Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Mes irgi ilgai planavome, o kai atsibodo "planuoti", tai atsirado pats 😛
gvidukomamyte, tu rimtai nori triju? Jei taip, tai tu mano bendraminte, as irgi noriu triju😃. O beje, kiek tau metu jei ne paslaptis?
Labai noreciau antro vaikelio.mano pirmagimiui puse metuku, bet daznai pakalbam apie antra, as dar maitinu krutim, tai nezinau kaip pavyks. O dar pirma gaminom ilgokai. Daug kas sako, kad padaryti pertrauka☹ nu, bet mane dar gasdina amzius, jau nebe pirmos jaunystes esu☹ nenoriu buti mama-pensininke. Pritariu rajai, laikas dabar visai neblogas, juk darbu nera, krize, tai nieko neprarasiu
nee, tryysss tryss 😃
😃 nu ir pavarai😃 as galvoju,kad du jau kompanija tai uztektu per akis😃
siaip as uz trejybe 😃 tad treciaji gimdysiu.. kaip Dievas duos 😃
antraji planuoju gimdyti 25metu 😀
BONI Reiktu, reiktu aisq jei abu to norit. Mes tai jau abu pribrendom antram, tik va antras tai galiu iskart pasakyt is pirmo karto neuzkibo, tai va bandysim is antro 😀 gal pasiseks.
skaitau net keista,kad pirmas leliukas taip iskart mes daugiau kaip metus kurem savo stebukla diena is dienos jau vienu metu net buvau praradus vilti,as irgi galvoju man 25 vyrui mano31,gal tikrai reiktu antra gamintis paskui jau busim per seni😃
el kaip as pavydžiu toms mamytėms kurios laukiasi, aš irgi noriūūūū.
as tai pastojau po labai ilgo laiko 😀 net daktarai stebejosi... bet kazkaip niekur nesikreipiau... galvojau jei lemta buti tai bus.. 😀 na ir va jau 29 savaite nesioju savo mazaji angeleli 😉
Saunu, kad sulaukiau atsakymo 😀 Na pirmasis ir man uzkibo pirmu bandymu tikiuosi, kad antrasis ir perdauk nesipriesins, o del krizes tai as kaip tik manau pats laikas vaikus daryt 😃, darbu ner , perspektyvos karjerai ir bliuksta, tai ta laika reik isnaudot kazkam geram, tai manau leliukui kaip tik butu o po kokiu 3m gal ir krize apmazes ir drabu padauges ir tada pilnu pajegumu i darbus 😀
na mes su vyru ir planuojam matysim kaip mums gausis,pas mus piramas ir iskart uzkibo....daug kas sako kam tas antras lelius juk dabar krize,bet as ne del krizes ir ne del oinigu noriu antro leliuko.man 27m.jau noriu tuo paciu vargu uzaugint ir galesim lengviau atsipalaiduot vaikai bus didesnei..😀 tikiuos kad viskas bus gerai..
musu seimoje planas isigyvendino pats😀 "planui" pabodo laukti tai paspartino reikalus. Ir labai dziaugiuosi dabar besilaukdama. Mano 30 m amzius net krizę nukonkuravo😀 o dar pirmajai dukrytei 10 metuku, laukia vargšė sesutės jau tiek laiko, kad net gaila. Įtariu, kad grieztai planavę butume dar pora metu, bet nuo to niekas nebutu gyvenime pasikeitę- nebent pablogėję. Studijuojančioms , zinoma, patarciau visgi planuoti studijas uzbaigti, o ne vaikiuka pradeti, nes tikrai gaila vaikiuko, kai mama nuolatiniame uzimtume. o Veliau tai manau nera skirtumo kada, kol "derlingiausia" biologija leidzia😀
masu seimoje planavimas aciu Dievui labai paprastas 😃, turiu dukryte 5m., o dabar 6 men laukiuosi berniuko, abu uzkibo is pirmo karto vos tik sugalvodavom su vyru, kad jau laikas 😃
wow koks didelis smailas gavosi 😃
kiek is teorijos zinau tai pirmaji sunkaiusia uzderint 😃 antrasis lengviau gali atsirasti mamos pilvelyje😀 gaila, jog apie antra dabar negaliu pasvajoti, nes turiu planu ateity, po kuriu bus tikai ir antras, taciau reikes palaukti...😀 nors jei pasibelstu netyciukas, tragedijos nebutu 😛 uzauginciau ir dabar 😀
ir mes pasavjojame, :-)
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi.
As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.