Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Sveikos. Taip Sandra, birzelio 7d jau bus du menesiukai 😀 Kai vyras jau eina i darba, tai sunkoka vienai. Mano Titas tai visai nebijo zmoniu. Eina pats pakalbina, dede, teta, saukia kaimynam ir nueina. Bet mama turi butinai matyti. O vaikai tai viaskas, neparvedu namo jei vaiku laksto lauke. Tai berniukai palydi man namo Tita, nes parsinest negaliu, nes Bena nesu. Tai vaikam saldainiu duodu 😀
Sveikos 😀 na maniskis iki kokiu metuku su trupucuirgi nesileido prie svetimu bet , poto greitai tas praejo ir kaskaip buna su visais 😀
nezinau, kaip bus su eivilte, kai taip pradejo bijot zmoniu ir vaiku 😕 vakar liftu vaziavom su kaimynu. tas jos nei liete, nei kalbino, o eivilte paziurejo i ji ir rekt pradejo. kai paemiau ant ranku, tai is baimes lipo pas mane kuo auksciau
laba. o mano saldiklis siuo metu vien mesom uzkistas. uzvakar pjove uosviene kiaule, tai visa atidave. uzsiknisau su tom mesom. kiek vyrui "tusonkes" reisan pridarem su mama, desru padariau, farso prisimaliau. gerai, kai sava mesa, bet jau kiek vargo vienai terliotis (mama tik daug veliau prisijunge).
Sveikos,jau lakstyt maniškei irgi reikia 😃 mes tai nevesim į daržely,nes reiks vešt į darželį,.nes pas mus kaime nėra jo ir nevisada galėčiau nuvešt,nes dabar tik vieną mašiną turim ir vyrui reik į darbą važiuot,.tai būsim namie 😀 Ligita su kaimynų vaikais bendrauja,jau tik atsikeliam ir šaukia,kad pas lelias reikia eit 😃 Živile,tai jau Benukui du mėnesiukai bus greit 😀 aš tai jau nebeperku ledų,.kad šaldiklį būtų,.nes Ligita paskui valgo kol yra 😃 tai dabar tik vienam kartui nuperku ir viskas 😃
Na jau tikrai su dwiem vaikais yra sunku 😀 nors pati turiu viena bet matau kaip draugem sunku su dviejeis, tai darzelis gera iseitis
Mano vaikas ir labai judrus, lakstyt pastoviai reik, bet i sporta vis tiek einu 😉 o i darzeli tikrai nusprendziau leisti, nes jau su dviem sunkoka. Mazylis jau daug budrauja, Titas nuo brolio labai neatstoja. Myli broliuka 😀 Tai labai reik priziureti. O snd jau Benuka radau skersai lovyteje po miegelio. Kojos per virbus iskistos ir i siena iremtos 😀 Va jau zenklas, kad greit bus nesaugu ir palikti viena.
Sveikos. Titas tai jau nuo praeitos vasaros zino ledu skoni. Ne daznai valgo, bet pasakius zodi ledus, zino kas tai yra. Mes tai dazniausiai kai bunam prekybos centre tai perkam i vafli dedamus, o namie tai pastoviai turim ingman karaliskus. Mums jie skaniausi.
Na matai maniskis nera jau didelis mamiciukas moka ir uz save pastoveti nes kieme pasmusu daug vaikuciu susirenka tai jis yra priprates. Bet matai mes gyvenam kaime o kitas miestelis kuriame darzelis ira toliau naujame atidarytame nepriima tokiu mazyliu o kitame prijima ir kaskaip nera tu pazystamu kurie butu leide i miestelio darzeli nuo 2 metuku. Bet su vyrus pakalbeje nusprendem bandysime kas bus, jei busime nepatenkinti nebeleisime.
labukas. o pazistamu neturi, kurie savo vaikus leidzia? as tai maciau ne 1 atveji, kada vaikuciai tokie mamyciukai buvo, o kai pradejo lankyt darzelius, taip atkiuto, ismoko uz save pakovot, kolektyvinio bendravimo ismoko ir daug kitu dalyku
Na nezinau kaskaip kila daug klausimu kaip ten su tais vaikais tos aukles elksis, ar pavalges bus priziuretas.Na zinaj pirma karta i ta darzeli laisiu pirma vaika tai kaskaip ir vis galvoju gal dar paciai priziuret iki3 metu nei darbai man nei kas.Nors kartais atrodo va jau leisiu ir vel kasnors islenda.Tai sakau dar karta nuvaziuosiu i ta darzeli i kiury leisiu ir apsiziuresiu kad galeciau twirtai apsisprest 😀
kristuliuuxx, kodel dvejoji del darzelio?
ledu eivilte nera dar ragavus. man baisu juos duoti, kad gerklyte neatsaltu. nebent kada atitirpintus duosiu, bet reikia gerus pirkt, kur is tikro pieno ar grietineles
laba. eivilte irgi nusimauna kojines. bet ne del to, kad basa lakstytu, o del pacios nusimovimo proceduros.
Na mes esame is Zemaitijos 😀 dziaugemes sauletais orais , nors atrodo kad vel atves . Ketinu savo mazyli uzrasyti i darzeli bet vis dar dvejojiu ir neapsisprendziu . Na o mano mazasis angeliukas tikras nenuorama, begalo judrus tai vos speju lakstyt is paskos tai nereikia net sportuot 😃
Malonu, kad prisijungia nauju mamyciu 😀
Sveikos 😀 oi kaip nesmagu, kad ir Eivilte apsirgo ☹ As tai zinojau, kad elektroninius termometrus reik palaikyti dar 2 min po supypsejimo, visada daugiau pakyla. Kazkur tai skaiciau. O musu sveikateles kaip ir neblogai. Mano Titas tai namie pastoviai kojines nusimauna ir basas laksto, tai kojos ledines buna, tad del to dalyko kariaujam. Nors parketas pas mus, medis netaip salti traukia, bet vis tiek. O pas mociute sode ir basas varineja, nori pastoviai is batu issiauti. Labiausiai tai bijau, kad ant kokios bites neuzliptu.
Sveikutės,nu va kaip negerai,kad apsirgot ☹ sveikit visi 😉 nu mes kol kas laikomės,Ligita ledus tik kerta 😃 po lauką basom kojom laksto,vieną dieną leidau basom pavaikščiot tai daba visai nebenori batų mautis 😃 tikras kaimo vaikas 😃 kristuliux,sveika prisijungus 😀
labas, kristuliuuxx. papasakok apie save ir arnuka... is kur busit?
labukas. o eivilte nuo vakar apsirgo. kosulys, sloga didele, vakare temperatura uzkilo 😕 prisilietus jauciau, kad karsciuoja, o tie elektroniniai termometrai tai s...a rodo. kaip 36,9 taip ir nesikeicia visa vakara. tai vyras atrado, kad po supypsejimo dar bent kelias min.reikia laikyt, tai kai taip dariau, po truputi iki 37,5 istrauke.
Sveikutes jungiames ir mes 😀 Mano sunus Arnas gimes birzelio 14. Jau nebeuzkalnu ir gimtadienis vis galvoju kaip idomiau ji surengus 😀
O mano vyras irgi valgo viska, tik ridikeliu ne. Bet as nulupu ir smulkiai i salotas supjaustau ir suvalgo, net nepajaucia 😃 Ir ka pagaminu jam visada skanu. Ir jei bunu nepadarius nieko tai niekada pretenziju nesulaukiu. Va ant to kanto tai jis geras 😉
Sandra, kad vis niekaip neprisiruosiu is fotiko nuotrauku persikelti 😉 tai jau kaip persikelsiu tai butinai parodysiu 😀 pasistengsiu greitu laiku.
Sveikutes 😀 snd jauciuosi labai nuvargus, balius iskankino ir nors grizom apie 3 val. bet miegojau gal kokias 2 val. Nes benukui palei ryta prasidejo sloga ☹ ir tokia baisi, kad jis ten sprinksta, ziaukcioja, ciaudi. Nori miego ir negali miegoti per visus kankinimus ☹ tai ryte nusipirkau atsiurbeja normalu, nes turejau tik ta kaip pomuke. Tai labai daznai ploviau su juros vandeniu ir siurbiau. Tai jau sekmadieni i vakara pagerejo. Dar ir diena laikiau lauke ir vis ant saulutes kelias minutes, kad padezinfekuotu nosi. Saule gerai sloga naikina. Tai matyt nuo Tito uzsikrete, nes jis vis lenda prie jo.
jau nuo tų dantų tai viskas atsiranda,Ligitai tai kosulys vis užeidavo kai dantys dygdavo,o dabar jau ramu ir ledus valgo,kitą dieną ir 3 suvalgo ir nieko 😃 tie vaikai visi su savais charakteriais 😀 Živile,tai kada parodysi mums savo Benuką? 😀
Sveikos,Laura,kaip fainiai,kad taip viską valgo 😀 o maniškis tai to nemėgsta tai ano,vienu žodžiu nervai ima iš pradžių labai žiūrėdavau ko jis čia nemėgsta,o dabar jau kažkaip taip nebežiūriu,sakau nenori ir nevalgyk,atsibodo jau tokie kaprizai kaip mažo vaiko 😃 antrą kart to paties maisto nevalgo,o dabar jei lieka pašildau ir niekur nedingsta ir valgo,sakau mes ne tokie turtingi,kad galėtume maistą mest lauk 😃
sandra, mano vyrui viskas skanu. valgo, kad net ausys lapsi 😃 be to kai jis yra, tai nelabai man laiko yra tokiems gaminiams gamint. o dar kai teslos minkyt nemegstu labai, tai ir nesiterlioju. netgi buna taip, kad mama atvaziuoja pas mane pabut, tai uzduodu darbo - tesla isminkyt, o toliau viska pati darausi. jei ne teslos minkymas, turbut daug daugiau visko prigaminciau 😀
labukas. tai titui sloga gali buti ir nuo dantuku dygstanciu. eiviltei kazkada taip apie menesi buvo, kai keli iskart dygo, o kai prasikale, iskart nueme. eivilte pasigavo mada visur ir visada sakyt "ne". zinau, kad buna toks amzius, kai taip vaikai sako, tik galvojau, kad vyresni.
Titas tai kazkaip nesokineja ant lovu. Bet ozius turi gerus!!! 😉 Dabar sia savaite atsirado kazkokia mada, kad mociutem neleidzia brolio nei ciupineti, nei laikyti. Tai gali daryti tik mama ar tetis. Ir taip pat prie musu daiktu. Pirkau bliuskute siandien ir Titas mate kai matavausi. Ir daviau mamai palaikyti, tai tik soko tempt jai uz ranku ir plesti bliuskute, kad atiduotu man. Ir dar taip rekia, jei neklausai!
sveikos 😀 siandien Titas atsikele su sloga ☹ tai snerpscia. Nieko beveik nei vakar, nei siamdien nevalge. Toks pabales, nesisveikuoja, bet temp neturi. Tai visad, kaip tycia, kai ryt turim i baliu eit tai su begancia nosim. O siandien kai pries miega valemes dantis, tai jau vos baltuoja virsuj antras kruminis dantis. 😀 Tai sulaukem 17 dantulio 😀 kitoj pusej guzas jau ir nemenkas, bet dar neuzciuopiau. Tai gal tos nemigos naktys ir del dantu buvo.