Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
na, as visada kava pasilepinu... eiviltei piena pasildau ir duodu, o pati kava geriu. abi mano lovoj rytais susedam ir geriam savo gerimus 😀
aciu uz sveikinimus 😀 sia nakti Titas miegojo pas mociute, tai turejom ramu vakara 😀 net keista atrodo namai tusti. Tai dabar ir ryte duse pasilepinau kol Benas miegojo, kava lovoje galejau atsigerti. Siaubas neatsimenu kada taip buvo 😉 poilsine dienele. Titas labai norejo nakvoti, nes pas mama sese su dukterecia atvaziavusi tai jiems yra kas veikti 😀 tuoj leksiu pas savo isdykuna 😀
aciu 😀 na as ir dziaugiuosi, kad jie tures vienas kita ... 😀
beje, Tituka su praejusiu gimtadieniu 🌷
labai grazios foto. linksma 2 broliukams augti bus 😀
Na va kiek prikeliau 😀 na dar ikelsiu Tituka su manim 😀
Jau moku ir barskuti kabanti pakibinti, rankytes jau manes klauso 😀
Darausi tikras linksmuolis 😀
Pas mociute sode ant pievutes 😀
Jau 2 men 😀
labai myli broli...
ups, kur 1 menesis ikeliau na ta foto 😃 ten Titas nesamones dare, o vyras nufotkino 😀 mano kelnaites bande matuotis issitraukes is stalciaus 😃 😃 😃 cia vienas men
Pirmoji sypsena 😀
1 menesis 😀
Benukui be 1 d. jau menesiukas 😀
Jau reikia supti du...😀
pirma karta laiko Titas broli 2,5 sav.
pirma karta laiko Titas broli 2,5 sav.
Benukui dar tik 9 dieneles 😀
Namuose su dar silpna mamyte 😀
Dabar is Benuko istorijos.... Isvaziuojant is gimdymo namu 😀
Pagaliau zvakutes uzpustos 😀 oi su tom zvakutem buvo. Jas uzputi o jos vel uzsidega 😃 girdejau, kad tokios yra bet negalvojau, kad tokias pirkau, nes emiau paprasciausias 😀 Tai Titasgal is 6 karto uzpute ir jau tada neuzsidege. Jam tai tiko, svarbu pusti! 😉
Brolis 😀
😀
gimtadienio fejerverkas 😀
Mes vakar atsventem Titulio gimtadieni, stai mano gimtadienio princas 😉 😃
Sveikutes 😀 oi Sandrut, koks grazus pilvelis, labai graziai atrodai! 😀 o pas Ligita akutes kaip sagutes 😀 Na jau greitai pasibels ir kitas mazylis. O gal jau zinot ka turesit?
dar pamiršau parašyt,kad čia mums 26 savaitėlės 😀 o čia Ligita 😀
Sveikos,nu bet ir vasara,jau greit birželis baigsis,o dar nebuvo šiltų dienų normaliai,vakarai išvis kokie šalti,nors gal ir gerai,kai pas mane pilvūzas tai nevargina tie karščiai taip 😃 va šiandien nusifotkinau tai parodysiu savo pilvuką 😀
Sveikutės,tai fainai živile prie jūros nulėkt,aš ir norėčiau nuvažiuot,tok kažin kaip čia išeis 😀 nu reiks nusifotkint kokią dieną ir įdėt savo pilvūzo nuotrauką 😀 lauksim ir tavo mažiulių nuotraukyčių 😀 Ligita irgi neužmiega viena,turiu pagulėt su ja,nors ligita niekada neužmigdavo viena,tai irgi nesugalvoju kaip čia pripratint,kad užmigtų 😀 o dabar kelios naktys blogai miega,atsibunda vis,tai gerti nori,matyt karšta miegot