2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

16. Jul 2012, 20:33

Sveikos,nu aš nebuvau žemuogių užšaldžius,bet kiek girdėjau tai sakė nebeskanu,o pas mus vietos šaldiklyje nedaug tai tik braškių kelis indukus užšaldžiau 😀 tai kaip jūs gyvenat,nei vienos nebelikę,orai visai pagedę tik lyja ir lyja,Ligita biški apsirgus buvo,sloga,kosulys,temperatūra,tai šiandien jau lyg ir nieko,gal jau geriau naktį miegos

laurora laurora 11. Jul 2012, 10:04

laba. nu nepasakyciau. pati nuo pernai turejau prisisaldzius ivairiu uogu. zinau tik tiek, kad zemuoges virtos buna neskanios, tad jas reikia tik su cukrum sutrint ir saldytuve laikyt.

11. Jul 2012, 09:46

Sveikos 😀 oi kai tokie orai tai visai neprisedau prie kompo. Su Titu dazniausiai pas mano mama sode praleidzam laika. Ten visai netoli ezeras tai mes ten maudomes, paskui pas draugus buvom dzukijoje, tai i pirti prie ezero vakarais lekiam 😀 tai kai diena nebuni namie tai ir darbeliu apsikaupia tai puolu tvarkyti. O cia viena diena uzejo noras langus issivalyti, tai visur issivaliau, net ir balkono 😉 snd vel ruosiames i kelione i Raseinius, tai parsibelsim tik vakare. Mano mama ir melyniavo, labai norejau, bet kai su leliuku tai niekaip, kai mazius valgo kas 2-3 val. Bet dave ir man 😀 Su Titu labai kirtom su pienu ir dar zemuogiu prisimetem 😀 dar pasisaldziau, bet girdejau, kad saldytos melynes neskanios, tai nezianu ar cia tiesa. Sako apkarsta.

10. Jul 2012, 21:02

nu tai smagu,kad Eiviltei patinka mokytis 😀 Ligitai tai knygutes patinka žiūrėt,rodo su pirštuku ir turiu išvardyt kas čia,kitą dieną aš paprašau,kad parodytų tai beveik viską parodo 😀 auga,tobulėja mūsų pipiriukai 😀

laurora laurora 10. Jul 2012, 09:49

tiesa, eivilte jau pazista kelias raides (balses) ir labai nori mokytis kitu. tik kad priebalsiu dar neistaria 😀 ir dar labai nustebau...ant gaublio parodo virs 10 pasaulio saliu is skirtingu zemynu. turim mes kamuoli, ant kurio nupiesta zeme. pries kokia savaite parodziau eiviltei, kur randasi musu tetis (prancuzijoj). o jai taip patiko, kad eme rodyt i kitas salis ir turejau jai pasakyt ju pavadinimus. ir labai pyko, jei nepasakydavau (as pati juk nezinau 😃 ). gerai, kai yra ant didziuju saliu parasyta pavadinimai 😀 kitu atveju mamai FAIL butu 😃

laurora laurora 10. Jul 2012, 09:42

laba. as tai per karscius ir vonioj eiviltei duodu pazaist. drungno vandens pripilu, zaislu primetu. bet jau kai reikia is jos istraukt ja, tai prasideda karas. ir dar baisesnis nei nuo ezero vedant.

09. Jul 2012, 20:38

pas mus tai nėra prie pat ežero,tik upė,o ten labai šaltas vanduo,tai net neinam šiemet prie upės,tai kad normaliai uogaujas,man tai visai patinka,keliais atsiklaupiu ir renku mėlynes,aišku kai nėra dar labai karšta,o taip tai pirštai ištinsta kai labai karšta geriau pavėsy sėdėt,kai buvo karštos tos dvi dienos tai Ligitai lauke vonikę pripilu ir ji pliuškenos ten,aš sau kojas,rankas apsipilu ir gerai,tada jau galim gyvent 😃

laurora laurora 09. Jul 2012, 15:25

labukas. kai geri orai, tai ir mes su eivilte ne namie. dazniausiai prie ezero. patinka jai braidyt. uzsizaidus ir giliau gali ilist. sandra, turbut nelengva su pilvuku uogaut? kaip siaip per karscius jauties?

09. Jul 2012, 13:41

nu jau smagu,Benukas vis auga 😀 tai,kad neturiu dar nei vardų sarašiuko iš kurių galėčiau rinktis 😃 neįsvaizduoju kaip reiks išrinkti tą vardą 😀 kai gims gal atsineš sau vardą 😀

09. Jul 2012, 13:40

Sveikutės,visos dingę kažkur 😀 oi kokie karšti orai savaitgali buvo tai siaubas,su ligita buvom nuėję prie ežeriuko,bet ligita nelipo į vandeny dar šaltokas,tai aš su šortais ir maike bridau,tai kai pilvas pradėjo šlapti ligita šaukė pliapa lialia 😃 tai taip juokiaus 😃 dar su mama mėlynių buvom pasirinkt 😀 ir šiandien buvom iki 12 val pabuvom,paskui jau visai karšta pasidarė 😀

04. Jul 2012, 23:40

Mes tai galvojam rugpjuti krikstynas Benuko daryti 😀 Tai jau dabar pradesim kriksto tevus ieskotis 😀 Mano Benas jau pradejo su zaisliukais pakabintais zaisti ir buna momentu, kad tiek per juos duoda, kad net vibro kedute visa dreba 😃 o jei pakalbini tai tiek juokiasi ir pora kartu jau nusijuoke ir su garsu 😀

04. Jul 2012, 23:35

Sveikutes 😀 oi tai jau tikrai Sandra greit prabegs vasarele ir jau tada bus laukimo dieneles 😀 Smagu! 😀 O siaip kokius vardus paplanavus esi is kokiu rinksies? 😀

02. Jul 2012, 21:44

vasara tai tikrai greit prabėgs,jau liepa,tuoj ir ruduo,o man gimdyt terminas rugsėjo 26 😀 tik nežinau dar ar cp vėl darys ar leis pačiai gimdyt,nu dabar mano lelius tai sėdi,dar laiko yra apsiversti,o jei neapsivers tai tikrai cp darys,ai koks skirtumas kaip gims,svarbu,kad sveikas vaikutis būtų 😀 tik vardo niekaip nerandu gražaus 😀

02. Jul 2012, 21:41

Sveikutės,aha nebloga audra,pas mus netoli irgi buvo medžių išvartytų,Živile tai smagiai pasibuvot prie jūros 😀 mes ketvirtadienį buvom cirke,tai Ligitai labai patiko,žiūrėjo visa palinkus net 😃 o galvojau,kad neišbus,nu tik po pertraukos matyt jau atsibodę buvo tai nebe labai norėjo sėdėt,bet išsėdėjom iki galo 😀 Girą tai Ligita irgi mėgsta 😀 oi dėl to maisto tai aišku,juk kiekvienoj šeimoj kiti įpročiai ir vaikučius maitinam kaip kuriai geriau atrodo 😀

01. Jul 2012, 22:38

Sandra, o kada tau nustatytas terminas gimdyti? 😀 nes jau kaip pasiziuri tai ir vasareles jau beveik puse tuoj praleks, ot greitai!

01. Jul 2012, 22:36

Sveikos. Oho kaip medziai isvartyti. Pas mus ir buvo galinga liutis su veju ir perkunija, bet medziu isverstu nera. Na jo, Laura, cia kiekviena mama vis savaip masto. As manau, kad rytais vaikas turi gauti karsto gerimo. O sulciu mes vartojam su saiku. Dar ir Titas nuo mazumes kazkaip nemego. Va gira tai jam tinka. Kai perku tai visada renkuos be konservantu. Jo tu teisi Laura, del vaiku pakvaisimo del tokio nesveiko maisto. Jau nuo mazumes reikia pratinti tokiu nevalgyti. 😀

laurora laurora 01. Jul 2012, 18:59

prie mokyklos

laurora laurora 01. Jul 2012, 18:58

laba. na ir audra pas mus siandien prauze :o

laurora laurora 01. Jul 2012, 09:45

pieno eivilte nedaug isgeria - po pati maziausia savo buteliuka rytais ir vakarais. o kartais tik arbatos gauna. ziurint, ka pagaminu valgyt. jokiu kavu nesu davusi. kazkaip man cia yra suaugusiuju gerimas, nors ir be kofeino. jau tada geriau sulciu kokiu. na, bet cia kiekvienos mamos reikalas. pagal mane tai vaikas dar spes ir prisivalgyt visko, ir prisigert...baisu net darosi, kai per pertraukas pro kioska neimanoma praeit, nes minios vaiku perka limonadus, energetinius, cipsus, mini picas. dar pati kazkada susigundiau nusipirkt ir paragaut mini pica... nu jau tokia be skonio (siaip tai megstu picas)... tiesiog batonas, lydytas suris ir kecupas. bet vaikai situos labai perka.

laurora laurora 01. Jul 2012, 09:38

labukas. dziugu, kad grizot. kad ir prasti orai buvo, bet jodo bent jau kazkiek turejot gaut 😀

01. Jul 2012, 00:29

Aciu Sandra uz sveikinimus 😀 na jo del tu uodu ikandimu tai baisu, ypac Ligitos atveju. Titui kai ikanda tai ir ilgai guzai buna, o jis vis kasosi, ypac nakti jei karsta. Tai net ir zyrtec skyscio daviau isgerti pora dienu tada praejo.

01. Jul 2012, 00:25

Mes nuo ikandimu naudojame psilo-balsam, ten ir nuo nudegimu. O Mano kakava tai galima skayti, kad balinta pienu mieziu kava, spec kakavos neperku, reiks kada pabandyti cikoriju, skako labai sveika. Mes kai su Titu buvome pas alergologe tai sake ji, kad pienas versiukams ir nemato reikalo vaikams duoti. Kad nuo didelio kiekio pieno gaminasi karkalai vaikams (si reikala jau buvau anksciau girdejusi), sake Ca vaikas gauna uztektinai is kitu maisto produktu ir is darzoviu. Tai po to karto Titui tik viena kart i diena duodavau piena, o paskui kai atpratome nuo buteliuko tai kada panori tada duodu. Jis pas mane labai megsta varskyte miau ir kefyra.

01. Jul 2012, 00:15

Sveikutes 😀 Pagaliau prisedau parasyti. Buvom gi isvyke i Palanga 4 dienom, oras nelabai nusiseke, tik pirma ir paskutine dienos papuole geresnes. Na bet nieko, svarbu pabuvom prie juros. Benukas labai gerai miegodavo prie juros 😀 Labai dziaugiuosi kelione o svarbiausia, kad per kelione atpratome nuo soskes!!!! valio, jau 6 dienos gyvenam be jos 😀 o atsitiko taip kad pries kelione ji dingo, tiksliau as kazkur padejau ir neatsiminiau kur per tasiu krovima. Na ir nera to kas neiseitu i gera 😀

laurora laurora 28. Jun 2012, 09:43

laba. mes irgi karves piena geriam. mazdaug nuo 1 metuku pradejau duot.

26. Jun 2012, 22:08

Sveikos,nu jei beria tai aišku,kur čia duosi,nu Ligitos tai tfu tfu tfu nuo nieko neberia,o mišinuko ji negėrė,tai puikiausiai karvės pieną geriam 😀 dabar jau ir braškes pradėjo valgyt 😀 Ligita dilgėlės jau irgi paragavo 😃 bet biški sakė ajaj ir nieko 😀 mes irgi turim tepaliuką,neatsimenu dabar kaip vadinas jis,bet ten tinka ir kai saulėj nudega ar dilgėlė nudilgina,ir pačiai kai uodas įkando padėjo,nuima niežėjimą tai visai neblogas 😀

laurora laurora 25. Jun 2012, 09:38

laba. tiesa, del pieno tai as ji duodu eiviltei. daug vertingu medziagu turi, tad tegul geria vaikas. o nuo tokiu produktu kaip kakava, sokoladas tai ja beria. net ir bandeles su sokoladu neduodu. perku su kokiu uogienes idaru

laurora laurora 24. Jun 2012, 14:02

labukas. as tai naudoju toki spirita su mentoliu nuo ikandimu... menovazine lyg ir vadinasi. eivilte tai ir dilgeles "ragavo". buvom miesto parko miskelyje zemuogiu rinkt. tai neismindziota vieta, tarp bruzgynu ir dilgelynu. kiek ismindau as, kad eivilte galetu nusiskint uogu pati, bet vis tiek kliuvo ne karta. tuo metu tik pazirzia, kad popa, bet paskui vel uogas renka. ir ne tik burnon deda, bet ir i kibireli 😀

24. Jun 2012, 13:01

Živile,tai pailsėjai truputį nuo išdykėlio,aš tai irgi kartais lovoj atsigeriu kavytės,Ligita sausainuką kokį valgo,dar teliką pažiūrim,ramiai pagulim ir lipam iš lovos 😀 Ligitai uodas įkandęs buvo prie antakio,tai ištino akytė siaubas,ryte vos pramerkė,tai važiavau į vaistinę nuo alergijos vaistų,tai paskui praėjo,bet atrodo buvo ir į koją įkandęs ir nieko,o čia tai siaubas ir užmėlynavus buvo,matyt,ten jautresnė vieta tai ir ištino tiek

24. Jun 2012, 12:56

Sveikutės,sveikinam Tituką ir mes su gimtadieniu,nors ir praėjusiu 😃 echoskopą kai darė tai gydytojas lyg ir berniuką matėm,tai labai tikimės,kad Ligita broliuką turės 😀 Živile,bet kokios fainos nuotraukytės,kaip gražu kai Titukas broliuką bučiuoja 😀 Ligita tai saugo lialia mamytės pilvuke,nei tečiui neleidžia prisiliest,duoda bučki lialiai 😃 tai man taip faina,tai sakau,kad kai gims neužpavydėtų mamytės 😀 nu šaunuolis Titas,kad jau nebereikia buteliuko 😀 Ligita tai pradėjo gert gryną pieną,ateina prie šaldytuvo ir rodo,kad gerti įpilti 😀

23. Jun 2012, 23:24

As Titui jau pieno nebeduodu, jau mes atsisveikinom su buteliuku ir labai lengvai. Liko su soske dar atsisveikint. Nakciai butinai reik jam to culptuko. Mes rytais pusryciaujam prie stalo. Titas geria kakava. Nusipirkau miezines kavos. Ji be kofejino. Tai ja uzbalinu pienu. 😀 Titui tinka 😀

1 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 78