Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Kad as dabar juos tik leidziu, vis Saules gimtadieniui ka nuperku, tai vaikiskus puodukus, tai vaikisko sampano paemiau 😀 zvakutes tik neradau grazios, gal reiks paimti tas kaip fejerverkus tris 😀
Pranesiu turejo ten but 😃
Jau kai pamatysiu byrant tuos pinigus butinai parnesiu 😃 vyrui sakau reikia loeterijos bilieta nusipirkti gal, tai sake maziau sapnuot 😃
Bet greiciausiai Deivuke niekam nesakys ir viena kas tuos pinigus ☹
ir as galesiu padet😃
o as laukiu tavo pilvuko fotosesijos😉
Gal pagalbos tau reikes 😃 ? As siulausi padet kast tuos pinigus 😃
Nepamirsk pasyrodyt kaip isgrazejai 😀
aisku😉
Sake ten kur vaziuosim yra kazkoks safaris padarytas.na kazkas kaip zoo
o as varau i kirpykla antakius susitvarkyti,nes savaitgali baliukas nusimato😉,o po pietu lauksiu drauges,zadejo ateiti plaukus nudazys ir busiu pasigrazinusi
Si penktadieni bus tik kelione I amsterdama 😀 kita kart i vokietija.o prancuzija neidomu
tai kaip cia Inga, iseina pazadetu kelioniu nebus?
O as sianakt sapnavau, kad laiejau loterijoje, paziurejau reiksme, tai kasiu pinigus kastuvu, nu tai laukiu is kur cia pabyres tie pinigai, kad net kastuvo reikes 😃
vakar vyras su manim kaip pajuokavo.sako penktadieni vaziuosim I prancuzija, vokietija ir amsterdama o tada nuskambes zadintuvas ir vaziuosiu i darba 😃
Pranesk kraujo tyrimo rezultatus 😀
Labas rytas.dar taip imanoma? Niekad nera dingus antra juostele.gal testas koks brokuotas.
Tai gal ir nepasirodys mmm,ogal nt galiojimas pasibaigęs yra,todėl ir papokstavo su tavim,okai pasidarysi kraujo tyrima tada viskas bus aisku
As jau po kavytes 😀 oj su tais skausmais tai ne kas kai skauda 😀
Labas rytas 😉aš su kavytė.šįryt atsikeliau sveika,bet tik truputį pasidarbavau ir vėl skauka,šoną ir pilvą ☹obuvau suplanavusi važiuoti pagribautį,bet su tokia savijauta tik lovoje guleti ☹
O mane iš tikrųjų purto nuo alkoholio, kai einam pro tą skyrių parduotuvėj tai šleikštulys sukyla, o jei vyras nors pusė stiklinės alaus išgeria, tai man jau smirda baisiausiai😤
As kai pirma karta pastojau ispuole nauji metai, visi gere, o as ne ir visiems labai rupejo kodel as negeriu, tai vyras ant galo baisiai isdidus pasake, kad negaliu gert 😃 nors dar pas daktare nebuvau buvus 😀
Aš tai pamenu kai neskaniai ką tekdavo gert, tai gerdavau užsikimšus nosį😀 Dabar galvoju, nešu į darbą degtinės ir šampano vestuvių paminėjimo proga, kaip čia reiks išsisukt negėrus.. sakysiu, kad purto dar nuo vestuvių😃
Labas rytas 😀 man tai ta gliukoze visai normaliai issigere, tik paskutiniai gurksniai nelabai kokie buvo 😀
Labas rytas 😀 Mintaaa, ankščiausią talonėlį pas gydytoją gavau tik rugsėjo 3 dienai, tai dar 2 savaites teks išlaukt😀 Živile, pranešk naujienas 😀
Kazin ar Zivile nuplauke iki vaistynes testuko 😀 ryt laukiam zyniu 😀 o dabar tariu labanakt kas dar cia uzsuks 😀
Pas mus duoda buteliuka gliukozes (mazdaug 150-200ml) jis buna tipo citrinos skonio.jau nuo pirmu gurksniu ziaubcioji o baigti visa buteliuka ne visos nestukes sugeba nes tiesiog supykina ☹
O kada ruosiesis pas gines eiti ?
Dar niekam, laukiam, kol gydytoja patvirtins nėštumą😀
O man skausmas perejo ipilvą ☹kol guliu atrodo viskas gerai,tik truputį pavaikstau ir pradeda skaudėti ☹