Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Pasiziirejau priemamajam ir nebesuprantu. Tai jai jau nescia esi tai reik pamirst minimale kosmetika..tvarkinagai atrodyt ir plaukai tvarkingi. Nes nu visos nestukes neikaip atrode. Gal del to cia i mane ziopsojo nes su sukne auksyakulneis , makiazas..... nzn keista
Ns va as po liginines. 2.30h isbuvom. Nuleido krauja , slapima. Trumpa exo padare. Pasake , kad gerai vystos kleckas. Kaskart dziugu girdeti tai. Tikiuis tyrimai bus geri. O jaigu kas bus tegu buna greit ir lengvai sutvarkoma
Sveikos.deivuke kada taviski pradejo kankinti dantukai? Maniske beproto seilejas,zirzia
vyras nusprende per daug laisvo laiko turiu,tai iki vaikucio gimimo rytais kalsiu univere prancuzu kalba 😃
po darzelio vel cia ateiti teks,nes turiu susitikima del prancuzu kalbos studiju
kebaba dabar valgau 😀 kaip skanu 😀
darbe 😀
Namie jau siandien ar pas vyra darbe lauki? 😀
kol savaji pasiimsiu dar 3val.
Na ka tuoj gris mano darbininke namo 😀 idomu ka siandien pripasakos 😀 vakar tai tik i vakara eme pasakoti ka veike 😀 kazkaip ji visada tik po kazkiek laiko papasakoja viska, matyt kol visi ispudziai susidelioja i vietas turi laiko praeit 😀
man skaniausi lepsiai grybai 😀 pagaminti tokie istize buna 😃
*Saule miegojo, ziuriu daug klaidu darau 😀
Na va kaip smagu 😀 Daule siandien ryte, iegojo, kaip keista, net reikejo man ja zadint, tai is pradziu sake, kad neis i darzeli, o paskui jau sako teti greiciau reikia man i darbuka vaziuot 😃 o del grybu, tai as tik voveruskas pazistu, na gal dar baravyka is bedos atpazinciau 😃
na tikekimes cia musu gera pradzia 😀
na zynokit siandien patenkinta esu 😀 vaikas ryte kelesi noriai,be asaru,papusryciavo 😀 nuvaziavom graziai,ir i darzeli bego issisiepes,tik durys buvo uzrakintos nes vaikai nuo siol rinksis ne klasese o zaidimo aiksteleje.ten atsisveikinom,ate man parode ir isejau kartu su kitom mamytem.maciau kai aukletojai padave rankute ir su kitais vaikais nesispyriodamas nuejo i grupe 😀
grybu nepazystu ir as,kai eidavau grybaut man tepasakydavo svarbiausia raudonu su taskiukais neimk 😃
labas rytas.melagele man echo per pirma vizita irgi nedare tik paeme tepineli.
Labas rytas 😀 as per pirma nestuma pas tokia senute daktare vaiskciojau, tai pirma echoskopa tik 18 savaite isvis dare 😀 sake ji nera ko ten kistis 😀 o jau per antra nestuma tai zymiai daugiau ju dare, bet ir daktare kita buvo 😀
Aš jau po vizito, nedarė echoskopo, tik paimė tepinėlį, pasakė, kad gimda padidėjus ir viskas. Nusivyliau. Echoskopui užrašė penktadienį. Lekiu į darbą.
Melagele sekmes. Na as per pirma vizita turejau exo. Nu turi ziuret kur isikures. Man taip pat pas daktarus sendien.
Mum 9 ta bet leksim anksciau vyro bendradarbis patare. Nes sakr baisios eiles
Labas rytas😀 Kalbėjot apie grybus, man skaniausi pievagrybiai, jų prisigrybauju parduotuvėj😃 o miške grybauju labai retai, nes neturiu tokios galimybės, be to nelabai pažįstu grybus, tai sunku grybaut ieškant tik žinomų rūšių😃 Keliauju šiandien į pirmą vizitą, labai tikiuosi, kad parodys vaisių per echoskopą 😀 Geros dienos visoms 😀
o aš dievinu grybus bet nekenčiu grybauti, nes paniškai bijau erkių, vorų ir visokių vabalų.čia mano fobija.bet tikrai skanu ir mielai valgau kai buna grybų padažas su šviežiom bulvėmis 😀
As tai grybaut nemegstu 😀 kazkada tetis kai buvau mazesnis buvo pasiemes mane su sesem ir jo visa seimyna, tai sulijo mus, suslapom, susalem, o dar grizus sutvarkyt reikejo, tai nuo laiko nepatinka man grybai 😀 o dabar dar ir mieke del erkiu visokiu baisu, einu tik ziema 😃
kaip ir visada,darbais uzsivertusi😉kai geri orai bulves kasam,o kai lija varom i grybus😃
Inga gal taip ir gerai kai tvarka visiems vienoda 😀
Bet kada nepasiimsi vaiko
Ai va dar koks idomus dalykas cia- kai atejau I darzeli, mamytes rikiavosi gatveje prie vartu nes uzrakinta buna.atrakina tik tam tikru laiku 😃
Minta kaoip tu pati laikaisi? 😀
Oman sunku patiketi,kad Karolis jau septintokas
Inga,pripras ir tavo berniukas