Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Katik rankos riesa pasitempiau, keli sutrenkiau ir truputi nubrozdinau ir pilvuka sukraciau kad dabar maudzia ☹ Virtuvej vaikui valgyt dariau o jis su kamuoliu zaide.apsisukdama nemaciau kad kamuolys palei kojas tai griuvau, remiausi ranka ir ja kryptelejau o pilvuko neuzgavau bet nuo smugio susikrate.vaiko jau nebemaudysiu siandien.pavalgo ir tiesiai i lova
tai speju noretu kokiam stambiam ofise sedet ir but kokio ytakingo boso desinioji ranka kur nusimato visokios darbo reikalu isvykos ir biznio vakareliai kur turetu dalyvauti su bosu 😃
netas buvo uzstriges,nerode zynuciu 😀
nagi deivuke,negi ir tu jau dingsi?
o pardaveja jai per prasta dirbti 😀
ji nori lengvo darbo, sako turi but su uzsienio kalba, nes ji ale anglu ir vokieciu kalbas baigus, bet nelabai jai kas siulo toki darba, o kiko tevas neleidzia 😀 tai as ir pati nesuvokiu ko jie nori 😀
bet ji sake kad ka dirbt noretu?
Va mano vyras koja issisuko krepsini bezaisdamas, tikras saunuolis, as jam sakiau, kad neitu, bet jis niekada neklauso 😀
Konkreciai iesko nuo 8 iki 5 darbo kur sedetu ir nieko neveiktu 😃 tiesiog zmogus nesuvokia kaip sunku ta 1000 pas mus uzsidirbti 😃 o jei ka pasakai tai isizeidzia baisiai 😃
Na ilgai ieskodama gal ir ras jei tinkama,o gal ir blaskisis
O aš kaip zynodama planavimo planus atidejau,kita savaitgaliui uzkviete i balių,
Kokio konkreciai iesko?
poniai netinka bet koks darbas 😃
Tai ji dar nesusirado darbo?
Na atrodo mano dukriukas ryt gris namo 😀 vyro sese vel atvaro i pokalbius del darbo, tai pasakiau, kad ir dukra parveztu namo 😀
Mum ezeriukas prie pat namu,tai vyras su vaikais eina pazvejoti,tik aš retkarčiais prie ju prisijungiu
😉
Kaip pavydziu 😀 iskeisciau kelione I paryziu uz galimybe pazvejot.dievinu as tai
Neisikelia☹na dar bandau
Sveikutes,aš jau po darbo,pasidariau kavos ir prisedau paskaityneti.mes vakar kaip buvom iseje visą šeima_pažvejoti,jei pavyks ikelti parodysiu vakarykštį laimiki,Karolis pagavo 1,200kg lydeka 😃
Na tai tas pats kaip as darau 😀 tik vienas skirtumas kuri atsiminiau as manus uzpilu ne pienu o grietine.dekui uz priminima 😀
as dedu 4 pakelius varskes, man rodos po 180 g vienam pakelyje yra, idedu ir sauksteli kepimo milteliu, bet cia jau apti taip primasciau 😃 bet net negaliu pasakyti ar jis man del to labiau pakyla 😀 baltymus tik lengvai imaisau ir viskas 😀 na dar bleta istepu sviestu ir dviuveseliais pabarstau 😀
Jai tiksliai sakant as turiu 850g.varskes.tai kiek parasei kiausiniu ir manu tai tiek ir det ant tiek varskes?
Man dazniausiai jis sukrenta ☹
Dekui as panasiai ir darau tik tu proporciju nepamenu.o jis nesukrenta? Baltymus lengvai imaisai o ne visiskai? Nepamenu, kepimo milteliu nereik? Kiek varskes?
Siandien kazkaip norisi but gera, nes dazniausiai as megstu pabumbeti 😃 as paprastai zinok darau apkepa. Puse puoduko manu uzpilu pienu ir ismirkinu manus, kiausinio trynius atskiriu nuo baltymo, dedu 4 kiausinius, 5-7 saukstai cukraus, viska su varske sumaisau ir ant galo supilu isplaktus baltymus 😀
Deivuke, ant meiles traukia 😃 ? Tai ziurek gal ir dar viena vaikuti suplanuosit 😉 gal zynai skanu puru ir isbandyta varskes apkepo recepta? As turejau uzsirasius recepta bet nerandu.o bet kokio is interneto nenoriu
As ant dietos nuo siandien nusprendziau sest o ne nuo pirmadienio 😃 tai vyras vienas gales viska ir valgyt 😀
Sveika, Inga juk cia mes pagrinde tik snekam 😀 visos kitos turi matyt ir taip ka veikt 😀 as tai turgeli buvau, darysiu siandien trinta moliugu sriuba, tai reikejo produktu, pagal mano gaminamus pietus galima spresti apie mano sveikatos bukle 😃 kai neblogai jauciuosi yra jegu ir kazka kito pagamint nei troskini ar dar ka lengvesnio 😀 kazkaip siandien myliu savo vyra, tai jam ir darau ta sriuba, nes jis egsta ja labai 😀 isvis siandien as kokia sentimentali, net muzika vien meiles dainu groja 😃
O musu kelione nieko ipatingo.isvaziavus is namu uz 1val.pasiekem prancuzija ir mazam miesteli yra didelis prekybos centras.jame apsyprekinom.vaikui rubu, ir ziurejau mobilia aukle leliukui bet nepirkom.bet drauge mate ka as ziuriu ir paskui maciau su savo vyru snekejo prie ju.tai dovanele is ju puses tikriausiai aiski 😃.dar issirinkau vezymeli kuri butent ten ir pirksiu (pigiau nei belgijoj).o paskui per nepilnas 3val.nuvykom I paryziu prie eifelio.truputi paziurejom, kavinej pavalgem ir vykom namo nes uzpuole lietus ☹.atgal kelione truko 4val.tai vaikas visa kelia simiegojo kedutej.gryzom 5val.ryto.vaikas pamiegojo lovytej iki 7val.ir jau gyvas o as jauciuos kaip pachmielinga 😕