Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
nes vaistus geriu 😀 ir vyras daug darbo turi, tai retai susitinkam tiems reikalams, bet mes ir neplanuojam kol kas. Isvis man idomu ar leis man dar pastot, net jei su nugara viskas susitvarkys 😀
Oi mums reikalinga kuprine, kambario batai, lietpaltis, guminiai ir piesimo neperslampama apranga su rankovem kad dazai nepersigertu I rubus kai pies
Kai skaiciau apie nuotaiku svyravima galvojau kad nescia ir kaip tik paneigei mano teorija😃 o kodel negali but nescia?
as isvis nezinau ko i darzeli reikia, sake viska susakys, kai ateisim, tai dar nieko neperkam, speju paskui pinigine nemenkai patustes, bet kai mums pirmas kartas, tai as nenezinau ko reikia 😀 botus mes siaip turim 😀
Dar klausymas-I darzeli jums reikia lietpalcio ir guminiu? Lietpalti nupirkau ir galvoju apie guminius-pasiltintus ar paprastus reikia?
Mano rugsejo 1 😀 savaite po dukros gimtadienio, bet maniskiui tikrai prastai su datom, sakiau sikart nieko nepriminsiu, tegu pats prisimena, nors kazkaip as jau visa savaite gan prastai jauciuosi, matyt ir man kokia priesgimtadiedine depresija, nes nuotaika tai jomajo, cia smagu, cia asaros byra 😀 ir tikrai negaliu but nescia 😃
jei ir toliau taip tai nereikes nieko pirkti 😀
As tai vyrui nesakau apie gimtadieni,nenoriu svest nes kazkokia depresija per mano gimsius buna, bet vistiek atsymena.nors mano tik spali bet jau sneka o as ji tildau.kada tavo gimsius?
Dazniau i turgu eikit 😃 gal kita kart koki arbuza gaus 😃
Inga smagu 😀 as tai jau matyt per sena, kad dovanu gauciau 😃 dabar laukiu ka nuo vyro gausiu savo jubiliejaus proga, bet jauciu jis per darbus savo pamirs, kada mano gimtadienis 😀 o vat dukra mano eme gaut kiekviena karta kazka kai nueinam i turgeli, siandien 4 obuolius parsinese 😃
Ne 😀 bet labai skaniai privalgiau 😀
Va smulkmenele pasigirsiu-as vakar nei uz nieka parduotuveje gavau dideli Nivea ranksluosti 😃
Skanumelis 😀 kameros neaptaskei riebalais 😃 ?
As tai po bemieges nakties tokia bejege jauciuos 😀 biski prisnudus buvau, o va jau pietukus pasigaminau 😀 Skanaus😀
Pirma naktis be pamperso, bet nemanau kad tai priezastis verkt 😃 sausas buvo.gal pervargo
harpija,pradingusi,megaujiasi viesnage LT
bet matit vistiek kazkas buvo,nes jug be priezasties neverkia.
Bet taip nestipriai verke, paglostai ir nustoja
Net nzn, kas puse valandos verke ☹
o kas tavo vaikui buvo,kad buvo bemiege naktele?
ir man idomu 😉kokios zynios ,siryt?
Kazin kaip Zivilei? Labai idomu 😀
Kaip tau reikalai su mmm?
Labas rytas.as ir turejau sunkia naktele su vaiko verkimu ☹ paryciais tik normaliai imigom ir katik atsikelem.
O as jau nuo leliuko spyriu kruptelet pradedu,stiproki daros, neskausmingi kolkas bet tokie staigus.labai megsta pavirsiuj isitaisyt kad sunku vartytis buna
Sveikinimai🌷😀
Labuka,aš tik dabar su kava prisedau,nes. nuo pat ankstyvo ryto taksiste dirbau 😃
Labas rytas😀 Ačiū visoms už sveikinimus🌷 Medučio nekopinėjom niekur, nes iškart po vestuvių visus pinigėlius skyrėm automobiliui👍 seniai jau svajojom, o dabar kaip niekad mums jo reikės😀
Aš jau nebekviesiu merginų jungtis prie manęs su kava, nebeskanu pasidarė😀
Labas rytas, kam kavutes? Nakti vaikas mano verke, ir siandien nuo ryto kazkoks pasiutes, tai dabar uzmigo, tai turiu laisvesne minutele 😀 kai miegos pietu eisiu bulvinius blynus kept 😀
Kaip ir kur medu kopinejot 😀 ?
Sveikinu oficialiai tapus zmona Melagele 😀 🌷🎉