2010 m. BIRŽELINUKAI

08. Jul, 10:11 laurora laurora

Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.

07. Nov 2012, 16:20

Labuka,vardšiukas Titukas,ne kas kai tokia temperatūra vargina vaikutį,o pykinti tikrai gali kai tiek jos turi,sveikit greičiau,Eiviltei irgi linkim greičiau pasveikt,na o pas mus tai nebuvo tokių problemyčių,Ligita tai net po kelis kartus per dieną bėga kakų daryt,tik va pas ja makštį pienligė vis nepraeina tai nebežinau nei kaip gydyt

laurora laurora 07. Nov 2012, 07:09

laba. Vargsas titukas. Kad tik broliuko neuzkrestu. Gal nuo temperaturos aukstos ji pykina (buna taip maziukams),uz tai ir rodo pilvuka. Broliuko dar nepirksim. Dar pinigeliu nera. Dirbt neseniai pradejau. O ir darbas fiziskai sunkus,daug tampytis reikia,tad nezinau,kaip ir kada planuosim antra.

06. Nov 2012, 14:22

Laura, tai jau reikia tada Eiviltei pirkti broliuka 😉

06. Nov 2012, 14:19

Sveikutes, na ir mumsnebuvo tokios problemos. Bet va vakar Titui apie 19 val uzkilo auksta temp 39,6 ir pradejo sakyti, kad pilva skauda, tai nuvezem igreitaja. Tai pasirodo gerkle raudona, nors nei kosti ,nei sloguoja. Tai dabar numusam ir vel 39 uzkyla. Uz val skambinsiu gyd, nes dabar susirinkime. ☹ ir vel sergam

kristuliuuxx kristuliuuxx 05. Nov 2012, 23:24

labas na mes dar tokiu problemeliu neturejome . Na o jums greiciau atsikratyt sios problemos

laurora laurora 05. Nov 2012, 15:13

laba. Kur visos dingusios? Mes tai siandien pas daktarus ejom. Vakar eivilte pasitustino su krauju. Chirurgas pamaige pilva-viskas ok,o uzpakaliuke ismatos susilaikiusios labai. Prirase klizmuciu,laisvinamuju. Jau vaistinej kai pirkau vaistukus,pasijuto blogai. Tad parejus namo klizmutes puse suleidau. Dar liepe dietos laikytis-jokiu saldumynu,miltiniu,daug skysciu,darzoviu,vaisiu. Siaip nesu is tu,kurios gruda vaikui saldumynus,traskucius ar kitus nerimtus patiekalus,darau darzoviu salotas,duodu vaisiu,verdu sriubas,bet vis tiek susilaikymas gavosi ☹ dar galvoju,kad nuo kokio streso ar kaip. Gaila vaiko,kai kankinasi sitaip-verkdama tustinasi. O jusu maziukams nebuvo tokiu problemu?

laurora laurora 04. Nov 2012, 10:10

tiesa,eivilte pradejo broliuko prasyt (turbut mano mamos primokinta). Sakau jai,tetes paprasyk,kai atvaziuos. Tai vakar padave man telefona ir sako "tete tneket". Sakau,apie ka snekesi su tete? Tai sako "boliuko papasyt". Ir teko skambint tetei. Ir prase broliuko 😀

laurora laurora 04. Nov 2012, 10:06

labukas. Sedim su eivilte namie. Oras bjaurus,laukan neinam. O ir namie eivilte be nuotaikos. Tai atsigula,tai pyksta kazko. Turbut slegis veikia. Sandra,mano speneliai irgi zaizdoti buvo. Antspeniu nedrisau isigyti,nes kmuk labai jau bjaurios daktares-nepripazista nei soskiu,nei antspeniu,nei tepaliuku speneliams. Pagal jas viskas turi but naturalu vaikui. Dabar jau pasipriesinciau joms. Nes ko gero ir leme (bent jau kazkiek) tas patirtas stresas ir bemieges naktys kmuk,kad pieno neturejau. Gal ir siaip jo nebuvo,bet bent jau po 10-15 g namo parvaziavus turejau. Ligoninej nesamones buvo. Krito vaiko svoris,o jos man liepe ir toliau maitint. Ir tik kai misinuko duot savavaliskai pradejau,vaikas atsigavo ir priaugo. Dabar jau kitaip daryciau-vezciaus ir pientrauki,ir antspenius,ir visa kita,ko tik galetu prireikt.

03. Nov 2012, 21:51

labuka, Sandra, kantrybes tau ir teigiamu minciu, kad su kieikviena diena bus geriau 😀 jie visi tokie maziukai su tuo papuliu miegotu 😉 as tai sakau tik su antspieniu susigydziau ir vis tepiau tepaliuku bepanten. Sandra, jo kada laisvesne busi ikelk nuotraukyciu 😀

03. Nov 2012, 20:16

Živile,gražūs vyrukai 😀 nu bet smagu,kad Benukas jau ropoja 😀 o dėl darželio tai viskas bus gerai,pripras ir čia pat jums 😀 jau gerai,kad išgijot,ausies uždegimas bjaurus dalykas,Laura,manau,kad ilgai ten neištversi dirbt tokiom salygom

03. Nov 2012, 20:11

Labuka,nu biški turim plaukučių 😀 Ligita mažiau turėjo,o dar pas ją šviesūs tai nelabai ir matės 😀 o pas Mantuką tamsesni,reiks įdėt nuotraukyčių kada 😀 aš tai vis tebevargstu su tais speneliais,žaizdelių yra ir niekaip neužgydau,dabar maitint tai košmaras ☹ su antspeniu bandžiau,bet jis tik miega apsižiojęs

03. Nov 2012, 15:48

Sveikos mamytės, visas, kurios turi facebook kviečiu apsilankyti puslapiuke, kuriame pilna gražių nertų dalykų jūsų mažiesiems, kaip tik dabar vyksta konkursas, kuriame gali dalyvauti visi 😀 nepraleiskit puikios progos 😀 http://www.facebook.com/pages/-Nerta-Pasak%C4%97l%C4%97-/375252029215165?ref=hl

laurora laurora 03. Nov 2012, 13:00

labas. Dar kol kas kentesiu ir ziuresiu,ka gausiu. Gal priedu bus,gal ne. Sunku pasakyt. Apie lapkricio 20d.tures but alga,o tada jau ziuresim. Beje,idomu,kaip naujokai gali be broko ir klaidu ismokt. Ten visi daro broko,tik senbuviai maziau. Zivile,su darzeliu viskas bus ok. Vaikai greit adaptuojasi

02. Nov 2012, 23:27

pirmadieni jau turiu duoti savo apsisprendima

02. Nov 2012, 23:25

o mums snd paskambino is svietimo ir pasake, kad yra vaikutis, kuris noretu susikeisti darzeliais. Tai mes jau vestume Ziezmariuose, o ne Kaisiadoryse. man butu palei namus. Bet kaip mane ismuse is veziu sita zinia. Protu suvokiu, kad o tai saunu, nereiks vezioti. O kazkur giliai sirdyje galvoju, kad vaikas vel pratinsis prie naujos aplinkos. O ar darzelis ir toks pats geras kaip ir sis? ir dar kaip tycia trec atvaziuoja spektakliukas i darzeli, tai taip dziaugiausi, o dabar reiktu jau iseiti ☹ ir galvoju o gal ten neatvaziuoja spektakliukai ir pan. Nezianu kas cia man taip uzejo ☹ Gal man paciai didesnis stresas!?

02. Nov 2012, 23:19

Laba, Laura,eina sau. O tai atlyginimo neapkarpys uz broka? Atrodo apsurdas, ateini dirbti sitoki masines gamybos darba ir dar pati info turi susirinkti apie gamyba! Tai nekyla Laura, dar didesnis noras iseiti?

laurora laurora 02. Nov 2012, 23:03

telefonu ir mums negalima turet. Ir prisest be sansu. Per sitas dienas dar nesamoniu meistre pridare-pastate mus 2 prie slegtuvu desras slegt. Nei ko paklaust-visos savo darbus dirba-,kaip ka daryt,nei apmokymo. Lakstem po cecha ir pacios rinkomes informacija. Daug broko prisidarem,uzsakymo nepadarem. Nu zodziu... Darem ten kazka ir keikemes

laurora laurora 02. Nov 2012, 22:58

sveikos. Gaila,kad negaliu foto pamatyt. Is telefono rasineju.

31. Oct 2012, 21:43

cia mano Titulio kasdieniniu nesamoniu darymas 😃

31. Oct 2012, 21:41

virsim moligu koses 😀

31. Oct 2012, 21:37

Cia mano vyrukai po pietu miegelio ka tik 😀

31. Oct 2012, 21:35

Jau sitas arkliukas tai labai jam tinka, istisai stovi i ji isikibes 😀

31. Oct 2012, 21:34

Jau visur pradeda apvaikstineti 😀

31. Oct 2012, 21:31

Ikelsiu Benuko ankstyvus zygdarbius 😀

31. Oct 2012, 21:30

Na o mums tai po antros dienos islindo ausies uzdegimas, bet issigydem be antibiotiku. Pazystama is darzelio parsinese akies uzdegima. Cia jau darzelio ,,dovanos,,. Jau penktadieni vesiu i darzeli. Nes namuose tai kosmaras su dviem 😀 O Benas jau pries savaite atsistojo lovyteje, tai dabar visur kimba ir stojasi, griuna, verkia, stojasi ir t.t. Ir ropoti pradejo, tai pasliauzia, paropoja. Tai lakstau vis is paskos! O Titui lb idomu kai brolis stovi tai ramybes neduoda jam 😀 tai as ir varineju paskui juos, baigesi mano (palyginus pagal dabar) katino dieneles 😉

31. Oct 2012, 21:24

Sveikos 😀 Vau Sandra, tai sauniai paaugot! Ar daug turit plaukuciu? 😀 Laura, na jau tikrai tokios salygos ir nesiskaitymas. Manau dzna darbuotoju kaita, todel greit ir pasiule dirbti. Mano sesuo tai Kaune senukuose dirbo, tai ir koks isnaudojimas, konslagerio salygos: negalima prisest, su savimi telefono tureti ir pan. Tai ir neistvere daugiau kaip 3 men ir isejo. Kazkas pasidare nuostoliu tai visiems atskaiciavo, nors mano sese ir bandomajam buvo, su pinigais reikalu neturejo. Bande sneketi, bet sako kaip pries veja, visiems tik nusisvilpt.

31. Oct 2012, 17:42

o mes jau pasiskiepijom ir pasimatavom 😀 tai paaugo 1 cm o svorio priaugo 1100 😃

31. Oct 2012, 17:41

labuka,nu laura,tai jau tikrai kaip su šunimis elgias,nesamonė už minimuma tiek art ir dar nesiskaito šitaip,baisu,bet dabar tai daug kur taip,aš kur dirbau tai nedidelis ten mėsynas,bet nors normalus viršininkai buvo,ir už kura apmokėdavo ir tūkstantį į rankas gaudavau tik nervindavo,kad sekmadieni dirbt reikdavo

laurora laurora 28. Oct 2012, 22:54

laba. Siaip del didesnio atlyginimo neaisku. Lyg ir pirmus 3 men.tik minimumas. Ir nesvarbu,kiek dirbsi. Na,bandysiu laukt to pilno atlyginimo,nes kol kas tik uz 2 d.esu gavus. Jei minimumas,tai net nelaukus nieko iseisiu. Siandien baigiant darba pasake meistre,kad 31d. ateitume nuo 6 val. Visos pasipiktine. Taip iseina,4 val.ryto keltis reiks. As tai buvau sakius,kad anksciau 8 val.negaliu ateit,nes nuo 7 val.darzelis atsidaro. Tai atseit pamirsus buvo. Zodziu,kaip sunys esam sitam mesos kombinate. Kiti sechai ir 3 nakties dirba,nors turi 20 val.baigt darbus. Buna,kad parom liepia dirbt,o alga vos virs tukstancio. Truksta zodziu!

28. Oct 2012, 18:07

Ligita kitus žodžius jau visai suprantamai pasako,o kitus tik galūnes ir nelabai eina suprast,sakau sakyk broliukas mantukas tai sako ukas tukas 😃

1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 78