Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Ar kam nors jau papasakojot,kad laukies?
O as sutvarkiau draugei nagus, tai dabar ilsiuosi 😀 reikia isgert 75 gramus pagal mane, leidzia citrinos isimaisyti 😀
O kiek to tirpalo reikia išgert?
Vaje ka prisiminiau, neuzilgo laukia manes gliukozes tyrimas ☹ Feee
Oho pleputės, kol perskaičiau viską😀 Aš užsisakiau naują tapatybės kortelę👍 šiandien paskutinė atostogų diena, jau rytoj į darbą, labai labai nenoriu 😃
Tai gal ir blynu su ta uogiene bus 😃
O jai rimtai tikekimes geriausio 🌷
O jai papus niezti tai reiskia uosviene blynus kepa🤣
Grazu klaipedoj,gondolu tetruksta 😃
O ka reiskia jai temp sokineja?
O temp.matavai?
Tai bet smagu.zmones svajoja I venecija nuvykti, kanalais paplaukiot, o tau viskas vietoj tik valties ir irklu truksta😃
O is kur zynai lad dabar turi buti mmm? Pamenu sakei kad neaisku kada.ir kaip temp?
Nepamirsk is pat ryto pasidalint naujienomis, kad mums netektu laukt 😀
O as nedazau isvis plauku 😀 kazkada daziau bet atsybodo kai atauginejo tai nusidaziau kuo panasesne spalva kad nesimatytu atauge.taip nuaugo ir viskas 😀 visi sako naturali mano grazi 😀
Vakar is vyro juokiausi kad zilsta,sako tu irgi pradedi.sakau nebeda-nuzidazysiu ir nesimatys o uztad tavo zilus plaukus visi matys 😃
Aš tai šįkart namų sąlygomis dazysiu,parsiau draugės kad isteptu plaukus,pasikeisiu plaukų spalvą,iš svieseplaukes_tapsiu rudaplauke
As su drauge sutariau, kad ketvirtadieni ji pabus su mano vaikais o as nueisiu i kirpykla 😀
lauksim,fotosesijos😉
nuo nieko neveikimo ar imanoma pervarkti😃?o as siandie nieko ir neveikiu,nes lauke lija,tai ir kambary tinginiauju....zadejau eiti plauku dazytis,bet ,kad taip skauda,eisiu paguleti
Tai kad manasis neklauso lauke manes.eina kur jis nori.i kita puse jai nenori tenka nest.
Veliau nusifotkinsiu 😀
panasi situacija buvo ir mano seses mergytei,tik jei visokiu nesamoniu pripasakojo darzelije aukletojos☹dabar jei jau 16metu ir vis dar prisimena...
Minta pagulek gal pervargai biski 😀
Zinai nenoriu su vyru pradet aiskintis, palauksiu kol ji pati papasakos, bet kiek suprantu tai uosvio stichija yra visus menkinti
kad nieko sunkaus nekylojau....
As tai ir vienasu dviem vaikais isvarau kai reikia 😀 ir su troleibusu pavazziuoju, nors aisku kai vyras paveza viskas paprasciau 😀 vistik drauge siandien atvaro, jai pasirodo ryt i darba reikia jau 😀
jau kokie dideli jus👍ir pilvukas tikriausiai nemazas😍pasirodyk😉
Tai bet kokie kvailiai, mazai mergaitei taip aiskinti!
Tai nuo ko tau taip ☹ ? Gal prisitampei?
Mums rytoj prasydes 21sav 😀