2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

laurora laurora 12. Sep 2012, 08:53

siryt eivilte darzelyje palikau zviegiancia. nerami siomis dienomis, nes dantys dygsta. apacioje 1 prasikales, kitas gal siom dienom kalsis, o virsuje neisivaizduoju, kaip paziuret. gal ir ten kazkas panasaus vyksta. zodziu, vaikas net nakti kelis kartus prabudo verkdama ir susiemus uz zanduko, kur kalasi dantukas

laurora laurora 12. Sep 2012, 08:51

laba. mano uosvienei sirdies voztuvo kalkejimas. operuotis reiketu. jau antra savaite kaip neisleidzia is ligonines. dar ir ginekologiniu problemu yra... lyg ir auglys gimdoje. siandien bus tyrimai, tai ziures, ar supiktybejes (jau 30 metu nesioja ta augliuka). vyras nervinasi, naktimis prastai miega. maza to, kaime jo brolis invalidas yra (psichine liga sergantis), tai baime, kad namu neudegtu ar nepasikartu. nu zodziu, viskas ant vyro peciu. o daktarai tai kai kurie uz proceduras tiesiai sviesiai pasako apie pinigus

11. Sep 2012, 23:44

Mano mama tai kankina refliuksas, dabar kaip tik labai suumejes, tai snd kaip tik skrandi sviete. Tai vargina kosulys labai nuo to refliukso.

11. Sep 2012, 23:42

Titas tai vakar gerai pasiliko darzely, o snd jau palikau su asarom. Ir is pirmad i antrad nakti daznai nubusdinejo, kosmarus kazkokius sapnavo. Su mamom pasnekejau tai sake kad ir ju vaikuciai prasciau pradejo miegoti. Bet kai atejau pasiimti tai vos iskrapsciau is darzelio. sako noriu pas lelias, o kai sakau ryt ateisi, tai sako ,,nenioniu,, Laura, o jusu grupe veda i lauka? nes musu tai kol kas neveda, nes sako dar neapsiprate, tai kai prades begti jie i skirtingas puses, sako mes tik 2 tai nesugaudysim.

11. Sep 2012, 23:35

Sveikutes, 😀 taip, jau musu standartine seimynele, kaip sakant tradicine 😀 as tai ir visa laika labai norejau 3 vaikuciu. Taip, i finansus atsiremia vaiku auginimas. O dabar tai pertraukos noriu. Bet labai noreciau dukrytes 😀 Na gal i senatve sumastysim 😃 😃 Na, Sandra, tu ir saunuole! Su tokiu pilvuku, bet tokius darbus prisiverti dirbti. Bet taip pries gala visada kazkaip energijos antpludis pasidaro 😀 mes tai ir labai daug turim obuoliu, tai ir snd is sodo maisa parveziau, ryt spausim sultis, tai turesiu ir darbelio. Reiks ir man kompoto obuoliu pasidaryti, nes Titas darzely pietums geria kompota, tai sake jam labai skanu kompotas 😀 O kaip Laura, Eiviltei sekasi darzelyje?

11. Sep 2012, 23:35

Sveikutes, 😀 taip, jau musu standartine seimynele, kaip sakant tradicine 😀 as tai ir visa laika labai norejau 3 vaikuciu. Taip, i finansus atsiremia vaiku auginimas. O dabar tai pertraukos noriu. Bet labai noreciau dukrytes 😀 Na gal i senatve sumastysim 😃 😃 Na, Sandra, tu ir saunuole! Su tokiu pilvuku, bet tokius darbus prisiverti dirbti. Bet taip pries gala visada kazkaip energijos antpludis pasidaro 😀 mes tai ir labai daug turim obuoliu, tai ir snd is sodo maisa parveziau, ryt spausim sultis, tai turesiu ir darbelio. Reiks ir man kompoto obuoliu pasidaryti, nes Titas darzely pietums geria kompota, tai sake jam labai skanu kompotas 😀 O kaip Laura, Eiviltei sekasi darzelyje?

11. Sep 2012, 11:11

Labuka,tai,kad man visai patinka,tik dabar į pabaigą visai sunkiai daros,bet užsigulėt ir ligita neleidžia ir pačiai paskui sunkiai išsijudint,tai geriau einu ką nors darau 😀 nu būna,kad ir agurkai pabalą,nu bet nevisi,keli stiklainiukai,pirmus šiemet kai dėjau tai per daug druskos buvo,nors viską pagal receptą dėjau,tai paskui kitus kai dėjau mažiau druskos įdėjau ir geri gavos 😀 o dar kai nueinu į rūsį daug visko pridėta ir savom rankom tai smagu pasidaro 😀 dabar obuolių kompotą dėjom,tai nemažai nubalo 😃 tai dėsim naujų,nes obuolių dar pilna 😀 nu būna tokių žmonių,kurie neina pas gydytojų,bet dažniausiai su vyrais tokia problema,tai kas tavo uošvienei yra? pas mano mama tai su kojų pirštų sąnariais kažkas yra,tai irgi zyziau,kad eitų,bet kur tau,kai jau visai nebepaėjo,tada tik išsiruošė,tai vaistų prirašė,dabar jau gerai

laurora laurora 10. Sep 2012, 08:12

laba. na sandra, tu ir bitute 😀 nors pilvelis didelis, prie puodu kuisiesi. saunuole. as tai pati nedristu vakuoti ir ruosti kazka ziemai. baisu, kad issaudys 😀 neteko dar niekad kazko ruost ziemai. viska mano mama paruosia. as jau geriau miske uogausiu nei uogas virsiu. visada priuogavus mamai pristatau, tada ji paruosia uogas ir pasidalijam abi. siandien eivilte paliksiu kelioms dienoms mociutei (nuves i darzeli, pasiims), nes vaziuosiu uosvijon bulviu kasti. kai uosviene ligoninej, kasim tik dviese. bet deja, ne su vyru, o su vyro draugu, nes vyrui labai prastai su nugara, o uosviene vis dar ligoninej. o kad ir paleistu ja, tai su tokiom diagnozem niekas neleistu jai kasti bulviu. idomi ji... visada sakydavo, kad viskas jai gerai, verzdavosi su manim uogauti, nors is tikruju jai didele kancia buvo. matem abu su vyru, bandydavom atkalbet, bet kur jau ten. eidavo uzdusus, negera budavo, bet vis tiek eidavo. o pas daktarus paskutini karta buvo tik 1994 m. ir dabar butu nejus, bet ikalbejom. vyras pasake, kad jei neis ji pas daktarus, tai neisvaziuos reisan. tai siaip ne taip prisiverte nueiti

09. Sep 2012, 19:55

laba,sunku vaikams išbūt ramiai ilgesnį laiką 😃 Ligita irgi tuoj šaukia žiuojam namuo arba pi pi ir viskas 😃 aš tai irgi norėčiau 3,bet bus dar matyt su tuo trečiu 😃 reik po pirma antro sulaukt,jau kelios savaitikės beliko 😀 mes tai vakar sulčių spaudėmės žiemai,tai kol iškaitinom visą dieną užtrukom,nes dar vyro tėvams ir broliui,jie išvažiavę norvegijoj,bet ant dienų jau turi grįžt,šiandien agurkų mišraines dariau,vieną išviriau,kitą rytoj išvirsiu,tai pavargau šiandien 😀 jau norėčiau,kad mano lelius gimtų,bet dar nenori lįst lauk 😃 sakau reik kaip nors paskatint,kad greičiau užsimanytų išlįst 😃

laurora laurora 09. Sep 2012, 11:06

labukas. mes is kaimo vakar parvykom. buvom uosviene aplankyt ligoninej, bet greit isejau su eivilte, nes pradejo spygaut, dukt, lakstyt.
zivile, tikrai grazios foto. grazi seimynele... ir jau pilna, standartine kaip sakant 😃 o kiek, mamytes, planuojat is viso vaikuciu turet? as tai noreciau 3, bet kad galimybes nelabai leidzia

06. Sep 2012, 18:44

Sveikutės,Živile,kokios fainos nuotraukytės 😀 gražuoliai vyrukai 😀 ir jau Benukas koks praaugęs 😀 jau mums jo,paskutinės dienelės,laukiu,kad tik greičiau ateitų ta diena,nes jau visai sunku su tokiu pilvūzu 😃 ir spardos taip skaudžiai,Ligita taip stipriai nesispardydavo 😃 tai jau geriau visi iškart nei paeiliui,išgysit ir bus gerai 😀 lukvito,per laiką pripras vaikas,kitaip juk nepripratinsi

06. Sep 2012, 14:51

Sveikos mamyte,tai va mes tai pat einam i darzeli,bet sunkiai,eit nori,bet be mamos asaros didziausios,nezinau kaip cia bus,ir dirbt reik,o zirniukas nepasilieka be mamos,kaip saunu kaip yra vaiku kuriuos atweda pirma kart ir jie pasilieka drasiai,net namo nenori eit,gal kokiu patarimu turit kaip maziuka pripratint jog butu be mamos?daznai paskaitau jusu bendravumus,bet taip ir neprisijungiu pabendraut

05. Sep 2012, 23:07

Musu gaspadorius 😀

05. Sep 2012, 23:06

😀

05. Sep 2012, 23:05

Broliukai 😀

05. Sep 2012, 23:02

Titulis 😀

05. Sep 2012, 23:02

Benulis 😀

05. Sep 2012, 22:55

imesiu foto is krikstynu, mamyte ir jos vyrai 😃

05. Sep 2012, 22:55

imesiu foto is krikstynu, mamyte ir jos vyrai 😃

05. Sep 2012, 22:53

Tai smagu Laura, kad Eiviltei ir patinka darzelis, nes tikrai labai skaudu ziureti i palikta verkianti vaikiuka. O tos darbo paieskos tai tikrai vargina. Pas mus ir su darbais nieko gero. As tai ir noreciau dirbti savam miestelyje, o ne Kaune, nes tas vazinejimas vargina, o dar kai bus namie tokie du pypliukai tai is vis susksiu galva.

05. Sep 2012, 22:47

Sveikutes 😀 oi Sandrut, kaip jau nebe daug liko iki jusu antro dziaugsmo! 😀 o musiskui jau 7d. bus 5 men. taip greit, jau vaikinas labai rodo nora sestis! ir visai uzmirsau visus nestumo ir gimdymo negalavimus 😀 Mes tai ir sav pries rugseji pratinomes prie darzelio. titui labai patinka darzelyje. O kai prasidejo rugsejo pirma Titas labai suslogavo, kita diena Benas, o dar ant kitos dienels ir as. Jei sloguojame tai kartu! ner cia ko po viena! 😃 😃 Tai si sav ir atkrito nuo darzelio. Bet is gyd pazyma pasiimsim tai bus pateisinta tai ir maziau mokesim. Dabar jau mus kaip ir neblogai, na bet vis dar paputinejam nosiukus 😀 kadangi mes gyvenam prie pat darzelio, tai per langus matome kai vaikai laksto lauke darzelyje, tai Titas sako: ,,Tita nioni dadedi'' 😀 tai aiskinu kai nosiukas pasveiks tada eisim 😀

05. Sep 2012, 09:53

nu jo dėl to darbo tai sunku dabar,kad ir pas mus nelabai kas yra,aš tai nelabai norėčiau grįšt į savo darbą,kur dirbau,sakiau ieškosiu kitur,bet kad irgi sunkiai čia,jei kokių pažįstamų neturi tai niekur ir negauni geresnio darbo

laurora laurora 05. Sep 2012, 08:16

va man tai kaip kazkoks naujas etapas prasideda...vaikas darzelin, man darbo paieskos. nervinuosi, kad galbut nerasiu darbo, nes utenoj nieko gero su darbais, o dar man reikia ne pamaininio ir neslenkanciu grafiku, tai is viso nezinau, kaip toki susirasti. reikes gal birzon stoti. matysim

laurora laurora 05. Sep 2012, 08:14

laba. del streso tai man jis didesnis buvo nei eiviltei. kol kas nejaucia ji jo visai. kaip tik namuose ramesne, miega geriau

04. Sep 2012, 17:25

matyt,stresas vaikui,kai taip tai jau nefainai tikrai,aš pagalvoju,kad Ligita jei pradėčiau leist dabar tai irgi būtų stresas,atsiras mažesnis ir taip mažiau dėmesio begaus,o čia dar į darželį išvestume,tai juk išvis vaikui baisu,nu gal su Eivilte kitaip bus,patiks ten

laurora laurora 04. Sep 2012, 15:09

tai ir eivilte visada su manimi budavo, vaiku mazai macius, nes mano bendraamzes drauges dar ju neturi (arba kitur gyvena), o kitu draugiu jau dideli vaikai, bet ji kazkaip viena darzelyje zaidzia - mazai su kitais bendrauja, konstruoja sau kazka, stato. labai susidomejusi naujais zaislais. gal kai atsibos zaislai, tada daugiau su vaikais nores bendraut. net ir nezinau. pazistama irgi savo vaika veda i eiviltes grupe, tik menesiu anksciau pradejo vest. sake, kad is pradziu net nereikejo jos ir is darzelio vaika sunku budavo paimt, nes nenorejo, o dabar tas vargsiukas visa laika verkia. saukiasi mamos, tetes, mociutes, tytes (soskes). gaila vaikucio labai. tikiuosi, eiviltei taip nebus, nes graudu butu ziuret i vaika prisiverkusi. sake, ir namuose tada nervingas, jautrus pasidare 😕

04. Sep 2012, 13:44

Laba,nu va kaip smagu,kad tik Eiviltei patinka,tada nei pergyvent nereikia,o draugės mergaitė tai tik 4 metų dabar išėjo į darželį,o ašarų pakalnės,pasilikt nenori be mamos nei per kur,ir taip jos visalaik namie sėdi,vaikų mažai mato,prie mamos prisirišus,tai taip yra,nu aš galvoju su Ligita gal taip nebus,nes jau vesiu abu vaikus,dviems juk smagiau 😀

laurora laurora 04. Sep 2012, 13:25

labukas. siandien jau gerai valandai palikau eivilte. kaip tik visi lauke buvo, tai nereikejo jai manes visiskai. net kai atejau, nekreipe i mane demesio - zaide smely. o kai paklausiau, ar eisim namo, tai taip uzreke "ne!!!". paskui teko gaudyt ja, kad vesciausi namo. zodziu, jai labai patinka darzelyje. kad tik nereiketu su asarom namo vestis 😃 uosviene ligoninen pagulde. su sirdies voztuvu kazkas blogai. teks turbut operuot

03. Sep 2012, 10:20

Laba,nu tai Eiviltė gal mokės apsigint nuo to padaužiuko 😀 jaučiu,kad baisu išvest pirmą kartą ir neramu,jei užsigaus ką ir mamos nebus šalia,man tai kažkaip būtų baisu palikt pirmom dienom,kaip ten jausis,ar neverks,nes Ligitos tai niekur nepaliekam ilgesniam laikui,nu dabar tik pas mama kai pas daktarų vis reikia 😀 Ligita tai apie 8 ir keliasi dabar 😀 nu jo jau paskutinis mėnesiukas mums ir tiek beliko,jau laukiam nesulaukiam 😃 jau pagalvoju,kad tik greičiau,nes sunku naktimis kai reik nuo vieno šono ant kito apsiverst 😃

laurora laurora 03. Sep 2012, 07:55

labukas. neatsimenu, kada taip anksti keliausi 😀 eivilte taip saldziai miega, kad nesinori vaiko zadint. bet teks... darzelis laukia ir daug jeju, zeziu (leliu, zaislu).

1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 78