Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Vakar ir snd turejau sveciu, na ir dar ryt turesiu. Tai vakare jau nieko nesinori tik sedeti 😀 O ar Ligita geria kakava? Mano tai Titas kaip megsta ja ,galetu 3k per diena gerti. 😀 Mantukas dar nesliauzioja? Gal jau vartosi?
Baik tu Sandra, Titas ir daro savo, kol nepakeli tono. Nenoriu as ant jo rekti, bet kitaip sunkiai isgirsta. Musu tai barniai dazni buna, kad nelystu prie brolio. ten visaip ji niurkina, o tas rekia. bandom ir mes i kampa statyti, bet jis nestovi, tai uzdarau i kambari ir kai isveda is kantrybes su raktu uzrakinu, kad neiseitu 😀 tai tada silkinis pasidaro 10 min 😃 as save raminu, kad su kiekviena diena jis protingeja 😀 Buna dienu, kad tikrai buna daugiau geresnis nei blogas. Ar daug Ligita jau sneka? Mano tai jau gerokai daug ir jau visokias istorijas kaip supasakoja tai prajuokina. Girdi kaip mes vardais vienas kita vadinam, tai ir jis Daliau ir Zevile sako 😀
Labuka,va kaip įdomiai čia Titas 😀 nu Mantukas iš pradžių keldavos pora kartų,paskui kai išmiegodavo visą naktį net keista buvo,atsibusdavau ir žiūrėdavau ar jis man tebekvėpuoja 😃 daba tai prasibunda kokia 1 val įduodu tūtuką ir toliau miega,arba pakniurkes pats užmiega 😃 bet vėl atsibunda 4 ir tada jau reikalauja valgyti 😀 o kaip Titas ar klauso taves?kai pridaro kokių šūnybių ar baudi kaip nors ar ne?man tai Ligitą tenka į kampą vis pastatyt karts nuo karto,tada pasidaro gera mergaitė,o taip tai sakyk nesakęs,neklauso ir viskas,akis išpūtus savo daro ir ka tu nori ta daryk
Laba, laba 😀 Mano Titas tai ir kai grizom is ligonines tai iki 3 men visai nesikele, eidavau nusitraukinet piena. Paskui pradejo 1k. keltis, po poros sav 2k, ir gal po kokio menesio pasiekem maximuma 4k. tai as sakiau kad mes atvirksciai. 😀 O Benas ir ramesnis ir pilvo neskauda jam, tik judresnis. Titas buvo judrumu ramesnis, bet dabar tai eina sienom 😀 tai kas tada bus kai Benas paaugs :O Man ir su Benu laikas greiciau prabego, gal del to, kad tos veiklos namuos daugiau. Tai maziau to demesio tenka, nei kai su pirmu. Bandziau ant puodo jau pasodinti gal pries men. Tai vis taip pasodinu karts nuo karto. Bet, kad jis dar ziopliuzas 😃 Nesupranta, ka jis cia veikia, tai visaip per sonus krenta ar lenkiasi ir nulipa nuo to puodo 😀 Jam idomiau ji ciupineti, metyti, nei ant jo sedeti 😀
Laba,Živile,tai mažiau laiko bėra prie kompo sėdėt,paskui ir tu pradėsi į darbą eit,nebeprisėsi čia ir visai tylu pasidarys ☹ nu bet ka padarysi,jau mūsų birželinukai gi kokie užaugę 😀 tikiu,kad nuvargai su tom ligom,ir vaikučių imunitetas silpsta kai vis serga,o mes tfu tfu nesergam,o aš tik pasigyriau,kad mantukas išmiega naktį ir pradėjo keltis vieną kart per naktį kokią 3 ar 4 😃 paskui apie 7 ir paskui vėl miega iki 10 😃 o tas laikas tai žiauriai greit lekia,su Ligita atrodo lėčiau ėjo,gal todėl,kad jai vis tą pilvuką skaudėjo ir kiekvieną dieną vakarais klykdavo,o Mantukui tai tiek neskaudėjo ir toks ramesnis,tai jau ketvirtą mėnesiuką kabinam,o jums kiek čia truks ir metukai bus 😀 gal jau pratini prie puoduko? 😀
laba, na va jau musu forume darosi tyla. ☹ aciu uz sveikinimus 😀 Sandra, kaip tau faina, kad Mantukas taip ismiega. O maniskis tai 2 val keliasi ir po to 7 val ryte. O visam atsikelia 8 ar puse 9 val. Sia savaite buvau apsilankiusi savo darbe, tai mazdaug sakiau, kad nuo rudens jau noreciau padirbeti, nes gi dabar po metu taip galima 😀 tai jei darbu bus tai sake gerai. Bet kaip greit tas laikas bega, Benukas taip greit auga 😀 jau 9 men buvo 😀 Kaip jus Sandra, laikotes? Nesirguliuojat? as tai po ligos Tito nevedu i darzeli. Pasiemiau is gyd pazyma visam sausiui, kad atleistu nuo lankymo. Nes kazkoks kosmaras pavedi 4 - d ir vel 3 sav sergi. Po to ir Benas is paskos. Tai nuvargau nuo tu vaistu pirkimo ir sirgimu.
Tai aišku pas ja ir taip visokių bėdelių tai tikiu,kad ne tas galvoje,nu kai viskas susitvarkys prisimins ir mus 😀 o Mantukas naktį nesikelia valgyt 😀 jau kokios dvi savaitės kaip išmiega iki ryto,užmiega vakare apie 21:30 ir atsikelia ryte apie 9 😃 anksčiau keldavos vieną kart pavalgyt 😀 sveikinam Benuka su dantuliais 😀 daba pabūsit ramiai kol kiti pradės dygt 😀
Labuka, na turbut, kad daug darbu Laura turi, pavargsta tai jau ne tas galvoje. Ar daznai Mantukas keliasi nakti valgyt? Mes tai turim jau visus keturis dantukus, gerokai paaugusius. Kai islindo visi tai vaikas ir valgyti normaliai pradejo 😀
Laba,kažin kaip Laurai sekas visai nebepasirodo,turbūt,daug dirba ☹
Labuka,Živile,parašiau tau receptuka į AŽ,turbūt viska suprasi 😀 o mes tai pramiegojom naujuosius 😃 Ligita bijo fejerverkų tai nelaukėm,laiku nuėjo miegot,aš tai dar laukiau 12 bet taip miego užsimaniau ir nebesulaukiau 😀 tai smagu,kad jau praėjo ir be antibu 😀
Su Naujais Metais! 😀 Dar geresniu, sekmingesniu, turtingesniu, ispudingesniu! 😀 Kaip atsventet? Musu tai Titas laikesi kaip vyras miegoti nuejo beveik puse 3. O Benukas ir sulauke 12 ir po visu fejerverku lauke uzmigo ant peties 😀 Mes tai smagiai 😀 O man su sloga kazkoks stebuklas sekmadieni atsikeliau, kad beveik gerai jauciuosi, ir nakti lenva buvo kvepuoti, o pirmadieni tai jau ir sveika buvau 😀 gerai kad antibu negeriau 😀
Tai su artėjančiais Naujaisiais 😀 kad šitie metai būtų geresni nei praėję 😀
Dėkui,nu man tai kokia miela šita fotke 😀 o man tai gelomirtolis padėjo,sloga baisi irgi buvo dvi savaites prakvėpuot neįmanoma,paskui dar mama davė rusiško naftizino tai pramušo greit 😀
Va koks fainutis, grazi sypsenele 😀 Gerai lauksiu receptuko 😀 tai zinok as ir sinupreta ir gelomirtoli geriu, nes jau nezinau kuris cia geriau. Bet va jau snd gal geriau. Ziuresiu kaip rytoj bus 😀
Na va kaip smagu,mes tai su mažuoju klecku nelabai kur ir išvažiuotume,taai būsim namie,ramiai 😀 o tau tą receptuką tada parašysiu į AŽ kai turėsiu daugiau laiko 😀 Tai negerai,kad ta sloga tau taip nepraeina,gal gelomirtolis nepadeda tau,draugė geria sinupret,jai sakė geresni,o gal ir antibijotikų jau reik. Va parodysiu savo Mantuką kaip moka šypsotis 😀
Va ir man,kad viskas is karsto atsibode. Gavom snd pasiulyma naujus svesti pas mano pazystamus draugus, tai sutikom. O to torciuko receptuka parsyk, noriu, gal savo gimtadieniui pagaminsiu 😉 Man tai vis sloga niekaip negereja. Viena puse tiek uzsikimsus ir nors tu ka. Jau taip dvi savaites, jau galvoju antibiotika gerti, nes turiu pakuote namuos.
Labuka,aš tai irgi mėgstu tokius torčiukus 😀 o šita tai iš dariaus tetos recepta nusirašiau,nes ji buvo pagaminus tai labai skanus ir nesunkiai pasigamina,jei nori galiu ir tau užrašyt 😀 o iš karšto tai nežinau ka pasigamint,jau viskas atsibodę,net nebėra ką šventiško pasigamint,gal iš interneto ka pasižiūrėt 😀
Laba, mmm... megstu maskarpones torciukus. Ale ir moki, ar lb sunku pasigaminti? 😀 Noreciau ir as ka nors tokio pasinaujovinti is maisto, bet nesugalvoju. o is karsto ka planuoji daryti?
Labuka,Ligita tai nuo kumos gavo vežimuka lėlytei,tai daba vežioja savo lėlytę 😃 mes per kalėdas irgi svečiuose pas tėvų buvom,o naujuosius tai namie sutiksim 😀 darysiu maskarponės sūrio tortą 😀
Laba, na o pas mus senis tai atnese Benuliui medine piramide o Titui plastelina su formelem ir kamuoli. Kai pamate Titas po egle dovanas sako: o, domana!. Sakom: o kas tau cia atnese, tai sako: senis 😀 Pas mus sveciu tai nebuvo. Mes pas vienus tevus, pas kitus pabuvom tai ir taip praejo. Musu gi masina Kuciu diena uzluzo, kaip dabar paaiskejo starteris visiskai perdege. Na ''stebuklu'' buna 😃 Kur naujus zadat sutikti? Ar kaip nors ypatingai ruosites gyvates metams? Gal koki patiekala skanu gaminsites?
Sveikutės,mes irgi jus sveikinam su Šv Kalėdom 😀 dabar tai vis svečių sulaukiam,draugai iš užsienių grįžę,tai vieną dieną vieni ateina,kitą dieną kiti,tai smagu susitikt po metų,tik sakau galėtų vienu metu visi ateit 😃 nu pas mus kalėdų senis gana dosnus buvo,visokių dovanėlių Ligita gavo ir Mantukas barškučių 😃 o Ligita ryte atsikėlus,pamačius dovanas atbėgo sako bėgam pažiūrėt mama kas ten 😃 nebežinojo nei už kurios dovanos griebt 😃 bet aišku pirmiausia čiupo už saldainių dėžutės 😃 o kaip pas jus šventės?
Sveikutes. Sventes, sventes visos jauciu sukames prie patiekalu ir laiko neturim 😀 Laura, Sandra ir kitas mamytes bei jusu seimas sveikinu su Sv.Kaledom! 😀 Kaip jus laikotes?Kaip vaikiukai neserga? Ar gerasKaledu senis buvo 😉 ? Benulis baigia gert antibiotikus, nes jau kosulys daresi negrazus. As pati sloga turiu jau isisenejusia, tokia kaip sinusitine jau. Tai gelomirtoli geriu.
labukas. vis neturiu laiko normaliai prisest prie kompo. dabar ir per iseigines reikia eit darban. vakar nakti dirbom, tai po to puse dienos miegojau. siandien iseigine, o rytoj vel darban. taip bus dar gal kokia savaite. mat daug produkcijos ruskynan keliauja.
eivilte dar vis serga, bet jau zymiai geriau... nebera temperaturos ir maziau skauda. nors rytais atsikelia su kruvina burnyte, bet jau nebeskauda taip, kad net valgyt negaletu. po truputi dabar jau valgo. o jei koks lengviau ryjamas maistas, tai ir nemazai suvalgo.
Benukas gražiai padeda mamai tvarkytis 😃 pas mus dabar Ligita nebepridaro tokių bardakų,spintelių nebekrausto,o jei ir pradeda,tai subaru ir nebekrausto,tai ji piešia ka nors,filmukus patinka žiūrėt,viena diena paskaičiau knygute tai dabar vis zyzia,kad paskaityčiau,bet ne visada turiu laiko,o kai Mantukas pradės ropot,aišku,vėl prasidės bardakai 😃
Labuka,Živile,tikiu,kad išvargina kai vaikiukai serga,sveikit greičiau ir nebesirkit 😀 mes jau kaip ir pasveikom,tik man pačiai gerkle skaudėt niekaip nepraeina,o spenelius jau senai susigydžiau,įsigijus tepaliuko garmastan 😀 pienuko užtenkam,kartais mažius kas val valgo,kita kart kas dvi,ar kas tris,nu visaip būna,naktį viena kart atsikelia,o dabar jau antra nakti iki ryto išmiega 😃 vakar atsibudo 8 šįryt 9 val o užmiega apie 22 val 😀 bet kai tiek išmiega turiu bėgt trauktis piena,nes atrodo,kad papai tuoj sprogs 😃 užtat ligita atsibunda vidury nakties ir atbėgus vedasi mane i savo lova 😃
Sandra, tai jau susigydei spenelius? Ar tepei kuom nors ar antspeni naudojai? Ar daug pienelio turi, ar gerai maziukas valgo? Laura, tikrai kaip nesmagu del kompo. O Eiviltes po viruso imunitetas pasilpes todel ir vel kazkas prikibo. Cia kaip ir mum po antibiotiku, po 2,5 sav dar stipresnius gavom. Dabar kazkaip visi labai serga.
Bet kaip mano abu vaikai daro bardakus namie, Benas jau geras namu darkytojas, is lentynu viskavercia lauk, o ropoja kaip greit, juokiuosi sakau Sumacheris atlekia 😃 Ikelsiu foto su savo tvarkytoju. Ismoko uzlipinet tai tvarkomes kartu 😃
Na po Beno ilgu zyzimu ir nemigos naktu pagaliau sulaukem pirmadieni pirmo dantuko apacioje. O snd virsuje islindo dantulio kruopele. Kaip keista, pirma apacioj isdygsta paskui virsuje. O maniskiui kitaip 😀 na bet manau uz pora dienu ir apacioje antras jau bus 😀
Sveikutes, pagaliau isijungiau snd kompa. Na o mes ir labai sirgom, dar sirguliuojam, bet jau geriau. Tik man snd sloga prasidejo ir gerkle persti. Taigi Titas paejom 4 d. i darzeli ir susirgo. Pasiemiau su temp. Tai gerkle buvo biski raudona ir sloga. Tai temp laikesi 2d. o 3diena jau nebuvo ir laksto toks linksmas. O 4diena po pietu vel pradejo kilti po biski temp ir uzkilo iki 39,2. Guli tik ir nesikelia nieko i burna neiima. Net galvojau i greitaja skambint. Bet islaukem numusinedami temp rytojaus, kad pas savo gyd patektume. O ta nakti kai kosint pradejo. Na ir paskyre antibiotikus ir siek tiek stipresnius ☹ Dabar jau 4d. geriam bet vis dar pakosti ir uzgulta nosis. Na ir veliau Benas siaubingai suslogavo, kad nakti istisai atsiurbineju, nes negali net pienuko gerti. Tai taip isvargina tie vaiku sirgimai, kad nusikalus krentu i lova.
Labuka,nieko keisto,kad daug kas serga,juk žiema,Laura,mano Ligitai irgi temperatūra pakilo ir nei slogavo nei kosėjo,taip kelias dienas numušu temp ir vėl užkyla,paskui pradėjo kosėt ir sloguot,bet jau dabar nieko,baigia pasveikt,tik man niekaip nepraeina sloga ir gerkle skaudėt,vos seiles eina nuryt,jaučiu be antibiotikų neapsieisiu ☹ Mantukas irgi pradėjo truputį kosėt ir slogytė vis išbėga,kad tik daugiau nepradėtų sirgt