Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

15. Aug 2013, 22:03

Antram gimtadieniui Saulei pirkom lova, tai joje ir miega, ir neisdribo nei karto, nos be jokiu apsaugu, tik atrama ispaise, o kai paklausi ka nupiese, tai sake ten debesyse lektuvai skrena, cia kai dangui toks baltas ruozas po lektuvo leika, tai va ji bruksniu pripaise ir skraido ten lektuvai 😃

15. Aug 2013, 22:01

Saule dabar su vyru miega, o as su maziuku, bet jau kai nekels naktim keliaus abu i viena kambari, nes Saule jau ir dabar kelia man pavydo scenas, jei as pvz ranka padedu ant vyro ar apsikabinu tai rekia, kad nelisciau prie jos tecio 😃

15. Aug 2013, 21:43

Miega su jumis kambary ar turi savo? As po gimdymo sakiau kad vyras eis su sunum I kita kambari miegot o as busiu su leliuku.paskui kai apsyprasim vaika viena paliksim kambary miegot.kolkas visi miegam vienam kamb

15. Aug 2013, 21:19

Mano tai net nakti dbar kai eina tai prikelia vyra ir klausia ar jis jos palauks kol ji pareis miegot 😃

15. Aug 2013, 21:13

Beda kad manasis nesipraso ☹ lauke baisoka dar be pampio.jai pasyprasytu tai jo nubegtu I krumus arba nuvesciau o dabar kai nesipraso tai nesuprantu kada nori.namie kai nori tai ir seda o lauke...

15. Aug 2013, 21:06

Inga, maniske kazkur nuo metu ir dvieju menesiu diena budavo be pampio, o naktim ir gan greitai pripato buti be jo. Diena atprato, kai pasiuliau ant tuoleto sestis, nes jau buvo emus ozius rodyt, kad nenori ant puoduko, tai vesdavom ir sodindavom, bet jai ant tiek patiko, kad ir mum buvo ramu, o nakti kai emiau pratint, tai neduodavau gert pries miega kokias dvi valandas, ir kai kelias naktis pampis buvo sausas isbandem miega ir be jo. Tai per visa laika, tik pora kartu i lova pridare, tai manau labai gerai, o diena, tai jei bunam lauke, tai ji ir lauke uz krumu nueina ir padaro ka jai reik 😀 tik mes labai girdavom, plodavom, dziaugdavomes, tai jai tas sisiuko padarymas budavo kaip svente 😀

15. Aug 2013, 20:22

Manasis stebuklingai viena kart pasodinus pradejo sest net neprasomas.ir visada padaro rimta ir maza 😀 ir po to nesa ispilt 😀 dienos miego metu irgi nebedaro.lauke dar buna su pampiu bet irgi gryzus sausas buna.nakti irgi jau iskencia tai mastau det tas palutes ir be pampio.nuo tada kai pradejo daryt I puoduka tepraejo kelios sav bet jau tobula.gryzes is lauko staigiai pats nubega nusimauna ir padaro.ar nebus peranksti jai ir nakti paliksiu?

15. Aug 2013, 20:07

Deivuke per kiek laiko Saule atprato nuo sauskelniu (jai jau atprato) ? Kaip darei pirma diena atpratinai ir paskui nakti ar kaip?

15. Aug 2013, 17:19

nu taip ir tikrai netikiu, kad del pinigu daktarai taip sneketu 😀

15. Aug 2013, 17:07 deivuke

deivuke - geras cia tau klausimas kilo 😃 😃 kazkaip idomiai atrodo, kad blogai jautesi, gulimas buvo rezimas ir vistiek leidzia skristi... kazkaip nei sis nei tas...

15. Aug 2013, 15:57

As ryt vel varau i sermenis, dabar mamos dede numire, na du paukstukai i langus buvo atsitrenke, du zmones isejo, tikiuosi jau baigsis visos bedos

15. Aug 2013, 15:55

Nemanau, kad daktarai juokauja tokiais dalykais, kad ir kaip jie megtu pinigus 😀

15. Aug 2013, 15:48

O jai visdelto kazkas blogai? Arba jai lietuvoje tau uzdraus skristi, kaip grysi?

15. Aug 2013, 15:44

Nes manau man ten nieko nebuvo jai leido skrist. Nes visa laika gerai jauciaus. Tai va db atskridus eisiu pas daktarus , kad patikrintu normaliai. Nes ten tik pingus melzia

15. Aug 2013, 14:54

man tai kilo kalusimas, jei nestumo pradzia tau tokia sunki buvo, ir buvo gulimas rezimas su gresianciu, tai kaip tau daktare isvis leido skristi?

15. Aug 2013, 14:52 harpija1

Skrisi? Man per skrydzius nestumo metu labai silna budavo.visi pasvirimai dvigubai jausdavos, galva nuolat tokia spaudzianti buvo

15. Aug 2013, 14:34

Skrendu sendien i Lt. Kaip laukiu. Bet sendien kazkaip visa sunkiai jauciuosi. Rodos griuciau miegot . Bet nesigaus kol bandysiu uzmigt reiks vaziuot. Tai guliu ir kankinuos

15. Aug 2013, 14:06

Man cia kai dvi dienas galva skaudejo, tai maniau isprotesiu kiek Saule rekavo, o dabar tokia ramuma, bet ir truksta kazko 😀

15. Aug 2013, 13:29 deivuke

Pavydžiu tau,kad namuose tylų,nesupikciau,kad ir mano kas vaikus priglaustu nors vienai dienelei

15. Aug 2013, 13:26

Labutis 😀oi kaip man šiandien galvą skauda,nes vakar truputi pasventem,draugų vestuvių metinės buvo,rodos nedaug pabartojau,bet kad,aš tokią ta gerėja tai šiandien nelinksma

15. Aug 2013, 11:52

O mano mergina vel i kaima isvaziavo, savaite man bus ramu, o jau paskui kai gris tai ruosimes jos 3 gimtadieniui 😀

15. Aug 2013, 11:37

Net nuo 12sav galima kazka pajust tik kaikurios neatskire. O si kart tikrai tikrai ne zarnynas. Kitos jau nuo nepolnos 14sav pajaucia. O man jau galima sakyt 15sav .kiekvienos skirtingai pajaucia ne taip kaip parasyta. O taip bumtelt tikrai negalejo kazkas kito.

15. Aug 2013, 10:29 harpija1

Sveikos.o tai kas ten tokio buvo jai ne zarnynas 😀 ? Judesiukams tikrai per anksti 😀

15. Aug 2013, 10:17

Labas rytas 😀 na sianakt kaip ir neblogai jau miegojau, tik kad vaikai 7 atsikele, tai anksti biski 😃 bet uztad jau visus dienos darbus pasidariau 😀

14. Aug 2013, 21:26

Na va atidirbau... wiii ryt i lt skrendu kaip laukiu nesulaukiu! Am vakar darbe prisedau ir nustebau nea toka BAKST piplve pasijaute .jau tukrai ne zarnynas 😃

14. Aug 2013, 17:10 zivile g.-b.

foto super 👍

14. Aug 2013, 17:09 zivile g.-b.

zivile tavo sesers liga priesinga manajai.jos kraujas per tirstas o mano per skystas ☹ oi kaip nelaukiu paskutinio nestumo menesio-reikes gerti dviguba doze hormonu kad nenukraujuociau per gimdyma ☹

14. Aug 2013, 17:06

zivile, esi lb grazi motera tu 👍

14. Aug 2013, 16:32 zivile g.-b.

Smagu girdėti,kad tau taip puikiai sekasi 😉fotke liuksiska 👍

14. Aug 2013, 16:19 zivile g.-b.

Živilė,kaip tavo reikalai?