Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
mesos kombinate dirbsiu. pamaininis darbas. nuo 8 ryto ligi 8 vakaro, 3 dirbi, 3 laisvos. zinoma, kad kirsis, bet suderinau su tevais, kad galetu paimt is darzelio ir priziuret eivilte. kitoki darba gaut be sansu ☹ 4 dienas laksciau po miesta, uzsukinejau ir i valstybines, ir i privacias istaigas. vieni is mandagumo paimdavo cv, kitiems net ir nereikedavo. vakar tikslas buvo nusigaut i pramone ir pereit kombinatus. alaus kombinate nereikia darbuotoju. sake, tik sezono metu reikejo, piene net neileido pro vartus. apsauginis paeme cv ir atia. tada meson ejau. ten apsauga ileido ir parode, kur personalo vadovai. prie ju kabineto turejau laukt bent pusvalandi, nes buvo uzsieme. kai iejau, kazkaip keistai labai viskas ivyko... jie jau galvojo, kad atejau apsiformint. sakau, as dar tik ieskau darbo. tie nuvede mane i rukymo skyriu, kur virsininke aprode viska, papasakojo, koks tai darbas ir po to jau paklause, ar noreciau dirbt. tad ir sutikau. dirbsiu nuo 27 d. iki to laiko reikia susitvarkyt dokumentus, sveikatos komisija pereit. siaip visi sako, kad mesoj diirbt sunku labai, isnaudojami darbuotojai. bet gi kuriam darbe siais laikais nera isnaudojami darbuotojai? svarbiausia noro dirbt butu, o ne kaip prie ruso, kai visi sedejo nieko neveikdami ir algas gaudavo. ir pietus nemokamai duoda...desrelemis seria darbuotojus 😀
labukas. tikrai grazios foto. o pilvelis tai nemazas 😀
As ir su Benu 8 ar 9kg buvau priaugus, 10 nesiekiau. O su Titu 14 kg. Manau, kad paskui vaika kai reik lakstyti tai ir maziau priaugom 😉
Sandra, dabar kiekviena diena laukimas 😀 pabandyk gal kokiu fiziniu darbuku padirbti gal galvyte nusileis ir isistatys. Man tai kazkur 37 sav jau sake, kad buvo galvyte isistaciusi su Benu, sako gali bet kada gimdyti jau. Tai labai norejau dar nors iki 38 sav istraukti, bet pasirodo, kad sulaukiau ir 40 😀 na bet dar iki spalio men yra laiko ir manau pilvuko gyventojas islys pats is savo jaukaus bustelio 😀
Ačiū,nu jo,viskas į pilvūzą,o priaugau jau 9 kg,šiandien kai pasvėrė,tai per mėn su biškiu 4 kg užaugo,nors nesijaučiu nei trupučio,kad daugiau būtų jų,nu tik pilvą sunku nešt 😃 o mano pilvinukas,dar nesiruošia lįst,galvytė dar aukštai,tai jei anksčiau nieko nevyks,guldys į ligoninę spalio 3 ir ko gero darys cp
Laura, saunios naujienos! 😀 sveikinu! Tai koki darbuka radai? Ar nesikirs darbo valandos su darzeliu, kai reiks nuvesti ir paiimti Eivilte?
Sveikutes 😀 oi koks grazus pilvuziukas ir pati graziai atrodai, matosi, kad mazai svorio priaugus, manau visi kg tik pilvuziukui tenka 😀 o Ligita kokia grazute, kaip pasikeitusi, jau matosi is bruozu, kad musu vaikuciai virsta vis i didesnius 😀
ir kokį pilvūzą užauginau 😃
Laura,tai labai geros naujienos 😀 džiaugiuos už tave 😀 tikiu,kad nesitveri iš džiaugsmo 😀 va parodysiu kokia Ligita jau 😀
laba. sveikit greiciau visi. negerai, kai uzpuola seimynines ligos.
pas mane tai yra naujienu. pagaliau radau darba, tai netveriu is dziaugsmo
Labuka,kaip negerai kai užpuola tokios bjaurios ligos,sveikit greičiau 😀 pas mus tai nieko naujo 😃 vis dar nešioju pilvūziuką,šiandien pas ginę reik varyt,tai bus matyt ką čia pasakys 😀
mums ir aukletoja liepia kuo greiciau palikti Tita darzely ir eit pro duris, as ir pastoviu rubineje ir paklausau kaip ten Titulis 😉 klausiu ar pasiilgai darzelio, ar eisi? o jis ne, nenioniu sako 😀 paskutiniu metu tai tik tecio reikia, tecio vaikas 😀
Sveikutes 😀 oi pas mus ligu maratonas tesiasi ☹ pasirodo cia zarnyno kazkokia infekcija, nes vakar nakti abu su vyru pajutom pilvo negalavimus ir diena gulem iskrite kaip muses ☹ Vyras dar sugebejo Tita nuvezti mano mamai, nes jis jau apsveikias buvo ir buvo atgaves apetita. Vyras veme ir viduriavo, bet temp nebuvo. As tik viduriavau, bet temp turejau 38,1. O siandien pas vyro mama dede kartu gyvenantis apsirgo, tai kazin ar anyta neapsirgs? Jau snd nieko, tik galva skaudejo ryte. Jau ir apetita atgavau. Tik gerkle kazko skaudena kai siuo virusu uzsikreciau. Tai va taip mes gyvenam.
Laba,oi kaip negerai Titukui,Ligita tai kosėjo,slogavo,bet jau nieko,baigia praeit,įsivaizduoju,kad sunku palikt verkianti vaikiuką daržely,nu bet ka padarysi,apsipras ir bus gerai 😀 Ligita tai 4 dienos prieš terminą gimė 😀 o šitas kada užsimanys išlyst kas ten žino 😀 galėtų nustatytą dieną ir išlįst 😃 Živile,nu jei negeria iš buteliuko,tai ir nemanau,kad gers,su Ligita ta pati problema buvo,nei per kur buteliuko neimdavo,nu vėliau tik arbatytės truputį atsigerdavo 😀
labukas. sveikatytes titui 🌷 isivaizduoju, kaip nelengva su serganciu vaiku, ir dar kai kudikiu reikia rupintis. eivilte vakar i darzeli vedama pradejo rekti vos tik pamate darzelio tvora. o nuejus, kol persirenginejo, tai taip zviege, kad nebezinojau, ka daryt. aukletoja tiesiog islupo vaika. sako, nebelaikyt jos ir kuo greiciau issiskirt. speju, kad ne vien dantys dygstantys cia kalti. yra vaikuciu, kurie iskart verkia pirmomis dienomis palikti, ir yra tokiu, kurie is pradziu su ispudziu eina i darzeli, o kai jau apsipranta, susivokia, pradeda verkt paliekami. visada palikus eivilte dar pastoviu rubinej, paklausau, kaip ten sekasi ir kai nusiramina, iseinu (greit nusiramina). kai taip verkia, norisi pasiimt is darziuko, bet siomis dienomis uzsiimu darbo paieskomis, tad jei rasciau darbeli, reiktu vel is naujo pratint.
Sestadieni dar Titas apsirgo, pradejo vemti nakti 2k, o po to ryte suviduriavo. Galvojau kad roto koki vel pasigavom, bet jau snd nieko! Ir svarbiausia nera temp, kai prie tokiu virusu pagrindinis simptomas. Tai vadinasi apsinuodijo kazkuom. Tai i darzeli nenina, bet ryt dar palaikysiu jei viskas gerai tai jau vesiu trec. O kai bijojau del Beno, kai sunku su dviem likti vienai kai didesnis serga! Nori ant ranku, o Benas ir verkia, tai namuose nieko negali pasidaryti. Namuose amzinas burdelis! 😉
Sveikutes 😀 na jo kartais atrodo puskuoji, ir toks jausmas, kad termino nesulauksi, o lelius dar ir po termino neskuba islysti. Bet mano abu tai kaip laikrodukai termino nustatytom dienom islindo 😉 Bandziau jau misinuka Benui, bet kur tau kai susinervavo kai ikisau buteliuka! Tai ir is vienokio buteliuko ir is kitokio ir nieko toks perpykes buvo, kad suko galva ir reke! Nenori buteliuko ir nors tu ka! Tai pagalvojau, kad ir piena savo nutraukciau, tai jis neima buteliuko ir nesumaitintum. Tai mano isvyka nuplauks jauciu ☹ Vyras labai nori kartu vaziuoti tai net nesileidzia i kalbas kad ka kita veztis. Praso, kad dar pabandyciau. 😀
Sveikutės,oi Ligita tai negerdavo nutraukto mano pieno 😀 ir kai baigiau maitint nei mišinuko nei pieno negėrė,tik arbatą,o vėliau jau ir pienuką pradėjo gert 😀 Živile,gal tik atrodo,kad mažai pienuko bėra,juk Titą iki metų išmaitinai 😀 su dviem jau aišku sunkiau kur išvažiuot,nu jau pati turi nuspręst kaip paielgt 😀 O aš tai visai neblogai jaučiuos,puškuoju sau ir viskas,kai ginė žiūrėjo tai sakė lelis dar nesistato į dubenį tai termino tikrai sulauksim,o paskui bus matyt,ar norės pats išlįst ar ne 😃 žiūrėk ir spalio pradžios sulauksim dar 😃
sveikutes. Na tai va, kad nutraukti tai nieko negaleciau, nes benukui ir taip pienelio vos uztenka. Kazkaip jau apmazejo, tai sia sav jau net ir is abieju keleta kartu i diena maitinu. Vis pagalvodavau, kad ar nereiktu pries miega primaitinti misinuku. Bet taip vis ir likdavo. Sandra, o kazkaip abieju veztis nedristu, bijau, kad nesusaltu ir del garso. Snd nusipirkau ekologiska hipp misini, tai pabandysiu kada duoti. Sandra, o kaip tu jautiesi?
labukas. zivile, tai juk galetum anksciau prisitrukt pieno ir uzsaldyt.
Sveikutės,Laura,tai visai nekokios naujienos su tavo uošviene ☹ Živile,tai Titukas pripras ir tada gerai bus,įsivaizduoju,kad daba visiem sunku kai vaiką reikia palikt verkiantį,o į fejerverkus mes tai neitume,nes Ligita bijo jų,pradeda klykt kaip kažin ka pamačius,o tau ką patart tai neįsivaizduoju,nu aš tai turbūt abu vaikus veščiaus jei tik nebijotų 😃 nes rimtai daugiau pergyvenimo bus palikus nei naudos,nei pabūt ramiai negalėsi
Vakar turejom sveciu, Titui buvo kompanija 2 paneles 4 ir 8m. 😀 ir gavom dovanu bilietus i fejerverku festivali Vilniuje Vingio parke. Tai net nezinom ka daryti su Benuku. Darius sako i nesykle ir vezames. Bet as nesutinku, nes bijau, kad nesusaltu ir del triuksmo, nes bus ir koncertas. o be to kur as ji maitinsiu. Tai sumasciau, kad palikti ir pamaitinti misiniu koki 1-2k. kol nebusiu. Bet vel kazin ar jis gers ta misinuka is buteliuko? Kad buciau uztikrinta tai reik dabar duot pabandyti. Sakau vyrui o gal man nevaziuoti, vyras sako, kad be manes ir nevaziuos. kaip jus mano vietoje pasielgtumet?
As tai snd visa diena prie puodu. Vyras padejo tai uzsivakavom apie 30l. obuoliu sulciu ir dar kompotu pasidariau obuoliu. Ryt dar siek tiek pasidarysiu kompotu. Vyras nuveze ir pasieme Tita, tai paliko su asarom vel ☹ o kai atejo pasiimti tai sake visi vaikai prie lango buvo ir ziurejo kada ateis ju pasiimti. sakau oi, kaip gaila man tu vaikuciu, kaip kokiam konslageryje. Na bet visi sako, kad per menesi vaikai adaptuojasi. Tad belieka laukti.
Sveikos 😀 gerai Laura, kad prisiziuri savo sveikatos ir nedelsi. Taip del tu stresu, isgyvenimu labai skydliauke sureaguoja. Kai sako viena beda nevaiksto. Na bet labai daug moteru su skydliauke problemu turi. As tai sakau moterim periodiskai reikia tikrintis 3 svarbiausius dalykus: gimdos kakleli, krutis ir skydliauke.
laba. uosvienei nieko neoperuotu, kad ir piktybinis butu. sirdis neatlaikytu.
Nu tai ne kas Laura,kad šitaip bėdos užpuolė,bet savo sveikata irgi reikia pasirūpint,gerai,kad pradėjai eit,nu jei uošvienei ten nesupiktybėjęs augliukas tai išoperuos gimdą ir tiek,o dėl vožtuvo tai jau blogiau,vargšiukė Eiviltė,Ligitai irgi labai skausmingai dygo tie paskutiniai krūminiai,net ir temperatūra iki 40 sukilus buvo
norejau jau senokai pas gydytoja nueit, bet kol eivilte i darzeli eit nepradejo, tai nenorejau palikt mamai jos, nes nenoriu, kad kas is namiskiu suzinotu ir jaudintusi
eivilte nuo seniau 16 dantu turejo. dabar nauji dygsta. tai irgi 20 tures. oi merginos... uosvienei ne kas, bet ir man pradejo streikuot varikliukas ☹ daug isgyvenu, tie issiskyrimai su vyru reisan vaziuojanciu, skolos ir visa kita - pradejo plakinet, spaust, o pastaruoju metu ir dazniau. siryt nuejau pas daktare, tai itaria tachikardija, skydliaukes padidejima. rytoj ryte reikes eit tyrimus darytis, tai net nesmagu daros 😕
Sveikos 😀 snd Tita ir vel verkianti palikau, taip gaila ☹ palaukiau uz duru, tai greit nurimo ant aukletojos ranku. Mes tai jau visus 20 dantuliu turim 😀 Na jo Laura, su tavo uosviene na kas. Na bet gal viskas susitvarkys.
Labuka,Laura,nu tai jau tikrai ne kas su uošvienės sveikata,o tai Eiviltei jau paskutiniai krūminiai lenda?Ligita tai biški apsirgo,kosėja,snargliuojas,temperatūra pakilus,tai biški vargstam,ištisai prie manęs prilipus,pagalvojau,kaip gerai,kad dar viena 😃 o taip išprotėjimas būtų,mažiukas tik gimęs ir Ligita serganti 😀 tai,kad nėra tokie sunkūs tie darbai,dar kai vyras padeda tai visai gerai 😀