Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Zivile ir Kristuliuuxx ,uz jus laikau kumscius😀tikiuosi,kad jums sikart pasiseks😀
Sveukinu sutuoktuviu proga🌷🌷🌷Tegul Jusu kiekviena vedybinio gyvenimo diena,buna mazyte svente!!!!!
labukas😀as jau po darboooooo,dabar bus trys laisvadieniaaaaaaaiiiiiiiiii😃🎉
Sveikinu vestuviu proga 🌷 🌷 🌷
Sveikos 😀 Uch, aš jau po vestuvių, viskas praėjo super, nuostabiausia diena, dabar aš jau oficiali žmona 😀 Sveikatos po vestuvių visai nėra, nes prasidėjo stiprus pykinimas, silpnumas, nuovargis ir mieguistumas, sunku man prisiverst įsijungt kompiuterį, o ką jau kalbėt apie rašymą, bet gal kaip nors sugrįšiu į normalias vėžias 😀
As net nezinau kas jai netinka, toks vaizdas, kad kazko iki galo nepasako 😀
Na bet ko nepatenkinta? Sau sedi prie telefono ir viskas.kas jai nepatinka? Lengvas darbas.Fizinio darbo?
Na apsidraudei jai prasydetu.as pries pirma nestuma ir pries si uzsipirkus buvau ir paketu ir tamponu 😃 pirma karta kad nesimetytu mamai atidaviau o si karta vis dar jie pas mane.buciau mamai atidavus bet kad pas ja gimdos nebera tai ir mmm nebera.
ejo i kazkokia firma kur masinu prekyba uzsiema, kiek supratau per ta jos isterija, kad jai tereiktu telefonu atsiliepineti, ir matot poniai netiko 😃
Ka ji bandesi? Nesupratau.koki darba gavo?
Deivuke jai susikurtume atskyra tema tai si isvis pradingtu tolimiausiam puslapy 😃
Del mmm tikiuosi nei vienai nei kitai jos neateis 😀
Zivile as manyciau kaip tik jai testo nepasydarai tai ir nervas ima vis galvojant ateis mmm ar ne, o stai pasidarytum ir butu ramu 😀
Oj man tai skauda galva 😀 vyro sesuo visiems nervus isede, jau kaip supratau butu gavus darba, bet matot, jei nepatiko, kad aplink ja niekas nesokinejo kol ji bandesi, tai grizo cia pas mus visa apsizliumbus, ir isvare su tevu namo, taip ir likau nesupratus tai ko ji tada nori 😃
Sveikos👋 prisedau ir as laiko prigavus, nors gerai pagalvojus jo visad turiu tik kaskaip pastaruoju metu tokia pavargus jauciuos tai siaubas atrodo guleciau kiaura diena lovoj ir nieko neveikciau 😃 va jau mm turejau kaip ir but bet nera ir tikiuos nebebus 😃 greit vyro gimtadienis tai jei viskas gerai dovanu bus testukas su ||😃
Inga mum reikia sau atskira tema susikurti 😃
Vaje vaje, ziuriu isvis jau cia prastai... ☹
Prasau man priminti, kad antradieni as noriu bulviniu blynu, nes rytojui jau mesa uzmarinuota 😃
Oi kaip skaniai su vaiku bulvyniu blynu su grietyne prisikirtom 😀 del grietynes nepatingejau vaziuot su autobusu,paskui persest I tramvaju ir dar po to eit peskom iki rusu parduotuves.o dar gryzt ta pati.svarbiausia prie blynu grietynes buvo kurios nuo gruodzio nevalgius 😃
Dabar atsienu, kad kazkada jau sakei, trumpa mano atmintis po gimdymu paliko 😀
pusryciu,pietus ir pavakarius padariau,tai dabar iki 18val.esu laisva,18val.vaziuosiu vakarienes gaminti
vaiku globos namuose,vireja
mintaaa o ka dirbi jei nepaslaptis? 😀
sveikutes😀as jau is darbo gryzau,na aisku dar vakare reiks eiti,darbe budama,masciau gal prie kokio ezeriuko pavaziuoti,bet vyras uzsiemes ukio reikalais,tai teks tupeti namuose☹
Idomi persona 😀 na kol nepasimokys tol nesupras 😀
Labai kuda, nei papu nei siknos nerasta 😀 ir dar vis kudinasi 😀 ir siaip jau as tikrai sugebu rasti kalba su zmonem, bet su ja niekaip 😃 jau net su vyro tevu kaip sakoma randu apie ka pasneket, nors irgi labai savito mastymo zmogus, bet su ja isvis nera sansu, gyvena kazkokiam savo svajoniu pasaulyje, ir nori dirbti meiste, tai manau, jai labai skaudziai teks nusivilti
Bent jau isvaizdos turi panasiam darbui?
Nu va ji kazko tokio tikisi 😀 kiek supratau tevas ja is ryto pats atves i pokalbi ir tada Saule parves namo, gerai nenakvos pas mus ir mano daiktais nesinaudos 😃
As nesakau kad ji su bosu kazka darytu bet gal tiesiog ji nori tokio darbo kur dirbtu stambiam ofise boso padejeja,keliones ir uz tai gautu gera alga?
Labas rytas.rankos riesas patines truputi bet svarbiausia pilvuko nebeskauda 😀 vakar leliukas pirma karta pasisveikino su vyru 😀 ir taip nesilpnai sakyciau 😃 kazkur ten viduj kai uztaiko jau suskausta☹
Sveikos 😀 Inga kaip savijauta tavo? Inga kas liecia reikalus su bosu, tai tikrai ne jai, ji net berno nesusiranda, turejo kazkada viena ir tas pats ja paliko, tai iki dabar jai stresas, o dar pamate ji sventej su kita merga, tai isvis susinervino, nors jau trys metai tuoj bus kai jis ja paliko 😀 labiausiai dziaugiasi, kad ana storesne uz ja 😃 bet sakau gal ji linksmesne uz tave 😀
Riesa apsibintavau elastiniu ir einu bandyt miegot.labanakt