Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Sveikos 😀 Sandra, na gal kada ir issipildys sapnas 😉 Tito tai ugis 91 cm. As uz tai ir ziuriu, kad nuotraukose Eivilte atrodo auksta. 😀 Na o mes jau nesirgom kazkur apie pora menesiuku, tai jau pats laikas buvo 😃 Mes tai dar nelipdem besmegenio. Kai sveiki buvom tai sniegas nuo salcio nelipo, o kai susirgom, tai is viso su sniegu nedraugavom 😀 Vakar jau buvome iseja pasivaikscioti, taip saule sviete, jau pakvipo vakar man apie 20 proc. pavasariu 😃 jau as laukiu pavasario. O mes tai geriam arbatas su medumi, kramtom vitamina C pagardintu skoniu. O is vaisiu tai vienokiu tai kitokiu pavalgom, Titas labai meliona megsta. O braskes ir saldytas labai valgo. Pas mane ir jau beliko tik pora indeliu, taip greit susivalge 😀 O as pati dabar kiekviena ryta issispaudziu citrina ir isgeriu sultis, tai ir Titas uzsimano, tai pageria gera gurksni ir is rugstumo cepsi 😃
Živile,viena nakti sapnavau,kad pas tave į svečius buvom nuvažiavę 😃 atsibudus juokiaus 😃 o Ligitos ūgis 93,5 cm 😀 truputį žemesnė už eiviltę 😀
Labuka,Živile,na jūs ir sergat ☹ maniškiai irgi biški apsirgę,Ligitai penktadieni sloga atsirado bėganti,tai visa irzli buvo,ir temeperatūros biški buvo,o vakar ir Mantukas suslogavo,bet temperatūros neturėjo,o Ligitai šiandien jau kaip ir geriau,tik pakosėja truputį,o į lauką tai ir mes stengiamės išeit kiekvieną dieną,ir besmegenį turim pasistatę kieme 😀 tik daba kai apsirgom tai namie sėdim,Ligita tai valgo serbentus iš šaldiklio,braškes trintas su cukrum,tik užsibaigė jau,o daugiau nieko ir neduodu
tiesa, pamatavau eiviltes ugi. 96,5 cm. o jusu vaikuciu koks ugis?
o jus ka nors duodat savo vaikuciams imunitetui stiprint? mes tai mandarinus, kivius labai valgom. labai eivilte megsta. dar ir spanguooles cielas valgo ar trintas bruknes su cukrum. jai skaniau nei melyniu ar avieciu uogiene. pastebejau, kad vis patinka kazkas rugstaus.
namas
uzjauciu del ligu ir linkiu greiciau pasveikt 😘 mes tai su eivilte lauke bunam. siandien pats tas oras su rogem vazinet (saligatviai nenutirpdyti) ir lipdyt bebeskeniams (besmegeniams) 😀 prilipdem siandien, kad net gaila palikt buvo. o praeinantys vaikuciai eiviltes amziaus su asarom palikdavo musu besmegeni ir nama
Sveikos 😀 na o mes sergam paeiliui. Kai buvom laidotuvese, tai Titui ta diena temperatura kilo iki 40,3 ir numusa su vaistais tik iki 38, 5 tai nakti net greitaja kvietem. Na bet ant rytojaus jau geriau buvo. Tada i vakara as su 39, va tik snd jau geriau. Na o vakar vakare Benas. tai gyd is rase nuo gripo vaistu tamiflu. bet ju kaina 65,-
laba. dirbu. dar ir kaip dirbu. tik mamai prekybos ziema nera, tai i turgu nevaziuoja ir su eivilte sedi. o darbo tik po naujuju buvo apmazeje. dabar vel prasideda darbai. pries velykas ruskynan daug produkcijos ruosiam, dar ir lietuviams reikes. vakar auditas buvo atvaziaves. kaip visos bijojom ir nervinomes, tai ne tas zodis. net meistres nuo galvos skausmo vaistu prasiau, nes turbut spaudimas padidejo nuo nervu
Laba,Živile,šaunu,kad jau gyja jūsų žaizdelė,bet,kad apsirgot tai neidommiai ☹ nu kaip visada juk bėdos po viena nevaikšto ☹ mes penktadieni važiavom Mantuka skiepyt,tai irgi bijojau,kad nepasigautume kokios bacilos,bet nieko 😀 tos išmieros ant pėdkelnių tai nesamoninngos,mes irgi ne pagal amžių nešiojam,o Ligitai aš pati vis ūgį pamatuoju ir užbrėžiu ant durų staktos kiek paaugo 😀 o Laura,tu jau nebedirbi,kad Eiviltės į darželį nebevedi?
Sveikos. Laura, taip kai siuvo nuskausmino, i pati procedurini neileido musu, bet is kart supratom is jo rekimo, kad skausmina. Ir israsuose radau parasyta anestetiko pavadinima. As ir neleidziu i darza vien del to, kad bijom apsirgti. Ir vaikstom po lauka ir laikomes. O va vakar buvo drauge su mergyte ir kaip Titas atvaziavus i svecius. Tai jie taip duko, kad buvo abu susile. Na ir pries einan gult as istraukiam jam siulus, kad nereiktu i poliklinika vaziuoti. Bet po val miegelio ziuriujis man karstas ir 38,2. Po to dar daugiau kilo beveik 39. tai jau musiau temp ☹ na va ir tau! Tai dabar bijau del Benuko. Beja vakar is ryto suzinojom, kad mano vyro diedukas mire, tai visa savaitgali be vyro leidziu, o jau ryt i laidotuves vaziuosiu ir as. Liks su vaikais mama. Ir dar kaip tycia Titukas susirgo.
labukas. dziugu, kad gyjat 😉 o tai kai siuvo zaizdele, kazkaip apmarino ta vieta? as eiviltes irgi nevedu darzelin, bet ne del ligos kokios nors, o del baimes apsirgt. po lauka vaikstom, kai nesalta ir nevejuota, o i darza neinam. lauke tai jai patinka, kad net nenori namo eit. per laiptus specialiai koju nekelia 😃 ir rekia.
Sveikos 😀 Jau Tito zaizdele labai graziai gyja, manau randelis neryskus bus. Gydytoja sake lb gerai, kad is kart vezet siuti. sake butu ir taip uzgija, bet su didziuliu randu. Arba kiti sako laukia, kad gytu, sunkiai gyja ir vistiek tada veza siuti, tai krastai lb negraziai susikabina ir buna negrazus randas. Pirmadieni jau siulus trauksim. Tai tuo paciu dar ir vasariui paimiau nelankymo pazyma i darzeli. Nes pas mus miestelio darzelyje ir gimnazijoje paskelpta epidemija. Tai geriau busim namuose 😀 toliau du musketininkai siaubs namus 😉
labukas. mes irgi neapsidraude. spjaunu ę kartus, bet eivilte rimciau nieko dar nera turejusi. tik vasara pastoviai su keliukais nubrozdintais vaiksciodavo. nespedavo jai gyt. bet cia turbut visiems vaikams tenka taip pavaiksciot. na, o jums, zivile, rimciau jau. as pati buvau keli prasikirtus kaime, bet niekas apie daktarus ir siuvima net nekalbejo. apibintavo ir tiek. randa tai visam gyvenimui turesiu. mano sesuo tai prie antakio turi nedideli randeli. irgi griuvo maza. del eiviltes ugio nieko pasakyt negaliu. senokai matuota. tik zinau tai, kad pedkelnes 3-4 metu jai nelabai tinka. nesiojam 4-5 metu. tai gal ir nemaza. net nezinau 😀
Živile,nu ir nelaimė jums,siaubas ☹ aš kai maža buvau irgi griuvau ant kastuvo užkritus ir antakį prasiskėliau tai randas iki šiol yra, ir perskirtas tas antakis daba,tai gerai,kad eina išpešiot ir nesimato stipriai jo 😀 Ligita tai irgi pastoviai virsta,tos mėlynės nespėja gyti,o mes tai neapsidraudę,nors gal ir mums neblogai būtų apsidraust
Labuka,Laura tai jau tikrai senai matyta 😀 smagu,kad grįžai 😀 Eiviltė kokia paaugus,anksčiau man atrodo didesni žandukai buvo 😀 o Ligitos irgi neina apgaut 😃 buvau padėjus žaislą,bet ji irgi atsisėda,apsičiupinėja ir jau šaukia mama,o tetis tai netinka 😃 ai nieko išaugs ir bus gerai 😀 Mantukui šiandien jau 4 mėnesiukai 😀 tai sveria 7500 ir yra 66 cm 😀 oi kai manasis pradės ropot tai irgi reiks saugot nuo ligitos
Tai su vyru galvojam abu drausti nuo nelaimingu atsitikimu. O jus apsidarude kokias darudimais? Mes tai pirmus metus Tita draudem, bet paskui nebetesem.
Sandra, o jei isivaizduoju, kaip buvai issigandusi, jo labai nuo tu padukeliu reik saugoti maziukus. Dabar tai jau kai paaugo lengviau. Dabar bijau, kai Benas prades vaikscioti, tai vel jauciu bus didysis saugojimas, nes jam labai tinka, kai brolis stovi 😀 O taigi Titas penktadieni pas mociute sokdamas trinktelejo i stalo briauna antaki ir praskele. Pradejo verkti ir pakelia nuo stalo galva, as tik ziuriu kraujas dar nepasirodes, o koki 5 mm gylio prasiziojimas! Virs antakio prasiskele. Tai puoliau uzspausti zaizda ir is kart rengti, ir veziau su mama i primamaji. Tai susiuvo. ☹ ryt vaziuojam pas vidaus gyd pasirodyti. Na dabar nera taip baisiai. Vokas siek tiek patines ir pamelinaves, bijojau, kad poakis nepamelinuotu. Bet atrodo, toks nekaltas bum buvo, kad niekada nebuciau pagalvoju, kad siuti reiks. Bijau del rando, reiks paskui koki tepaliuka naudoti.
Sveikos merginos 😀 Tikrai, kad senokai lanketes... Laura, fainos nuotraukytes. Man Eivilte atrodo lb auksta, koks ugis? Ar cia tik nuotraukose taip atrodo. Titas tai ir vienas neuzmiega, reikia salia uzmigdyti, mes ir susukam antklode, bet jis atsiseda, apsiciupineja ir jau saukia ar ateina 😀 Tai mes, pasidalinom vaikais. darius su Titu miega , o as su Benu kambaryje. Nes kai Bena maitindavau, tai is kart pagalvojom, kad Titas atkeliaus ir keturiese bus anksta. Zadu Bena perkelti i Tito kambari, kai ismiegos nevalges visa nakti. Titui tinka su broliu miegoti, prisiglaudzia apsikabina 😀 Bet kai Benas uz plauku pesioti ( megsta taip uzmigdineti), tai jau tada sako, noriu i savo lovyte 😀
norfoj
eiviltes tetis kaledu seneliu buvo, tai bijojom, kad neatpazintu. ir neatpazino 😀
sveikos. na ir senokai cia buvau. kompas buvo sugedes. kai pakeite detale uz 350 lt, tai tik kelis kartus isijungiau kompa ir vel sugedo. nunesiau taisyklon, pralaukiau pora savaiciu ir paemiau. parsiveziau namo, o kompas vel neveikia. toliau taisyt atsisakiau ir atsiemiau pinigus uz detale, kompa pridaviau uz 150 lt ir nusipirkau kita. bet vis to laiko nebuvo prisest. kaip jusu vaikuciai laikosi? neserga?
sveikutes 😀 senokai ce bebuvau uzsukus 😀 na mes laikomes visai gerai dabar planuojam vykt i Norvegije tai reikalu pilna 😀 maniskis sandriked irgi ispradziu prabudinedavo kai pradejom mikdyt jo kambaryje net dabar jau priprato ir miega buna kad atsibunda nakty bet ir vel pasnekejes uzmiega 😀 tik vat uzmigdyt kai reikia vienas neuzmiega tai sale reikia pagulet 😀 o va kai uzmiega as anklode susuku ir sale padedu 😀 nes kai miega maniskis megsta su ranka patikrint ar kas yra sale 😀
Laba,va kaip smagu,kad jau vaikščiot pradeda 😀 įsivaizduoju kiek džiaugsmo 😀 aš vis galvoju kaip reik ligita pripratint,kad viena miegotu,o taip su ja vis reik pagulėt,vidury nakties atsibunda ir vel reik pas ją eit,bet jaučiu,kol nepaaugs ir lakstysiu pas ją 😃 jau nuo gimimo juk tik ant rankų norėdavo 😀 o Mantukas irgi auga,sėstis labai nori 😀 Ligita išvertus iš vežimo buvo,aš vešiu sako,greitai bėgo,virto,įsikibo į rankeną ir pakilo vežimas ir mažiukas krito ant nosytės ☹ siaubas kaip išsigandus buvau,rankos kojos drebėjo,tik gerai,kad mažiukui nieko neatsitiko
Labuka 😀 kaip laikotes? augat? 😀 Taigi vakar Benukas pats zenge 3 zingsnelius! !! 😀 Vyniojiu popierines serveteles, pakeliu galva ziuriu Benas eina! tai kaip surikau Dariau ziurek i Bena, tai jis ir susilaike uz spintos. Bet snd ir vel vakare mus pradziugino savo zingsneliais keliais 😀 Ir dabar tiek nori mokintis, metyt patiko 😀 va jei negi taip greit iveiks ir paskutini etapa?! Dabar is vis norisi laika sustabdyti.... 😀
Aha,bliauna ji kampe stovėdama ir sako mamyte aš dabar gera būsiu,klausysiu taves 😃 nu tada jau leidžiu ateit,bet apsisukus ji vėl nebeklauso 😃 taip ir vargstam 😀 antri vaikai matyt gudresni 😃 gal Mantukas irgi greičiau pradės ropot 😀
Gerai Ligita su tuo kampu pasneka 😀
Labuka. Na jo zinau, kad Mantukas maziuliukas, sakau gal bando sliauzti. Nes pvz mano nei Titas nei Benas nesliauze, o is kart ropoti pradejo. O Benas ir labai anksti viska dare nei Titas. Benas 5 men ant keturiu atsistodavo ir siubuodavo pirmyn atgal, o kai buvo 6,5 tai jau ir ropojo, kai Titas tik 9,5 ta padare. Ir Benas is maitinimo kedes islipa, ko Titas visai nebuvo to mums padares 😃 O Titas tai ir pajoja ant Brolio, kai jis ropoja ir uz koju nusitempia kur nori, kad brolis zaistu 😃 gaila negalima video ideti tai ikelciau ju isdaigas, nes vis pafilminu 😉 Na bet zinok buna ir akimirku kai jie abu graziai zaidzia ir kokia 15 min galiu ramiai valgyt gamint 😀 o Benas tai visur paskui Tita eina, o tas kartais laksto nuo jo 😀 O Benas ir reisuoja, o Titui juokinga mat labai 😀
Aš irgi turėjau vakar svečių,pora draugių buvo atėjusios,grįžusios iš užsienių,tai smagu,o taip tai nei vienos draugės čia neturiu,nes visos išvažinėję,biški pasėdėjom,bet paskui nieko nebepasidarau,vos vakarienę bespėjau padaryt 😀 o kakavos ligita nemėgsta,ji prašo geriau arbatos,tai jus gal ta nesqvik kakava geriat?aš tai ta paprasta kartais pasitaisau,bet ji negeria jos,o jaučiu kai mantukas pradės ropot tai išvis pyktis reiks su ligita,nes vakar draugė turėjo berniuka kuris ropoja tai ji iš paskos keturiom ir lipa ant jo,sakau taip ir su broliu bus 😃
Jo,prie brolio ir Ligita mėgsta lįst 😃 tai irgi užšaukiu dažnai,o ji sako kodėl negalima lįst,pasakau kodėl,o ji vis tiek kodėl kodėl 😃 Mantukas jau vartos,bet ropoti dar ne,mums gi 3 su puse mėnesio tėra 😀 jau viska čiupti nori,tik ne visada pasiseka 😃 kažkaip anksti jis pradėjo vartytis,Ligita tik keturių su puse mėnesių pradėjo verstis nuo nugaros ant pilvo 😀 Ligitai kita kart ir kelis kartus per diena tenka pabūt kampe 😃 nes jau nervai nelaiko,kaip neklauso,o ji dar nenori ten eit,sako aš jau buvau ten ir nestovi pana,tai ir su diržu viena kart užmečiau,neskaudžiai aišku,nes jau visai kantrybė buvo trūkus ☹ o šneka tai ji irgi daug,sako tetukas darius grįžo,naktį kai atsibunda šaukia mamyte sandrute ateik 😃 aš da paguliu biški,paskui sako niekas neateina pas mane 😃