Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
nu nesuprantu kas man yra☹bekepant blynus pradejo sona skaudeti ir tas skausmas vis stipreja☹jei nepraeis, eisiu gert vaistu nuo skausmo
Tikekimes 😀 vyrui sakau dabar vazynejam kol galim nes paskui negalesiu nes bus sunku su dviem vaikais.o jis sako kaip dabar taip ir poto vazynesim.nors ir pati nemanau kad sunku bus
Zinoma vienai su dvejais butu sunku bet jai vyras kartu tai nrmatau problrmu😀 zinoma jau be vyro nebeskrisiu i lt
jo jo cia mano Saulei taip pasake, tik dar nepasake kuris cia is ju toks protingas, ji iskart visko nepasako, po truputi jai atmintis grizta 😀
primink kiek jau tau savaiciu yra,
o gal bus labai ramus vaikas😀
Tai taip, dabar vaziuojam, gal paskui bus sunku
Su viza problemos buvo.o dabar bando kad brolis suveiktu viza I arabija nes jis ten gyvena.tai kolkas laukia
dabar dar lengviau kur isvaziuoti kai maziukas dar pas mamyte pilvelije😀
Dar yra planai I vokietija vaziuot pas vyro puske bet nzn dar kada
o vyras i savo sali nebevyksta?
Stojam kiekvienoj degalinej pailset
Kol galiu tol vaziuojam 😀
Inga jus daug kur vazinejat,tai tavo savijauta gera?
Tai jai planai nepasykeis bus jega,nebuvus dar ten 😀
Vyras planuoja penktadieniui vaziuot i Amsterdama🎉
ir kas cia su tom nuotaiku kaitom,as siandien du kartus apsizliumbiau,karta filma ziuredama,o antra karta muzikos klausydama......
visai jis cia nekudutis,normalus berniukas👍
o as isbandziau nauja keptuve😛tai vaikams prikepiau blynu👍
Kudutis kaip tevas bet ne tai norejau parodyt 😃
As vaika krapsciau is vonios.pirmiau nysirenge, ate parode ir maudytis nuejo.atisukes vandeni taskesi.neuzilgo islipo,slapias nuvare i kambari ir nusinese i vonia pripuciama ciuzini.ateinu i vonia o tas pluduriuoja sau ant vandens 😃
Cia tavo Saulei suauge taip pasake???
O tu snekek snekek 😃
Nu va pasisnekejau 😃
Ir isvis nezinau ar dukra kitais metais leisiu i kaima, nes matot jos sikna per didele, kazkas jai taip pasake, i bezdzione panasi, nes su vazelinu lupas pasitepe, nus zodziu mane veikia tokie dalykai, nes pvz man mama neleido dazytis, bet niekada nei stora nei dar kaip nevadino, o cia 3 metu mergaitei pasako, kad sikna didele, nu tai nafik visai debilai, uztai ir ta vyro sese tokia isterike 😈
Su ta nuotaika kaita, tai gal ir pavargstu su vaikais viena, nes siaip vyras laisvu grafiku dirba, bet paskutine savaite beveik nematau as jo, tai visi namai ant mano galvos, dar ta vyro sese vakar sunervino, Tautvydui ko gero dantai kalasi, tai piktas baisiai, gerai kad nors ilgai miega kai uzmiega, va ir dabar ramuma, nes vaikai iskrite 😀 draugei liepiau ryt ateit nagu susitvarkyt, nes akys skau kreivai rodo po nemiegotos nakties 😃
Pas mus su drabuziais tai ne beda, pilna spinta grynai darzeliui suruosta is anytos ir mano mamos pirkiniu 😃 reikes tik tapkiu ir zieminiu batu, o kombinzona ziemai gaus dabar per gimtadieni 😀
Tai kad ir dabar kai laukiausi, kai jau pradejau eit per daktarus su skausmais, kai susuko vos ne visi kaip i durna ziurejo, toks vaizdas, zinai, kad as norejau, kad tas nestumas man taip pakenktu 😀 tik seimos daktare turbut viena is normaliausiai ziurejo ir pergyveno del manes, o buvo tokiu kurie net klause kaip as cia sugalvojau pastot kai nugara silpna, bet jei man normaliai viskas buvo iki nestumo, tai ka daryt reikejo 😀 daktare sake, jei kad invalide galejau palikt, o dar klinikose norejo, kad gimdyciau naturaliai, kai neurologai pasirodo buvo uzdraude man tai 😀
As tai rubu pripirkus vaikui I darzeli.ai dar muns reikalingi I darzeli sportine apranga ir kedukai🤓| cia kaip mokyklai-kuno kulturos pamokos buna
Kodel turetu neleist?
Pas mus turbut niekas nesismulkins su tokiais dalykais 😀