Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
sveikos. pagaliau iseigines. gera jomis megautis po sunkiu darbu 👍 sandra turbut ligoninej. idomu, kaip jai sekasi. pas mus 6dieni irgi buvo muge... tiksliau miesto svente su prekyba, koncertais, fejerverkais. tai eiviltei toki ispudi paliko oro balionas... rankoj savo baliona turejo, tai paziuri i savaji, i oro ir sako "tinka" 😃 bet jau taip dziauges matydama toki dideli ir kylanti aukstyn. o jau kaip grybukus valge. maziuku pripirkau, tai paciai beveik ir neteko valgyt
Sveikutes 😀 mes vis sergam. ☹ Benui jau uzkilus temper, bet neauksta, tai zvakuciu nededu. Bet siaip labai sunkiai prakvepuoja, tai istisai visokias proceduras darau. Ziuresim ar issikapstysim be antibiotiku.
Gal musu Sandra jau leliuka supuoja?! 😉
labuka 😀 kristuliux, smagu, kad uzsukai 😀 Laura, na manau, kad sunku. Padirbsi pamatysi ar tau tinkamas tas darbas ar ne. Nes nepabandzius nesuzinosi. 😀 na o titas vel nuo sestadienio sloga pasigavo. sedim vel namuos ir i darzeli neinam. Dvi dienas paejom ir vel namuose. Kosmaras!!! 😀 o vakar ir Benas suslogavo. Labai blogai miegojo nakti, keliausi vis atsiurbineti nosyte. Bet snd labai daug laiko praleidome lauke tai gal bus geriau. Sestadieni buvo pas mus rudens muge tai prisipirkau augaleliu tai lekiau i soda pasodinti. 😀
na prie visko priprantama mnau is pradziu visada sunku 😀
laba. kokie zmones apsireiske! 😀 as tai siandien pagaliau iseiginiauju. 2 dienos buvo kosmariskos. maza to, kad jos pirmos, bet dar ir labai fiziskai sunku. parsirandu namo vos gyva. kojos po darbu tinsta, kad net batai nebeuzsisega, o rytais pirstai istinsta. reikejo ir dezes sunkias kilot, ir kumpius plaut. senokai tokio fizinio darbo nedirbau. dabar taip raunenis skauda, kad vos pasivelku. na, priprantama turbut. siaip visi sako, kad mesos kombinate sunkiausia. uz tai ir dabo visada nuejus gautum, nes labai keiciasi darbuotojai. vyresni lieka, o jaunimas ilgai dirbt negali. matysiu, kaip cia bus. uosviene bara mane, kad dar dietu visokiu laikiausi. sako, dabar esu issekus. sakau, nesu issekus, tik kad nepratus tokio darbo dirbt.
Sveikutes 😀 oj jau senokai ce nebuvau laiko neatrasdavau , per tas statybas ir remontus namuose vien vargu vargeliai kol viska susitwarkai😀 na mes pasigavome kosuli nera diena atrodo viskas gerai na o tik pries miega ir uzeina daromes inhaliacijas ir sirupiuka geriam tai tikiuos greitai kosuli lauk isprasyt 😀
Labuka,aš tai vis dar puškuoju 😃 nesibeldžia dar mažius ir viskas 😃 nervai ima,rugpjūčio 20 užsisakiau nedidelę spintą į Ligitos kambari,kad turėčiau kur drabužiukus mažylio sudėt tai sakė per mėnesį padarys,bet pasirodo tik per 30 darbo dienų padaro,tai gal kitą savaitę ir bus,sakau būtų iškart pasakę,būčiau ieškojus kur greičiau padaro,o dar paskambinu ten pasiteiraut tai nepatenkintos ko čia skambinėji,tai net susibariau šiandien su jom
Sveikutes 😀 Laura, kaip sekesi pirma diena darbukyje? O kaip jauciasi musu nestuke? 😀 Jo su tais telefoniniais sukciais tai reik but atsargiems. Titas jau snd buvo darzelyje, kai vyras nuveze ir jis pamate darzeli pradejo verkti. Ir vis sako nenoriu pas lelias. Bet paskui viskas gerai buna. 😀 reik laiko iprasti. Bet kaip gali pasidaryti daug ka namuose tai net smagu. Snd visas spintas susitvarkiau, jau pasiruosiau drabuzius siltesnius. Ryt obuoliu sutciu dar uzsidarysiu siek tiek ir burokelius marinuosiu su sultimis. Tai bus darbelio 😀
Živile,tai gerai,kad tik geria kreona,o Ligitai nei su kuo neidavo įduot,šiaip ne taip sugrūsdavau tada dar išgerdavo,o jei pajunta granules,tai išspjaudo 😃 nu bet tie telefoniniai sukčiai tai siaubas,skambino birželio pabaigoj,šiandien vėl skambino,nu siaubas sakau,visai išnaglėję,matai atsirado FNTT,vasarą iš klaipėdos buvo,o šiandien jau iš vilniaus pasidarė
Labuka,nuo tų nudegimų visokių liaudiškų patarimų,mes tai alijošių dėjom irgi sako skausmą nuima,bet puslytės iškilo kelios,nu bet jau nieko nebėra 😀 o aš tai vis puškuoju 😃 pilvas kartais sukietėja,bet nieko daugiau,laukiam dabar spalio 😃 matyt,mažiukas nenori būt rugsėjinukas 😀 ne nereikėjo dabar pas ginę,kad gerai jaučiuos tai ir nereik,dabar su visom tašėm reiks važiuot spalio 3 jei anksčiau nieko nevyks 😀 Laura,tikiu,kad jaudinies,naujas darbas,nauji žmonės,nu nieko viskas bus gerai 😀
nieko tokio, zivile, vis tiek pagrinde mes 3 ir skaitomes viena kitos komentarus 😀
laba. sandra, susitvarkiau vakar medicinine knygele. prie to paties ir taip pas savo daktare buvau uzsiregistravus del sirdies. tyrimai jau buvo. skydliauke ir visa kita buvo gerai. tik vienas skaiciukas kraujyje truputi aukstesnis buvo (lyg ir trombocitu ar ko ten), tai liepe daugiau skysciu gert. vakar baigiau leistis i vena, tai dabar dar pagersiu tabletes sirdziai stiprint. po tu leidziamuju daug geriau jauciuosi. taigi, susitvarkiau komisija, o siandien jau formintis vaziuosiu. kazkaip jaudinuosi truputi. jaudinuosi, nes nezinau, kaip seksis, kaip kolektyvas priims mane.
Ne jau viskas einu nuo kompo, nes jau ir Sandros varda su klaidom parasiau 😃 labanaktis 😀
Ups... 😀 sumaisiau vardus. Norejau parasyti Sandara. Jau miegodama rasau, tai ir rezultatas matos 😉
Laura, o mes kreona ir ir geriam po puse kapsules 3k/d. As ir is pradziu i maista dedavau, o trupa, laksto i salis tos granules. Bet greit isigudrinau ir pradejau tiesiai i burna supilinet po puse kapsules. Jam valgant sakau isiziok ipilsiu ,,cukriniu vaistuku'' ir sakau dabar atsigerk, ir nuryk 😀 ir jam taip tinka, patenkintas buna 😉 o del nusideginimo labai gerai uzdeti zalio kiausinio plevele, kuria reik nulupti nuo luksto. Apsaugo nuo pusliu iskilimo ir skausma malsina. Isbande esame, kai dukterecia buvo apsiplikinus barzda ir krutine.
tas putas ir as zinau. Kai dar su vyru draugavau tai jis buvo nusipirkes, kai nugara labai nuo saules nudege, tai ir labai patenkintas buvo, tikrai efektas yra. 😀 Tikrai Laura jau tuoj i darbuka, kaip ar lauki? 😀 O Sandra, kaip tu jauties? Neduoda zenklu mazylis? 😀 Gal pas gine vel buvai?
O mes sestadieni visgi vaziavome i festivali. Benukas liko su mano mama. Tai isvaziuodama pamaitinau, o pries miega misinuka isgere. Kai grizau vel valge MP. 😀 Tai siuliau, siuliau ir is 5 karto isiliau jam buteliuka ir tai per miegus kai soske ciulpe 😀 istraukiau ir buteliuka ikisau, tai galvojo, kad soske, nes uzsimerkes buvo. O kai pajuto valgio skonis matyt patiko 😀 Dabar is ryto po nakties duodu misinuka, bet sunkiai nori imti vistiek buteliuka, bet isgeria 😀 ir is kart uzmiega....
Sveikutes 😀 na mes gyvenam kaip ir neblogai, bet Tito dar nevedu i darzeli, kas antra diena rimta reikala tik daro tai laukiukol viduriukai susinormalizuos. Daviau Titui gerti azuolo zieves ir kmynu arbatos. Tai laukiu rezultato 😃 bet nesulaukiu. Manau, kad poryt i darziuka jau vesiu.
Laba,gali būt,kad neblogas tas purškalas,reiks įsigyt kada jei nepamiršiu 😀 aš kažkada kai nusiplikius buvau,tai vaistinėj pasiūlė tik gelbėtoją,nu bet negali nieko sakyt irgi nėra labai blogas 😀 kruopų košių ir mes nemėgstam 😃 tai jau greit į darbuką eisi 😀 viską susitvarkei?
taip, su maistu turim roblemeliu, bet jau maziau. na, kiausinis alergizuoja ja truputi (mane irgi), o visa kita valgo be jokiu pilvo putimu. aisku, keptu ir rukytu gaminiu neduodu ligi siol. darzelyje valgo viska, isskyrus kruopu koses, kuriu nemegsta ir namie. siaip kruopu ir as nemegstu, mano tevas irgi ju nemegsta
laba. sandra, as tai tokiems atvejams turiu kazkokias purskiamas putas "pantenol". tai labai gerai jos veikia. nors eiviltei dar nieko su nusideginimais panasaus nebuvo, bet namu vaistineleje ji turiu. brangus jis. vyras priekaistavo kazkada, kad nusipirkau (apie 50 lt), bet kai pats kava apsiplike ranka, tai su malonumu purskesi, palaike tas putas, skausmas dingo, o kita diena ne zymes neliko, kad apsiplike. ir as nuo saules nusvilusi nugara juo purskiausi.
Sveikutės,Živile,mes kreona gėrėm tris kartus per dieną,po pusę piliulės,bet jau kaip sunkiai grūdasi tos granulės tai siaubas,Ligita labai nenorėdavo jų gert,o kaip Titas geria?O mes penktadieni vakare buvom pas vyro močiutę,ten svečių buvo atvažiavę,ir mes pasidarėm arbatos,o Ligita šaukia maišysiu maišysiu,man ji visada kavą maišo,tai išvertė puodelį ir pilvuką nusiplikė,siaubas kaip išsigandau,tai greit pradėjau šaldyt,šaltus kompresiukus dėjom,tai nieko,tik vienoj vietoj kelios puslytės iškilo,o naktį tai nugarą ir pilvą skaudėjo,vos iš lovos išlipau,sakau jaučiu nuo išgąsčio tokio,nes jau šiandien nieko,nu strėnas skauda,bet jau normalu pabaigoj,juk spaudžia viską,Laura,o jūs vis vargstat su maistu,o kaip daržely,ar valgo Eiviltė viską?
laba. sianakt ir eivilte suviduriavo. bet speju, kad nuo vakaryksciu 2 suvalgytu kiausiniu. visada po 1 valgydavo, o vakar antro paprase ir suvalge ji. po kiek laiko pamaciau ant veidelio keleta demyciu rausvu, bet po poros valandu jos pranyko. visa diena nieko "didelio" nedare, pikta ar kitokia nebuvo, nakti gerai uzmigo, tik apie 4 val.prabudus verkslena "padiajau" (padariau). pamaniau, kad persisiojo pamperi, bet buvo rimciau. ir taip 3 kartus is eiles. bet nei verke, nei negalavo. tik visus kartus verksleno "padiajau". po to is karto uzmigo.
zivile, tai jums kaip uzburtas ratas...tai titas, tai jus apsergat 😕 nu nesmagu. kad tik mazylis neapsirgtu
laba. sunku dirbt visur. parduotuvese irgi pardavejas valdzia vaiko, uzsienyje irgi teko prie zemeles lenktis, o ten ir dainuot neleisdavo. zodziu, gerai ten, kur musu nera. vyras sako, kad galejau ir neskubet su darbu. norejo kartu su fura pakeliaut, bet man namie be darbo ir but kitu islaikomai psichologiskai labai sunku.
Na o mes tai snd buvome su Titu pas gyd, nes jis vel ryte suviduriavo. Pasaka be galo..... Tai padarem kraujo tyrima, bet kraujas labai geras, leukocitai nepadideja. Tai fermenta pagert parase, kreona. Sandra, kiek pamenu tai Ligita kazkada kreona gere. O po kiek jus gerete to fermento ir kiek kartu gal pameni? Tai ziuresim kaip mums seksis.
Sveikutes. Na as mesos kombinate nedirbus nezinau kaip ten, bet manau, kad sunku. Pas mus labai kaisiadoryse populiarus paukstynai, tai ten ir nelengva. Svarbu pabandyti, nes nepabandzius negali sakyti ar tau tinka, ar netinka. 😀 Mano pilvas tai didesnis buvo su Titu! Bet tarp ju tik svorio skitumas 60gr Tito naudai 😀 o gyd. sake, kad antras bus didesnis, nes antri nestumai tai didesni vaikai. Bet as pagal pilva maniau, kad bus mazesnis ir mano motiniska intuicija pasiteisino! 😉 😉
laba,nu jo,mėsyne nelabai lengva dirbt,aš irgi prieš dekretą mėsos fabrikėly dirbau 😀 nu gal patiks tau ten 😀 man atrodo,kad dabar didesnis pilvukas,su Ligita tuos pačius rūbus nešiojau,bet dabar dar biškis ir jau nebedengs pilvo 😃 ir gydytojai sako,kad bus didesnis nei Ligita,nu matysim kai gims,koks bus 😀 Živile,tai vieną dieną,visus namus išsiploviau,dulkes nusivaliau,nu dirbau visą dieną kaip reikiant,vakare tik nugarą skaudėjo ir pilvą,bet pagulėjau ir nieko,o mažius kaip sėdi aukštai taip sėdi 😃 nnu dar truputį laiko turim,gal kas pasikeis 😀
bet jau kiek mazai jus priaugot. 😀 o siaip kuris pilvukas jums atrode didesnis - pirmasis ar antrasis?