2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

16. Nov 2012, 15:47

oooo vadovauti ir mes labai megstame cia tikriausia visu "dvynuku" bruozas😀 Meida dar lb pastebejau tvirto charakterio ji niekad jei ja bari neprades verkt bet apsisuks ir iseis i kambari 😀 o kaip jusu vyresneliai reagavo i broliukus? ar nakti dar padaro jusu vyresneliai i lovyte?

laurora laurora 16. Nov 2012, 13:54

labukas. Kiek daug priraset. Smagu,kad dar 1 mamyte prisijunge 🌷 mano kompas pataisomas. 350 lt kainuos. Per kokias 2 savaites zadejo pataisyt. Zivile,nieko baisaus,kad kiti vaikai nekalba. Su aukletojom galima kalbet,bendraut. Bent jau eivilte tai pagrinde su aukletojom ir snekasi,aiskina,pasakoja kazka joms. Daug jau sneka. Viska pasako. Dabar jau ir pilnus zodzius taria (anksciau sakydavo mo,diudiu,o dabar jau mociute,dugelis). Egle,as is utenos. Mano dukryte eivilte gime birzelio 15 d. Megsta ne tik sneket,bet ir vadovaut.

16. Nov 2012, 00:13

o kaip smagu tikrai kaimynes😀 mes Kaisiadoryse turime buta, planuojame ten gyventi ir sulaukti senatves😀Meida ir nera tylene taciau nieko aiskaus nepasako, aisku mes suprantame taciau labai karpo galunes😀 gal dar pasivys kitus leliukus😀
kaip jums mamytes gimdymai? ar sunkesni nei pirmieji ar lengvesni? jau turite ka palyginti, nes mane lb tas dalykas sulaiko...

15. Nov 2012, 22:28

Egle, esi kaip ir kaimyne 😀 as gyvenu Ziezmariuose (pries 6 men atsikraustem), o pries tai gyvenau Kaisiadoryse 😀 Titas tai jau kalba daug, bet ne viska tinkamai istaria 😀 Vakar tetis mane isleido i pirti, liko su abiem kleckais 😀 Tai Titas suzinojo, kad vaziuoju i pirti, tai sako: Tita noni i pika 😀

15. Nov 2012, 22:24

Sandra, dabar 2 men jau nebuvau, nes kai Titas istisai sirgo tai nebuvo ir kada. Bet jau kaip noriu eiti vel, nes pradeda nugara skaudenti, Benas sunkeja, o ne visos raumenu grupes prasimankstina. O as tai ir labai greit atsistaciau i savo pirmini svori. O pilvukas nuo sporto greit sumazejo. Man labai padejo ,,lentos'' darymas. 😀

15. Nov 2012, 16:06

kaip smagu jus jau turite broliuku😀saunuoles mamytes😀 Meidute dar vienturte, neturi nei broliuko nei sesutes😀 mama niekaip nepasirysta😀 mes esame siaip is Elektrenu, bet siuo metu gyvenama Anglijoje. I darzeli dar neiname kazkaip nelabai noriu kad mergyte cia eitu nes man dar paciai sitoj saly nera drasu, tai buname dviese diena😀kalbame siaip nelabai dar aiskiai, tas mane kazkaip labai jau neramina☹ o kaip jusu mazyliai? ar daug jau klba? is kur jus esate?

15. Nov 2012, 11:36

o maniškė Ligita gimus birželio 1 d vyriausia čia 😃 ir mes turim broliuką kuriam 6 sav 5 dienos 😀 tai papasakok apie save ir meidutę 😀 Živile,o tu dar tebeini į sporto klubą? man tai svoris visas jau nukrito,sveriu tiek pat kiek pastodama su Ligita 😀 tik tiek,kad pilvukas kabo vis ☹ reiks pradėt daryt kokius atsilenkimus

15. Nov 2012, 11:32

Sveika prisijungus Egle 😀 Živile,tikiu,kad smagu pasidarė kai pagiria tavo vaika 😀 nu bet gal nebus jam ten blogai,ka padarysi,kad visi jaunesni 😉 o dėl tos spintos aš ir skambinėjau vis,ir dar nepatenkintos,kad paskambini pasiteiraut,tipo ko čia skambini,visi laukia ir jūs laukit,nu bet tiek laiko tai absurdas kažkoks,jaučiu visur tokių firmų yra,ir kaip jos dar tokios gyvuoja

15. Nov 2012, 11:03

Sandra, na tikrai kokia ta firma. Tai gerai sakai, kad dabar lentynu lauksit 3 men. Tai kai as dar cia pries kokius 8 m. lova dariausi, tai ir laukiau 8 men! ir vis skambinau klausinejau tai ten visokias nesamones sneke, tai tas tai anas atsitiko. Ir blogai man ten padare, pradejo girgzdeti, luzineti. Tai ir nervu kainavo!

15. Nov 2012, 10:48

Mano tai bernuzelis Titas, gimem birzelio 21d.. Meidute vyresne siek tiek 😀 o Titas turi ir broli, bet jam dar tik 7 men ir 1 sav 😀 o is kur tu esi Egle?

15. Nov 2012, 10:44

Mums su vyru ir kazkaip nieko su kompais. As tai net padeveta nusipirkus Samsung ir jau du su virsum metu viskas gerai. Nusispjaunu tris kartus 😀 Laura, gal tavaji irgi dar prikels gyvenimui 😉 O mes jau ketvirta diena einam i darzeli, labai gailejausi, kad pervedziau, bet dabar apsiprasdineju. Visaip bandziau ir per svietima gristi atgal ar i vyresniu vaiku grupe, kad perkeltu , bet nieko..... ☹ na matyt taip turi buti. O gailejausi ne del to, kad ten blogai paruosia ar su jiais neuzsiima, bet kad puse grupes dar tik suejo ar sueis 2m. Todel grupe beveik nekalbanti, o mano Titas is kalbanciuju. O senam darzelyje, tokiu jaunuciu vienas kitas ir labai daug grupeje buvo kalbanciu vaiku. Tai kai as atejau tai man sokas buvo, zinai kai turi su kuom palyginti. Todel man Titas per 2men labai kalbeti pradejo. Na ziuresim kaip cia bus. Vakar aukletoja sake, kad pastebejo, kad gabus, gudrus vaikas ir, kad jo sugebejimai atitinka 3m. vaiko. Tai taip sirdele pagloste 😀

15. Nov 2012, 10:41

Labas rytas😀o kuria diena jusu lliukai gime?😀ka turite? kokie vardeliai?😀va kiek turiu jums klausimu😀

15. Nov 2012, 10:35

Sveikos 😀 malonu, kad prisijungei prie musu Egluze. Cia pagrinde mes trise laikom foruma, dar po kiek nors meteliu ir susitikima reiks daryti 😃 😃 😃

14. Nov 2012, 20:08

labas vakaras, mamytes😀noreciau prie jusu prsijungti😀Esu Egle, turiu dukryte vardu Meida. Mazyle atejo i sy pasauli 2010 metu birzelio 10 diena😀

14. Nov 2012, 16:24

laba,tai nekas laura,kad taip su kompais nesiseka,nu mūsų kompui tai jau kokie 5 metai,bet vis dar veikia,nu gal taviškį dar pataisys,o mes gavom spintą kur 3 mėn darė,tai vakar vyras nervojos rinkdamas,viena pusė gerai rinkos,kita nelabai atitinka,lentynos per siauros,niekaip nepadėsi,sakau vyrui gražinam ir pinigus atgal pasiimam,bet jis sakė,sakys,kad lentynas normalias padarytų tai sakau dar penkis mėn lauksim,nu bet kas per firma,nesamonė kažkokia

laurora laurora 11. Nov 2012, 21:39

noreciau tiket,kad cia tik koks virusas ar siaip kas nerimto. Bet kai jau esu macius tokius gedimus,tai 99% duodu,kad nurasymui kompas. Rytoj turetu skambint,bet dirbsiu dabar 3 dienas,tai tik 4dieni su kompiuterine susisieksiu.

laurora laurora 11. Nov 2012, 21:35

tai kad jau nebe pirmas man taip. Man 2 ir vyrui 2 taip pat sugedo. Tie,kur senesni,gal ir patvaresni,o sitie tai su kiniskom detalem.

kristuliuuxx kristuliuuxx 11. Nov 2012, 15:15

Na yra visokiu tu kompiuteriu as turiu kompiuteri sukuriuo jau naudojamasi jau 7 metai 😀 nu seip dar visai neblogaj ejna tai manau gal dar trauks kokius metukus gal daugiau 😀 tik kad pakrovejo laidas jau nebetaip beina reikia vis taisyt reguliuot kad krautus kompiuteris

laurora laurora 10. Nov 2012, 10:40

labukas. Na ir ligeliu prisirinkot. Gykit greiciau 🌷 . Kaip noreciau pamatyt jusu mazyliu foto,bet vis dar be kompo sedziu. Vakar nunesiau taisyklon,bet nujauciu,kad nieko gero nebus su juo. Nurasymui bus,kaip ir senasis ir pries 2 metus sitas buvo (tik dar garantinis buvo,tai pakeite plokste. O taip tai neapsimoka,nes apie tukst.lt kainuoja). Jei ir pirksiu kita,tai kuo pigesni,nes vis tiek po poros metu ismetimui. Kuria tokias detales,kad garantini pratemptu,o tada jau viskas

09. Nov 2012, 10:38

nu išsigydysim ir mes kaip nors tą zarazą 😃 o mes tai vakar irgi buvom pas gydytoją,Mantuką pas akių gydytoją vežėm,nes akytės pūliuoja tai prirašė lašiukų,vienos jau lašinom,dabar kitus lašinam,tai gal praeis,nes jei ne tai sakė reiks zonduot,kad ašarų latakėlį pravalyt,nu bet tikiuos,kad praeis 😀

08. Nov 2012, 19:06

na jo su pienlige ir mes vis kovodavom, dabar tai jau nera 😀

08. Nov 2012, 19:00

ne, Titas tai nepavydedavo. Tik prasydavos kartu ir ant ranku kai broli laikydavau. Tai stengiausi kai tik galejau ir ji pasisodinti ir sakydavau du broliai 😀 nes bijojau, kad neatsirastu tas isskirstinumas, kad viena laikau kito ne. Ir siaip daznai myluodavau viena, paskui sakau kita 😀

08. Nov 2012, 13:57

Živile,man taviškiai irgi panašūs labai 😀 o kaip Titas nebepavydi mamos broliui?ar nepavydėjo?Ligitai tai užeina vis pavydo priepuoliai,kad verkia ir šaukia nemaitink broliuko,duok tečiui

08. Nov 2012, 13:55

Labuka,tantum verde tai neblogi vaistukai ir ne tokie bjaurūs,praeis gerklytė skaudėt ir bus gerai,o Benukas jau koks didelis 😀 Ligita tai jau sveria 15 kg,jau vos pakeliu 😃 dar kai Mantuką panešioju,o paskui ją reik pakelt tai yra skirtumas 😃 dėl tos pienligės tai ir pas ginekologę buvom,tai prirašė tepaliuką 40 litų kainavo ir nelabai tepadėjo,tai vis plaunu su savo intymios higienos prausikliu,atrodo praeina ir vėl tas pats ir pas Mantuką burnytėj yra tai daktariną irgi naudojam ir netgi pas mane ant spenelių atsirado,nu žodžiu vargstam su ta pienlige,Ligita kai gimė irgi buvo ant liežuviuko,bet pas mane nebuvo,o dabar yra

07. Nov 2012, 21:58

O mes buvom snd pas gyd visi, nes Benui snd 7 men. tai sveria 8kg kilograma priaugom, kai koses pradejom valgyti. O ugio nepaaugom 70 cm kaip ir buvo. O Titui tai jau temp mazeja, net ir nukrenta, tai vel pora daliu uzkyla. Ir pasireiske dabar lb skausminga gerkle. Todel nelabai valgus ir rodo vis popa. Tai tik ciulpiam visokias pastiles ir tamtum verde nupirkom, nes jis nuima ta skausma kuriam laikui. 😀 Rytoj jau turetume eiti i kita darzeli, bet kai sergam tai nueisiu anketeliu parsinest ir apsiziureti viena. Teks vel pratintis ☹

07. Nov 2012, 21:51

Labuka, Sandra jau koks Mantukas fainutis. Labai man jie su Ligita panasus, ten toje nuotraukoje kur abu, ypac is lupu, nosies. 😀 O del Ligitos pienliges nebandei gyd pasiskambint ir pasiklausti? Benui labai daznai buvo pienlige burnoje (ko Titui visai nebuvo), tai israse daktarin gelio ir lb greit praeidavo.

07. Nov 2012, 16:34

Laura,paskui bus didelis skirtumas tarp vaikų,vėl nelabai gerai 😀 nu bet aišku,pagal galimybes 😀

07. Nov 2012, 16:32

čia dar viena 😀

07. Nov 2012, 16:30

čia abu 😀

07. Nov 2012, 16:29

va parodysiu naujaji šeimos narį 😀

1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 78