Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Labas rytas.nelabai ka prisnekejot 😀
Vo vo cia man kaip tik 😃 nors as algos negaunu net 😃 tik uz Tautvyda biski sodra moka 😃 ir dar pati ka prisiduriu su nerinukais ir nagais 😀
😀
sveikutes😀isryto buvom mieste,jau viska supirkau savo mokinukui mokyklai👍,net paciai nesitiki,kad mano Karolis jau bus septintokas☺,man siandsien tinginiavimo diena,nes ryt jau i darbuka☹pasibaige atostogos☹mano vyrukai isejo zvejoti,prie namu yra ezeriukas,tai jauciu,kad eisiu ir as prie ju prisijunkti😉
Sekmes 😀
Viskas islekiu 😀
mes tai nemokamai snekam, ji net specialiai tele2 korta nusipirko, kad su manim galetu sneket 😃
Su mano mama tas pats.nepigiai kainuoja skambint tai tik paskambini paklaust kaip sekas ir kaip uzsiveda... ir tik lauki progos kada pasakyt kita kart paskambinsiu 😃 ir nemalonu pertraukt tai lauki kol pabaigs
Su anyta kalbejau 😀 tai be pusvalandzio neina atsisveikint, kol visko neispasakoja tol kalba 😃
Anksciau rukydavau, o dabar nebe ir kai pastojau pirma kart meciau ir nebepradejau 😀
Pries pirma nestuma buvau uzkietejus rukale.bet kaip meciau taip ir nebegryzau.
Cia I tema 😀
Pati rukanti esi?
Tik kad kelis kart per metus tenka pazvejot, nes tik tada kai atvykstu I lt.mano mama pabuna su vaiku o as vaziuoju.jai vaika veztis tai jokio poilsio nebutu kai tektu dabot kad I vandeni nelystu
Tai zinoma geriau kad zaistu negu gertu.mano vyras siaip ar taip negerentis nerukantis.o man zvejyba patinka, net sau meskere esu nusipirkus 😃 mes visada su broliu ir pusbroliu vaziuojam 😀 toks atsipalaidavimas 😀
As tai zinok nesuprantu zvejybos 😀 Saules kriksto tevas amzinai per laisvas zvejoja, ir zmona kartu varo patenkinta 😀 tik kol nescia buvo namie sedejo, dabar ir vaika kartu ima, o man tai gerai ir be zvejybos 😀 mano vyras del krepsinio pamises, bet jau sakau geriau tegu zaidzia nei laka 😀
Noreciau piknike kokiam pabut😀 ant groteliu mesytes pasikept.mmm kaip skanu.lt kai budavau tai vaziuodavom prie tokio tvenkinio su saslikine meskerem 😀 man labai patinka zvejot 😃
jo jo atsigriebsiu su kaupu 😀
Sese dirba beveik be iseiginiu, tai nelabai iseina, o jos toks darbas, kad nepaliksi ir dienai visko 😀 ji priziuri dideliam veislyne sunis, uz viska atsakinga, be jos ten nelabai jau kuom pasitiki, tai jei ir iseina istrukt tai vos keliom valandoms 😀 sakiau varysim su vyru kita pavasari kol dar nebaisiai karsta 😀
Tai per gimtadieni atsigriebsi 😃
Nuo pirmadienio laikausi dietos 😃 iki sestadienio kol dukros gimtadienis bus 😀 siandien dar kaip tik su tevais viska aptarem, tai darysim toki kaip piknika, pas mano tevus yra grazus kiemas, daug zolytes, tai bus smagu 😀
I Italija
Neteko nuvykt?
Nors ta Olandija irgi netoli, reik vyrui pazyzt I ausi pora nakteliu 😃
mano sese Italijoj dirba, tai vajej kaip man ten grazu 😀
Dar noriu i Olandija, siltu versmiu vandeny pagulet ir didziausia tulpiu paroda pamatyt 😀 ech... pasvajot galim 😀
Noreciau I Venecija kur gatves kaip kanalai, plaukioja su valtelem 😀
O... Italija mano svajoniu salis 😀
Dar labai noriu i Italija 😀
As ir kada nors nuvaziuosiu ten 😀 va vaikai paaugs tai galesim kur toliau su vyru isvaziuot 😀 mano tevai kasmet varo i Juodkalnija, Kroatija, na i ta puse, ten parodos buna, tai jie kartu ir paatostogauja, tai sakiau reiks kitais metais ir man isiprasyt i kompanija 😀