Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Atsilaisvinau, tai prie kompo prisedau, kai turiu ka veikt, tai tik muzikai kompas reikalingas buna 😀
nesuprantu ar man cia kompas durnavoja ar ir jums sunku i mk ieiti☹o i fecebok,normaliai ieinu
va tik uzteko pamineti ir Daivuke atsirado😉
Labas mergaites 😀 savo vargse kupra uzdirbineju pinigelius 😃 tvarkiau nagus dviems viena po kitos, tai nugara baisiai kencia dabar 😀 dar valgyt dabar dariau vyrui, kad nebumbetu grizes, kad namie visa diena, o valgyt nera 😃
ka tu veiki ?
Daivuke,siandien nesirodo,matyt tuos sapnuotus pinigus su kastuvu kabina😃😃😃
zinoma,kad galima😃as greit nemoku gerti,po truputi gurksnoju😉
Galima as su kapucino kompanija palaikysiu 😀 ? Zinoma jai spejau 😀
Aš po dienos darbu prisedau su kavyte,gal kas prisijunksit įkompanija?
Dziaugsmeli
Na tai po jos vasarai gal jau turesit ant ranku dziausmeli 😀
Labas rytas.tai Zivile dabar tau laparaskopija darys? As vakar tam parke basutes suplesiau😤 o planai del rytojaus keliones irgi zlunga, nes vyras draugui ir jo seimai 5dienoms paskolino masina kad nuvyktu i UK!!! 😤 😤 😤 oj vakar vakare kokia pykta buvau.tai sake bandys gaut kita masyna.na tikiuosi gaus nes kitaip karine padetis paskelbta bus 😃
Labas rytas.tai Zivile dabar tau laparaskopija darys? As vakar tam parke basutes suplesiau😤 o planai del rytojaus keliones irgi zlunga, nes vyras draugui ir jo seimai 5dienoms paskolino masina kad nuvyktu i UK!!! 😤 😤 😤 oj vakar vakare kokia pykta buvau.tai sake bandys gaut kita masyna.na tikiuosi gaus nes kitaip karine padetis paskelbta bus 😃
Labas rytas 😀o pas mus labai gražus rytas 😉kaip mano nuotaika ir sveikata😉
Savaitgalis zadamas geras buti..
Labas rytas😀 orelis tai nekoks, sėlina ruduo po truputį😀
Sveikos 😀 kaip sekasi? Tingiu skaityti tiek daug,nes savaitele nekisau cia nosies buvom lietuvoje atostogu. Kaip mukuti tu? Gal jau supuoji stebukliuka? Kaip tu olenka? Gal yra nauju nestukiu? 😀
Na ką merginos? 😀 Živile, tavo organizmas mėgsta krėsti pokštus...
Zivile dar i tave turiu klausima 😀 ka daryt, kad suminkstetu tas raumuo i kuri buvo leidziami vaistai? Jau dabar as ju nesileidziu, bet visas raumuo kietas, ir nera tai guzai , kai buna kartais po vaistu leidimo 😀
Man i peti kanda, o pirstus ir megsta 😀
Mano Adam labai mego mano pirsta temptis sau I burna ir kasti, arba I peti kandziojo.o vyrui kai miegojo kiek kartu I kojos pirsta ikasta 😃
Kad jau ir taip kai kanda tai skauda buna 😀 va gal del to dantuko jis man pries kelias naktis rekavo 😀 o jau vyrui kiek laimes, kai Saulei dantys dygo jo nebuvo, tai patenkintas jau baisiai 😀
valio 😀 dabar jau laikykites,kandziosis 😃
O mano mazylis turi piraji dantuka 😃 siandien namie svente 😃
tai gal del kazkokiu priezasciu ju nera.as eiciau nes jug sakei kad veliausiai per 12d.turi prasydeti
pas gine jau uzsiregistravai?
Tai as ir ziurejau su skaiciuku, bet tokia negrazi pas mus buvo, tai dar maxej reiks paziureti 😀
Isviso su raidelem ir skaiciuku buvo ant torto 14zvakuciu bet ir vaiku buvo 13 tai visi kartu uzputinejo 😀
Pernai buvo happy birthday spalvotos raideles (kiekviena raidele zvakute) ir numeriukas 2
O nepatinka tie skaiciai-zvakutes? Mes visa laika perkam skaiciuka.