Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
sandra, jau visai nebe daug tau beliko iki pasimatymo su antruoju leliuku 😉
bus mussu grupej vienas museika berniukas. pazistamos vaikas. ne kiek musasi, kiek kandziojasi 😕
Sveikos,nu turėtų patikt 😀 o Ligita tai su tuo kaimynu mušasi,ir taip labai muštis mėgėjus,vis pykstamės dėl to,sakau jei į darželį eitų tai nežinau kas būtų 😃
labukas. buvom vel kaime. spanguoliavau labai daug, mama turguj pazistamoms moterims parduos. eivilte taip iprato lauke but, kad nebenori namo, net ir pro miegus saukia "koukou" (laukan). kaimynysteje gyvena jauna seima, tai yra 2 mergytes, pas kurias eivilte verziasi tiesiog. tikiuosi, kad ir darzelyje jai patiks, kai daug vaiku ir daug zaislu bus
laura,tai smagiai laiką praleidot 😀 Ligitai irgi patinka šokti 😀 kai koncertus kokius rodo per teliką tai labai žiūri 😀 Živile,o kaip jūs?kaip Titui ar patinka darželyje?kaip Benukas auga?
labuka,skirtingi tie mūsų vaikučiai,su savo charakteriais 😀 ligita tai irgi paklausia ka dajai 😃 o taip tai dar neklausinėja,tik kartoja žodžius kur išgirdus,ir televizorių pradėjo žiūrėt,vis veduos į lauką,bet kai išeinam vis šaukia einam muo,nu nebent kaimynė būna lauke su vaikais,tada jau prie jų bėga 😀
savaitgali kaime kermosius buvo. 6dieni vakare eivilte diskotekon nusivedem (lauke buvo), tai taip soko 😀 vis paziuri, aar as esu ir toliau soka. o dar sviesos mirksincios kaip jai patiko.
laba. jusiskiai ankstyvi, o va, eivilte priesingai - keliasi dar veliau...apie 11 val. man tai kaip juokingai sako ant obuolio... opelis 😃 nioniu opelio 😃 as tai nuo mazu dienu pratinu, kad megstama valgi pirmiausiai reikia nupirkt, o tada tik valgyt. i lauka tai verziasi kaip pamisus. kai kaime pabuvom po kelias dienas, tai dabar ir mieste nebenori namie but. ir kai buna namie, tai piktybiskai ka nors krecia
aš tai irgi duodu išlupu kokį sūreli kai prekybos centre būnam,tada ramu ir galim vaikštinėt 😀 živile,tai gerai,kad patinka titui,pabus su kitais vaikiukais,ligitai turbūt irgi patiktų,bet nelabai turim galimybės,tai būsim namie,o ligita kažkaip nebenori į lauką eit,išeinam truputi ir šaukia namo,dar jeigu vėjukas papučia tai išvis,sako bijau ir einam muo,tai kas čia tiem vaikam pasidarė,kad taip anksti pradėjo keltis 😃
mes tai ir snd jau darzelyje buvom, tai Titui labai patiko! Nuo pirmadienio pradesime pratintis 😀 Kol as namie su Benu tai manau pusryciu atsisakysime, kad nereiktu taip anksti vesti i darzeli. Mano tai Titui prasidejo klausinejimo era: ,,mama, kas sia?" Taip pat ,,mama, ku tiu?'' ir ,,ka jajai?'' bet su tuo kas cia? tai net darzelyje juokesi sekretore. As pildau dokumentus o jis manes klausineja 😀
Titas tai ir megsta visokias uogas, pas mociute vynuoges auga, jos man tokios rugscios ir zieve kietoka, o jis valge ir jam labai tiko. Na bet nakti tai prastai miegojo, pilva skaudejo, nes po espumizano likusia nakti ismiegojo gerai. Matyt nuo zieveles sunkiai virskinosi.
Titas tai ir sukalbamas parduotuvei, bet mes jam leidziam valgyti dar vaikstant parduotuvei, po to uz sureliu popieriukus sumokam 😉 ka ji kankinsi, juk nori vaikas. O kai jau bus protingesnis, tai kitaip snekesim 😀 man tai dar geriau, kol jis ten sau valgo tai as ramiai apsiperku 😀 bet jei buna masina - prekybos vezimukas tai jam nereikia jokiu valgymu, smagiausia sukioti vaira 😉
Sveikutes 😀 o tai Sandra, tikrai mazai priaugai. As ir su antru nestumu nedaug buvau priaugus. Musu Titas ir taip pat anksti keltis pradejo! Budavo 8 puse 9 nubunda, o dabar 7 ar puse 8. Kosmaras 😃 o jei jau Titas miega, tai 7 val Benas pradeda visokius savo garsus leisti 😃 na tai faktas, kad ir brolis pabunda. Vienas kita ir prikelia.
eiviltei ir gi nuperkam kazka parduotuvej, bet jos idomus mastymas - jei viena kazka pasiima, tada reikia dar ir dar daugiau. su teciu tai jai geriau is viso nevaiksciot. kazkada po turgu abu vaiksciojo, tai parsiveze namo kruva zaislu (nauju ir is labdaros), bet issikrove is maisiuko juos ir paliko. o turguj su asarom verke, kad nori. tetis palepina ja. buvom susibare, kad kasoj neatlupiau meskucio barnio, kurio taip norejo. sakau jam, kad nereikia vaiko pratint iskart valgyt dar nenupirkto daikto. kol vyras reise budavo, niekad nekildavo tokiu bedu... leisdavau rankutej turet, bet ne valgyt, tai ir pati padedavo pardavejai ant prekystalio, o kai tetis lepina, tai betvarke iskart atsirado 😕
labukas. mes sulciu issispaudziam sau beveik kasdien. tik rugstokos tokios dar jos. mat is alyviniu obuoliu pagrinde spaudziam. eivilte valgo viska, kas is gamtos. net ir rugscias kaukazines slyvukes, net ir puszales spanguoles. bet neberodau as jai tokiu dalyku, nes nuo slyvu siomis naktimis nekaip jautesi, vakar laisvi viduriukai buvo, kad ir nedaug slyvu esu davusi. o spanguoles suvalgo net nesusiraukdama. bele tik uoga 😃
tai prisiuogavai uogyčių 😀 pas mus šiemet obuolių nemažai tai jau virėm marmelado,kompoto dėjom,dar reiks sulčių išsispaust 😀
labuka,su ligita tai buvau 14 priaugus,o dabar truputi mažiau priaugsiu 😀 nu tai sunku jei su Eivilte taip neina susitart,Ligita tai visai sukalbama,jei parduotuvėj pradeda man išdykaut pasakau,kad daugiau nebesivešiu į parduotuvę ir tada rami stovi,nu leidžiu ką nors pasiimt ir daugiau nieko neima,tai smagu eis į darželį 😀 Ligita kažkaip pradėjo anksti keltis,taip tai apie 8 - 9 keldavos,o daba po 7 biški ir gyva,atbėga pas mane ir jau reikia jungti labas rytas 😃
va, ka vakar visa diena veikiau kaime 😉
nuo rugsejo 3 d. jau keliausim i darziuka. idomu, kaip reikes eivilte pazadint, kai miega iki 10-10:30 ryto... 😀
labukas. tai nedaug priaugai, sandra. as tai su eivilte virs 30 kg priaugau. eivilte tik su vezimu ir sutramdom. kitaip kaip laukine buna - rankos neduoda, laksto visur. geriausia, kai su teciu parduotuven isleidau... tetis paskui ja nebepabega (jam su nugara problemos), ibego ji i vaistine, vos vaistu neisvarte. grizo namo vyras visas perpykes, kad nesusitvarko 😃 mane tik juokas ima. sakau jam, kad as taip kasdien su ja lakstau 😀
Sveikos,nu va kaip gerai,kad smagiai leidžiat laiką 😀 laura,gerai,kad nors vežime sėdi 😃 ligita tai nesėdi,nuo pavasario jau ir nebenaudojam jo,kai į parduotuvę eidavom,pareinant jau ji lipa lauk,pati stumia,tai daugiau vargo,paskui išvis be vežimo ir nereikia 😀 aha,Živile,jau 35 savaitės mums 😀 tiek ir beliko pasidžiaugt pilvuku 😀 nu nieko daug nepriaugau dar,apie 5 kg 😀
labukas. mes tai sventojoj buvom. 2 naktims vaziavom. grizom 4dienio vakara, tai nespejau daiktu iskraustyt ir 5dieni kaiman isvaziavom ir tik vakar grizom. eiviltei patiko labai pajuryje. plaukiojom vandens dviraciais. is pradziu tik pusvalandziui issinuomavom, nes nezinojom, kaip eivilte reaguos. kita karta atejom jau nusiteike valandai plaukiot. bet tuo metu buvo uzimti visi dviraciai ir apie pusvalandi reikejo laukt, tai eivilte taip uzsibliove... rekia "leiva" (laivas) ir nepaaiskinsi tu jai, kad nera laivo. net kukciojo is to rekimo. ir niekaip neisejo nukreipt demesi kazkur kitur. net ledu nebereikejo (nors labai megsta juos). vakarais iseidavom i miesteli, tai grojant muzikai soka, linguoja, tai net zmones juokiasi 😃 karuseles irgi patiko jai. vaziavo traukinukais, masinytem. su teciu lenktyniu masinelem pasivazinejo, tai net vairuot jam neduoda - pati stveria uz vairo. o siaip visur ji nesutramdoma - rankos neduoda, tai gerai, kad su vezimu visur ejom.
Labuka, taip senokai jau buvau cia , kad ir kompa senokai isijungus buvau 😀 ruosemes krikstynoms, o po krikstynu sesuo buvo, tai pas mane ilgokai sveciavos, tai vis veikinejom ka nors 😉 na jau musu mazulis sventas, buvo labai geras, o kai buvome foto studijoj tai galejai su juo ka nori daryti, viskas jam gerai ir visa laika laimingas! 😀 kaip jus laikotes merginos? 😀 kaip Sandra, tavo pilvukas gyvena, kiek jau kg priaugai? Arteja TA jau dienele ir tapsi antra kart mama 😀
sveikos,nu ir kur dingusios,kad visai nebepasirodot? 😀
Sveikutės,Laura,tikrai gaila vaikučių kai susimuša ☹ Ligita vieną dieną pas mus lovoj vartės vartės ir iškrito tiesiai ant nosytės,tai kraujas bėgo ir dar lūpytę prasiskėlė,buvo tokia sutinus ☹ fainai,kai jau daugiau vaikiukai mėgina šnekėt,kitus žodžius kai pasako tai taip juokingai 😀 Ligita irgi iš tv daug žodžių mėgina pasakyt 😀 aš tai ryžių išverdu,nes pas Ligitą tai nebūna užkietėję viduriai,nu normalūs tokie,jau mano pana atgavo apetitą 😃 tik atsibudus jau šaukia niam niamu einum 😃
labukas. manoji irgi panasiai sneka. ir gaudo zodzius per tv. ejeka - lnk, tejioto - teleloto, kamuniu - ka manai. buvom kaime porai dienu nuleke, tai vargse, labai ziauriai nusibrozdino prie akytes 😕 kazkaip idomiai...griuvo, bet rankomis nesispyre, tai tiesiai ant galvos i cementa. kaip gaila vaiko. atrodo, kaip sumusta.
as tai ir nepamenu kada ryzius vyriau. Mano ir prasciau valgo, kai karsta. Kazkoks varskinis pasidare. Sriuba isverdu tai paknaibo ir viskas. Atium pasako ir eina nuo stalo 😀 Titas pradejo sneketi mama ku tiu? ati mama (ateik) 😉
eiviltes viduriukai irgi pokieciai. stengiuosi neduot bulkuciu visokiu, daugiau vaisiu, gert. vasara, karsta, greit isprakaituoja turbut skyscius, tai ir kakoja kieciau. ryziu is viso neduodu, kai nelaisvi viduriai
sveikutes. mano kompas sustreikavo truputi, tai prie vyro kompo prisedau. saunuoliai vaikuciai, kd jau ir naktimis be pampiu miega. eivilte siandien padare dideli reikala, nusieme pampi ir atnese teciui 😃 kaip juokiausi 😃
nu va živile kaip smagu,paskui jau visai nebeprisisios lovytės 😀