiu 😀
nu jo,kai pasiklausai tai daug tokių ☹ gerai,kad maniškė ne tokia 😀 kartais sunervoja,.bet nieko 😃
laba. daug turbut tokiu anytu, kurios nesutaria su marciom. noreciau, kad viskas kitaip butu, kad sutartume, bet dar kai draugavom, visaip per danti grieze - tai as miestiete, tai dar kas. kiek zinau, jai nei 1 mano vyro panele neitiko. o su jos draugem sutariu geriau nei su ja.
Sveikos,oi Laura,nu ta anyta tavo ne eilinė ☹ aš ir nenorėčiau pas tokią važiuot,taigi savaitgalis buvo 😀 aš tai per savaitgalį kaip ir neprisėdu prie kompo,nes vyras tuoj bamba,kad čia sėdžiu prie pc 😃 tai laiką leidžiam kartu,o dabar ir lauke smagu,ar kur išvažiuojam 😀 daba reiktų eit kokios sriubos išsivirt kol Ligita miega 😀 bet jau su tuo maisto gaminimu tai siaubas kažkoks,nieko nebeina sugalvot,atrodo jau viskas atsibodę 😃
labukas. kur taip dingusios. paziurekit vaizdeli http://www.youtube.com/watch?v=WQKblDm-O4w
Sveikos mamytes😀 esu Monika, mamyte, auginu du mazucius vaikuciu ir kartu esu studente, studijuoju Zemaitijos kolegijoje ir siuo metu kaip tik baigineju paskutini kursa ir rasau baigiamaji darba tema "Socialines pagalbos poreikis nepilnoms seimoms" ir darau tyrima. Taigi mamytes, kurios vienos auginat vaikucius, o ir kitos, kurios ne tingite uzpildykite anketa siuo adresu http://apklausa.lt/f/socialines-pagalbos-poreikis-nepilnoms-seimoms-x1ld5cn.fullpage . Man labai reikalinga jusu pagalba. Turiu surink 100 anketu, laikas spaudzia o ir su dviem vaikuciais mokytis tikriausiai isivaizduojat, kad nelengva. Lauksiu jusu uzpildytu anketu. Is anksto visoms dekoju😀
pastoviai ji ir savo draugems prisimeluoja. nepatinka man tokie zmones. o kai savo melu uzliete ir mane, tai isvis nesinori nei kaiman vaziuot, nei kad cia ji atvaziuotu
kai vyras pervede jai pinigu, sake, kad nupirks visciuku (broileriu), bet pasirodo isleido tuos pinigus (pas drauge kasdien eina kavos gert, filmo ziuret, tai netusciomis) ir pasake, kad nebereikia cia mums pirkt ir augint. kitas melas tas, kad kai sumasciau remontus daryt, tai sake, duos pinigu. deja, taip ir nesulaukiau. pikta ne tai, kad nedave pinigu, bet kad melavo sakydama, jog duos. zodziu pasitikejima mano tai prarado. nebesinori man ir bendraut su ja po apsimelavimu. nebeturiu nei apie ka kalbet su ja ir net nebezinau, kada ja tiket.
labukas. mes is kaimo jau. eiviltei bloga masinoj buvo. atprato vazinet, tai kazkoks saltas prakaitas muse, pes mane verzes is kedutes. o dar zvirkeliu dali kelio reikia vaziuot 😕
nu aš irgi labai norėčiau nuvažiuot į mini zoo su Ligita,tik kažin kaip gausis,vienai kažkaip nesinori,vistiek reik galą gerą nuvažiuot,o su pilvu gali būt sunku,o vyro vasarą kaip ir nematau,sezonas kai prasideda tai vsio,dabar tik 9 vakaro begrįžta iš darbo
Tai,aišku,kad reikia laiko ir sau atrast,tik va,kad vis pinigėlių pagailim sau 😃 geriau vaikui ką nors nuperki 😀 mes su anyta irgi nesipyksta,tik va kartais nervina,kad neprašyta ką nors sugalvoja 😀 ai dėl tų medžių aš tai irgi perdaug nesuku galvos,juk vaikai galės valgyt uogas,obuolius 😀 tik vyras piktas buvo ant mamos 😃
Na Sandra, zinai kai sako duoda tai imk 😀 Man cia buvo, kad lekstes norejo dovanu nupirkti. Tai kaip pasiklausiau pasakojimo kaip atrodo, tai is kart pradejau burti, kad as pati nusipirksiu, as dar tiksliai nezianu kokiu noriu ir pan. 😃 Bet as kai nebloagi sutariu su anyta, tai kazkaip nelabai reaguoju 😉
as tai ir vis dvejojau lankyti, nelankyti sporto, nes dar ir Tito mokyklele. Finansiskai ir atsiliepia. Bet kai cia pykomes su vyru, tai ir apsisprendziau. Viasada labai svajodavau buti saunia mama, bet ir idomia, patrauklia zmona 😀 Ir po dvieju nestumu kazkaip pajutau, kad kaip sako, kerpeti pradejau. Kad ir kaip butum atsidavusi seimai, as manau, vistiek mama privalo nors kiek laiko tureti ir sau 😀
Sveikos. As tai tik vakare turiu laiko kada prisesti nors trumpam, diena visai nera laiko. Zinoma, Sandra, kai pilvuko nebus po truputuka atsigausi. Ir kai maziukas jau bus tai net ir tas mintis pamirsi, kad tingisi. 😀 as tai su Titu zoo sode buvau pernai vasara, bet birzeli planuoju ir vel nuvaziuoti. Nes dabar jau labai viska supranta, tai idomu bus jam.
aš ir taip galvoju,kad paskui busiu jau atgavus jėgas,o dabar tai baisu 😃 aš tai irgi norėčiau į koki zoo Ligita nuvešt,į delfinariumą labai norėjau nuvažiuot,bet,kad delfinų niekaip nepargabena,tai gausim laukt kol parvažiuos,pas mus netoli yra mini zoo tai gal ten reiks nuvažiuot 😀 Laura,tai ka čia uošvienė prisimelavo?maniškė tai kartais irgi nervina,nesenai atvežė slyva,ir dvi obelis,nors niekas jos neprašė,tai Darius,kad bambėjo ant jos 😃 bet vistiek pasodino,nors iš kitos pusės pagalvojus gal ir gerai,mums nereikėjo pirkt ir pinigų susitaupė 😃
sandra, greiciausiai kai pagimdysi atgausi jegas. dabar sunku ir tingu, nes pilvukas auga.
as irgi dabar reciau prisedu prie kompo. ir orai geri, ir vyras yra namie, tai daugiau veiklos pas mane. o dar siandien gal visi kaiman paleksim. nelabai ten noriu vaziuot, kai uosviene apsimelavo, bet gal su eivilte iseisim paezeren ir busim bent pusdieni, kad maziau konfliktu su ja butu
ai, ne. geriau i zoo soda kaunan visi nuvaziuotume. pastaruoju metu as noriu tokiu dovanu, kad tiktu mums visiems. sau retai ka nusiperku, pati viena nepramogauju. nesmagiai jauciuosi leisdama pinigus tik del saves
laba. sake, kaip pasikeite kambariai, kokie grazus vaiko kambario tapetai (man truputi per daug margumo). bet dave drausmes, kad sandeliukas uzverstas 😀 sakau as jam, kad geriau sandeliukas tegul buna uzverstas nei 2 kambariai 😀