Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
Labukas. Vis delto sukuriau nauja temele, nes kazkaip keista butu pasilikti kategorijoj 6-12 men. :) Dabar jau ilgiau galesim pabut sioj temelej - visus metus.
niu va matau tos pacios bedos tiek cia uk tiek lt, mes ir vis sergam. praeita savaite Meida praslogavo prakosino, sia savaite mes su vyru sergam... ☹ laurora, sako kaip stomatitas tai vaikiukas lb verkia ir buna net baltu demeliu. gal nieko baisaus.
laba. o mums vel nelinksma ☹ sianakt eivilte prabudo su 38,7 tempes. nekosejo, neslogavo. siandien pamaciau, kad dantenos patine ir paraude tarp jau esamu dantu. ir nesuprantu, stomatitas ar ne. tuoj pas daktare vaziuosim.
Laba,nu va Laura,kad nefainai,vargsti su tuo kompu,tai dabar gal jau pataisys normaliai,o man ziema visai patinka,tik va dabar ir as pati sloguoju,gerkle skauda,nu bet ka padarysi issigydysim ir bus gerai 😀 svarbu,kad maziukas nesusirgtu 😀
labukas. mano kompas vel sugedo ☹ pora kartu panaudojau ir vel ta pati problema. rytoj nesim ton pacion kompiuterinen ir tegul ziuri, kas cia jam yra. tokius pinigus smokejau detalei (350 lt), tai net nesitikejo, kad 2 kartus tiktai panaudosiu. egluze, pasmustai ziema, bet geriau jau jos nebutu. su mielu noru iskeisciau ja i silta sausa rudeni, kada su megztukais vaikstai... kai nekarsta ir nesalta.
Labuka,nu mes irgi nebesidžiaugiam sniegu,Ligita truputį apsirgo tai sėdim namie,bet įdomi ta jos liga,tik temperatūra pakyla aukšta,o nei sloguoja nei kosėja,temperatūra nukrenta ir atrodo,kad vaikas išvis neserga 😀 Laura,jo tas laikas tai žiauriai greit bėga 😀 nu susitvarkau,nes Mantukas tai ramutis,sakau,daba su dviem daugiau pasidarau,nei kai Ligita viena buvo,ypač kai mažytė buvo,tai neturėdavau nei kada pavalgyt,nes ji vis ant rankų norėdavo,o dabar Ligita jau pati užsiima,pažaidžia,mažiukas pavalgo,paguldau ir spardosi kol atsibosta,aišku,paskui pašnekinu,tada pamiega,bet spėju ir apsitvarkyt ir valgyt pasidaryt,o galvojau,kad bus sunkiau 😀
sveikos mamytes😀 kaip teko matyti per televizoriu pas jus jau tikra ziema, labai jums tiesa pasakius pavydziu😀 norim ir mes su Meidute sniegeliu pasidziaugt bet tikriausia siemet nelabai pavyks☹ cia jei iskrenta sniegas tai po keliu minuciu jo nera☹
sandra, bet laikas kaip greit bega. jau 2 menesiukai jums. o atrodo, taip neseniai susilaukei. kaip sekasi su 2 vaikuciais tvarkytis?
labukas.o mes dar neinam i lauka sniegu pasidziaugt. siandien pas daktare buvom, tai dar gerklyte paraudus. nakti buna tokie reti, bet ilgi kosulio priepuoliai. dar pratese biuleteni iki pirmadienio
Labuka,na va,kad jus bėdos užpuolusios ☹ nu bet svarbu,jau baigiat pasveikt 😉 o mes tai visai puikiai laikomės,mažiukas jau skiepą gavo dviejų mėnesių,tai po to pusę dienos verkė ir pilvukas vis suskausta,nu bet nieko praeis tas etapas ir bus gerai 😀 Ligita džiaugias žiema,vis išeinam į lauką,patinka jai su rogėm važiuot 😀
na,tai vyrui blauzdikaulis mazasai skiles. Bet jau uzgijo per 3 sav. Dirbo su skilusia koja. Mes namie. Eivilte verksminga. Pietu nemiegojo,tai tokia pikta. Paguldziau lovyten,tai net miegodama mano rankos nepaleidzia. O kai isejau balkonan dziaut rubu (labai daug-vyro is reiso,musu is ligonines,dar visa patalyne),tai is viso uzsizviege
Na va Laura, kai sako viena beda nevaiksto. Nu ne kas tada... Pas mus snd kiek sniego, visa diena sninga, vejo nera tai medziai visi balti, balti. Viskas kaip is pasakos, Titui labai patiko sniegelis, o kai paslydo ir parkrito tai is viso! 😀 O Eiviltei dar nepagerejo?
laba. Vakar vyras grizo. Issikrove daiktus ir tiesiai i ligonine pas mus. Deja,ne visai gerai ir jam. Jau gal 3 sawaites kaip skauda koja,kuria su kazkokiais vamzdziais susimuse reise. Tai pasirodo,kaulelis mazas skiles. Nezinau,kaip jam ten bus dabar. Sedziu palatoj ir laukiu ziniu
kaip Sandra jus laikotes? 😀
Titas tai ir seniai visus dantis turi ir jam nuo dantu nebuvo niekad temp ir nebuvo toks zizlys kaip Benas, gal, kad palaipsniui dygo?! 😀 Na bet dabar Benukas pasikankins ir mus pakankins su dantuliais. 😀 Laura, smagu, kad jau vyras grista! Tai gal ir Kaledas namuose bus? 😀 Mes tai turim du advento kalendorius, vienas Beno, kitas Tito, bet zinoma Titas saldainukus patvarko uz broli 😃
Sveikutes 😀 seniai jau cia buvau. Oi kaip gaila Eiviltes, zinau ka reiskia sis bjaurumelis, brr... O mes tai ir sirgom, Titui vel buvo ausis, gal iki galo neisgijo? ir kraujas uzdegima rode tai gerem antibus. Jau ryt eisim i darzeli. Na kai Titas apsirgo tai jam buvo ir sloga prie ausies, tai ant rydienos ir Benui soga, na tai su serganciais vaikais sunkiai dienas leidom. O kai Titas jau beveik pasveiko, tai benui temp uzkilo 39,5 numusam ir vel uzkyla. Tai kraujo ir slapimo tyrimus darem. Kraujas siek tiek virusa rode o slapimas geras. Na ir viena diena lyg niekur nieko dingo temp, matyt buvo nuo dantu, nors sake tokia auksta negali buti, bet as galvoju, kad gali. Nes jam ir apacioje ir virsuje baltuoja guzai, neleidzia jis net priliesti, blogai valgo. bet vis nepasirodo per gleivine. Tai zizliukas juodai buvo, nuo ranku nenulipa, o dar Titas namie, kad vos tik valgyt pasigamint galedavau.
laba. Kur taip dingusios? Jau maniau,bus pilna skaitymo. Nors kompas jau pataisytas,bet nepasiemiau jo. Mat nuo vakar ligoninej gulim. Rotas. Vargse eivilte,taip viduriuoja. Kaip gaila,tai ne tas zodis. O karstis sianakt iki 39,8 uzkilo. Net sirupas nuo temp.nepadejo. Teko leist vaistus. Musu tetis jau vaziuoja namo. Rytoj velai vakare jau gal pas mus bus
tai gerai,kad Eiviltė taip miega,o Ligita tai vis atsikelia ir ateina manes parsivest į savo lovą,o kai užsikosėja naktį tai būtinai reikia atsigerti 😀 mes jau senai pamiršom vargus dėl dantukų dygimo 😀
laba. Eiwiltes neisiwaizduoju nakti atsikeliancios del pasisiojimo. Uz miega jai nera nieko svarbesnio nakti. Jau 3 men.kai buvo,pieno nebegerdavo naktimis. Ir jokiu arbatu ar vandens-nieko nakti nepripazista. Dabar buna,kad nakti kosulio priepuolis uzeina. Bandau duot atsigert,pasodinu. Tai pyksta baisiausiai. O kosti ji nuo slogos (per burna nakti kvepuoja),kur tesiasi jau apie 2 savaites. Buvau sunerimus,bet vakar issiaiskinau,kad ta sloga del dantu. Rugsejo men.apatiniai kruminiai issikale,o dabar jau virsutiniai bando list. Buna,kad pastveria mano pirsta ir nori kistis sau i burna. Vakar,kai tikrinau jos dantis,tai apkandziojo pirstus 😀
Živile,man arčiausiai Šilutė,iki jos 25 km,biški gaila pinigų būtų dėl sporto klubo važinėt tiek,geriau namie kokius atsilenkimus padarysiu 😀 o ligita tai visa nakti išmiega nesisiojus ir jos nekeldavau,daba jai nori pati atsikelia ir pasiprašo
Laba,Laura,Ligita irgi neleisdavo telefonu sneket,tai buvom susipykusios del to tai paskui jau leisdavo,daba tai nebeduodu mobiliu jai pasneket,nes paskui neleidzia su niekuom pasneket,ligita jau kaip ir apsiprato,tai taviske irgi apsiprastu su nauju seimos nariu 😀 o Ligita tai labai nori buti savarankiska,i tualeta viena pati nueina,uztrauktuka uzsitraukia
mano vyras is Kaisiadoriu, pati ten turiu buta tai uz tai ir kraustysimes ten😀Anglijoj dar nesenai menuo laiko, bet jau kamuoja ilgesys namams baisiai☹ kazkaip viskas lb cia svetima☹nors gyvent yra zymiai geriau bet namai lieka namais😀
man taip pat antras gimdymas buvo greitesnis, tik gimdziau be nuskausminimo. O pirma su , tad skausmingesnis buvo antras. Kai nuleido vandenis tai per 2,5- 3 val. pagimdiziau. Tai buvo ir skaudziausios mano valandos, kurios viska atpirko 😀 Jei zinociau, kad trecia gimtu mergaite tai gimdyciau dar 😀
Egle, o kiek laiko jau gyvenat anglijoj? tai elektrenuose nebenorit jau gyventi, kad i kaisiadoris kelsites? Mes tai ir seniai be pampiu. Ir nakti miega be pampio seniai. Pas mus ir budavo kad pampis dar kartais slapias rytais, bet kai jis uzprotestavo, kad nesides tai ir nedejom, todel nakti kelem pradzioje 3k pasisinti, po to 2, o dabar tik 1k keliam. Cia buvo naktis, kad visa nakti ismiegojo nepasisiojes, tai ryte uzsilaike slapimas ir skaudejo , paskui kai atleido pasislapino. Dar per maza puslyte, kad visa nakti ismiegotu. 😀 pabandykit ir jus taip, tai gal ir jums jau nereiks pampiu.
Sveikutes 😀 Sandra, o koks tau artimiausias miestas? As tai ir viena kita kart namie padarau pratimu, bet labai jau namuose neprisiverciu. 😀 Man ir pirtis patinka, o mano vyrui nelabai. Mes tai vonios neturime, o as labai megstu vonioje paguleti. Turim tik dusa, jis yra su garine pirtim, tai kartais prisilasinu levandu eterinio aliejaus ir atsipalaiduoju vietoj vonios 😀
as tai net nepamenu,kada paskutini karta pirty buvau. Vyras tai nemegsta nei pirciu,nei vonios-karsciu nepernesa. O man tai patinka,bet nera kur. Tik vonia karsta kartais prisileidziu. Eivilte tai pavydetu,jei leliukas butu. Dabar neleidzia man net su mama sneket,skiria pastoviai arba pradeda rekaut,telefonu neleidzia sneket,tai neisivaizduoju,kaip reaguotu i mazyli. Reiketu labai saugot turbut.
Man tai gimdymas labai greitas buvo. Kai nuleido vandenis,2 val.tik pilvo maudima jauciau,po to 4 val.skausmingu saremiu ir po to jau gime eivilte. Tai realiai per 4 val.pagimdziau
Živile,kaip smagu,kad tetis išleidžia kartais kur 😀 aš irgi svajoju apie pirtį,mes tai važiuojam pas vyro močiutę,ten jo tėvai pasistatę turi,tai sakiau reiks kada važiuot,taip tai vos ne kiekvieną savaitgalį važiuodavom,o dabar mes su Mantuku namie būnam,bet jau galvoju kokį savaitgalį galėsim visi nuvažiuot 😀
Živile,aš ir norėčiau eit į kokį klubą,bet pas mus nėra ☹ reiktų važiuot 20 km,tai reiks namie pilvuką stiprint 😀 Ligita tai jau irgi daug šneka,tik kitų žodžių galūnes sako,kitus žodžius gražiai pasako,vadovauti irgi mėgsta 😀 maniškė tai pavydi dar broliukui mamytės,būna,kad kai paimu tai pradeda verkt ir šaukia,kad nemaitinčiau atiduočiau tečiui,vakar sakė,nemyliu broliuko,reikia vežti atgal į ligoninę 😃 paskui praeina ir vėl atbėgus bučiuoja,glosto,niekam neleidžia paimt,nieko apsipras ir bus gerai 😀 o pampių mes jau senai nenaudojam ir naktimis be pampių miegam,jau neatsimenu kada bebuvo prisisiojus lovą 😀
Labuka,Laura,tai smagu,kad pataisys dar kompą,o tu jau norėjai nurašyt😀 Egle,mes iš Šilutės raj,o man tai abu daryti cp buvo,pirmoji ne taip nosytė įsistačius buvo,o antrasis irgi kažkur į šoną įsirėmė ir nė per kur nebejudėjo tai neplanuoti cp buvo,bet su antru tai viskas labai greitai vyko per 9 val jau turėjau kleckutį,o su pirmąja prasikankinau apie 30 val,tai antras kartas buvo lengvesnis,dar ir vyras kartu buvo,tai išvis gerai,o su pirmąja tai nei pro kur nėjo,o dabar sugalvojo eit 😀
as ir niekaip nesirystu antram vaikiukui, vyras lb nori bet as dar kazkaip ne... mes jau diena senai be pampio kazkaip greit atpratom greit bus metai kai nesiojam triusikelius, bet nakti visada dedu dar ji, kartais buna prabunda bet dazniausia atsikelia su pilnu. ir kai eina pietu pogulio buna dar atsikelia sysiuka padarius.😀
musu tai vienturtele kol kas. Bet mano mama ja primoke prasyt broliuko,tai kai griztu is darbo,kartais ir praso. Sakau,kai gris tete,tada jo paprasyk. Siaip dar nenusiteikus antro turet. Dar tik geras menuo kaip darba susiradau. O ir skolu,lizingu turim. Noriu,kad biski ramesnis gyvenimas butu,maziau nervu butu. Ir siaip vienai sunkoka su 2 maziukais butu. Mano vyras po reisus vazineja. 1,5-2 men.nebuna namie. Eivilte tai sunkiai nuo pampiu atpranta. O nakti tai visada su pampiais laikau. Kartais su sausu atsikelia. O ant puodo ne visada nori sestis-istempia kojas ir nepasodinsi jos niekaip.