Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Sveikos 😀 na mes jau trecia naktis miegosim be pampio 😀 pirma naktis buvo liuks, antra nakti - pasisiojo, ziuresim kaip sia bus 😀 Titui tai viduriai kaip tik uzkieteja, sedi ant klozeto ir stena kaip senukas 😀 ir jau kokia savaite taip, tai sakiau jau slyvu duosiu, nors ir kitokiu vaisiu daug valgo, bet nepramusa.
Sveikutės,va kaip smagu Laura,kad jau tečio sulaukėt,nors ir su nesklandumais,bet svarbu sulaukėt,jau su tom mašinom tai baisu kai pradeda gest,o jei dar kelionėj tai išvis prasikeikt galima,bet ka padarysi,tai jau Eiviltė,po truputį irgi pripras prie puodo 😀 Ligitai kažko sustreikavęs skrandukas buvo,vieną vakarą pradėjo vemt,kitą dieną suviduriavo,gaila vaiko buvo,bet jau dabar gerai,vakar išviriau ryžių klijuką tai šiandien jau gerai,o tie vaistai tai nepadeda,daviau nuo virškinimo aišku ir dar gerųjų bakterijų duodu,dar kelias dienas duosiu,sakau blogiau nebus
labukas. vakar jau sulaukem tecio 😀 👍 eivilte labai dziaugesi. siryt pasodinau ant puoduko, tai irgi saukesi tecio. o kai tetis atejo (buvo kitam kambary), tai ir puodo nebereikejo. bet palakste paskui teti ir tada jau pasodinta padare. o padariusi rode teciui
Sveikutes 😀 oi kaip tos masinos sugenda tai tikrai ir nervu, ir pinigu kainuoja. Isivaizduoju kaip jautiesi Laura, kai taip lauki ir suzinai, kad dar reiks palaukti... Siandien Titas jau grieztai atsisake pampio. Kai uzdejom tai reke ir bliove: pampa ne! Tai teko nuimti ir pirma naktis miegos be pamperso, oi! Pasidejom puoda ir kai tik nubus sodins vyras ant puodo. Nes mano Titas nenubunda dar pajutes, kad sysiuko nori. 😀
isivaizduoju, kaip vyras dziaugsis eiviltes pasiekimais 😀 tik idomu, kaip ja reikes ismokyti ant gaublio rodyt, kad tete ne prancuzijoj, o lt 😃 bet jau kaip[ juokingai kai kurias salis pasako-etiopija - tepte, japonija - joja, vietnamas -niama, sachara - acha 😃 labai pradejo is tv zodzius atkartot. ypac patinka, kur mc'donalda reklamuoja su tom vistom. o taip tai teleloto labai megsta ziuret. kamuoliukai patinka. namie kamuoliu daug turi visokiu dydziu, bet kai parduotuvej pamato, tai vos neverkia. zodziu, kamuoliu jai niekad nebus gana 😀
eivilte tai pastoviai is manes atima telefona, jei kalbuosi. leidziu atimt tada, kai su vyru ar su mama kalbu. tada ja pakalbina, ji paklauso (dazniausiai nieko nesako arba pasigiria, kad sysiu ant puoduko padare- "padiajau cyciu") ir grazina man telefa.
labukas. ne taip jau ir lengvai sekasi tam mano vyrui grizt namo 😕 sugedo masina (ne fura, o keitimui skirtas autobusiukas), uzkale variklis lenkijos autostradoj. atvaziavo keliu prieziura ir lydi ji, kol tas vargsas iki degalines stumiasi 2 km. praso manasis ju padet - parvilkt iki degalines. tie sako, istatymas neleidzia, mes turim tik lydet tave...galim iskviest traliuka (vien iskvietimas 800 zlotu). nu zodziu... siaip ne taip iki degalines parsistume. ten is furistu raktus gavo, kad galetu paziuret, kas atsitiko. bet nepataisomai sugedo. pasiseke del to, kad rado trala i lt vaziuojanti, kuriame buvo vietos masinai. tad dabar vaziuoja su juo iki marijampoles. o tada sefas pasiims ji namo. ilgas kelias... o jau turejo sianakt buti namie. tas tralistas pasake, kad jei ne furistas, o siaip is uzsienio griztantis lietuvis, tai net nebutu padejes. o cia kolegos vis gi. ir dar laime, kad ne kokioj vokietijoj sugedo, kur toks gedimas butu kainaves ne 1 tuxt.euru (ten iskart atvaziuoja pagalba ir nutempia su traliuku masina i saugoma aikstele. vien nutempimas 1000 euru, o uz paras aiksteleje irgi nesikuklina paprasyti). zodziu kaip ant adatu esu, kai tokios problemos. ir taip pastoviai nervinuosi vyro laukdama kaskart, o kai nesklandumai, tai nei miego norisi, nei valgyt...nieko
Laura,fainai,kad jau būsit sulaukusios vyro,dabar ir taves nebebus prie kompo 😀 Živile,aš irgi į lovą tas neperšlampamas palas padedu,kitokio varianto tai nežinau,Ligita šiaip atsibunda naktį kai sysiu nori,bet būna kartais,kad ir prisisioja dar,Ligita tai nori daryt sisiuką kaip berniukas atsistojus,nes kaimynas bendraamžis,atsistojęs daro,tai ji mato ir sako taip darysiu,tai aiškinau,kad mergaitėms reikia atsitūpti,nu aišku kelis kartus darė atsistojus,tai parbėgo sako pliapa,šlapia 😃
ir telefonu leidžia šnekėt,viena kartą ir jai daviau pakalbėt,bet paskui nebeleido išvis pasišnekėt su niekuom,nes jai reikia šnekėtis ir viskas,biški buvom apsipykusios,tai dabar geriau jau nebeduodu į rankas telefono,o taip tai pavydi manęs,bet ne tiek stipriai 😃 tečiui,neleidžia prie pilvo prisiliest,nes šaukia mo lialia (mano lialia) 😃 bet pasakau,kad visų ir mamos ir tečio ir jos,tada jau leidžia,bet jau mes su vyru tai negalim arti vienas kito sėdėt ar gulėt,tuoj braunasi į viduriuką 😃
Sveikutės,oi dabar karšti orai,tai vis prie upės lekiam,Ligitai labai patinka,nei iš vandens nenori lipt 😀 ir vyras atostogauja tai kompo net neįjungdavom 😀 tie karščiai tai vargina,ypač kai jau pilvas nemažas,norisi tik mirkt vandeny 😃 nu kai pasiklausau jūsų tai mano Ligita auksinė 😃 nu parodo ožių,bet liepiu išmest juos,tai nuvarau į lovą,paguli,paverkia tada jau parbėga išsišiepus,va nebėra 😃 šnekėt jau irgi bando,vos ne kiekvieną žodį kartoja kai,tik nevisada gaunas,bet jau kiekvieną dieną gražiau sekasi ištart
vakar, kai snekejau telefonu, eivilte sau per rankas pradejo dauzyt ir tada atejus verkslena, kad "popa" 😃
laba. sandra gal kur megaujasi atostogomis, gaivinasi 😀 dar nezinau, kaip ir kur atostogausim. noretume i pajuri isvaziuot, bet pirma reikia masina aptvarkyt, kur kita nusipirkom. ir kaime gal dar vyrui darbu bus sociai. apie uosviene nieko nezinau. susipykom mes su ja, tai nei skambinames, nei bendraujam. kiek vyras bus namie, neaisku, nes buna dazniausiai taip, kad pasako ruostis likus kelioms dienoms. o siaip dazniausiai 3 savaites sedi namie.
Kur musu Sandra dingo? Kai tokie karsciai tai sunku nescioms, ypac pries gala...
Tai smagu Laura, kad vel vyras bus salia. O ar ilgam grista? gal kur nors leksite paatostogauti?
O sneketi ir manasis vis labiau pradeda, kartais i diena net du naujus zodzius isgirsti. Viena kart kai juokiausi, kai jis gulejo salia brolio o Benas ji pradejo ciupineti. Ir zinot kai mazi nusistveria ar uz plauku ar drabuziu tai sunkiai paleidzia. Tai taip atsitiko Titui, kai brolis ji nuciupo ir nepaleido. O jau ziuriu Titui netinka jis tik stumia ranka ir sako Benui: nu baip! 😀 norejo pasakyti baik 😉 prasom sako - asom, graziai pasako: mama ateik!
Labuka, oi Laura, kai skaitau ka tavo Eivilte isdarineja, tai atrodo lyg apie Tita rasytum 😃 😃 Mano ir labai savarankiskas, rankos neduoda, viska pats, o jei jau buna pervarges tai elgiasi taip, kad specialiai mane panervuoti. O jei nekreipiu demesio tai eina broli niurkyti, znaibyti, tai zino, kad sureguosiu... Titas tai pavydi brolio, bet ir jei kur nors atvaziuoji ar pas mama, ar drauge tai ir nepasnekesi, nes reik, kad i ji demesio kreiptu, tai ji pakelk, tai jis gert nori, tai tempiasi mociute ar mane i kita kambari ir pan. 😀
tiesa, o kaip jusu vaikuciams sekasi sneket? eivilte tai jau daug ka pasako. ir nauju zodziu kaskart ismoksta. rytoj ar poryt grista vyras. 7 savaites nebuvo namie. tai jau dziaugsmo bus eiviltei.... kas ryta vos tik atsikelia, pasiima kamuoli-gaubli ir rodo prancuzija sakydama "tete". o kai kalbu telefonu ar skypu su vyru, tai ir jai duodu pakalbet. tiesa, daugiau klauso tada jau tecio balso. beje, eivilte kokia pavydi! telefonu sneket man neduoda - rekaut specialiai pradeda arba zaislus svaidyt ar dar ka piktybiskai daro, kai mano mama atvaziuoja, tai isvis negaliu pasikalbet su ja. net priejus prie mamos, jos veida nusuka, kad neziuretu i mane, arba kitur veda, kad tik nebendrautume. idomu, ar jusu vaikuciai taip daro?
labukas. isivaizduoju, kaip nera laiko kazkam kitam, kai namie 2 mazyliai 😀 o kai lakstyti prades, tai pvz. ziema kaip sunku juos bus isruost abu i lauka. eivilte tai ir viena kaip laukine. kai reikia laukan rengtis, tai laksto per visa buta, neimanoma sugaudyt. lauke jei einam be vezimo, tai susitvarkyt neimanoma - arba bega, arba stovi ir niekur neina, o rankos neduoda, arba tiesia rankas i mane sakydama apapa. ir dazniausiai, jei neklauso, tai pastoviai griuna, nusibrozdina kelius, tada rekimas baisiausias.
As tai kuri laika nebuvau nete, nes sesuo buvo savaitei atvaziavus tai daug laiko pas mama praleisdavau, o vakare nusikalus budavau, kad net tingiu kompa isisjungti. 😀 Benas miega jau 2-3k. diena tai reikalauja daug demesio, tai laiko visai laisvo nera. Gerai buvo, kai pradzioja pavalgo ir miega, pavalgo ir miega. Dabar jau ir broli nuciumpa uz drabuziu 😃 reik veiksmo 😉
na jo kai orai geri, tai smagu lauke, veiklos vaikai susiranda 😀 snd nete ieskojau kokiu nors kelnaiciu nakciai deti, nes Titas jau nelebai nori pampiu, bet buna, kad ir pasisioja dar nakti, ypac jei daugiau prigeria. Bet nieko gero neradau, atprastukes kazkaip nakciai raso nelabai tinka. vadinasi reiks klot neperslampama pala ir vis bandyti nakti pakelti, kad pasisiotu. O gal jus turit kokiu ideju? 😀
labukas. as vis paziuriu i foruma ilindus, tuscia, tai nieko ir neparasau. maniau, kad gal atostogaujat su vyrais, tai neverta ir rasyti. manasis jau turbut si savaitgali atvaziuos. labai greit prabego sios 7 savaites. ypac, kai orai geri, tai lauke su eivilte sedim ir laikas greit eina. labiausiai sunku istvert savaitgalius, kai orai prasti, forumai tusti, per tv nieko gero nerodo.
Sveikos 😀 oi kaip cia ramu forume.... kaip laikotes mamukai? 😀 kaip paneles gyvena ? Mano tai jau toks pasiutes, kad jau sunku susitvarkyti. Prasidejo geri orai tai vel busim lauke daznai. Ryt i ezera leksim. O vakar buvom pirtyje, tai Titui tinka pirtis 😀 paskui ejom maudytis.
Sveikutės,nu šaunuolė Eiviltė,kad po truputį pratinasi prie puoduko 😀 jau po tas poliklinikas tai nesamonė vaikščiot,nors mes dabar kur einam tai nesiskundžiu,nueinam ir neužsiregistravusios ir priima su šypsena visada 😀 Živile,klausei kaip jaučiuos,ogi visai neblogai,tik pučiuos ir viskas 😃 tik jau atsibodo kai visi klausinėja ką turėsit 😃 atrodo su draugėm jau šnekėjom ir sakiau,kad ko gero berniukas bus tai ne,kitą kart vėl to paties klausia,nu tai tikrai užknisa 😃
laba. mes tai rugpjucio 1 d.uzsiregistravusios. reikes turbut ir slapimo tyrimu, tai jei jau rytais eivilte ant puoduko padaro, tai didelio vargo nebus. siaip labai sunku budavo ligoninej, kai reikedavo gaudyt i specialu maisiuka sisiuka. nepatogu vaikui budavo, tai draskyt bandydavo
O tai saunuole Eivilte 😀 as ir kaip tik sakiau ryt skambinsiu gyd del darzelio, ar priimtu Tita sioje savaiteje, nes lyg kitoje atostogaus. O gris po men, tai rugpjuti jauciu bus labai daug zmoniu. Kazkaip keista, kad mano vaikas jau eis i darzeli! O atrodo va visai neseniai mylavau, supavau maza.
smagu jums, zivile, kai dvigubos krikstynos 😀 mes tai jau uzsiregistravom i poliklinika del darzelio. vis tempiau laika... kazkaip po tas poliklinikas taip nesinori tampytis 😕 eivilte jau kelinta diena po miegucio pasisioja ant puoduko. pagiriu visaip vaika. mociutei paskambinam ir eivilte pati jai pasako "padiajau kaku", tai ir mociute isgiria
labukas. pas mus mazai lyja, tai lauke vis bunam. o ir namie darbeliu atsiranda vis kokiu
Mes savo Benuka krikstysim rugpjucio 11d, vyro puske ir savo krikstys. Tai tik vaikais apsimainysim, nes kartu darom 2 in 1 krikstynas 😉
Na pas mus tai jau gal ketvirta diena nelyja, tik labai vejas ir debesuota, tad su megztuku visai galim smagiai lauke pasibuti 😀 o kaip tu Sandra, jautiesi?
Sveikos 😀 as melynes saldziau, ne zemuoges. Zemuogiu saldytu pernai daug turejau, tai man labai skanios buvo. Bet sako, jei melynes su cukrumi tai visai nieko. As kaip tik su cukrumi saldziau, tai kai paragausiu pati tai ir zinosiu, skanu ar ne 😉 😉