Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Noreciau I kita sali, nes prancuzijoj jau 4kartus buvau 😀
3-4val ir paryziuj 😀
Tai ta prancuzija kaimynine salis tai bet kada galima nulekt 😀
Ale jum smagu 😀 baltas pavydas 😀
Jeeee!!! Pasikeite planai! Siandien vaziuojam I prancuzija o ne prie atrakcionu 🎉
Jo jo dabar tau viskas galima 😀
Tingiu eit iki saldytuvo 😃 ai man viskas sioj padety atleidziama 😃
Na va vaika nuskriaudei 😃
Vaikas piena salia gere tai sau I kava is jo puodelio isipyliau, pagerino reikala kavos 😃
Gal del nestuo uosle jautri 😀
Specialiai kad negerciau 😃
O gal nestumas tai daro 😃
Kava brangi tai tikrai ne jos toks kvapas.gal aparatas uzsineses, nes kelis men negaminau kavos.na bet praploviau ir filtras naujas
kazi nuo ko 😀
Pasidariau ekspreso kavos (su aparatu) tai pelenine atsiduoda🤓|
Man tai tos 3in1 nelabai, geriu tik kai pieno nebuna namie 😀
Laukiu vyro kol atvaziuos-vaziuosim prie atrakcionu 🎉
Noreciau tos 3in1 bet pas mus tokiu nera ☹
As galvoju eit balintos kavos pasidaryt, nes as tik tokia ir geriu 😃
As kaip kavos uzsinorejau, ir tokios stipresnes kaip ekspreso.nors nestumo pradzioje ta kava sleikstuli kele ir neskani buvo
Sveikos.varine spyrale nieko gero👎
Jurga, kas per ligos? O kaip del tos spirales, nebijai vel ja detis? As dar kol cia nebendravau, tai sakiau desiuos ja, bet kai paskaiciau, kad jau ne viena su ja pastojo, tai toliau kt geriu 😀
Mano sunui treciaideni ir bus 5metu gimtadienis...Svesim savam rate,be jokiu dideliu iskilmiu,nes kita menesi bus Dukrytes 4metuku gimtadienis,tai ir gausim biski svesti..Ignas auga ,ir stambeja😉Damaitinu misinuku,vaikas vel geras,dabar miega lauke,o as eisiu biski pakrisiu i lova,mano ligos mane vargna..greiciiu spalis desiuos vel spirale tik dabar ta 5metam ir bragesne negu NovaT...
Nugara kaip ir geriau, bent jau siuo metu, jau reikes skambint registruotis pas daktara, bet jis tik rugsejo vidury grista, va Saulei kita savaite jau trys, tai gimtadieniui ruosiames, nedarom kazko ipatingo, bet uzsakiau torta Mines formos, tai seios rate atsvesim, o nuo rugsejo pirma karta keliaus i darzeli mergina 😀 mazasis sveikas, auga, sedi, bet pats neatsiseda 😃 kaip tu ir taviskiai laikotes?
Deivuke kas pas jus naujo?Kaip nugara?
Melagele, bet dabar meduti kopineja 😀
labas yra nauju nestukiu?
Sveikos 😀 mes tai nesventem😀 bet labai gerai miegojau nakti, nors prisivalgem su vyru vakare vistos, man kaip ir nieko, o vyras sake puse nakties negalejo uzmigt 😀 ryte ir iki 8 ismiegojom, nera Saules, tai nera kam 7 ryto visus kelti 😀
Inga pas mane tas pats, kol vyro nera, tai ji mamytes mergaite ir stebuklas, tik grista vyras ir ji iskart as tecio mergaite 😀 Labos as dar mis lietuva ziuriu, bet jauciu tuoj griusiu miegot 😀
Mano sunus pyksta jai vyra apsikabinus bunu 😃 kai vaikas visa diena su manim tai tobulas vaikas, viska paprasius padaro.o tik tetis gryzta manes nebeklauso, ant puoduko nebesedi, rekia klykia jai prieinu... tetis lepina uztad taip ir yra.
Na labanakt, kol vyras negryzo su tobulu vaiku einu miegot nes paskui su teciu duks jai pamatys ir be vidurnakcio niekaip neis miegot.